Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1181 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 10 February 2011 - 04:40 PM

Ce de bunataturi pe aici.
Eu , niste clatite americane

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-780-12973488257266.jpg

#1182 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 February 2011 - 11:59 PM

Azi, cina si desertul 2 in 1: salata de fructe. Aveam o foame teribila asa ca am facut-o rapid in varianta light si varianta "obraznica".

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-12-12973750900276.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-12-12973751124076.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1183 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 February 2011 - 03:24 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 February 2011 - 11:59 PM, a spus:

Azi, cina si desertul 2 in 1: salata de fructe. Aveam o foame teribila asa ca am facut-o rapid in varianta light si varianta "obraznica".




Uokei!Io vreau sa stiu pe care ai mancat-o prima?

#1184 Useril este offline   arcadia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationNew York

Postat 11 February 2011 - 05:41 PM

Alta joi, alta branza, alta reteta :read2:

Un fel de tarta cu mere si branza dulce :floare:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2011/post-31-12974388927059.jpg


#1185 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 February 2011 - 07:06 PM

Cara, arata yammi. si e cu mere :floare:.
vine cuscra-ta si o vede mintenash. Brava

#1186 Useril este offline   arcadia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationNew York

Postat 11 February 2011 - 08:36 PM

Vezi postareastella, la 11 February 2011 - 07:06 PM, a spus:

Cara, arata yammi. si e cu mere :).
vine cuscra-ta si o vede mintenash. Brava



Pentru ca in fiecare joi omul imi aduce un kg de branza, tre să inventez mereu câte ceva nou. Reteta asta mi-a dat-o chiar azi prietena mea Csilla, ştiind că orice contine branza e binevenit :)

P.S. Te-am visat într-o noapte in urma cu cateva saptamani. Ma acompaniai si te rugam sa transpui cu un semiton mai jos ca nu pot lua mi-ul :floare: :read2:

#1187 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 February 2011 - 09:24 PM

Carra mia,poate mai ai nevoie si de o alta varianta brînzoasa cu mere,atunci poftim.

...în schimb vreau reteta de mai sus.Thx :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1188 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 11 February 2011 - 10:25 PM

Vezi postareastella, la 06 February 2011 - 04:35 PM, a spus:

O placinta "impletita" /cositza , cu mere si stafide , cu aluat frantzuzesc, si un rest de caramel shortbread , facut de dat , lasat o bucata pentru casa :read2:


Stella ce prajitura-i caramelul shortbread? :floare: Ai pus reteta pe undeva? Daca nu, cand ai vreme detaliaz-o te rog frumos. :)

#1189 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 February 2011 - 12:25 AM

Vezi postarealaura_lala, la 11 February 2011 - 10:25 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 06 February 2011 - 04:35 PM, a spus:

O placinta "impletita" /cositza , cu mere si stafide , cu aluat frantzuzesc, si un rest de caramel shortbread , facut de dat , lasat o bucata pentru casa ;)

Stella ce prajitura-i caramelul shortbread? :occasion14: Ai pus reteta pe undeva? Daca nu, cand ai vreme detaliaz-o te rog frumos. ;)



Laura , am pus-o mai demult, caci o fac destul de des si o duc la colegi ;). mai nou , o parte din faina ( 250 gr, cca o treime,) o inlocuiesc cu migdale macinate. dar este ok si cu reteta clasica ;)

http://artaculinara....mel-shortbread/

#1190 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 February 2011 - 12:27 AM

Vezi postareaarcadia, la 11 February 2011 - 08:36 PM, a spus:

P.S. Te-am visat într-o noapte in urma cu cateva saptamani. Ma acompaniai si te rugam sa transpui cu un semiton mai jos ca nu pot lua mi-ul ;) ;)



Da de ce taman mi-ul draga mea? ;) , la cate note are o gama ...
btw, o sa citesc si eu reteta cu placere. poate o si fac ;) :occasion14:

#1191 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 12 February 2011 - 12:33 AM

Vezi postareastella, la 12 February 2011 - 12:25 AM, a spus:

...
Laura , am pus-o mai demult, caci o fac destul de des si o duc la colegi ;). mai nou , o parte din faina ( 250 gr, cca o treime,) o inlocuiesc cu migdale macinate. dar este ok si cu reteta clasica ;)

http://artaculinara....mel-shortbread/


Mersi frumos Stella! :occasion14:

#1192 Useril este offline   arcadia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationNew York

Postat 12 February 2011 - 02:03 PM

Vezi postareaMaya, la 11 February 2011 - 09:24 PM, a spus:

Carra mia,poate mai ai nevoie si de o alta varianta brînzoasa cu mere,atunci poftim.

...în schimb vreau reteta de mai sus.Thx ;)


Blat:

100g faina
50g amidon
75g unt
50g zahar
1 ou


Umplutura:

500g mere
250g de branza dulce
3 oua
100g zahar
2 lg amidon

Merele curatate, fara seminte, taiate in bucati, se fierb 5 minute in apa cu o lingura de zahar si o felie de lamaie, se curg.

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se amesteca branza cu galbenusurile, amidonul si se incorporeaza albbusurile.

Aluatul se intinde in forma de tarta. Se aseaza merele scurse, iar deasupra se toarna compozitia de branza.

Se coace la 180 de grade pana se rumeneste frumos, se pudreaza cu zahar.



Vezi postareastella, la 12 February 2011 - 12:27 AM, a spus:


Da de ce taman mi-ul draga mea? ;) , la cate note are o gama ...
btw, o sa citesc si eu reteta cu placere. poate o si fac ;) :occasion14:


Draga mea, ca o altista ce sunt, mereu mi-a fost teama de acute. ;)
Mi-ul e deja mult pentru mine, frica de el m-a lasat cu sechele ;)

#1193 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 February 2011 - 04:18 PM

Orez cu lapte a la Stella :occasion14: foarte bun

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-780-12975202718549.jpg

#1194 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 12 February 2011 - 08:04 PM

Vezi postareaarcadia, la 11 February 2011 - 05:41 PM, a spus:

Alta joi, alta branza, alta reteta :unsure:

Un fel de tarta cu mere si branza dulce :scratch:

:biggrin: Ce bine arata!!!!

#1195 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 February 2011 - 05:48 PM

Prajitura fara oua cu fructe de padure si sos cald (de fructe de padure)!

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-9-12976118750592.jpg

Baza e cea de aici, in plus am adaugat un pumn de alune pralinate si macinate.Fructe de padure deasupra.

Sosul l-am obtinut dintr-o cana de fructe de padure puse la fiert cu 3 linguri de zahar pudra.Dupa 10 minute le-am strecurat, sosul obtinut l-am pus pe foc mic cu o cescuta de frisca lichida.Un minut, nu mai mult.

#1196 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 February 2011 - 01:01 AM

de valentine's day am facut un dulce cu piscoturi. Crema e a dorei de ricotta cu caise. De ornat, dupa puteri.

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-341-12977244460206.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-341-12977244557517.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1197 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 15 February 2011 - 02:34 AM

Vezi postareaaura, la 15 February 2011 - 01:01 AM, a spus:

de valentine's day am facut un dulce cu piscoturi. Crema e a dorei de ricotta cu caise. De ornat, dupa puteri.



Aura, arata tare bine tortul. Super!
Ai insiropat piscoturile?
Ne pui te rog link-ul pentru reteta cremei. Merci. :floare:
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1198 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 February 2011 - 03:25 AM

Vezi postareaRia, la 15 February 2011 - 02:34 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 15 February 2011 - 01:01 AM, a spus:

de valentine's day am facut un dulce cu piscoturi. Crema e a dorei de ricotta cu caise. De ornat, dupa puteri.



Aura, arata tare bine tortul. Super!
Ai insiropat piscoturile?
Ne pui te rog link-ul pentru reteta cremei. Merci. :floare:

da am inuiat piscoturile in sucul de la caise (au fost din conserva)plus ceva lapte.
crema e aici
http://dora-s-sweett...orta-sweet.html
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1199 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 15 February 2011 - 03:40 AM

Vezi postareaaura, la 15 February 2011 - 03:25 AM, a spus:

Vezi postareaRia, la 15 February 2011 - 02:34 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 15 February 2011 - 01:01 AM, a spus:

de valentine's day am facut un dulce cu piscoturi. Crema e a dorei de ricotta cu caise. De ornat, dupa puteri.



Aura, arata tare bine tortul. Super!
Ai insiropat piscoturile?
Ne pui te rog link-ul pentru reteta cremei. Merci. :floare:

da am inuiat piscoturile in sucul de la caise (au fost din conserva)plus ceva lapte.
crema e aici
http://dora-s-sweett...orta-sweet.html

Multumesc Aura!
S-a notat. :)
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1200 Useril este offline   Liliana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 123
  • Inregistrat: 09-April 10
  • LocationDej

Postat 15 February 2011 - 07:50 PM

budinca cu fulgi de porumb:

Imagine postata


- guguluf

Imagine postata

Imagine postata

muffins cu budinca de ciocolata

Imagine postata

- muffins cu mandarine

Imagine postata

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi