Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1281 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 24 March 2011 - 08:27 PM

Vezi postareaKikenHana, la 22 March 2011 - 11:34 PM, a spus:

Mi-am probat formele de bomboane Imagine postata, am facut caramele home-made in ciocolata 72% cacao. Au iesit dementiale!Imagine postata



Perfectiunea intruchipata! Super arata, mai bine ca la cofetarie sau confectionate industrial. =))

#1282 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 24 March 2011 - 08:32 PM

Vezi postareaGeany, la 23 March 2011 - 08:30 AM, a spus:


Armina crema de zahar ars e impecabila,cum de ai obtinut o textura atat de fine(ne branzita deloc) ai copt-o la baie de aburi?!


Geany, da, am pus tava de cuptor cu apa si in ea cratita cu crema. Poate a contat si faptul ca am mixat ouale si zaharul si apoi am adaugat cate putin lapte caldut pana si-a triplat volumul. Asta imi place si mie ca e ca o crema si nu are textura branzoasa =))

#1283 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 March 2011 - 08:53 AM

Vezi postareaArmina, la 24 March 2011 - 08:32 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 23 March 2011 - 08:30 AM, a spus:


Armina crema de zahar ars e impecabila,cum de ai obtinut o textura atat de fine(ne branzita deloc) ai copt-o la baie de aburi?!


Geany, da, am pus tava de cuptor cu apa si in ea cratita cu crema. Poate a contat si faptul ca am mixat ouale si zaharul si apoi am adaugat cate putin lapte caldut pana si-a triplat volumul. Asta imi place si mie ca e ca o crema si nu are textura branzoasa :wub:

Multumesc frumos de raspuns.Ti-a iesit impecabila :appl:

Ai sti aproximativ cat a luat ca si timp coptul in tava cu apa?! Ca eu am incercat o data dar nu mai avea de a se face,asa ca m-am inervat si am scos-o din tava cu apa. :floare:

#1284 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 27 March 2011 - 10:16 AM

Briose cu cacao si stafide!
Buuune!
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-73-13012137455715.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-73-13012137490082.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1285 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 March 2011 - 08:21 PM

Andrada, cata perfectiune! Felicitari sincere!

Yoyo, nu stiu cum face Mariette kek-ul cu albusuri si chiar ma intereseaza. Eu fac un aluat in care pun un pachet de unt, eventual nuca/alune macinate si asta ca sa mai imblanzesc albusurile seci. Am facut si briose cu aluatul asta. Imi pare rau ca fac la ochi si nu pot da niste cantitati exacte.

ooo, Nicoleta, ai devenit specialista in prajiturit!

#1286 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 27 March 2011 - 10:12 PM

Vezi postareaKikenHana, la 22 March 2011 - 11:34 PM, a spus:

Mi-am probat formele de bomboane Imagine postata, am facut caramele home-made in ciocolata 72% cacao. Au iesit dementiale!Imagine postata

Atasament b1.jpg


Atasament b2.jpg



Andrada , ma tot frec la ochi , nu-mi vine sa cred ca-i adevarat!!!!

#1287 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 28 March 2011 - 07:27 PM

Vezi postareamoatza, la 27 March 2011 - 08:21 PM, a spus:

Andrada, cata perfectiune! Felicitari sincere!

Yoyo, nu stiu cum face Mariette kek-ul cu albusuri si chiar ma intereseaza. Eu fac un aluat in care pun un pachet de unt, eventual nuca/alune macinate si asta ca sa mai imblanzesc albusurile seci. Am facut si briose cu aluatul asta. Imi pare rau ca fac la ochi si nu pot da niste cantitati exacte.

ooo, Nicoleta, ai devenit specialista in prajiturit!


Fata, modestia care urla-n mine ma face sa spun ca specialista m-am nascut, doar ca nu m-am prins io mai de demult!Imagine postata
Doar stii ca io fac doar chestii simple! Nu m-as baga veci la un tort complicat, deci...Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1288 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 28 March 2011 - 07:36 PM

Iaca retete de check cu albusuri aici:
http://artaculinara....__1
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1289 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 March 2011 - 08:32 PM

Vezi postareazoazorel, la 28 March 2011 - 07:36 PM, a spus:

Iaca retete de check cu albusuri aici:
http://artaculinara....__1

merci, m-am lamurit! c-un pachet de unt iese si-mai-si!

#1290 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 01 April 2011 - 04:01 PM

Primul tort pe care l-am decorat cu buttercream...multe mai am de indreptat la tehnica asta pe viitor
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-44-1301666421647.jpg
Take a walk on the wild side...

artizan

#1291 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 01 April 2011 - 04:05 PM

Ce ponei simpatic :hungry: Pare si gustos rau.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1292 Useril este offline   Cristina 

  • Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 01 April 2011 - 11:51 PM

Frumos calutul Hana!

#1293 Useril este offline   boabe de cafea 

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 02 April 2011 - 10:35 AM

Azi-smochine in sirop de vin alb si vanilie. Simplu si tare gustos :director:

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-802-13017332003573.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-802-13017332104628.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-802-13017332372497.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-802-13017332800345.jpg

#1294 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 April 2011 - 01:15 PM

Pentru a mia oara:
Prajitura cu visine dupa reteta lui Petu.


Imagine atasata: monthly_04_2011/post-9-13017428976983.jpg

#1295 Useril este offline   Lizura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 03 April 2011 - 12:12 AM

Vezi postareaEataly, la 02 April 2011 - 01:15 PM, a spus:

Pentru a mia oara:
Prajitura cu visine dupa reteta lui Petu.


Atasament IMG_3920-1.JPG


Dar de unde ai visine? compot?
Imagine postata
Imagine postata

#1296 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 April 2011 - 08:59 AM

Tort blat de cacao,crema fiarta de cacao,aromatizata cu rom,felii de piersici din compot,decorat cu ceva nuca si visine din visinata,f. simplu dar f. gustos.

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-405-13018139855672.jpg

#1297 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 10 April 2011 - 04:43 PM

Desert cu:

-biscuiti belgieni caramelizati,maruntiti
-mascarpone aromat cu coaja de portocala,îndulcit cu sirop de agave
-capsuni

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-5-13024463897753.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1298 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 10 April 2011 - 08:57 PM

Vezi postareaMaya, la 10 April 2011 - 04:43 PM, a spus:

Desert cu:

-biscuiti belgieni caramelizati,maruntiti
-mascarpone aromat cu coaja de portocala,îndulcit cu sirop de agave
-capsuni

Atasament Desert.jpg


Maya :hug:! Asta e un desert pe gustul meu :hug: !
Fara blaturi sau "pandispane", o crema simpla (branza sau iaurt ... mascarpone si mai bine) si multe fructe proaspete. Delicat si fresh!
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1299 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 April 2011 - 04:14 PM

Eu ieri si alaltaieri terina cu citrice si tort amandina, decorate in fuga calului speriat de lupi...si cu facut multi draci...ba din cauza de fondant nereusit, ba din cauza de decor de zahar care s-a topit...pana la urma am facut un decor abstract si gata. Ma rog, sa speram ca va placea.

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-12-13027903004962.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-12-13027903152145.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-12-13027903437408.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1300 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 April 2011 - 04:14 PM

Eu ieri si alaltaieri terina cu citrice si amandina, decorate in fuga calului speriat de lupi...si cu facut multi draci...ba din cauza de fondant nereusit, ba din cauza de decor de zahar care s-a topit...pana la urmal am facut un decor abstract si gata. Ma rog, sa speram ca va placea.

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-12-13027903004962.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-12-13027903152145.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-12-13027903437408.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi