Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#1341 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 May 2011 - 11:58 AM

Vezi postarea9Ramy9, la 16 May 2011 - 09:40 PM, a spus:

Eu am facut tortulete(monoportie) sau cine doreste sub forma de prajiturele.Adica pandispan insiropat,iar crema e curd de fructe de padure,iar decor un pic de frisca.




Uràto! :D :D

#1342 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 17 May 2011 - 05:40 PM

Si curd-ul de fructe de padure.... = asta cum se face?Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1343 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 May 2011 - 06:51 PM

Vezi postareazoazorel, la 17 May 2011 - 05:40 PM, a spus:

Si curd-ul de fructe de padure.... = asta cum se face?Imagine postata


Uite aici!

#1344 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 17 May 2011 - 08:17 PM

Vezi postareaEataly, la 17 May 2011 - 11:58 AM, a spus:

Vezi postarea9Ramy9, la 16 May 2011 - 09:40 PM, a spus:

Eu am facut tortulete(monoportie) sau cine doreste sub forma de prajiturele.Adica pandispan insiropat,iar crema e curd de fructe de padure,iar decor un pic de frisca.




Uràto! :violent1: :snorting:

Off topic--Stiu ca-s uràta nu trebuie sa-mi amintesti. :rolleyes:

#1345 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 21 May 2011 - 06:31 AM

tort crema de zahar ars, reteta Adrianei(florentinei). am pus un pic de roz in blat poate mananca si fetele. nope!

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-49-13059522730991.jpg

#1346 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 21 May 2011 - 09:13 AM

Ce caut eu aici?
Pai, am facut un salam de biscuiti si trebuie sa ma infoi undeva :wub:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#1347 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 21 May 2011 - 04:38 PM

ce frumos e tortul tau angel....

mamadeus, vrem dovada, pozeeeeee.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1348 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 28 May 2011 - 08:26 PM

Blatul e de briose, in care am pus niste nuca macinata, ca sa nu se rancezeasca.Dupa copt l-am taiat in doua, am facut o crema de cacao:
500 ml lapte, 3 linguri zahar, 2 linguri faina si-o lingura de cacao. Si putina sare. Am amestecat bine ingredientele solide, am pus si laptele si le-am fiert pe foc mic pana s-a-ngrosat ca o smantana mai groasa.
Apoi am asamblat prajitura.N-am taiat-o, dar va voi arata si sectiunea!
Si io-s curioasa ce-a iesit!

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-73-13066070761771.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1349 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 28 May 2011 - 09:37 PM

Chaussons aux pommes .... in traducere libera (aluat foetaj umplut cu mere) :blush: .

Merele taiate felii subtiri le-am calit in unt apoi am adaugat putina zeama de lamaine, zahar si zahar vanilat si am mai lasat pe foc inca cateva minute pana s-a legat siropul si merele s-au inmuiat.

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-257-13066113523397.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-257-13066113935368.jpg

Mi-ar fi placut cu mai multa umplutura, dar nu mai era loc :drool:
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1350 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 29 May 2011 - 07:46 AM

Vezi postareazoazorel, la 28 May 2011 - 08:26 PM, a spus:

Blatul e de briose, in care am pus niste nuca macinata, ca sa nu se rancezeasca.Dupa copt l-am taiat in doua, am facut o crema de cacao:
500 ml lapte, 3 linguri zahar, 2 linguri faina si-o lingura de cacao. Si putina sare. Am amestecat bine ingredientele solide, am pus si laptele si le-am fiert pe foc mic pana s-a-ngrosat ca o smantana mai groasa.
Apoi am asamblat prajitura.N-am taiat-o, dar va voi arata si sectiunea!
Si io-s curioasa ce-a iesit!

Atasament TORT1.jpg


Iaca si sectiunea!
Imagine atasata: monthly_05_2011/post-73-13066479531813.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1351 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 June 2011 - 12:50 AM

Nu chiar de azi, gogosi cu crema de ciocolata

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-13-13068821962884.jpg

#1352 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 June 2011 - 09:35 AM

Any, gogoasa aia ne scoate limba!

Eu gris cu lapte pentru Manu!

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-9-1306913716521.jpg

#1353 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 01 June 2011 - 01:20 PM

ieri am facut cheesecake japonez. Eram curioasa care e diferenta intre asta si cel american pe care l-am facut de Paste. Acum pot da un verdict: il prefer pe cel japonez. E mai light, mai pufos, mai putin dulce, daaaaar are un defect...nu te poti opri din mancat.

Asta e ce am putut salva de ieri (chipurile pentru sotul, dar nu cred ca mai apuca nic feliuta asta :D )

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-341-13069271705918.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1354 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 June 2011 - 03:09 PM

Prajitura fara oua cu caise.

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-9-13069337579073.jpg

#1355 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 June 2011 - 06:52 PM

Pasca poloneza

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-63-13070335042073.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-63-13070335501682.jpg

Tarte cu capsuni

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-63-1307033532347.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-63-13070335385016.jpg

#1356 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 03 June 2011 - 01:16 AM

Vezi postareaRia, la 28 May 2011 - 09:37 PM, a spus:

Chaussons aux pommes .... in traducere libera (aluat foetaj umplut cu mere) :) .

Merele taiate felii subtiri le-am calit in unt apoi am adaugat putina zeama de lamaine, zahar si zahar vanilat si am mai lasat pe foc inca cateva minute pana s-a legat siropul si merele s-au inmuiat.

Mi-ar fi placut cu mai multa umplutura, dar nu mai era loc :)



ce fel de foietaj ai folosit? am si eu mere care trebuie facute sau mancate urgent si astea arata bine

#1357 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 03 June 2011 - 04:43 AM

Vezi postareaAngel, la 03 June 2011 - 01:16 AM, a spus:

Vezi postareaRia, la 28 May 2011 - 09:37 PM, a spus:

Chaussons aux pommes .... in traducere libera (aluat foetaj umplut cu mere) :) .




ce fel de foietaj ai folosit? am si eu mere care trebuie facute sau mancate urgent si astea arata bine


Angel, folosesc "puff pastry", o marca locala. Am tot timpul un pachet in congelator (500 g,)e o foaie intreaga rulata.
Asa arata:
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-257-13070690103238.jpg
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1358 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 03 June 2011 - 09:31 AM

am si eu in congi, maine dim le fac, am musafiri la pranz si asta e perfect, nu necesita multa munca :)
mere merg de oricare presupun, am si verzi si rosii...le amestec :)

#1359 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 03 June 2011 - 01:22 PM

Vezi postareaAngel, la 03 June 2011 - 09:31 AM, a spus:

am si eu in congi, maine dim le fac, am musafiri la pranz si asta e perfect, nu necesita multa munca :)
mere merg de oricare presupun, am si verzi si rosii...le amestec :)


Intr-adevar, se fac repede si fare prea mult efort, in plus, poti sa reciclezi mere mai "ofilite" :)
N-am mai specificat in postul meu, dar am pensulat placintele cu ou batut, le-am presarat cu un pic de zahar brun si le-am copt 400F.
Daca voua va place, poti sa pui si niste scortisoara in umplutura de mere.

Spor la treaba .... sa ne arati si noua cum au iesit chausson-ele tale. :)
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1360 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 04 June 2011 - 06:48 AM

Voila!
\


in viteza am facut-o ca ma vedeau musafirii :)

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-49-13071628876023.jpg

Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi