Forum Culinar: Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri - Forum Culinar

Salt la continut

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri

#141 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,796
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 19 December 2010 - 12:03 AM

Vezi postareaEataly, la 18 December 2010 - 09:28 PM, a spus:

Anul acesta n-avem brazi in casa Arta Culinara?
Nu creeeeed!

Io am, de o saptamana deja, stai sa caut pozele!
Am cumparat un pom micut, sa ajunga copiii pana in varf sa-l impodobeasca. Vad ca n-am poze cu "produsul final", doar faza de "fabricatie". Inca n-am impodobit prin casa, am pus doar ici-colo un glob de sticla, un spargator de nuci...

Fisiere atasate

• Fisier atasat  a4.jpg (16.38K)
    Number of downloads: 1

#142 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 November 2011 - 10:45 PM

Hai nu va luati de mine si nu-mi spuneti ca e prea devreme ;) !
Mi s-au agatat de mana astea, saptamana trecuta: un ornament bradut super fain destul de mare are 16 cm, cu 1 euro si cutiuta asta ornamente 8 la numar, tot 1 euro.

Fisier atasat  Immagine 633.jpg (166.95K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  Immagine 634.jpg (131.42K)

#143 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 November 2011 - 11:25 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 November 2011 - 10:45 PM, a spus:

Hai nu va luati de mine si nu-mi spuneti ca e prea devreme :wub: !
Mi s-au agatat de mana astea, saptamana trecuta: un ornament bradut super fain destul de mare are 16 cm, cu 1 euro si cutiuta asta ornamente 8 la numar, tot 1 euro.

Bine ai facut ca te-ai apucat de cumparaturi si ca ni te-ai laudat! :wub: Sunt frumusele ornamentele, imi plac!
Anu' asta nu-s ce facem, daca merem undeva sau stam acasa. Ar fi primul nostru Craciun ACASA (si nu ma refer la postul TV!). Da' s-au intamplat multe (rele) in ultima vreme si nu prea ne arde de nica. :wub: Nici de ornat nu cred ca o sa imi arda. Jupanu' zicea ca nu vrea brad.. Om vedea prin decembrie ce si cum. :wub:

#144 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,434
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 November 2011 - 11:33 PM

Eu am cumparat doar o lumanare de la Lidl simbata :wub: Ba nu, la Viridea am luat o statuie mica mica pentru presepe si niste zapada tot pentru el :wub:
si tot simbata am luat si fata de masa noua doar ca tre sa ma duc sa o schimb, noroc ca am deschis cutia acasa si am vazut ca in loc de rotunda mi-a dat-o dreptunghiulara :wub:

#145 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 11:43 PM

Vezi postareaFoxyy, la 15 November 2011 - 11:25 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 15 November 2011 - 10:45 PM, a spus:

Hai nu va luati de mine si nu-mi spuneti ca e prea devreme :wub: !

Bine ai facut ca te-ai apucat de cumparaturi si ca ni te-ai laudat! :wub: Sunt frumusele ornamentele, imi plac!
Anu' asta nu-s ce facem, daca merem undeva sau stam acasa. Ar fi primul nostru Craciun ACASA (si nu ma refer la postul TV!). Da' s-au intamplat multe (rele) in ultima vreme si nu prea ne arde de nica. :wub: Nici de ornat nu cred ca o sa imi arda. Jupanu' zicea ca nu vrea brad.. Om vedea prin decembrie ce si cum. :wub:

Ei, nu m-am apucat de cumparaturi, ca in fiecare an zic ca nu mai iau nimic, dar nu rezist.
Anu' asta sotul meu vrea sa facem "presepe" (o reconstructie a nasterii Domnului, cu statui, etc) n-am mai facut niciodata, nici nu stiu daca am unde sa-l pun.
Daca vine frate-meu cu cumnata (au intentia, dar nu stim sigur), o sa fim la noi cu siguranta si vor veni si socrii.
Daca nu, poate facem oricum la noi.
Foxy, nu stiu ce-i mai bine de facut in situatii de astea, dar cu siguranta ceva care sa te dispuna atat pe tine cat si pe cei din jurul tau. Atat cat e posibil.

#146 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 11:58 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 November 2011 - 11:33 PM, a spus:

Eu am cumparat doar o lumanare de la Lidl simbata :wub: Ba nu, la Viridea am luat o statuie mica mica pentru presepe si niste zapada tot pentru el :wub:
si tot simbata am luat si fata de masa noua doar ca tre sa ma duc sa o schimb, noroc ca am deschis cutia acasa si am vazut ca in loc de rotunda mi-a dat-o dreptunghiulara :wub:

Si eu mai vreau o fata de masa, numa' ca de 12 persoane cum o vreau eu costa o avere asa ca sigur nu iau.
Mai vreau farfurii de suport (din sticla) si un set de farfurii albe din alea cu desenele de pe bord in relief, stil provensal.
Am vazut in posturile Kirei farfurii de genul asta.
Ceva de genul asta am gasit pe net, da costa si astea "numa" 10 euro o farfurie intinsa. Si as vrea servici de 12 :wub:

Fisier atasat  antico-bianco.jpg (23K)

#147 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 16 November 2011 - 11:43 AM

Nuuuuuu,nici eu nu mai cumpar nimic!Asta zic in fiecare an!Si pana la urma nu ma pot abtine.Anul asta nu am cumparat pana acum numai doua fete de masa,una patrata(Aldi) si una din aia lunga si ingusta(Baywa),asa de kiki,un set cu doi braduti de plastic cu led-uri(1€ dintr-un magazin de mana a doua deschis langa noi),si pentru copii doua calendare(Aldi) pt luna decembrie in care le pun eu cate ceva surprizute in compartimente.

Globuri am de anul trecut.Vroiam sa fac bradul cu mov-lila anul trecut,dar daca am mers in Romania nu am mai facut aici,asa ca fac anul asta ca stam acasa.

La capitolul cadouri deja cam stiu ce urmeaza,dar inca nu am luat nimic.

Mai postati ca mie tare imi place subiectul!

Fisier atasat  _MG_0141.JPG (228.27K)

Fisier atasat  _MG_0143.JPG (176.9K)

Omul de zapada e pentru Patrick si Mos Craciun pentru Amelie .

Fisier atasat  _MG_0148.JPG (198.34K)

Fisier atasat  _MG_0152.JPG (204.93K)
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#148 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2011 - 11:50 AM

Eu tot o sa mai iau niste globuri si mi-ar placea si niste fete de masa ca ale tale Petunie, pe rosu, decorate asa de Craicun.Eu inca nu m-am apucat serios de umblat prin magazine, cred ca maine poimaine fac o tura, sa vedem.
La cadouri nu m-am gandit, mai greu e pt socrii, in fiecare an aceeasi problema ca au de toate si ne facem probleme ca asta are, asta nu-i place, etc. Asa ca anul asta atentii doar. Ca e criza :) .

#149 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 November 2011 - 11:54 AM

Vezi postareapetunie, la 16 November 2011 - 11:43 AM, a spus:

Nuuuuuu,nici eu nu mai cumpar nimic!Asta zic in fiecare an!Si pana la urma nu ma pot abtine.Anul asta nu am cumparat pana acum numai doua fete de masa,una patrata(Aldi) si una din aia lunga si ingusta(Baywa),asa de kiki,un set cu doi braduti de plastic cu led-uri(1€ dintr-un magazin de mana a doua deschis langa noi),si pentru copii doua calendare(Aldi) pt luna decembrie in care le pun eu cate ceva surprizute in compartimente.
Globuri am de anul trecut.Vroiam sa fac bradul cu mov-lila anul trecut,dar daca am mers in Romania nu am mai facut aici,asa ca fac anul asta ca stam acasa.

Poate ca totusi m-oi da pe brazda si-o sa ornez macar casa, daca nu luam brad...
Tre' sa vad de unde fac rost de niste fete de masa de astea frumoase. Sau macar niste servete de panza, care se pot pune sub farfurie / platou.
Imi plac tare mult bradutii tai!!!!! Am si eu cateva ornamente luate, dar sunt acasa la mama. tre' sa le scot la interval cand ma duc si sa le iau incoa'.
Gloabe avem, fara numar, fara numar..... Si ghirlande; si instalatii... Acu' mai trebe timp, chef si inspiratie pentru aranjat. :)

#150 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2011 - 11:57 AM

Vezi postareaFoxyy, la 16 November 2011 - 11:54 AM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 16 November 2011 - 11:43 AM, a spus:

Poate ca totusi m-oi da pe brazda si-o sa ornez macar casa, daca nu luam brad...
Tre' sa vad de unde fac rost de niste fete de masa de astea frumoase. Sau macar niste servete de panza, care se pot pune sub farfurie / platou.
Imi plac tare mult bradutii tai!!!!! Am si eu cateva ornamente luate, dar sunt acasa la mama. tre' sa le scot la interval cand ma duc si sa le iau incoa'.
Gloabe avem, fara numar, fara numar..... Si ghirlande; si instalatii... Acu' mai trebe timp, chef si inspiratie pentru aranjat. :)

Instalatii am 3 dar parca n-ajung niciodata, cred ca mai iau una anul asta ca imi place bradul cu multe lumini :)!

#151 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 16 November 2011 - 12:51 PM

Vezi postareaany_annette, la 16 November 2011 - 11:50 AM, a spus:

Eu tot o sa mai iau niste globuri si mi-ar placea si niste fete de masa ca ale tale Petunie, pe rosu, decorate asa de Craicun.Eu inca nu m-am apucat serios de umblat prin magazine, cred ca maine poimaine fac o tura, sa vedem.
La cadouri nu m-am gandit, mai greu e pt socrii, in fiecare an aceeasi problema ca au de toate si ne facem probleme ca asta are, asta nu-i place, etc. Asa ca anul asta atentii doar. Ca e criza :P .

Eu pentru ceilalti nici nu-mi fac ganduri de cadou.Numai copiii primesc ceva ce-si doresc si noi ne facem intre noi cate ceva micut,sau ceva ce ne trebuie in casa. Ca e criza :P :D

Foxxy,eu nu am mai urmarit discutiile,nu stiu daca jupanu mai e aici sau e in tara.Saptamana trecuta au fost la Aldi fete de masa,rotunde,patrate,dreptunghiulare,vreo trei sau patru motive,foarte ieftine :)

Eu mai adaug niste abtibilduri pentru geamuri cumparate acu ceva timp impreuna cu Amelie:

Fisier atasat  _MG_0158.JPG (215.48K)

#152 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 November 2011 - 12:59 PM

Vezi postareapetunie, la 16 November 2011 - 12:51 PM, a spus:

Foxxy,eu nu am mai urmarit discutiile,nu stiu daca jupanu mai e aici sau e in tara.Saptamana trecuta au fost la Aldi fete de masa,rotunde,patrate,dreptunghiulare,vreo trei sau patru motive,foarte ieftine :D
Eu mai adaug niste abtibilduri pentru geamuri cumparate acu ceva timp impreuna cu Amelie:

A sosit in garnizoana, de la inceputul lui septembrie. Dar poate oi gasi ceva dragut pe aici. Avem un Lidl pe langa noi, plus celelalte supermarket-uri sau bodegi...
Abtibildurile imi fac cu ochiul, sunt tare frumusele! :)

#153 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 November 2011 - 01:20 PM

Da' s-au intamplat multe (rele) in ultima vreme si nu prea ne arde de nica. :) Nici de ornat nu cred ca o sa imi arda. Jupanu' zicea ca nu vrea brad.. Om vedea prin decembrie ce si cum. :)

Foxxy, tocmai ptr ca e o perioada mai grea sa faci brad! Va veti simti mai bine. Mi-amintesc de-un Craciun de-asta greu, lovisem masina destul de serios si nu ne mai ardea de nimic. Da' a trecut!

Petu, imi plac tare fetele de masa. Eu am gasit metraj la kil, f ieftin, cu tematica de Pasti si Craciun si mi-am exersat talentele de croitoreasa facandu-le tiv, ca doar am masina de cusut. Is multumita !

#154 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 16 November 2011 - 01:26 PM

Vezi postareamoatza, la 16 November 2011 - 01:20 PM, a spus:

Da' s-au intamplat multe (rele) in ultima vreme si nu prea ne arde de nica. :D Nici de ornat nu cred ca o sa imi arda. Jupanu' zicea ca nu vrea brad.. Om vedea prin decembrie ce si cum. :)

Foxxy, tocmai ptr ca e o perioada mai grea sa faci brad! Va veti simti mai bine. Mi-amintesc de-un Craciun de-asta greu, lovisem masina destul de serios si nu ne mai ardea de nimic. Da' a trecut!

Azi parca mi-s un pic mai altfel, as cam avea chef de ornat prin casa, de pregatiri, de brad impodobit.. Ramane de vazut daca stam in Bucuresti sau mergem la mama. :)

#155 Useril este offline   Mica83 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 30-June 11
  • LocationBaia Mare

Postat 16 November 2011 - 03:56 PM

Mai fetelor si mie imi place Craciunul enorm sunt obsedata de luminite si colinzi, ma trezesc in casa cantamd colinzi, anul acesta are piticu meu 2 ani si deja stie de Mos si de bradut asa caci am sa amplific problema, adica ne-am mutat de curand de la apartament la casa si eu si sotu tot ne gandim cum sa facem sa ne impodobim putin si casa astfel incat sa nu ne arda buzunarele, bradut avem in curte o sa scoatem unul il punem in ghiveci si la primavara il punem inapoi la loc asa am facut de vreo 4 ani incoace si intre timp bradutul s-a facut si mai mare si mai frumos.

#156 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 16 November 2011 - 04:42 PM

imi faceti pofta sa ascult colinzi,deja,dar dupa aia devin melancolica :lol:

#157 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 November 2011 - 05:58 PM

Offf, Any si mie imi plac seturile alea, da pe unde am vazut sunt putintel cam scumpute.

Nici eu n-am luat inca nimic pt Craciun,as vrea ceva ornamente si globuri noi.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#158 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2011 - 06:20 PM

Vezi postareaIoana, la 16 November 2011 - 05:58 PM, a spus:

Offf, Any si mie imi plac seturile alea, da pe unde am vazut sunt putintel cam scumpute.

Nici eu n-am luat inca nimic pt Craciun,as vrea ceva ornamente si globuri noi.

Stiu Ioana, asa e :lol: !
Deocamdata eu n-am umblat sa vad daca gasesc in magazine, m-am informat numai pe net, dar nu-mi pierd speranta totusi poate gasesc ceva covenabil.
M-am indragostit de genul asta de farfurii de cand le-am vazut la Kira.

#159 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2011 - 06:30 PM

Eu deja ma gandesc ce meniuri sa fac, probez retete, ma uit la fel si fel de transmisiuni culinare la tv, etc.
Apoi masa cum o aranjez, sa fie ceva cu gust, elegant cum imi place mie.

#160 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 November 2011 - 10:26 PM

Vezi postareaany_annette, la 16 November 2011 - 06:30 PM, a spus:

Eu deja ma gandesc ce meniuri sa fac, probez retete, ma uit la fel si fel de transmisiuni culinare la tv, etc.
Apoi masa cum o aranjez, sa fie ceva cu gust, elegant cum imi place mie.

Sincer eu niciodata n-am probat retete inainte.Eu voi incepe in primele sapt a lui dec sa fac fursecuri , ca astea le pot face din timp si sunt mai bune mai tarziu.
Acum tb sa vad sa-mi dau comanda pt ce-mi tb pt toba, carnati,etc.
Acum sunt f calma,da parca vad ca ma apuc criza atunci. :floare:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »