Forum Culinar: Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri - Forum Culinar

Salt la continut

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri

#181 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 November 2011 - 10:50 PM

Vezi postareaFoxyy, la 19 November 2011 - 10:42 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 19 November 2011 - 10:26 PM, a spus:

-Lametta/tinsel (nush cum îi zice altfel)

Beteala / ghirlanda??? :notworthy:
Io o sa aduc de acasa ceva gloabe, ghirlande si alte zorzonele. As vrea ceva servetele de pus sub farfurie, din panza, sau fete de masa mai haiosele. Sa vad ce gasesc prin magazine. Si ce-o mai fi la mama in dulap... =))

Uite d'asta:

Imagine postata

Ghirlande înca n-am luat... dar cam v-ati prins ce culoare, nu? =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#182 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 November 2011 - 10:52 PM

dar ce faceti voi cu globurile si ornamentele daca in fiecare an schimbati culorile? :notworthy:
eu am luat pe rosu si auriu toate si am 2 cutii de alea babane de depozitare (De la ikea) pline, daca ar fi sa schimb culorile, in 2 ani ori plec eu de acasa, ori mai arunc din ele. Nu as putea sa fac nici una nici alta. Eu am multe, adica bradul imi iese plin ochi de gloabe, dar fiind doar 2 culori este simplu si frumos. La lumanarele si suporturi, servetele etc ... aici mai schimb, dar cu alte ocazii, la Craciun in mare las tot culorile astea. Intr-adevar cand eram la mama am schimbat si eu aveam alb cu albastru si rosu cu auriu, dar luam bradut mai micut si aveam mai putine acareturi. Fata de masa de Craciun intr-adevar nu am. As putea cumpara, dar anul asta nu prea am chef de nimic, decat sa ma duc pe la parinti ... ca cine stie cat or mai fi ... si asa se bucura cand ne ducem sa fim cu ei la masa ... Desigur fac brad pentru Bea, insa de decorat casa nu stiu cat voi orna, ca la ce placeri are ea acum ... va fi pericol mare ... =))

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#183 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 November 2011 - 10:57 PM

Eu nu schimb globurile des, si astea de acum nici nu-s pt. pom =))
Le înghesui într-un recipient de sticla... ceva decorativ :notworthy:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#184 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 November 2011 - 11:31 PM

Vezi postareaMaya, la 19 November 2011 - 10:57 PM, a spus:

Eu nu schimb globurile des, si astea de acum nici nu-s pt. pom =))
Le înghesui într-un recipient de sticla... ceva decorativ :notworthy:

aaaaa, acu pricipii si vizualizai! asa da...

cel de l-ai postat in romana ar fi lame, culoarea e mov (lila e un mov deschis si violet, mov inchis bine).

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#185 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 20 November 2011 - 01:19 AM

Asa cuscra, si un pic de mov :notworthy: ! Tine tinselul departe de dintisorii de pisic pentru ca sunt foarte pacatoase daca il inghit (sunt taioase lateral, pot face ravagii in burtic sau intestinul gros) Eu iubesc beteala dar betelesc de zor copacul de la munca si acasa am renuntat.

Si mie imi plac combinatiile de culori, imi plac si copacii impodobiti cu globuri de toate culorile si formele -dar deobicei sunt usor de spart si cu un pitic in casa (mda, dau vina pe ea, dar ultima data o minunatie de glob pisic, mi-a cazut din mana mie...)..am ramas la rosu si argintiu/alb - rosu de la fructele din copaceii acoperiti de zapada alba-argintie =))(red berry)
Am donat restul de culori si continui sa-l fac asa, doar adaug diferite gloabe la ce am deja.
Cand ma duc la Bombay &Co. ma uit cu jiind la minunatiile de globuri de acolo...dar pe langa faptul ca sunt scumpe rau, nu am destul loc sa le depozitez cu grija...asa ca raman cu admiratul..
A cat is a friend fur-ever !

#186 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 November 2011 - 04:38 PM

Vezi postareaDaniella, la 19 November 2011 - 11:31 PM, a spus:

cel de l-ai postat in romana ar fi lame, culoarea e mov (lila e un mov deschis si violet, mov inchis bine).

Pentru mine e lila, io-s mai de la tara :D

Vezi postareaUma, la 20 November 2011 - 01:19 AM, a spus:

Asa cuscra, si un pic de mov :) ! Tine tinselul departe de dintisorii de pisic pentru ca sunt foarte pacatoase daca il inghit (sunt taioase lateral, pot face ravagii in burtic sau intestinul gros) Eu iubesc beteala dar betelesc de zor copacul de la munca si acasa am renuntat.

Baietii mei nu-s tentati de tinsel, si ala lila, mov, liliachiu sau ce nuanta o avea, face parte din decoratia unde voi înghesui si gloabele adica în paharu ala maaare :)
Daca fac brad, oricum nu pun tinsel pe el. Mike, la primul Craciun din viata lui, a fost tentat de un glob, dar a renunat. Pentru Felix, bradul nu prea prezinta interese. Mike ar vrea sa se catere...

Dar hai sa va arat chestiutele mele lila.

Globuri cu luciu.

Fisier atasat  glob-luciu.jpg (292.01K)
Number of downloads: 0

Globuri mate.

Fisier atasat  glob-mat.jpg (298.91K)

Tinsel.

Fisier atasat  lametta.jpg (467.18K)

Recipientele pentru lumînari.

Fisier atasat  lumînari.jpg (409.72K)

Fratii Petreusi :) pe banda aia rosie cu stelute brodate.
Remarcati puloverele, cizmele, fularele si cushmele din aceeasi colectie :)
Sînt tare frumusei. Înalti de 15 cm.

Fisier atasat  mos-ren-om.jpg (341.56K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#187 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 November 2011 - 05:31 PM

Maya m-ai innebunit, asta e una din culorile mele preferate.
Eu bradul il am pe rosu, chiar de-as vrea n-as putea schimba culoarea pentru ca nu mai am unde sa pun toate ornamentele astea.
Ideea de a le pune intr-un vas transparent e faina, ia mai da tu idei aici si neaparat poze cu produsul finit :) !

#188 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 November 2011 - 05:41 PM

Vezi postareaany_annette, la 20 November 2011 - 05:31 PM, a spus:

Maya m-ai innebunit, asta e una din culorile mele preferate.
Eu bradul il am pe rosu, chiar de-as vrea n-as putea schimba culoarea pentru ca nu mai am unde sa pun toate ornamentele astea.
Ideea de a le pune intr-un vas transparent e faina, ia mai da tu idei aici si neaparat poze cu produsul finit :) !

Stai sa vedem ce iese, ca daca e nashpa, nu pun poze :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#189 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 November 2011 - 06:33 PM

Uma, imi plac lampile tale :)

Maya, ce dulci sunt fratii Petreusi.Globurile sunt din sticla , nu?Asa am si eu de anul trecut.Am avut bradul facut in mov si cu beteala ca a ta :)

Daniela, uite eu de ex anul trecut am avut un brad f stufos, nici nu aveau cum sa intre toate globurile oricat as fi vrut , am pus doar pe margini mai mult.Am sa cut poze sa vad daca le mai gasesc.

Eu am globuri pe mov/lila, dar si rosii si aurii.Si anul asta raman pe rosu,asa clasic.

Eu am fost ieri si azi la cumparaturi,da cu al meu in coaste nu pot sa-mi lipesc nimic de degete, ca zice ca mai avem timp. :)
Am vazut deja casuta(fetele din Italia stiti la ce ma refer) goala in care sa pun pe Isus copil Iosif si Maria, magii, animalutele.Personajele le am de cativa ani, si am tot improvizat .

Am vrut sa iau niste grilande pt scari,da erau prea pricajite,plus ca al meu a zis ca apoi cum ne mai tinem de scara daca le pun :) , ce stie el
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#190 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 November 2011 - 06:36 PM

Vezi postareaIoana, la 20 November 2011 - 06:33 PM, a spus:

Am vazut deja casuta(fetele din Italia stiti la ce ma refer) goala in care sa pun pe Isus copil Iosif si Maria, magii, animalutele.Personajele le am de cativa nai, si am tot improvizat .

Da si noi vrem sa facem anul asta.

Am vrut sa iau niste grilande pt scari,da erau prea pricajite,plus ca al meu a zis ca apoi cum ne mai tinem de scara daca le pun :) , ce stie el

:) M-ai terminat!

#191 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 November 2011 - 06:53 PM

Eu le scot in fiecare an,da fara casuta.personajele le am de la una din surori,da avea o casuta si dublu personajele.Mai am cateva personaje luate din Sicilia,dar le-am lasat in tara la mama.
Acum ca ma gandesc la ce am in tara mi-am adus aminte ca am un calut dragutel, tare l-as fi vrut,sau din globurile de cand eram copii.Am unele asa dragute care au cred ca peste 40 de ani, multe s-au spart,dar au mai ramas ceva acasa.

Da, Any, ce tie si cu barbatii astia,offf.Urasc sa merg la cumparaturi cu el. :)

Acasa la mine

#192 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 20 November 2011 - 08:09 PM

Ce decoratiuni frumoase. Eu sunt inca pe drumuri cu cortul, pe 1 decembrie ma mut in noul apartament (inchiriat) si abia astept sa il decorez pentru Craciun. Nu am nici macar un glob, asa ca o sa imi ofer placerea sa cumpar chestii pentru fiecare camera :). Abia astept. M-am gandit la argintiu in combinatie cu alta culoare. Nu m-am decis, vad ce chef am cand o sa incep sa cumpar. Asa de mult imi place Craciunul...am o bucurie de copil cand ma gandesc. Sper sa fie si un pic de zapada, dupa cum e vremea acum, mai repede vine primavara decat toiul iernii.

#193 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 November 2011 - 10:47 PM

Ioana, si eu îi ador pe Petreusii mei! Globurile sînt din sticla.

Kiva, las' ca asa ne înseala vremea. Te face sa crezi ca poti renunta la palton, si odata iesi în pulover si te prinde frigul!
Vinea ea si zapada, trebuie doar sa o chemam spre noi! :lol:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#194 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 November 2011 - 10:51 PM

Vezi postareaMaya, la 20 November 2011 - 04:38 PM, a spus:

Recipientele pentru lumînari.
Fratii Petreusi :D pe banda aia rosie cu stelute brodate.
Remarcati puloverele, cizmele, fularele si cushmele din aceeasi colectie :D
Sînt tare frumusei. Înalti de 15 cm.

:lol: Recipientele pentru lumanari imi plac la nebunie, iar fratii Petreus sunt tare haiosi! :lol:

#195 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 20 November 2011 - 11:23 PM

Vezi postareaMaya, la 20 November 2011 - 10:47 PM, a spus:

Ioana, si eu îi ador pe Petreusii mei! Globurile sînt din sticla.

Kiva, las' ca asa ne înseala vremea. Te face sa crezi ca poti renunta la palton, si odata iesi în pulover si te prinde frigul!
Vinea ea si zapada, trebuie doar sa o chemam spre noi! :lol:

Pai sa o trimita Dana si Izuka din Nord de acolo...desi nu stiu daca a ajuns nici la ele :D

#196 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 21 November 2011 - 06:10 AM

Cind stateam in nordul F am cumparat decoratii cu miile:ur an faceam deco clasiq adica rosii si ceva alb pe brad verde apoi am facut brad deco auriu apoi argintiu apoi albastru.
Cind m a apucat si mi am mutat bagajele in RO( sa ramina din ATLAS SIB citi am botezat eu...Hotii!) am depus totul in garaj la Campina dar de!...au avut nevoie de cheie muncitorii....dupa la un control(de fapt cautam altceva...constat caci cutiile mele cu deco pe culori erau golute bine.....)
Acum vreau sa fac ceva la Campina pt 31 dec dar nici nu stiu ce mi a mai ramas :lol: pe unde sunt :D

#197 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 21 November 2011 - 09:45 AM

Foarte dragutei is Petreusii,Maya!

Eu ma duc in pivnita sa-mi scot cutiile cu globuri,ca taaaare mare pofta mi-ati facut.Numai bine pot inspecta ce-mi lipseste,ca sigur imi lipseste cate ceva :)

Cum am zis,anul asta fac bradul cu lila-mov,ca asta era intentia anul trecut,dar n-am mai facut.In bucatarie voi decora cu rosu si verde(imi trebuie perdea asortata :angryfire: )

IUiii,ce-mi place Craciunul,ador Craciunul :)

Saptamana asta o sa fac si niste fursecuri,inca nu stiu ce :biggrin: si sa nu uit de Adventskranz(coronita cu cele patru lumanari care se aprind duminica inainte de Craciun).Asta mi-o fac singura de cativa ani incoace.

Daniela,eu globurile din anii trecuti,sau ce mai cumpar nou,nu le arunc ci le pastrez si le folosesc in anii ce urmeaza in diverse combinatii.De exemplu auriile si argintiile(nu sunt decisa care dintre ele) le pun anul asta langa lila.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#198 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 21 November 2011 - 10:05 AM

io in afara de brad nu fac nimic. doar imi scot costumul nou de baie (cu burta :) ) din punga in care e de cand l-am cumparat si piscina sa nu uit sa o umplu in spate :angryfire:

bradul e alb (il lua sotul acu 3 ani sa nu mai ma doara sufletul de zapada si am globulete rosii, verzi, aurii...Santa in miniatura si ghirlande in aceleas culori. fetele il impodobesc (au treditie cu tati in fiecare an ). cum or vrea asa sa-l faca.

o sa ma uit la voi cum decorati. eu o sa stau sub umbreluta cu o bautura cu umbreluta :biggrin: :)

#199 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 November 2011 - 12:17 PM

Am gasit poze cu bradul de anul trecut.Pe timpul zilei parea tare saracacios, mai ales ca beteala nu se prea vedea,dar seara cu luminite era super

Fisier atasat  brad.jpg (72.54K)

tot anul trecut am gasit la Lidl si cred ca le-am vazut si anul asta, niste semi globuri

Fisier atasat  ingeras.jpg (87.51K)

Fisier atasat  renulet.jpg (50.7K)

Precum primul mai am unul pe mob da putin mai grasunel, iar cum e cel cu renul in glob mai e cu mos craciun.

Un alt personaj care imi place este renul, defapt am doi :angryfire:

Fisier atasat  ren.jpg (43.62K)

si personajele biblice

Fisier atasat  personaje.jpg (77.22K)

cum vrea Maya sa faca cu globuletele am incercat si eu anul trecut,dar din lipsa de vaza mare nu se vede asa de frumos :biggrin:

Fisier atasat  ornamente.jpg (76.85K)

si uitandu-ma pe poze mi-am adus aminte ca e vremea sa ma apuc sa usuc iarasi citrice pt ornamente

Acasa la mine

#200 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 21 November 2011 - 12:35 PM

Vezi postareaIoana, la 21 November 2011 - 12:17 PM, a spus:

tot anul trecut am gasit la Lidl si cred ca le-am vazut si anul asta, niste semi globuri
Precum primul mai am unul pe mob da putin mai grasunel, iar cum e cel cu renul in glob mai e cu mos craciun.
Un alt personaj care imi place este renul, defapt am doi :D
cum vrea Maya sa faca cu globuletele am incercat si eu anul trecut,dar din lipsa de vaza mare nu se vede asa de frumos :wacko:
si uitandu-ma pe poze mi-am adus aminte ca e vremea sa ma apuc sa usuc iarasi citrice pt ornamente

Mie imi place bradul tau! De-as gasi si eu un pom asa frumos ca al tau... Pe aici, mai usor cu brazii asa bine incarcati cu crengi. Nataraii aduc in piete niste caricaturi. :D Iar in magazine sunt destul de scumpi, ca-s adusi de la naiba stie unde.... :D Da' o rezolvam noi cumva.

Superb clopotelul. Ceva de genul luau si ai mei, pe vremea pu' pazvanti. M-am mai uitat si eu prin magazine (in anii trecuti), poate-poate gasesc ceva similar (si frumos), dar pana acu' inca nica. O sa-mi fac drum la Lidl, sa vad ce au omuletii.
Imi plac si celelalte gloabe, renii si mosii sunt tare haiosi. N-am reni, chiar as vrea sa gasesc pe undeva de cumparat (da' simpatici ca ai tai, nu cine stie ce acrituri zborsite, cum tot vedeam prin magazine / pe la tarabe).
As vrea sa pun si eu pe mobila fel si fel de globulete si figurine, niste beteala pe ici-colo. Am acasa niste siraguri de margele, intr-un an le-am agatat pe conducta de gaz... :D Si arata foarte frumos holul! :headbang:
Am luat anul trecut (da' si acu' 2 ani) din nemtia niste ornamente - care din lemn, care din sticla - si pot fi aprinse, au beculete multicolore. Plus Mosu' mai maricel (vreo 30 cm) care canta.
O sa ma uit dupa globuri mici-mici, ca sa fac ceva mixaje prin casa. Coronita din beteala, cu gloabe si clopotei face mama, de cativa ani. Si asa avem ghirlande la greu, care mai lungi, care mai scurte.... :tongue3: Le reciclam!

Sper sa fie vreme buna / frumoasa la sfarsitul saptamanii, sa ma pot duce acasa cu masina. N-am roate de iarna.... ca n-am apucat in octombrie sa ma duc sa le schimb, iar pana acum am avut fel si fel de sindrofii / obligatii la fiecare sfarsit de saptamana! :wacko: Cei de la meteo prognozeaza vreme bunicica. Sper sa si fie asa! De fapt, am nevoie doar de o dupa-amiaza calduroasa de vineri, atat. Cat sa merg 343 km fara sa iasa politaii la interval.

Arata acest topic

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul