Ioana, la 21 November 2011 - 12:17 PM, a spus:
tot anul trecut am gasit la Lidl si cred ca le-am vazut si anul asta, niste semi globuri
Precum primul mai am unul pe mob da putin mai grasunel, iar cum e cel cu renul in glob mai e cu mos craciun.
Un alt personaj care imi place este renul, defapt am doi
cum vrea Maya sa faca cu globuletele am incercat si eu anul trecut,dar din lipsa de vaza mare nu se vede asa de frumos

si uitandu-ma pe poze mi-am adus aminte ca e vremea sa ma apuc sa usuc iarasi citrice pt ornamente
Mie imi place bradul tau! De-as gasi si eu un pom asa frumos ca al tau... Pe aici, mai usor cu brazii asa bine incarcati cu crengi. Nataraii aduc in piete niste caricaturi.

Iar in magazine sunt destul de scumpi, ca-s adusi de la naiba stie unde....

Da' o rezolvam noi cumva.
Superb clopotelul. Ceva de genul luau si ai mei, pe vremea pu' pazvanti. M-am mai uitat si eu prin magazine (in anii trecuti), poate-poate gasesc ceva similar (si frumos), dar pana acu' inca nica. O sa-mi fac drum la Lidl, sa vad ce au omuletii.
Imi plac si celelalte gloabe, renii si mosii sunt tare haiosi. N-am reni, chiar as vrea sa gasesc pe undeva de cumparat (da' simpatici ca ai tai, nu cine stie ce acrituri zborsite, cum tot vedeam prin magazine / pe la tarabe).
As vrea sa pun si eu pe mobila fel si fel de globulete si figurine, niste beteala pe ici-colo. Am acasa niste siraguri de margele, intr-un an le-am agatat pe conducta de gaz...

Si arata foarte frumos holul!

Am luat anul trecut (da' si acu' 2 ani) din nemtia niste ornamente - care din lemn, care din sticla - si pot fi aprinse, au beculete multicolore. Plus Mosu' mai maricel (vreo 30 cm) care canta.
O sa ma uit dupa globuri mici-mici, ca sa fac ceva mixaje prin casa. Coronita din beteala, cu gloabe si clopotei face mama, de cativa ani. Si asa avem ghirlande la greu, care mai lungi, care mai scurte....

Le reciclam!
Sper sa fie vreme buna / frumoasa la sfarsitul saptamanii, sa ma pot duce acasa cu masina. N-am roate de iarna.... ca n-am apucat in octombrie sa ma duc sa le schimb, iar pana acum am avut fel si fel de sindrofii / obligatii la fiecare sfarsit de saptamana!

Cei de la meteo prognozeaza vreme bunicica. Sper sa si fie asa! De fapt, am nevoie doar de o dupa-amiaza calduroasa de vineri, atat. Cat sa merg 343 km fara sa iasa politaii la interval.