Forum Culinar: Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri - Forum Culinar

Salt la continut

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri

#301 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 02 December 2011 - 07:28 PM

Vezi postareaFoxyy, la 02 December 2011 - 11:43 AM, a spus:

Carpatica, ai un brad superb! Instalatiile arata taaare bine! Cate sute de becuri ai pus in total?
Si Any are un brad taaaare frumos, cu multe instalatii si globuri dragute. Imi place la nebunie contrastul dintre rosu si verde! :director:
Fetelor, felicitari! Ati inceput sa raspanditi putin din Magia Sarbatorilor! :floare:

Bradul meu e artificial si are beculetele incluse, deci sunt deja impletite in el asa ca n-am avut treaba cu ele. Are 1000 de beculete. Si-mi place de el ca se monteaza foarte usor, are trei parti care se imbina una in alta si cand il dezleg crengile cad singure la locul lor cu o usoara tragere. Si arata ca un brad natural chiar daca esti foarte aproape de el si te uiti cu atentie la crengute, atat numai ca nu miroase a brad, dar aici avem brazi in curte si peste tot asa ca, daca vreau miros numai scot capul pe geam sau usa sau imi duc in casa cateva crengute naturale.

#302 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 December 2011 - 07:57 PM

Vezi postareaCarpatica, la 02 December 2011 - 07:28 PM, a spus:

Bradul meu e artificial si are beculetele incluse, deci sunt deja impletite in el asa ca n-am avut treaba cu ele. Are 1000 de beculete. Si-mi place de el ca se monteaza foarte usor, are trei parti care se imbina una in alta si cand il dezleg crengile cad singure la locul lor cu o usoara tragere. Si arata ca un brad natural chiar daca esti foarte aproape de el si te uiti cu atentie la crengute, atat numai ca nu miroase a brad, dar aici avem brazi in curte si peste tot asa ca, daca vreau miros numai scot capul pe geam sau usa sau imi duc in casa cateva crengute naturale.

Eu tre' sa fac munca de chinez, fiecare creanga trebuie desfacuta individual si trebuie sa le pun una cate una pe trunchi, in afara de varf care e cu crengi cu tot o bucata intreaga.
Super bradul tau cu lumini incluse, n-am mai vazut. Asta e operatiunea care ma seaca cel mai tare, pusul luminilor.
Eu n-am rabdare sa-l astept pe sotul meu sa ma ajute la brad, asa ca ma incapatanez si ma chinui eu cu luminile.

#303 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 December 2011 - 05:03 PM

Am luat azi niste prosoape de bucatarie, 6 la numar. Mi-au placut ca-s in tema cu sarbatorile, dar nici prin gand nu mi-a trecut sa ma uit la dimensiuni.
Cand le-am desfacut acasa, nici in poza nu intrau, fiecare prosop e de 60x90 cm, pot sa-mi fac o lenjerie de pat, atat de mari sunt :rolleyes: .

Fisier atasat  Immagine 69481.jpg (231.48K)
Number of downloads: 0

Apoi am luat o fata de masa, nici eu nu stiu cum de am gasit-o, dimensiuni mari 1,80x3,60 m , e de 18 persoane, are si 18 servetele.
Draguta in tema cu Craciunul cu flori rosii, materialul fain un in cu bumbac ceva de genul asta. Sper sa nu intre la apa.
Are flori pe margini si pe mijloc.

Fisier atasat  Immagine 6949.jpg (143.39K)

servetelele simple cu niste frunzulite, am incercat sa-l impaturesc vine fain desenul exact pe mijloc, se vede daca-l pun in inel.

Fisier atasat  Immagine 6957.jpg (139.28K)

Si papuci de casa pentru mine

Fisier atasat  Immagine 6960.jpg (209.64K)

#304 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 04 December 2011 - 12:18 PM

Carpatica, tare frumos bradul tau.Si mie imi plac lumini multe, poate mai iau si eu o instalatie,da mie imi plac alea de clipocesc ,am una destul de mare nu stiu cate becuri are,da nu mai gasesc asa :occasion14:
La noi deja au inceput sa fie reduceri la ornamente si brazi de parca a si trecut Craciunul, cred ca e prima data cand vad reduceri asa de repede.Da brad in ghiveci io tot n-am gasit pe placul nostru.Gasisem unul da nu prea stufos si al meu a zis ca daca tot luam in ghiveci sa luam unul mai frumos.

In schimb mi-am mai luat una alta:

niste hartie de pus pe tavitele de fursecuri, fundulite ca tot mi-a adus aminte Any de ele si ornamente de lipit pe geam

Fisier atasat  IMG_1856.JPG (82.54K)

ieslea in care tb sa pun personajele

Fisier atasat  IMG_1859.JPG (82.11K)

un mos craciun care se catara

Fisier atasat  IMG_1858.JPG (80.02K)

iar ieri sotul a pus ochii pe mosul asta

Fisier atasat  IMG_1857.JPG (60.55K)

si am zis ca nu poate lipsi totusi floarea craciunului

Fisier atasat  IMG_1864.JPG (80.7K)

eu am zis ca o sa incep cu ornatul prin 15, daor pe geam am pus ornamentele de le-am luat
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#305 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 December 2011 - 11:47 PM

Am pus si io cate ceva prin casa zilele astea. Azi am primit pachetel de-acasa, de la mami. Printre altele, mi-a trimis si ceva ghirlande! :) Nu multe, dar macar cateva, sa-mi fac si io o pofta. Maine seara sper sa reusesc sa le scot la interval si sa le-nsir prin casa. Ca sa stiu ce si cate tre' sa mai cumpar! :D
Am vazut si neste instalatii prin supermarket-uri, tre' sa vad in ce toane va fi nepot-miu maine seara, daca are sau nu chef de tarsait laboantele prin magazine, alaturi de matusica baby-sitter (aka io). Daca n-are chef, va fi cam nasol, ca tre' sa gasesc io o dupa-amiaza / seara, cand sa colind magazinele. Si prajiturile inca nu-s facute!!!! :D

#306 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 05 December 2011 - 04:11 PM

Vai ce-mi plac mosuletii tai ,Ioana :rolleyes:

Am fotografiat si eu astazi cate ceva:

-lumanarile pt fiecare Advent

Fisier atasat  IMG_0270 - Kopie.JPG (352.02K)

Agatatori cu Mos Craciun,pt brad,in mod normal,dar pana vine bradul le-am agatat pe unde am putut:

Fisier atasat  _MG_0259.JPG (235.3K)

Fisier atasat  _MG_0262.JPG (258.97K)

Altele:
Fisier atasat  _MG_0277.JPG (165.72K)

Fisier atasat  _MG_0283.JPG (312.29K)

Fisier atasat  _MG_0285.JPG (327.68K)

Abia astept sa vina Craciunulllllllll!!!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#307 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2011 - 06:00 PM

Any, ferice de tine ca ai gasit fata de masa.Sincer una aba as vrea si eu si ceva finut pe margini, gasesc pe aici numai ciudatenii.Am vazut ceva in we dar nu era alba, aducea a marterial de sac.

Petu, simpatice agatatorile-mosi.Am vazut si eu ceva clestisori.

Si eu astept Craciunul si abia astept sa gasec brad frumos.sper ca in we a ajung cu al meu la o pepiniera si il si fac desi am zis ca abia in 15 ma apuc de ornat.
Cu putin noroc primul oaspete imi ajunge in we,asa ca daca gasesc bradut ma apuc mai cu spor si de restul treburilor.:rolleyes:

Acasa la mine

#308 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2011 - 07:57 PM

Vezi postareaIoana, la 05 December 2011 - 06:00 PM, a spus:

Any, ferice de tine ca ai gasit fata de masa.Sincer una aba as vrea si eu si ceva finut pe margini, gasesc pe aici numai ciudatenii.Am vazut ceva in we dar nu era alba, aducea a marterial de sac.

Eu as fi vrut o fata de masa damascata, mai eleganta asa, dar nu se gaseste pe nicaieri, iar ce am gasit costa extrem de mult in jur de 280 de euro :) :) .
Sambata fara sa vreau am dat de asta, nu eram hotarata, dar zic hai s-o iau ca ce-i in mana nu-i minciuna :) !
E in tema, cu florile de Craciun.
Edit am probat-o sa vad cum e. chiar imi place.

Fisier atasat  Immagine 69485.jpg (222.69K)

#309 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2011 - 08:56 PM

Ioana ai facut ceva cumparaturi! Si mie mi-ar placea un mos, am vazut deja prin magazine, acum sa vad de care iau.
Petunie in fiecare an faci ornamente frumoase!

#310 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 06 December 2011 - 12:11 AM

Petunie, Ioana si Foxyy imi plac tare mult mosuletii vostri ;)
Any fata de masa este foarte faina. Sa o acoperi ;) cu bunatati cum numai tu sti sa faci si sa ne pui poze. eu te urmaresc din umbra sa stii ;)
Cadoul nostru nu este pentru bucatarie - ai voie incercari nelimitate :) Cine ghicesti primeste un premiu ;)

Cum ziceam eu ornamente de Craciun nu am anul asata doar am pregatit un pic fereastra pentru mos Nicolaie care a venit azi noapte pentru Annabelle. Curios ca i-a adus insa mini pralinele marca favorita a mamei si o portocala. Nu-i nimic le va primi Annabele in laptic in curand ;)

Fisier atasat  codouri mos Nicolaie.JPG (1.26MB)
Number of downloads: 2

#311 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2011 - 12:21 AM

Vezi postareaCristina, la 06 December 2011 - 12:11 AM, a spus:

Petunie, Ioana si Foxyy imi plac tare mult mosuletii vostri :)
Any fata de masa este foarte faina. Sa o acoperi ;) cu bunatati cum numai tu sti sa faci si sa ne pui poze. eu te urmaresc din umbra sa stii ;)
Cadoul nostru nu este pentru bucatarie - ai voie incercari nelimitate ;) Cine ghicesti primeste un premiu ;)

Cum ziceam eu ornamente de Craciun nu am anul asata doar am pregatit un pic fereastra pentru mos Nicolaie care a venit azi noapte pentru Annabelle. Curios ca i-a adus insa mini pralinele marca favorita a mamei si o portocala. Nu-i nimic le va primi Annabele in laptic in curand ;)

Multumesc frumos Cristina ;) !
Bune bomboanele Lindt, s-a orientat bine mosul!

#312 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 06 December 2011 - 08:10 PM

Cristina, puiuca ta e superba(am vazut-o la alt subiect), chiar daca aici lipseste din peisaj :D
Petunelo, tare faini îs mosulicii aia si de fapt tot decorul.
Any, ador fata ta de masa. E mare? Ca eu greu gasesc... am o masa mai mare ca mine! :hello:

Decoratia aia de care tot va spuneam c-o fac, a iesit în final altceva.
Initial în recipientul ala de sticla venea pe fund nisip cu stelute lila, deasupra globurile, si printre pe un suport o lumînare.
N-a fost sa fie, ca eu am un curios acasa care si-a bagat mustetili si... si le-a scurtat! Mike :D N-a patit nimic.
Cum nu am unde sa pun decoratia, ca sa arate si ok si sa poata Mike sa-si bage linistit nasu' în ea, am hotarît sa scot nisipul ca venea prea înalt cu noua idee.
Asa ca am pus o ceascuta pe fund, am acoperit-o cu Lametta, am asetaz îngerica si am azvirlit globurile. Am legat vasul de gît... si tadaaaa :)

Veti observa... acelasi talent ca la decorat torturi!
(Varianta cu lumînarea arata mai bine :hello: )

Fisier atasat  armov.jpg (603.28K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#313 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2011 - 08:19 PM

Maya imi place tare mult ce-ai facut tu acolo cu globurile, trebuie sa studiez si eu ceva la capitolul decoratii pentru casa ca inca n-am facut nimic si nici idei nu prea am :hello: .
Fata de masa e mare 3,60 m, am masa mare de 2,90 deschisa si e numai buna.
Mie mi-a facut mama la comanda 3 fete de masa cu servetele cu tot (alba, rosie si crem in ordinea masurilor :D ) pentru toate 3 masurile mesei (inchisa, deschisa pe o parte si deschisa total) din bumbac, bune tare.
As mai vrea una rosie asa mare, daca nu o pun pe aia crem in ajun, vad eu.

#314 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2011 - 09:20 PM

Cristina, am admirat-o si eu pe Anabelle, e o papusa.

Eu am o fata de masa din tara care merge pt masa de 12 persoane,dar e colorata in motive de Craciun,si as vrea una alba.

Maya, frumusel ornament,Mitzy nu e asa curioasa.:hello:

Azi mi-am facut de lucru si am aranjat ieslea

Fisier atasat  ieslea.jpg (15.68K)

si am ornat gemurile

Fisier atasat  ornament geam.jpg (8.56K)

Acasa la mine

#315 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2011 - 09:23 PM

Si bradul? Bradul, pe cand?

#316 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2011 - 11:13 PM

Vezi postareaany_annette, la 06 December 2011 - 09:23 PM, a spus:

sper sa gasesc saptamana asta in ghiveci, daca nu era ca vrem asa luam deja si-l tineam afara.

in schimb sotu a venit azi cu un renisor :lol:

Fisiere atasate

Acasa la mine

#317 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2011 - 11:59 PM

Vezi postareaIoana, la 06 December 2011 - 11:13 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 06 December 2011 - 09:23 PM, a spus:

sper sa gasesc saptamana asta in ghiveci, daca nu era ca vrem asa luam deja si-l tineam afara.

in schimb sotu a venit azi cu un renisor :lol:

e super haios :71:

#318 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 07 December 2011 - 09:33 AM

Vezi postareaany_annette, la 05 December 2011 - 08:56 PM, a spus:

Ioana ai facut ceva cumparaturi! Si mie mi-ar placea un mos, am vazut deja prin magazine, acum sa vad de care iau.
Petunie in fiecare an faci ornamente frumoase!

Mersi!Anul asta e facut totul pe graba,dar macar sa am si eu ceva prin casa cu tematica :lol:

Vezi postareaCristina, la 06 December 2011 - 12:11 AM, a spus:

Petunie, Ioana si Foxyy imi plac tare mult mosuletii vostri Imagine postata
Any fata de masa este foarte faina. Sa o acoperi Imagine postata cu bunatati cum numai tu sti sa faci si sa ne pui poze. eu te urmaresc din umbra sa stii Imagine postata
Cadoul nostru nu este pentru bucatarie - ai voie incercari nelimitate Imagine postata Cine ghicesti primeste un premiu Imagine postata

Cum ziceam eu ornamente de Craciun nu am anul asata doar am pregatit un pic fereastra pentru mos Nicolaie care a venit azi noapte pentru Annabelle. Curios ca i-a adus insa mini pralinele marca favorita a mamei si o portocala. Nu-i nimic le va primi Annabele in laptic in curand Imagine postata

Ce frumos e coltisorul vostru :71:

Maya,e dragut deco-ul tau si unicat!

Ioana,renul imi place tare mult;nu mai lustrui atata masa ca uite cum aluneca sarmanul Imagine postata .Vai ce m-ai derutat cu decorul de la geam;initial am crezut ca e fum de la alta casa Imagine postata

Eu mi-am schimbat ieri perdeaua in bucatarie,ca nu se mai potrivea;era lila si pe masa si scaune am rosuImagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#319 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 December 2011 - 03:17 PM

Any si mie mi-a placut.A venit aseara al meu cu el la subrat, era asa haios.Bine eu sunt ca un copil cand e vb de maimutoi.Acum cativa ani mi-am cumparat un ren de plus, se uita lumea la mine pe strada, aveam un rucsac in spate si renul in brate.Or fi zis, uite si copilul asta :( .Ador jucariile din plus,a tb sa-mi mai iau o canapea ca sa am loc sa-i pun pe toti :()

Petu, asa e, din auza casei care se vede in spate ai impresia ca iese fum pe cosul ei :(
Acum tb sa schimbi :( iti iei fata de masa si huse lila :-p

Acasa la mine

#320 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 07 December 2011 - 10:30 PM

Buna seara,

Am pus si eu cate ceva prin casa...mai am, dar imi e tare dor de Craciun si nu am mai asteptat sa le am pe toate. Nu sunt asa frumoase ca ale voastre, dar imi sunt tare dragi, sunt de cativa ani cu mine...

Bradutul:

Fisier atasat  P6090314.JPG (78.37K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  P6090304.JPG (95.14K)

Lumanari:

Fisier atasat  P6090309.JPG (87.04K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  P6090316.JPG (92.55K)

"Semineul" meu cu sosetutele pentru Mosu' :rolleyes:

Fisier atasat  P6090302.JPG (85.01K)

Altele:
Fisier atasat  P6090303.JPG (72.39K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  P6090312.JPG (74.4K)

Am si eu Ren...si Om de zapada :sad1:

Fisier atasat  P6090307.JPG (99.82K)

Fisiere atasate

Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

Arata acest topic

• 33 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul