Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri
Postat 12 December 2011 - 12:19 AM
Avand in vedere cele de mai sus, ma gandesc ca poate pe 24 il gasesc mai ieftin pe brad (daca nici atunci nu se vand raman cu ei) si asa ca nu m-am gandit ca nu are rost sa-l iau mai devreme ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 12 December 2011 - 04:26 PM
Si ei tot rosu anul asta.
Postat 12 December 2011 - 05:16 PM
Daniella, la 10 December 2011 - 09:46 PM, a spus:
Daniella, ai fost tu la Napoli inainte de Craciun si nu te-ai plimbat pe San Gregorio Armeno, faimoasa strada de artizani fauritori de presepe?
Apropo de presepe, se pare ca San Francesco di Assisi a avut ideea de a reprezenta Nasterea Domnului cu oameni reali, intr-o pestera de langa localitatea Greccio (Rieti) incercand sa reproduca, in mod cat mai real, acest eveniment
Postat 12 December 2011 - 05:23 PM

Noi astazi mergem sa vedem de brad,ca se pare ca ni s-au schimbat putin planurile si o sa-l facem mai repede sa ne putem bucura de el mai mult

Postat 12 December 2011 - 06:47 PM
Cum se aprind, cite una in fiecare duminica si apoi la un moment dat o stingi, sau o lasi non stop?

Postat 12 December 2011 - 07:42 PM
Am gasit astazi brad.Patrick l-a ales.Ma duc sa-l impodobim

Postat 13 December 2011 - 11:02 PM
any_annette, la 13 December 2011 - 09:39 PM, a spus:
Da!A iesit foarte colorat si sclipicios si plin,dar copiilor le place!Eu as fi renuntat la cateva culori,dar am inceput sa ma obisnuiesc deja cu el

Inca nu e asezat chiar la locul lui,in colt.
Poza e rea,dar ca idee merge:

Number of downloads: 3
Cateva detalii fotografiate pe fuga si la blitz:

Number of downloads: 1

Un spargator de nuci fara o mana

Clestii cu Mos Craciun si-au gasit locul in pom:

Postat 13 December 2011 - 11:09 PM

Foarte frumos! El e deja frumos prin simplul fapt ca e natural

Imi plac toate detaliile pe care le-ai prin cu camera. Super pozele

Postat 13 December 2011 - 11:13 PM
any_annette, la 13 December 2011 - 11:09 PM, a spus:

Foarte frumos! El e deja frumos prin simplul fapt ca e natural

Imi plac toate detaliile pe care le-ai prin cu camera. Super pozele

Mersi!Mai am doua crengi ce le-am taiat din partea de jos.Sa ti le trimit?

Azi dimineata asa frumos mirosea in sufragerie

Postat 13 December 2011 - 11:32 PM
Frumoase detaliile.
In we sper si eu sa-l iau ca in tmpul sapt al meu ajunge numai dupa 8:(
Postat 13 December 2011 - 11:45 PM
Ioana, la 13 December 2011 - 11:32 PM, a spus:
Frumoase detaliile.
In we sper si eu sa-l iau ca in tmpul sapt al meu ajunge numai dupa 8:(
Mersi,Ioana!Asa e,sa stii!
Patrick a fost aseara atat de emotionat dupa ce am pus instalatia si beteala,a zis ca e asa frumos ca lui parca ii vine sa planga.A inceput sa cante Jingle Bells.A fost prima data cand l-am implicat mai mult in operatiunea asta.A avut voie in fiecare an sa ajute,dar a fost mai micut si nu a priceput nu stiu cat.Acum a avut voie sa aleaga si pomul.Si-a amintit si de anul trecut cand am facut bradul toti in Romania,la parintii mei,cu surorile mele.Cum zic,s-a emotionat tare mult aseara si ii tot veneau amintiri frumoase prin minte.Cred ca o sa le facem o surpriza tare placuta anul asta copiilor,de aia am si facut deja bradul

Pe Amelie nu a interesat-o prea mult aseara ce cumparam,ea s-a jucat cu o prietena de-a ei printre brazi si astepta sa plecam.
Postat 14 December 2011 - 12:01 AM
bristena, la 12 December 2011 - 05:16 PM, a spus:
Daniella, la 10 December 2011 - 09:46 PM, a spus:
Daniella, ai fost tu la Napoli inainte de Craciun si nu te-ai plimbat pe San Gregorio Armeno, faimoasa strada de artizani fauritori de presepe?
Apropo de presepe, se pare ca San Francesco di Assisi a avut ideea de a reprezenta Nasterea Domnului cu oameni reali, intr-o pestera de langa localitatea Greccio (Rieti) incercand sa reproduca, in mod cat mai real, acest eveniment
nu stiu exact care e strada de zici, dar am batut strazile din centru istoric (via dei tribunali si alea din perimetrul ala)si era plin-plin-plin de presepe mari, mici, doar baza, sau gata cu personaje si lumini. Nu mai vazusem pana acum ...
deci asa s-a nascut traditia cu presepele? interesant ...
Postat 14 December 2011 - 12:06 AM
Tare frumoase detaliile.
ce surpiza le faceti? ce surpriza? ce surpriza? plecati in RO ? sau vine cineva din cei dragi la voooiii?

Postat 14 December 2011 - 09:31 AM
Daniella, la 14 December 2011 - 12:06 AM, a spus:
Tare frumoase detaliile.
ce surpiza le faceti? ce surpriza? ce surpriza? plecati in RO ? sau vine cineva din cei dragi la voooiii?

Da,da,le stiu.Si noi ne faceam ornamente cand eram mici,cand stiam ca nu ne aduce mosul bradul

Am si eu pe pom doua globuri din hartie facute de Patrick la gradinita si un ren facut de Amelie.Am uitat sa le fac foto

Daca merge bine totul,plecam noi pt cateva zile de Craciun.Initial am vrut sa vina ai mei dar mama nu poate,atunci a zis ca vine numai tata saptamana viitoare(copiii nu stiau nimic nici de asta) dar ca sa fie totul ok,si sa fie familia unita de sarbatori ne-am hotarat sa dam noi o fuga.O sa fie aiurea ca ne Ajun suntem pe drum,dar na,tot mai bine decat nimic

Postat 14 December 2011 - 11:10 AM
petunie, la 14 December 2011 - 09:31 AM, a spus:
Daca merge bine totul,plecam noi pt cateva zile de Craciun.Initial am vrut sa vina ai mei dar mama nu poate,atunci a zis ca vine numai tata saptamana viitoare(copiii nu stiau nimic nici de asta) dar ca sa fie totul ok,si sa fie familia unita de sarbatori ne-am hotarat sa dam noi o fuga.O sa fie aiurea ca ne Ajun suntem pe drum,dar na,tot mai bine decat nimic

Ce frumos!Ma bucur pentru voi.Noi nu reusim Craciunul asta.Poate la anul.
Postat 14 December 2011 - 11:42 AM
Eataly, la 14 December 2011 - 11:10 AM, a spus:
Ah,si eu ma bucur daca da ,numai ca ma enerveaza sotul ca nu m-a sunat inca sa-mi spuna sigur daca s-a rezolvat.Asteptarea asta ma omoara

De ciuda si ca sa imi treaca timpul,m-am pus sa mai fac o portie de fursecuri(Fursecurile"Maria" de data asta )

Postat 15 December 2011 - 04:29 PM
Asta e. Privind jumatatea plina a paharului, vom face bradutul impreuna. Bine macar ca am reusit sa-l cumparam, ca anul trecut am aruncat batranelul ce-l aveam de vreo 10 ani.
Voi mai puneti poze sa ma bucur de bucuria voastra.
Postat 15 December 2011 - 04:35 PM
sorinadaniela, la 15 December 2011 - 04:29 PM, a spus:
Asta e. Privind jumatatea plina a paharului, vom face bradutul impreuna. Bine macar ca am reusit sa-l cumparam, ca anul trecut am aruncat batranelul ce-l aveam de vreo 10 ani.
Voi mai puneti poze sa ma bucur de bucuria voastra.
Sorina

Postat 15 December 2011 - 08:42 PM
Sper ca de acolo de sus ...ii place ceeace vede!

Number of downloads: 2