Wowerful, la 06 October 2019 - 02:53 AM, a spus:
Am testat și eu prăjitura asta. Am folosit dovleac la umplutura.
Mai trebuie sa o fac o data. Nu știu sigur ce sentimente am pentru ea
2206CB20-DC34-4D86-837C-D63B14281DEB.jpeg
Mai trebuie sa o fac o data. Nu știu sigur ce sentimente am pentru ea


Wowy, si eu spun sa ii mai dai o sansa si ori sa micsorezi cantitatea de faina, ori sa pui mai mult ulei si lapte. Ce faina iei? Poate ii pui o poza...aia cu nenea ala cu palarie parca pe ea? Am si uitat cum ii zice. Vezi sa scrie pe ea ca e pentru pastry, croissants etc.
Sincer, pentru mine este o reteta de baza de cand a fost postata si am facut-o cu mere, gutui, prune, branza, prune si smochine. De fiecare data a iesit fantasticoasa. Acum regret ca am dat-o la invitati si nu am oprit si eu acolo o bucatica
