Forum Culinar: Filme - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Filme

#621 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 November 2012 - 01:15 PM

L-am vazut si l-am recomandat si eu.
In Italia l-au tradus "I figli degli uomini".Fii oamenilor.

Eu nu ma iau dupa recenzii ca am gusturi ciudate.Ar trebui sa se ia ei dupa mine. :rolleyes:

#622 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 01 November 2012 - 01:27 PM

Da, cu traducerea asta mă mulţumesc :)

Eu nu mă iau neapărat după recenzii sau punctaje, dar le citesc. Şi am câţiva "recenzori" :D cu care mă potrivesc sau pe care i-am urmărit o perioadă şi ştiu ce să înţeleg din cele scrise de ei. La fel cum fac şi cu recomandările de aici ;)

#623 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 01 November 2012 - 04:15 PM

"Children of men" in traducere libera chiar asta inseamna "Fiii oamenilor" asa cum a zis si Lili. Father's children ar insemna Copiii tatalui, asa cum a tradus in romana cine a tradus....
Anyway, eu vreau sa merg weekendul asta la Cloud Atlas. La vazut cineva? Ceva impresii? La noi a aparut in cinematografe de pe 26 octombrie, am vazut ceva reclame la tv si abia stept sa-l vad.
Sunt curioasa sa vad ce au reusit Tykwer (unul dintre regizorii mei preferati) si Wachowsky( binecunoscut pentru trilogia Matrix) sa scoata cu SF-ul asta. Trebuie sa-mi iau portie dubla de popcorn, se pare ca filmul dureaza aproape 3 ore, si revin cu impresii dupa vizionare. Imagine postata

#624 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 01 November 2012 - 04:21 PM

Vezi postareaboni, la 01 November 2012 - 12:56 PM, a spus:

L-a mai văzut cineva? În alte ţări tot aşa e tradus?

La noi i-au lasat titlul original :)

Children of Men, în cartea originala este un citat din Biblie.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#625 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 01 November 2012 - 09:09 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 01 November 2012 - 04:15 PM, a spus:

"Children of men" in traducere libera chiar asta inseamna "Fiii oamenilor" asa cum a zis si Lili. Father's children ar insemna Copiii tatalui, asa cum a tradus in romana cine a tradus....
Anyway, eu vreau sa merg weekendul asta la Cloud Atlas. La vazut cineva? Ceva impresii? La noi a aparut in cinematografe de pe 26 octombrie, am vazut ceva reclame la tv si abia stept sa-l vad.
Sunt curioasa sa vad ce au reusit Tykwer (unul dintre regizorii mei preferati) si Wachowsky( binecunoscut pentru trilogia Matrix) sa scoata cu SF-ul asta. Trebuie sa-mi iau portie dubla de popcorn, se pare ca filmul dureaza aproape 3 ore, si revin cu impresii dupa vizionare. Imagine postata

Gabi
, daca ai sti cît te invidiez ca îl poti vedea deja! Dar please du-te de-l vezi, si spune-ne cum ti-a placut, ca eu abia astept sa-l vad. La noi apare abia pe 15 noiembrie. Aseara am fost la Looper, macar sa vad posterul de la Cloud Atlas :biggrin:

A fost ok si Looper (un asasin în viitor), daca va plac filmele de acest gen. M-a intrigat putin masca lui Joseph Gordon-Levitt (pentru asemanarea cu Bruce Willis). Pierce Gagnon, însa m-a impresionat mult cum si-a interpretat rolul, chiar daca scurt. Un copilas talentat. Mi-ar fi placut sa vad filmul cu coloana sonora originala, dar la noi în sat nu merge...

http://www.youtube.c...h?v=2iQuhsmtfHw

Boni, uitasem sa scriu, deci mie mi-a placut si Children of Men si The Road...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#626 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 06 November 2012 - 11:40 PM

Tocmai am terminat "Life as we know it".Fara prea mari pretentii,usurel,dar din viata.

P.S Se pare ca nu-mi mai merge optiunea 'inserare media' si arata doar link-ul. :)

#627 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 07 November 2012 - 11:21 AM

Vezi postareaEllani, la 06 November 2012 - 11:40 PM, a spus:

Tocmai am terminat "Life as we know it".Fara prea mari pretentii,usurel,dar din viata.

[color="#FF0000"]https[/color]://www.youtube.com/watch?v=mqzjDrrZIdE

P.S Se pare ca nu-mi mai merge optiunea 'inserare media' si arata doar link-ul. :violent6:

Ellani, l-am vazut mai demult si pt. un film de weekend a mers. :rolleyes:

p.s. nu stiu cum ti-a aparut s-ul in link, ca acolo era buba. :director:

http://www.youtube.c...h?v=mqzjDrrZIdE

#628 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 07 November 2012 - 12:39 PM

Vezi postareaMaya, la 01 November 2012 - 09:09 PM, a spus:

... Mi-ar fi placut sa vad filmul cu coloana sonora originala, dar la noi în sat nu merge...
ţie îţi blochează 990 ro ? eu "mă scot" bine cu ei, au viteză foarte bună.

L-am văzut şi eu pe Looper, îmi place ideea (adică nu-mi place aşa o perspectivă, da' ca idee de film e bună). Mi s-a părut puţin forţat Joseph. El îmi dă aşa impresia de băiat de treabă. Se pare că nu-i prea uşor să-l imiţi pe Bruce Imagine postata.
Deci mi-a plăcut juma' de film, ăla fără Bruce. Restul a fost un fel de "Die hard" :rolleyes:

Am mai văzut Black Butterflies (2011) - mi-a plăcut mult. Prezintă viaţa (sfârşitul) poetei (albe) din Africa de Sud, Ingrid Jonker. Recunosc că eu nu auzisem de ea până acum. Poeziile pe care le-au prezentat în film mi s-au părut sensibile. M-am apucat sa caut să citesc mai multe :thumleft:

#629 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 November 2012 - 04:34 PM

Vezi postareaDan@, la 07 November 2012 - 11:21 AM, a spus:

[color="#FF0000"]https[/color]://www.youtube.com/watch?v=mqzjDrrZIdE

Culmea e ca mie mi-l deschide asa cu S =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#630 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 07 November 2012 - 04:46 PM

Vezi postareaboni, la 07 November 2012 - 12:39 PM, a spus:

ţie îţi blochează 990 ro ? eu "mă scot" bine cu ei, au viteză foarte bună.

L-am văzut şi eu pe Looper, îmi place ideea (adică nu-mi place aşa o perspectivă, da' ca idee de film e bună). Mi s-a părut puţin forţat Joseph. El îmi dă aşa impresia de băiat de treabă. Se pare că nu-i prea uşor să-l imiţi pe Bruce Imagine postata.
Deci mi-a plăcut juma' de film, ăla fără Bruce. Restul a fost un fel de "Die hard" =))

Nu blocheaza, si merge bine, dar na, omu voia în cinema.
Looper, da, ideea filmului mi-a placut si mie, doar ca în ultima vreme am impresia ca aproape toate filmele sînt facute la banda... Si io cre'ca Joseph e baiat bun, si cred ca machiajul ala stilizat nu l-a prins chiar bine, îl crispatiza =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#631 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 08 November 2012 - 01:23 AM

Thanks ,Dana pentru ajutor! :floare: A trebuit sa sterg 's',caci asa arata link-ul la mine pe pagina youtube-ului.Idee n-am de ce,pentru ca inainte reuseam sa inserez fara probleme,desi daca Maya zice ca nu-s probleme la ea chiar si cu 's',nu stiu,ramane un mister. :occasion15:

No' sa revenim la ale noastre.Nu stiu daca s-a mai vorbit de el,adica de

The last song: (daca vreti sa mariti suspansul,nu va uitati la trailer)

http://www.youtube.c...h?v=7Bmuzr8K5ak

dar mie mi-a placut si-nca foarte mult.Chiar daca la-nceput nu se arata promitator cu nimic pentru mine,pana la sfarsit si-a luat revansa cu varf.

#632 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 08 November 2012 - 01:20 PM

Ieri seară am văzut un film care mi-a plăcut foarte mult: 360.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=MX5M_wjRedc"]http://www.youtube.c...h?v=MX5M_wjRedc[/url]
Are şi vedete si actori mai puţin cunoscuţi. Sunt mai multe personaje în poveşti separate care se îmbină pe parcurs. Nu-i chiar prima dată când văd o astfel de abordare dar aici tare mi-a plăcut cum s-a ţesut încrengătura. Unele poveşti au avut alt final decât m-aş fi aşteptat, ceea ce iarăşi mi-a plăcut. Coloana sonoră excelent potrivită. Îl recomand.

#633 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 November 2012 - 08:45 PM

V-am tot asteptat cu pareri si impresii, fetele de peste balta, dar vad ca nu ati fost la Cloud Atlas, sau nu vreti sa-mi spuneti si mie cum a fost. Ieniuei, de ieri e si în cinemaurile noastre, asa ca am rezervat si io belete! Las ca va zic io, daca voi nu vreti! :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#634 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 18 November 2012 - 01:24 AM

Vezi postareaMaya, la 16 November 2012 - 08:45 PM, a spus:

V-am tot asteptat cu pareri si impresii, fetele de peste balta, dar vad ca nu ati fost la Cloud Atlas, sau nu vreti sa-mi spuneti si mie cum a fost. Ieniuei, de ieri e si în cinemaurile noastre, asa ca am rezervat si io belete! Las ca va zic io, daca voi nu vreti! :lol:

Sorrrrrryyyy ca nu am ajuns :floare:
Da astept sa-mi zici matale :blush:
A cat is a friend fur-ever !

#635 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • LocationKitchen

Postat 18 November 2012 - 05:51 PM

Vezi postareaMaya, la 16 November 2012 - 08:45 PM, a spus:

V-am tot asteptat cu pareri si impresii, fetele de peste balta, dar vad ca nu ati fost la Cloud Atlas, sau nu vreti sa-mi spuneti si mie cum a fost. Ieniuei, de ieri e si în cinemaurile noastre, asa ca am rezervat si io belete! Las ca va zic io, daca voi nu vreti! :)

Maya, eu am vazut filmul dar intentionat nu am comentat. In prima parte din film am fost complet confuza si concentrata ca sa inteleg ce vor sa spuna, pe urma m-am mai luminat oleaca dar nu de tot. :) Jocul actorilor este extraordinar, costumele si machiajul sunt de nota 20, cel putin eu una la cateva dintre personaje chiar a durat un pic pana mi-am dat seama cine in ce rol e. Pe de alta parte eram curioasa sa vad cum au reusit regizorii, din punct de vedere artistic, sa combine stilul fiecaruia si sincer nu prea am recunoscut stilul lui Tykwer, pe care il iubesc pentru toate filmele pe care le-a regizat si le-am vazut, insa in toate secventele care se petrec in viitor ii recunosti pe Wachowski imediat cu faze gen Matrix la greu. Ideea e interesanta si in final ai senzatia ca ai fost la 6 filme diferite, din 6 perioade istorice diferite combinate in asa fel incat sa rezulte o singura capodopera cinematografica si probabil ca asta este ceea ce aduce originalitate filmului. Sunt curioasa sa aud si parerea voastra, daca l-a mai vazut cineva.

#636 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 November 2012 - 03:48 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 18 November 2012 - 05:51 PM, a spus:

Maya, eu am vazut filmul dar intentionat nu am comentat. In prima parte din film am fost complet confuza si concentrata ca sa inteleg ce vor sa spuna, pe urma m-am mai luminat oleaca dar nu de tot. :pupic: Jocul actorilor este extraordinar, costumele si machiajul sunt de nota 20, cel putin eu una la cateva dintre personaje chiar a durat un pic pana mi-am dat seama cine in ce rol e. Pe de alta parte eram curioasa sa vad cum au reusit regizorii, din punct de vedere artistic, sa combine stilul fiecaruia si sincer nu prea am recunoscut stilul lui Tykwer, pe care il iubesc pentru toate filmele pe care le-a regizat si le-am vazut, insa in toate secventele care se petrec in viitor ii recunosti pe Wachowski imediat cu faze gen Matrix la greu. Ideea e interesanta si in final ai senzatia ca ai fost la 6 filme diferite, din 6 perioade istorice diferite combinate in asa fel incat sa rezulte o singura capodopera cinematografica si probabil ca asta este ceea ce aduce originalitate filmului. Sunt curioasa sa aud si parerea voastra, daca l-a mai vazut cineva.

Sa stii ca am ajuns aseara acasa cu sentimente foarte amestecate. A trebuit sa rumeg putin, pentru a ma putea hotarî daca mi-a placut sau nu! Ceea ce nu înseamna, ca nu am recunoscut ca acest film nu este un simplu produs, un film oarecare, ci ca este într-adevar o capodopera de arta! Cred însa ca multimea, aglomeratia de persoane, relatiile, toate astea întinse pe parcursul sutelor de ani mi-a luat ceva timp în a-mi aranja cele vazute... în cerebel :)
Cum ai spus si tu, actorii si-au interpretat rolurile cu maiestrie. Cum altfel? În rest, costume, machiaje si alte alea, din trailer am vazut ca-s fantastice.
Cu toate ca cea mai apropiata de realitate si normalitate, constelatia Frobisher-Sixsmith, mi s-a parut cea mai impresionanata. Cumva, relatia lor, este inima acestui film. Vazut din unghiul meu...

Da, viitorul a fost dominat de Wachowski, si si-au lasat amprentele cît mai apretate. În plus au mai dominat (nu neaparat cu intentie(? :mad: ) si celelalte timpuri carîndu-l pe Hugo Weaving prin ele/ un mic déjà-vu atribuit Matrixului :pupic:

M-a bucurat mult sa-l vad pe Ben Whishaw în acest film, pentru ca nu-l mai vazusem de mult. Cine nu a vazut Perfume: The Story of a Murderer, îl recomand - rolul principal îl ocupa Whishaw. Un alt film bun, unde Tykwer a fost pe post de regizor si scenarist.
Nu am vazut toate filmele lui Tykwer. Lola rennt, cred însa ca e singurul de care nu m-am lipit...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#637 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • LocationKitchen

Postat 19 November 2012 - 05:56 PM

Vezi postareaMaya, la 19 November 2012 - 03:48 PM, a spus:

Sa stii ca am ajuns aseara acasa cu sentimente foarte amestecate. A trebuit sa rumeg putin, pentru a ma putea hotarî daca mi-a placut sau nu! Ceea ce nu înseamna, ca nu am recunoscut ca acest film nu este un simplu produs, un film oarecare, ci ca este într-adevar o capodopera de arta! Cred însa ca multimea, aglomeratia de persoane, relatiile, toate astea întinse pe parcursul sutelor de ani mi-a luat ceva timp în a-mi aranja cele vazute... în cerebel :occasion14:
Cum ai spus si tu, actorii si-au interpretat rolurile cu maiestrie. Cum altfel? În rest, costume, machiaje si alte alea, din trailer am vazut ca-s fantastice.
Cu toate ca cea mai apropiata de realitate si normalitate, constelatia Frobisher-Sixsmith, mi s-a parut cea mai impresionanata. Cumva, relatia lor, este inima acestui film. Vazut din unghiul meu...

Da, viitorul a fost dominat de Wachowski, si si-au lasat amprentele cît mai apretate. În plus au mai dominat (nu neaparat cu intentie(? :D ) si celelalte timpuri carîndu-l pe Hugo Weaving prin ele/ un mic déjà-vu atribuit Matrixului :occasion15:

M-a bucurat mult sa-l vad pe Ben Whishaw în acest film, pentru ca nu-l mai vazusem de mult. Cine nu a vazut Perfume: The Story of a Murderer, îl recomand - rolul principal îl ocupa Whishaw. Un alt film bun, unde Tykwer a fost pe post de regizor si scenarist.
Nu am vazut toate filmele lui Tykwer. Lola rennt, cred însa ca e singurul de care nu m-am lipit...

La fel am simtit si eu, sentimente amestecate, si nu neaparat dezamagita dar foarte confuza. Din cauza asta nu am vrut sa comentez, m-am gandit ca poate sunt eu mai grea de cap si nu am vrut sa te influentez. Cat despre jocul actorilor toti si-au facut rolurile excelent dar dupa parerea mea parca tot baiatul rau, Hugo Weaving s-a evidentiat mai ceva ca toti. Cat despre Tykwer nici eu nu am vazut chiar tot... dar din ce am vazut mi-a placut foarte mult ( Winter Sleepers, The Princess and the warrior, Heaven, Perfume, Run Lola Run si evident Cloud Atlas). Cred ca el si Milos Forman sunt printre preferatii mei cand e vorba de regizori europeni.

#638 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • LocationKitchen

Postat 19 November 2012 - 06:10 PM

Un alt film pe care tocmai l-am vazut si il recomand este "The magic of Belle Isle" / (2012) cu Morgan Freeman. Daca ati vazut si v-a placut "Driving Miss Daisy", The magic Belle Isle este genul ala de film.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=1NxatcG0C6k"]http://www.youtube.c...h?v=1NxatcG0C6k[/url]

Alt film pe care l-am vazut si mi-a placut, chiar daca putin mai dur, actiunea se desfasoara intr-o puscarie putin mai altfel undeva in Mexic, este "Get the Gringo" / (2012) . Daca va place cum joaca Mel Gibson, chiar daca filmul este ceva mai dur, o sa va placa totusi.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=7ku_AOOdvW8"]http://www.youtube.c...h?v=7ku_AOOdvW8[/url]

Si o comedie mai veche dar l-a care m-am distrat de numa "National Security" / (2003) cu Martin Lawrence.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=sNhdYC_wfHc"]http://www.youtube.c...h?v=sNhdYC_wfHc[/url]

#639 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 November 2012 - 06:14 PM

eu am vazut Sinister, un horror, numai capete in zid n-am dat noaptea urmatoare ca visam numai oribilitati! Foarte bine jucat si regizat pentru un horror.
Am mai vazut si Lawless, mi-au placut Tom Hardy si Gary Oldman,foarte bine in rolurile lor, Shia Laboeuf joaca bine, dar cumva pare ca-si joaca propriul rol, nu m-a impresionat!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#640 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 November 2012 - 03:08 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 19 November 2012 - 06:10 PM, a spus:

Un alt film pe care tocmai l-am vazut si il recomand este "The magic of Belle Isle" / (2012) cu Morgan Freeman. Daca ati vazut si v-a placut "Driving Miss Daisy", The magic Belle Isle este genul ala de film.

The magic of Belle Isle, l-am recomandat si eu dupa ce l-am vazut. Mi-a placut enorm! Get the Gringo însa nu mi-a placut de nici o culoare :notworthy:

Un alt film care l-am vazut demult si mi-a placut mult, desi doar un TV film, este The Sunset Limited.
L-ai vazut?

http://www.youtube.c...h?v=l0MSitTAYyA
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32