Fetelor nu vreau sa neglijez pe niciuna din voi de aceea am sa va multumesc la fiecare in grup. Va rog sa o luati fiecare personal, sa stiti ca apreciez tare mult admiratia voastra asupra torturilor mele. Asta imi da avant sa fac mai mult si sa vreau mai mult de la mine. Nu intotdeauna imi iese dar ma straduiesc asa ca va multumesc din suflet pentru fiecare post
Dora la multi ani fiicei tale cu multa sanatate si fericire, iar tie multi ani inainte sanatoasa sa poti sa ne incanti muti, multi ani de acum inainte cu minunatii ca acest tort si crede-ma chiar nu iti arati varsta, cred ca trebuie sa schimbi oglinda
Ortansa habar nu am ce nu-ti poate placea la tortul tau. Figurinele sunt superbe, iar brosa aceea m-a dat gata, am vazut-o pe multe torturi pe net dar in veci nu mi-o trecut prin cap ca ar fi comestibila Felicitari:)
La fetita mea am avut ceva probleme, initial vroiam sa fac un bebelas fara par pe cap

dar pentru ca nu o vrut sa stea nici cum capul rotund, am renuntat la idee si am facut fetita. Capul s-a turtit putin la spate dar parul a mascat zic eu

Mersi de complimente, iara ca ma pricep la figurine ... asta ramane de vazut, eu zic deocamdata ca nu, dar a fost prima incercare si cred ca de aia is asa de incantata de ea, ca daca ma uit bine are f multe defecte, in primul rand umerii
Mimi, felicitari, tare bine l-ai lucrat. Tu ai lucrat in vreo cofetarie ca tare imi pare ca stilul tau seamana cu al cofetareselor, ma refer la astea din frisca
Lissa, al tau tort e fara cusur. E impecabil si ma face sa-mi doresc sa fac si eu candva asa flori
Cosmina, felicitari! tare frumos ti-a iesit decorul, chiar seamana cu al Dorei