MIMI, la 18 March 2010 - 10:05 AM, a spus:
fataaa,sunt superbe!m-ai zapacit cu violetul alaaaaa,cum il obtii,ca eu am de la wilton si e urat rau??!!
Mersi Mimi, de data asta ma laud cu o achizitie noua, e violetul de la noii mei coloranti luati din State si nu sunt de wilton, pacat ca nu se vede in poza culoarea reala, a fost un mov superb
MIMI, la 18 March 2010 - 10:09 AM, a spus:
Iaca si eu
-bust cu crema vanilie
-un ciocolatos pt ciocolatosii casei-sa va spun un secret:floricelele sunt decupate de Rares
Super Mimi, felicitari in special lui Rares, a facut o treaba excelenta
mamistef, la 18 March 2010 - 11:21 AM, a spus:
Tortul meu de azi e facut pentru un baietel inebunit dupa desenele animate Symfollies.O sa mearga dupa amiaza la Vaslui,de aceea l-am decorat simplu si....robust...sa tina la transport!
Are blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata si mousse de cioco alba cu visine.
Stefana, super ti-a iesit tortul, decoratia am vazut-o si dincolo, da tare bine pe verde. Acestea erau si desenele preferate a lui Rares pana la 3 ani, nu aveam voie nici sa vorbim
ortansa, la 18 March 2010 - 04:29 PM, a spus:
salut,
am facut si eu cateva torturi.un tort simplu Padurea Neagra,fara decoratii speciale.
IMG_2298.JPG
si 3 torturi pt. St.Patrick's day,la care am avut mari emotii,clienta fiind o domna din mass media de aici.spre marea mea bucurie si usurare,tipa a fost placut surpinsa si mi-a spus ca va aplea le mine de cate ori va avea nevoie.:-)
Dora-ma bucur pt. tine,si iti tin pumnii sa ai cat mai multe comenzi de acum incolo.Tortul balerina este superb,diafan.
No bun, deci toate is perfecte, dar al doilea, cel cu banutii e demential, vai dar ce culoare faina i-ai scos ... in ce e imbracat? cioco sau pasta? iar verdele ala

Felicitari din inim adraga mea