Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1661 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 18 March 2010 - 11:25 AM

Vezi postareaAnca_B, la 17 March 2010 - 11:33 PM, a spus:

Dragele mele vin si io cu tortu' "mov" B) ,adica (tot) un "galbior" .Am explicat la "dezastre in bucatarie" ce-si-cum o fost!Un tort de ziua mea,cu care am avut muuuulteee peripetii,era un pas pana la un fiasco,fiind in criza de timp si fara de" bona "la piticii mei.Dar pana la urma totul s-a terminat cu bine!Pe azi a mai ramas doar etaju' mic!Tort diplomat cu multeee piersici ,ornamente din pdz ,royal icing si fundita de la tanti de la magazin ;) .

Un tort finut pt o persoana finuta si draguta...brava Ancuta...
Sa fii sanatoasa si fericita...LA MULTI ANI cu bucurii si mult noroc! ;)

Vezi postareamamistef, la 18 March 2010 - 11:21 AM, a spus:

Tortul meu de azi e facut pentru un baietel inebunit dupa desenele animate Symfollies.O sa mearga dupa amiaza la Vaslui,de aceea l-am decorat simplu si....robust...sa tina la transport!
Are blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata si mousse de cioco alba cu visine.

Foarte vesel colorat...si ingrijit...brava Stefana :)

#1662 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 18 March 2010 - 11:27 AM

Mimi, ai un ajutor super!

Stefana, simplu si dragut.Daca il vede fetita prietenei mele, ma pune sa ii fac si ei unu, si ei ii plac desenele alea.
Cheia Sol ti'a iesit tare fain
Raluca

#1663 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 18 March 2010 - 12:12 PM

Vezi postareadora, la 18 March 2010 - 11:25 AM, a spus:

Foarte vesel colorat...si ingrijit...brava Stefana :)

Multumesc mult de tot,Dora! ;)

Vezi postareaYours4ever, la 18 March 2010 - 11:27 AM, a spus:

Stefana, simplu si dragut.Daca il vede fetita prietenei mele, ma pune sa ii fac si ei unu, si ei ii plac desenele alea.
Cheia Sol ti'a iesit tare fain

Multumesc mult,Raluca, ma bucur ca ai recunoscut cheia sol ;)

#1664 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 18 March 2010 - 12:14 PM

Tortul meu de azi e facut pentru un baietel inebunit dupa desenele animate Symfollies.O sa mearga dupa amiaza la Vaslui,de aceea l-am decorat simplu si....robust...sa tina la transport!
Are blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata si mousse de cioco alba cu visine.

Imagine postata
Imagine postata

Stefana, eu de ce nu pot sa vad pozele? Imi apare "posted image"

Edit: acum le vad. Hmm! Ciudat! Super tare ti-a iesit.

#1665 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 18 March 2010 - 12:26 PM

Dora, ai vazut fata? Bravo, sa dea domnul sa curga comenzile!

Anca La multi ani! si multa sanatate. Tortul este foarte frumos, galbenul ala m-a cucerit.Si funda din varf e superba!

Mamistef, frumos tortul, Andrei a recunoscut desenele ;) A scos un wooow cand l-a vazut! :)

Mimi torturile tale sunt deosebite. Iar Rares iti calca pe urme ;)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1666 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 18 March 2010 - 12:43 PM

Anca tare frumos tortul tau si aspectuos, elegant si chiar arata foarte bine cu galben.

Mimi tu sincer ai de facut torturi fara numar si foarte faine de altfel. Felicitari si tie si mai ales multumesc de raspuns!

Mamistef imi place mult culorile alese si mai ales desenul asa ca fa-ti timp putin si spune cum ai facut desenul pe pasta si cu ce l-ai colorat :)!Frumos tort! Bravo!

#1667 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 18 March 2010 - 04:29 PM

salut,

am facut si eu cateva torturi.un tort simplu Padurea Neagra,fara decoratii speciale.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-301-126892035298.jpg
si 3 torturi pt. St.Patrick's day,la care am avut mari emotii,clienta fiind o doamna din mass media de aici.spre marea mea bucurie si usurare,tipa a fost placut surpinsa si mi-a spus ca va apela le mine de cate ori va avea nevoie.:-)
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-301-126892067833.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-301-126892078021.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-301-12689208228.jpg

Dora-ma bucur pt. tine,si iti tin pumnii sa ai cat mai multe comenzi de acum incolo.Tortul balerina este superb,diafan.

#1668 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 18 March 2010 - 04:39 PM

Vezi postareaMIMI, la 18 March 2010 - 10:05 AM, a spus:

fataaa,sunt superbe!m-ai zapacit cu violetul alaaaaa,cum il obtii,ca eu am de la wilton si e urat rau??!!

Mersi Mimi, de data asta ma laud cu o achizitie noua, e violetul de la noii mei coloranti luati din State si nu sunt de wilton, pacat ca nu se vede in poza culoarea reala, a fost un mov superb :)

Vezi postareaMIMI, la 18 March 2010 - 10:09 AM, a spus:

Iaca si eu

-bust cu crema vanilie

-un ciocolatos pt ciocolatosii casei-sa va spun un secret:floricelele sunt decupate de Rares

Super Mimi, felicitari in special lui Rares, a facut o treaba excelenta :)

Stefana, super ti-a iesit tortul, decoratia am vazut-o si dincolo, da tare bine pe verde. Acestea erau si desenele preferate a lui Rares pana la 3 ani, nu aveam voie nici sa vorbim :)

Vezi postareaortansa, la 18 March 2010 - 04:29 PM, a spus:

salut,

am facut si eu cateva torturi.un tort simplu Padurea Neagra,fara decoratii speciale.
Atasament IMG_2298.JPG
si 3 torturi pt. St.Patrick's day,la care am avut mari emotii,clienta fiind o domna din mass media de aici.spre marea mea bucurie si usurare,tipa a fost placut surpinsa si mi-a spus ca va aplea le mine de cate ori va avea nevoie.:-)

Dora-ma bucur pt. tine,si iti tin pumnii sa ai cat mai multe comenzi de acum incolo.Tortul balerina este superb,diafan.

No bun, deci toate is perfecte, dar al doilea, cel cu banutii e demential, vai dar ce culoare faina i-ai scos ... in ce e imbracat? cioco sau pasta? iar verdele ala :) Felicitari din inim adraga mea :)
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1669 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 18 March 2010 - 05:03 PM

Ramo-ma bucur ca iti plac torturile mele,maroul este colorat cu maro de la wilton,dar mi-a dat mari batai de cap, asa ca nu sfatuiesc pe nimeni sa coloreze asa intens pasta.am avut noroc totusi ca, desi la inceput a avut o culoare cacanie(scuze,dar asa arata) pe parcurs s-a inchis culoarea devenind ciocolatie.pe locul unde am pus banutii pe margine mi se crapase pasta,asa ca am mascat in felul asta.data viitoare voi incerca plastelina de ciocolata.

scuze ca nu v=am amintit pe fiecare in parte,imi plac toate torturile voastre,bravo si la cat mai multe torturi!

#1670 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 18 March 2010 - 05:22 PM

Vezi postareayoyo, la 18 March 2010 - 12:43 PM, a spus:

Mamistef imi place mult culorile alese si mai ales desenul asa ca fa-ti timp putin si spune cum ai facut desenul pe pasta si cu ce l-ai colorat B)!Frumos tort! Bravo!

Multumesc Yoyo! :) Pusesem de citeva zile desenul la decoratii,am zis cum l-am facut-e simplu,am decupat un disc de pasta alba,l-am lasat sa se usuce peste noapte apoi l-am desenat folosind sabloane- Am salvat o poza potrivita, am pus o foaie alba de hirtie pe monitor si am copiat cu un marker,apoi am decupat siluetele si am folosit sabloanele pe disc,sa trasez siluetele.In interiorul siluetelor am desenat la liber,privind sabloanele,apoi am pictat cu carioci alimentare si cu wilton diluat :) Am lasat sa se usuce smecheria de atunci pina azi,iar dupa ce am invelit tortul am pus citiva stropi de sirop(lipici de zahar) pe tort si am pus discul,apoi am continuat cu celelalte ornamente.Cind o sa mai am cereri din astea la fel o sa fac, vad ca merge metoda.

salut,

am facut si eu cateva torturi.

Ortansa,eu m-am indragostit pur si simplu de primul tort de St.Patrick's Day,cel cu drapelul si trifoiul!!! ce simplu,ce elegant,si ce curat!!Foarte,foarte frumos!!!

Vezi postareaRamo, la 18 March 2010 - 04:39 PM, a spus:

Stefana, super ti-a iesit tortul, decoratia am vazut-o si dincolo, da tare bine pe verde. Acestea erau si desenele preferate a lui Rares pana la 3 ani, nu aveam voie nici sa vorbim B)

Ramo :) pe mine m-a incintat foarte tare faptul ca unui baietel in virsta de doi ani tocmai desenele astea sofisticate ii plac!Si lui Tudor ii placeau atit de mult la un moment dat,dar a crescut si acum iubeste Cars.Logic ca de ziua lui trebuie sa prestez Cars :) ...si Thomas! poate se mai razgindeste totusi pina in luna mai :)

#1671 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 18 March 2010 - 07:38 PM

Mimi, bustul tare secsi B) insa floricelele decupate de Rares m-au topit!!! Eu nu-l las pe Tudor inca sa ma ajute,fiindca n-as mai scapa de el :)

Stefana,fff frumos tortul tau!
Tinand cont ca tortul era pt casa,l-am lasat pe pitic sa-si satisfaca curiozitatea si a fost tare bucuros si multumit!

Vezi postareadora, la 18 March 2010 - 11:21 AM, a spus:

Ma primiti si pe mine?...tot in Galati sunt nascuta..chiar daca n-am trait acolo decat pana la 4ani... :)

Mimisorule(si galateanca ca mine...si tiza mea B) )faci niste torturi superbe...si fii atenta ca piciul tau te depaseste...si ajunge cofetar sef! B)

Doraaaaaaaaaaa,cum nu,cu tot dragul si respectul pe care ti-l purtam(cred ca Nely e in asentiment cu mine)!
Ca sunt tiza ta,stiu de mult,dar ca esti galateanca...mare surpriza.

Vezi postareaYours4ever, la 18 March 2010 - 11:27 AM, a spus:

Mimi, ai un ajutor super!

da,am ajutor de nadejde! :)

Vezi postareagloxinia, la 18 March 2010 - 12:26 PM, a spus:

Mimi torturile tale sunt deosebite. Iar Rares iti calca pe urme :)

Oti,saru'mana!

Vezi postareayoyo, la 18 March 2010 - 12:43 PM, a spus:

Mimi tu sincer ai de facut torturi fara numar si foarte faine de altfel. Felicitari si tie si mai ales multumesc de raspuns!

:)

salut,

am facut si eu cateva torturi.

superbe,cum ne-ai obisnuit!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1672 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 18 March 2010 - 07:43 PM

Vezi postareaMIMI, la 18 March 2010 - 10:05 AM, a spus:

fataaa,sunt superbe!m-ai zapacit cu violetul alaaaaa,cum il obtii,ca eu am de la wilton si e urat rau??!!

Mersi Mimi, de data asta ma laud cu o achizitie noua, e violetul de la noii mei coloranti luati din State si nu sunt de wilton, pacat ca nu se vede in poza culoarea reala, a fost un mov superb :)

pai,tocmai de asta intrebai,ca-i superb!cel de la wilton e groaznic de inchis.

Iaca si eu

-bust cu crema vanilie

-un ciocolatos pt ciocolatosii casei-sa va spun un secret:floricelele sunt decupate de Rares

Super Mimi, felicitari in special lui Rares, a facut o treaba excelenta :)

da,am avut ajutor de nadejde!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1673 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 18 March 2010 - 08:19 PM

Buna seara!fetelor,dar ce harnicute sunteti,am vazut o multime de torturi, care mai de care mai frumoase,va felicit pe toate si va dau cate o :notworthy: pentru fiecare.

#1674 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 18 March 2010 - 08:21 PM

Vezi postareaRamo, la 18 March 2010 - 09:41 AM, a spus:

Dora, ma bucur pentru tine. Sa ajute Domnul sa fie un nou inceput triumfator :notworthy:

Ancutza, tare imi place tortul tau. Culoarea e superba, iar el e tare elegant, imi plac la nebunie punctuletele alea. La multi ani si Felicitari pentru ca ti-ai facut as aun tort, e mare lucru ca tu sarbatorita sa ai un tort frumos :-*

Oti uite astea is formele:

Atasament forme.jpg

Ramo, ma intereseaza tare mult formele tale,te rog spune-mi de unde leai luat?Tortul tau ala mov ma bagat in boala i-mi place tare de tot.

#1675 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 18 March 2010 - 08:26 PM

Sa va arat si ce am mai lucrat in ultima vreme. Imagine atasata: monthly_03_2010/post-395-1268936759.jpg

#1676 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 18 March 2010 - 08:46 PM

Vezi postareaAnca_B, la 17 March 2010 - 11:33 PM, a spus:

La multi ani anca sa fii sanatoasa si iubita ,imi place "movul" tau e special diferit de toate movurile vazute de mine(am citit deja si la dezestre despre el),glumesc binenteles ,e foarte finut si reusit :notworthy:

Iaca si eu

imi place bustul tau si de ciocolatos ...iami, iami,iar lui Rares ii dau multi pupici pentru floricele :P

deci, nu cunosc personajele insa imiplac cum au iesit ,in schimb ce mi-a placut extraordonar de mult e scrisul si cheia sol ,tu ai scris sau ai stampilat cu ceva litere? :-*

salut,

wowww, frumoase ,frumoase ,frumoase, verdele m-a dat gata felicitari :-*
dora te primim fara discutie ,nici nu se mai pune problema ,binenteles ca sunt de acord MIMI,ce ma bucura cel mai mult e ca avem o artista galateanca :D
nelly_th2001

#1677 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 18 March 2010 - 08:51 PM

Vezi postareanuzi, la 18 March 2010 - 08:26 PM, a spus:

Sa va arat si ce am mai lucrat in ultima vreme.

extraordinar de frumos ,toate sunt puse la locul lor atat de finut... :-*

acum mai vin cu o rugaminte la voi fetili :am un tort corset pentru duminica ,acum am fost anuntata ,cum pot face culoarea pielii? am coloranti din asti a romanesti ,iar la culoarea corsetului am libera alegere :notworthy: multumesc anticipat :P
nelly_th2001

#1678 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 18 March 2010 - 10:00 PM

Nuzi,e minunat tortul!! vesel,copilaros,iar ciupercutele imi plac la nebunie!

Nelly, literele-s scrise de mina.Imi place stilul asta pentru ca nu-mi fac deloc griji daca fac vreo greseala, mai pun o dungulitza,ceva si imediat arata bine. :cheers:
Eu culoarea pielii o dau cu un strop(efectiv un strop) de galben si unul de rosu.Astept sa fie pasta fff bine amestecata si abia apoi mai adaug cite un strop din ce culoare consider ca mai e nevoie.

#1679 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 18 March 2010 - 10:44 PM

Vezi postareaortansa, la 18 March 2010 - 05:03 PM, a spus:

Ramo-ma bucur ca iti plac torturile mele,maroul este colorat cu maro de la wilton,dar mi-a dat mari batai de cap, asa ca nu sfatuiesc pe nimeni sa coloreze asa intens pasta.am avut noroc totusi ca, desi la inceput a avut o culoare cacanie(scuze,dar asa arata) pe parcurs s-a inchis culoarea devenind ciocolatie.pe locul unde am pus banutii pe margine mi se crapase pasta,asa ca am mascat in felul asta.data viitoare voi incerca plastelina de ciocolata.

scuze ca nu v=am amintit pe fiecare in parte,imi plac toate torturile voastre,bravo si la cat mai multe torturi!

Incearca plastelina, merita. Asa am facut si eu plastelina prima data dupa ce m-am chinuit cu un tort de nunta sa-l pictez sa arate ca ciocolata si de atunci le zic clientilor ca daca vor sa arate ca ciocolata atunci sa-l imbrace in ciocolata :cheers:

Vezi postareanuzi, la 18 March 2010 - 08:21 PM, a spus:

Ramo, ma intereseaza tare mult formele tale,te rog spune-mi de unde leai luat?Tortul tau ala mov ma bagat in boala i-mi place tare de tot.

din State draga Nuzi

Vezi postareanuzi, la 18 March 2010 - 08:26 PM, a spus:

Sa va arat si ce am mai lucrat in ultima vreme. Atasament P1020509.JPG

Vai e superb, toate elementele sunt perfecte. Cum ai facut-o pe alba ca zapada, pare ... diferita, rupta din basm
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1680 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 18 March 2010 - 10:49 PM

Ortansa
.... ce culori, si modele.... foarte fain ti'au iesit.
ce au inauntru?

Nuzi
, vai ce fain e, e ceva mai altfel, imi place tare mult.
da'ne mai multe detalii.
Raluca

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou