Doriana, la 19 March 2010 - 09:28 PM, a spus:
Doamna invatatoare cred ca va fi uimita de un asa tort . : Cu ce ai scris pe tabla ? Royal ?
Si da , mierea o pun asa , doua linguri ... , cine mai sta sa cantareasca , doar ca pana acum mi-a iesit , de data asta nu , am baut si apa , am iesit si la geam , am lasat-o peste noapte la frigider , si tot degeaba , am framantat-o pana-pana , si , noah , tot n-a iesit ... bine ca n-a trebuit sa fac alta , ca era vai si-amar de mine ... Dupa o tura de 12 ore la servici asta-mi lipsea ...
Mersi Doriana, bebeu e facut cu matrita

Daca ai lasat-o peste noapte chiar nu inteleg ce s-a intamplat si la 2 linguri de miere, eu pun 3 la o portie de zahar

Pe tabla am scris cu unt frecat cu zahar si arome
Luminis, la 19 March 2010 - 09:46 PM, a spus:
La bebel ai avut matrita sau a iesit asa frumos din mainile tale maiastre?[/center]
As vrea eu sa iasa asa ceva din mainile mele, dar e cu matrita

ortansa, la 19 March 2010 - 10:12 PM, a spus:
Ramona-sunt extraordinare torturile tale,stii ca te admir mult-imi place ca sunt inalte si perfect nivelate.tortul cu bebe e fain,desi botoseii imi plac mai putin,una pt. ca sunt negri si doi pt ca sunt prea mari.de ce i-ai facut negri,chiar?in schimb cel cu invatatoarea e mortal,chiar am sa-l salvez pt.inspiratie.ti-a iesit minunat si profa si tabla
Mersi mult Ortansa, stii ca admiratia e reciproca, nu?

Cosmina N, la 19 March 2010 - 10:40 PM, a spus:
Eu am patit ceva interesant cu pasta de zahar ultima data cand am folosit-o. Mi se lecuise de cate ori mi s-a rupt pasta sau s-a crapat sau...sau..sau. Rareori imi iese cum trebuie. Si atunci mi-am amintit ce a spus Floare de Colt, si anume ca a pus portie dubla de gelatina in pasta pentru a-i da o elasticitate mai mare. Asa am facut. Problema a fost ca pasta a inceput imediat sa se solidifice si nu a acceptat nici jumatate din zaharul pudra care trebuie sa-l ia. Pasta a iesit buna, nu zic nu...s-a intins perfect, am intins-o perfect, nu s-a capat sau rupt...numai ca nu stiu daca e bine daca am facut asa. De acum in colo voi folosi cantitate dubla de gelatina numai pentru decoratii, pentru pasta voi pune doar putin peste 5 g / portie.
Mersi Cosmina, Da - sunt negrii, am explicat mai sus de ce