Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1701 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 19 March 2010 - 11:02 PM

Vezi postareaDoriana, la 19 March 2010 - 09:28 PM, a spus:

Ramo , bebelu` e perfect . Cum l-ai facut ? Si verdele ala e asa fain , finut . Ce ai pus deasupra , cum e tinut acolo ? Pasta intansa perfect ... Nota 10 cu steluta !
Doamna invatatoare cred ca va fi uimita de un asa tort . : Cu ce ai scris pe tabla ? Royal ?

Si da , mierea o pun asa , doua linguri ... , cine mai sta sa cantareasca , doar ca pana acum mi-a iesit , de data asta nu , am baut si apa , am iesit si la geam , am lasat-o peste noapte la frigider , si tot degeaba , am framantat-o pana-pana , si , noah , tot n-a iesit ... bine ca n-a trebuit sa fac alta , ca era vai si-amar de mine ... Dupa o tura de 12 ore la servici asta-mi lipsea ...

Mersi Doriana, bebeu e facut cu matrita :hug:
Daca ai lasat-o peste noapte chiar nu inteleg ce s-a intamplat si la 2 linguri de miere, eu pun 3 la o portie de zahar :occasion14:
Pe tabla am scris cu unt frecat cu zahar si arome

Vezi postareaLuminis, la 19 March 2010 - 09:46 PM, a spus:

Rami, esti super tare cu bebelul tau. Iar doamna invatatoare sigur e mandra de elevii ei si de tortul tau.
La bebel ai avut matrita sau a iesit asa frumos din mainile tale maiastre?[/center]

As vrea eu sa iasa asa ceva din mainile mele, dar e cu matrita :D

Vezi postareaortansa, la 19 March 2010 - 10:12 PM, a spus:

Ramona-sunt extraordinare torturile tale,stii ca te admir mult-imi place ca sunt inalte si perfect nivelate.tortul cu bebe e fain,desi botoseii imi plac mai putin,una pt. ca sunt negri si doi pt ca sunt prea mari.de ce i-ai facut negri,chiar?in schimb cel cu invatatoarea e mortal,chiar am sa-l salvez pt.inspiratie.ti-a iesit minunat si profa si tabla

Mersi mult Ortansa, stii ca admiratia e reciproca, nu? :thumleft: Papucii i-am facut negrii pentru ca eu am un fix cu papucii negrii, la Raresu' meu de exemplu cand am mers la binecuvantare (botez) nu i-am gasit pantofi negrii asa ca am rugat-o pe soacra-mea sa-i faca o pereche (e croitoreasa), la Paul i-am comandat din state si prietena mea nu avea nici ea asa ca i-am dat eu macar pe tort:P Stiu o sa-mi ziceti ca la bebei se da numai alb si culori deschise, eu am un fix, incerc sa fiu tot timpul diferita si de aia i-am dus pe ai mei baieti la binecuvantare la costum negru(facut la comanda) cu camasa alba si cravata ca pe niste adevarati barbatei si logic cu pantofiori si ciorapi negri :hug: Eu cred ca puritatea copilului nu o face haina de pe el ci prin simpla prezenta intelegem cat e de curat, de pur, de gingas, de cum vreti voi ... la fete in schimb sunt deacord si eu cu hainele albe. Pe kari am dus-o la biserica cu o rochita superba alba, ca un ingeras ... am zis povestea asta ca sa intelegeti de ce pantofii negrii :(

Vezi postareaCosmina N, la 19 March 2010 - 10:40 PM, a spus:

Ramo, sunt SUPER torturile! Perfecte, ca de obicei! O singura intrebare: papuceii sunt negri?

Eu am patit ceva interesant cu pasta de zahar ultima data cand am folosit-o. Mi se lecuise de cate ori mi s-a rupt pasta sau s-a crapat sau...sau..sau. Rareori imi iese cum trebuie. Si atunci mi-am amintit ce a spus Floare de Colt, si anume ca a pus portie dubla de gelatina in pasta pentru a-i da o elasticitate mai mare. Asa am facut. Problema a fost ca pasta a inceput imediat sa se solidifice si nu a acceptat nici jumatate din zaharul pudra care trebuie sa-l ia. Pasta a iesit buna, nu zic nu...s-a intins perfect, am intins-o perfect, nu s-a capat sau rupt...numai ca nu stiu daca e bine daca am facut asa. De acum in colo voi folosi cantitate dubla de gelatina numai pentru decoratii, pentru pasta voi pune doar putin peste 5 g / portie.

Mersi Cosmina, Da - sunt negrii, am explicat mai sus de ce :P
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1702 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 19 March 2010 - 11:47 PM

Vezi postareaRamo, la 19 March 2010 - 11:02 PM, a spus:

Mersi Cosmina, Da - sunt negrii, am explicat mai sus de ce :thumleft:

Am inteles Ramo! :occasion14: Aveam aceeasi nelamurire ca Ortansa.
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#1703 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 20 March 2010 - 12:01 AM

Raluca, spor la tortalit. Am facut si eu o data un tort de majorat cu ceva stele zburatoare. Stii pe ce le-am pus? Pe betisoare de alea cum are Andrei de numarat la scoala :( I-am cules toate betele albe, faza e ca intr-un pachet am gasit numa 8 deci la 2 pachete cate avea Andrei am avut 16 si mie imi trebuiau 18 :P, deci am mai cumparat un pachet :hug: Apoi mi-am luat si sarma alba de la lumeabasmelor, am facut la tortul cu Hanna Montana niste stelute zburatoare, insa mult mai mici si mai subtirele. Nu cred ca sarmele alea ti-ar sustine inimioarele care le-ai pus. Dar o alternativa zic eu buna sunt acele betisoare pt elevi, un pachet e undeva la 2 lei si ai un pumn :D Din pacate putine sunt albe :hug:
Doriana, fain inimosul, eu m-am topit cand am vazut trandafirii. :P
Mamistef ce rabdare sa faci solzii la peste. De funda nu mai zic nimaica, ma apuca invidia :occasion14: cand o vad. E superba.
Ramo, sa mai zic ceva? Nu mai zic nimic. Ca de obicei IMPECABILE! Si crimperele alea ma baga in boala. :thumleft:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1704 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 20 March 2010 - 01:02 PM

Fetelor, tare frumoase torturi faceti cu mainile voastre de aur! Mie in general imi plac torturile cu creme, fara pasta de zahar, dar azi am facut o exceptie si am executat primul meu tort-Barbi, pentru aniversarea unei fetite. Blatul e de cacao (cu lapte batut), crema e mascarpone cu frisca, deasupra am ornat cu frisca.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-44-12690828683.jpg
Take a walk on the wild side...

artizan

#1705 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2010 - 01:48 PM

Kiken faina papusa ta. Ia zi-mi mai multe despre crema asta. Am doua cutii de mascarpone care asteapta sa fac ceva cu ele. Ai mai aromatizat cu ceva crema sau doar atat? Nu a fost gretoasa?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1706 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 20 March 2010 - 02:48 PM

Vezi postareagloxinia, la 20 March 2010 - 01:48 PM, a spus:

Kiken faina papusa ta. Ia zi-mi mai multe despre crema asta. Am doua cutii de mascarpone care asteapta sa fac ceva cu ele. Ai mai aromatizat cu ceva crema sau doar atat? Nu a fost gretoasa?

Eu de obicei frec 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar, bine-bine, pana se albesc. Apoi adaug 500 g mascarpone si mixez bine. In compozitia asta mai pun coaja rasa de la o portocala sau doua, vanilie sau rom si iese o crema delicioasa, nu e deloc gretoasa si e foarte parfumata (de la portocale). Este crema, nu mouse. De obicei o folosesc cu blaturi ciocolatoase.

#1707 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 20 March 2010 - 04:34 PM

Otiii :beer2:

Hana, foarte faina papusica ai facut, imi place corsetul ei, mai ales culoarea =))
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1708 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 20 March 2010 - 05:33 PM

Vezi postareagloxinia, la 20 March 2010 - 01:48 PM, a spus:

Nu e gretoasa, e foarte simplu de facut:

360 ml frisca
250 grame mascarpone
250 grame crema de branza (cream cheese, quark sau se poate tot mascarpone)
1 lingurita vanilie extract sau aroma ( sau lamaie, rom)
100 grame zahar praf

Frisca o bat, branza o bat separat cu zaharul si vanilia si apoi combin cele doua. De data asta am pus numai mascarpone, n-am avut si cream cheese si am pus si niste gelatina, sa fiu sigura ca sta teapana, sa n-o ia la vale papusa Imagine postata

Vezi postareaRamo, la 20 March 2010 - 04:34 PM, a spus:

Otiii :beer2:

Hana, foarte faina papusica ai facut, imi place corsetul ei, mai ales culoarea =))

Multumesc, dar corsetul nu l-am facut eu, asa era pictat pe papusaImagine postata
Take a walk on the wild side...

artizan

#1709 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 20 March 2010 - 05:35 PM

Vezi postareaRamo, la 19 March 2010 - 07:37 PM, a spus:

Foarte elegant si curat lucrat tortul cadou, imi place tare mult. La tortul peste ai avut ceva rabdare sa-i faci solzisorii, felicitari :)

:beer2: multumesc,Ramo!sa stii ca oricum nu-s incintata de peste, am vazut ca tocmai la ultimul rind de solzi am lasat margini farimitate,inestetice,la solzi.In fine,deja e devorat de-acuma,dar poza ramine =))

Vezi postareaortansa, la 19 March 2010 - 10:12 PM, a spus:

mamistef-tortul cadou este superb.si eu pregatesc unul pt maine si observ la tortul tau cat de bine da o funda lata.eu am facut=o mai subtire,dar asa e modelul dupa care m-am inspirat.

:blush: Ortansa,n-ai idee ce ma bucura aprecierile tale, iti urmaresc pozele pe flickr si toooot sper ca o sa-ti faci si tu blog,sa te urmaresc zi de zi :)

Vezi postareagloxinia, la 20 March 2010 - 12:01 AM, a spus:

Mamistef ce rabdare sa faci solzii la peste. De funda nu mai zic nimaica, ma apuca invidia =)) cand o vad. E superba.

Gloxi =)) multumesc mult de tot,daca ai sti cit m-am chinuit sa fac funda sa se usuce asa....ba era mototolul dinauntru prea mare,ba prea subtire, in fine, bine ca s-a uscat.Sper sa fi si ajuns la destinatie in buna stare( a calatorit de la Iasi la Vatra Dornei :)

Ramo,torturile sunt minunate! bebele parca e real,si mai si zimbeste prin somn,tare multumit! :) iar tortul pentru doamna invatatoare.... :love7: Foarte,foarte frumoase!!!

#1710 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 20 March 2010 - 05:43 PM

Pun si eu tortul de azi, personajul principal este oitza Timmy din desene animate.E cam subtire in talie,tare cred ca mai mergea un rind de ....blana in zona,dar fetita sarbatorita a recunoscut personajul din prima,asa ca am rasuflat usurata.

Inauntru este blat de post-foarte fain a iesit,nu ma asteptam,am improvizat pe loc o reteta si am avut bafta.
Si mousse de ciocolata(fetitele din familia aceasta nu maninca nici fructe,nici frisca, doar ciocolata si atit,simplu pentru mine insa ciudat pt niste copii- in aceeasi familie a mers si tortul meu cu Angelina ballerina de la inceputul anului, eram uimita si atunci,tot intrebam daca nu vor pe linga ciocolata aceea nici macar o visina,un ananas,ceva,o maslina,o coacaza :beer2:

Imagine postata

#1711 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 20 March 2010 - 06:45 PM

Vezi postareaAnca_B, la 17 March 2010 - 11:33 PM, a spus:

!Un tort de ziua mea,.

Anca,scuze de intarziere,la multi ani fericiti :)
Fain tort,chiar daca cu peripetii!

Vezi postareaMIMI, la 18 March 2010 - 10:09 AM, a spus:

Iaca si eu

Mimisor,tu chiar ai banda rulanta !Bravo tie :beer2:

Vezi postareamamistef, la 18 March 2010 - 11:21 AM, a spus:

Tortul meu de azi e facut pentru un baietel inebunit dupa desenele animate Symfollies.

Foarte reusit !

Vezi postareaortansa, la 18 March 2010 - 04:29 PM, a spus:

salut,
am facut si eu cateva torturi.

Ortansa,minunate torturi !Si atat de ingrijit lucrate ! =))

[quote

#1712 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2010 - 06:55 PM

Vezi postareaLuminis, la 20 March 2010 - 02:48 PM, a spus:

Eu de obicei frec 3 galbenusuri cu 3 linguri de zahar, bine-bine, pana se albesc. Apoi adaug 500 g mascarpone si mixez bine. In compozitia asta mai pun coaja rasa de la o portocala sau doua, vanilie sau rom si iese o crema delicioasa, nu e deloc gretoasa si e foarte parfumata (de la portocale). Este crema, nu mouse. De obicei o folosesc cu blaturi ciocolatoase.

Am inteles. Am eu niste pitici maaari patinatori referitori la oua crude in praji. Insa nu stiu de ce ca doar maioneza mananc :lol:

Vezi postareaKikenHana, la 20 March 2010 - 05:33 PM, a spus:

Nu e gretoasa, e foarte simplu de facut:

360 ml frisca
250 grame mascarpone
250 grame crema de branza (cream cheese, quark sau se poate tot mascarpone)
1 lingurita vanilie extract sau aroma ( sau lamaie, rom)
100 grame zahar praf

Frisca o bat, branza o bat separat cu zaharul si vanilia si apoi combin cele doua. De data asta am pus numai mascarpone, n-am avut si cream cheese si am pus si niste gelatina, sa fiu sigura ca sta teapana, sa n-o ia la vale papusa [img]

Aha. Noa de acum incolo mascarponele meu e legenda. l-am facut tiramisu :D Dar am notat reteta :D Suna bine.

Vezi postareamamistef, la 20 March 2010 - 05:43 PM, a spus:

Pun si eu tortul de azi, personajul principal este oitza Timmy din desene animate.E cam subtire in talie,tare cred ca mai mergea un rind de ....blana in zona,dar fetita sarbatorita a recunoscut personajul din prima,asa ca am rasuflat usurata.

Inauntru este blat de post-foarte fain a iesit,nu ma asteptam,am improvizat pe loc o reteta si am avut bafta.
Si mousse de ciocolata(fetitele din familia aceasta nu maninca nici fructe,nici frisca, doar ciocolata si atit,simplu pentru mine insa ciudat pt niste copii- in aceeasi familie a mers si tortul meu cu Angelina ballerina de la inceputul anului, eram uimita si atunci,tot intrebam daca nu vor pe linga ciocolata aceea nici macar o visina,un ananas,ceva,o maslina,o coacaza

Deci oaia e woooooooooooooowwwwwwwwww! Am furat modelul. pe saptamana viitoare trebuie sa fac si eu 2 berbeci in camp cu flori :D Pupici.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1713 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2010 - 06:58 PM

salut,

am facut si eu cateva torturi.un tort simplu Padurea Neagra,fara decoratii speciale.

si 3 torturi pt. St.Patrick's day,la care am avut mari emotii,clienta fiind o doamna din mass media de aici.spre marea mea bucurie si usurare,tipa a fost placut surpinsa si mi-a spus ca va apela le mine de cate ori va avea nevoie.:-)

Dora-ma bucur pt. tine,si iti tin pumnii sa ai cat mai multe comenzi de acum incolo.Tortul balerina este superb,diafan.

Deci eu cred ca incep sa ma dilesc. Amu vazui ca nu comentai aceste frumuseti de torturi. Deci daca padurea neagra e simplu ornat, atunci io ma las de tortalit. Pai mie nu-mi veneau astfel de idei in veci.
Celelalte ma fac verde de invidie. :D Apropo ce nuanta de verde folosesti? Eu am vreo 3 dar nu imi place niciuna...
Felicitari! :lol:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1714 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2010 - 07:10 PM

Vezi postareanuzi, la 18 March 2010 - 08:26 PM, a spus:

Sa va arat si ce am mai lucrat in ultima vreme.

Nuzi,m-ai spart cu tortul asta !!! Fata draga ai o manaaaa ! :D

Vezi postareaYours4ever, la 18 March 2010 - 10:55 PM, a spus:

eu am o perioada tare aiurea, vad ca zilele astea m'a sunat cate unu altu sa fac un tort si eu is praf, nu am chef de nimic, nu'mi iese nimic...
asta e tortul pt o fetita,

Raluca...eu te cred !Zau daca mai stiu cate torturi am refuzat,tocmai din cauza starii mele....am facut dosr ce n-am putut refuza...dar se vede clar lipsa de chef !
Ca tot te-au "certat" fetele,vreau sa-ti spun si eu ca trebuie sa apesi energic cu planatorul. Si mai ales ca tu ai doua,cu unul netezesti bine iar cu celalalt ti "contra" ca sa ma exprim asa :D.
Si in felul asta,chiar daca e pasta mai subtire,tot se niveleaza binisor,pt ca pasta intra in denivelarile tortului. Deci...cu putere inainte ! Tortul e fain,oricum!

Vezi postareaDoriana, la 19 March 2010 - 09:44 AM, a spus:

Pun si eu tortul facut ieri , pentru o fetita de 6 ani

Am patit-o urat de tot , mi-a iesit pasta foarte moale ,(oare de ce , ca am folosit reteta din totdeauna , si zahar pudra coronita , apropo , este la oferta la carrefour , cu 2,79) mi s-a si rupt cand am pus-o pe tort , a trebuit sa acopar cumva stricaciunea , se vede pe lateral , am acoperit cu niste inimioare lipite unele peste altele ...

Doriana,foarte finut tortul tau ,imi place !
Despre pasta ; mie cand mi se intampla sa-mi iasa moale si o las la"odihnit" si tot moale ramane,ii mai adaug zahar ! Nu amidon ca o intareste si farama.
Si sa-ti mai spun cum incerc eu pasta.
Intind foaia la grosimea dorita si apoi bag un pumn sub foaie. Ridic si daca se formeaza imediat riduri fine ,inseamna ca-i prea moale si sigur se va rupe/crapa pe tort. O framant iar,adaugand zahar sau (in cazul asta) putin amidon.
Asa nu risc sa se rupa direct pe tort.

Vezi postareamamistef, la 19 March 2010 - 03:16 PM, a spus:

Torturile de azi

:D Ai luat banda rulanta de la Mimisor ? Felicitari :lol:

[

#1715 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 20 March 2010 - 07:14 PM

Vezi postareanuzi, la 18 March 2010 - 08:26 PM, a spus:

Sa va arat si ce am mai lucrat in ultima vreme.

superb!

Vezi postareanelly_th2001, la 18 March 2010 - 08:46 PM, a spus:

imi place bustul tau si de ciocolatos ...iami, iami,iar lui Rares ii dau multi pupici pentru floricele :D

multumesc pt pupici

Vezi postareaYours4ever, la 18 March 2010 - 10:55 PM, a spus:

eu am o perioada tare aiurea, vad ca zilele astea m'a sunat cate unu altu sa fac un tort si eu is praf, nu am chef de nimic, nu'mi iese nimic...
asta e tortul pt o fetita, parintii ei sunt patroni de restaurant, tortul cu Hannah Montana a ajuns la ei la restaurant, l'au vazut si pe weekendu asta mi'au cerut 3 torturi, unul s'a amanat pe sapt viitoare.
asta e pt maine, cerinta a fost inimioare:) e pandispan clasic, crema de cioco cu visine si pandispan mozaic( l'am facut in 3 culori, sa fie ceva mai interesant pt copilasi), imbracat in pasta de zahar si scris din royal icing.

hai,Ralu,o sa treaca si pasa rea

Vezi postareaDoriana, la 19 March 2010 - 09:44 AM, a spus:

Pun si eu tortul facut ieri , pentru o fetita de 6 ani , care a vrut neaparat inimioare :
(blat negresa insiropat cu sirop de zahar ars , crema de frisca si budinca de ciocolata)
Si asa arata la final , ca parca lipsea ceva ... asa ca am scris , cu pensula , greu de numa` , musai tre` sa-mi iau carioci alimentare ...

imi placeeee,e vesel si gingas in acelasi timp

Vezi postareamamistef, la 19 March 2010 - 03:16 PM, a spus:

Torturile de azi sunt un peste in care am pus blat de amandina fara cacao(iese ff pufos si se insiropeaza f bine,pur si simplu inlocuiesc lingurile de cacao cu faina) si crema diplomat Lissa :lol: cu fructe de padure si visine.
Iar celalalt e un tort tot cu blat "amandina alba" :D insiropat iarasi f bine,si de data asta am pus crema diplomat Lissa cu cubulete de cioco.

ambele sunt frumoase,dar cadoul e superb!

Vezi postareaDoriana, la 19 March 2010 - 06:43 PM, a spus:

Mimi , bustul tau e de nota 10 (adica tortul tau) . Rares te va intrece in curand , pup eu manute harnice .

saru'mana!

Vezi postareaRamo, la 19 March 2010 - 07:57 PM, a spus:

Torturile mele de ieri, ambele cu crema de vanilie si ciocolata.
Primul a fost pentru bebelasul unei prietene care e superb, frumushelu' ... m-am gandit ca pe margine sa-i pun niste note muzicale daca tot doarme :
detaliu cu bebeu' ca mi asa de drag, zambeste asa fain si are si urechi de zici ca e real :D
iar al doilea pentru o doamna invatatoare, copiii i-au facut surpriza de ziua ei:

frumoase ambele,impecabile..dar cel cu bebe e mortal!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1716 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 20 March 2010 - 07:19 PM

Vezi postareaKikenHana, la 20 March 2010 - 01:02 PM, a spus:

Fetelor, tare frumoase torturi faceti cu mainile voastre de aur! Mie in general imi plac torturile cu creme, fara pasta de zahar, dar azi am facut o exceptie si am executat primul meu tort-Barbi, pentru aniversarea unei fetite. Blatul e de cacao (cu lapte batut), crema e mascarpone cu frisca, deasupra am ornat cu frisca.

KikenHana,foarte frumoasa papusa ta,si corsetul imi place maxim!

Vezi postareamamistef, la 20 March 2010 - 05:43 PM, a spus:

super tare oita!

Vezi postareamona, la 20 March 2010 - 06:45 PM, a spus:

Mimisor,tu chiar ai banda rulanta !Bravo tie :lol:

te pup,fata draga!

#1717 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 20 March 2010 - 07:23 PM

Torturile mele de ieri:

Tort ornat cu frisca-in interior blat pandispan,crema vanilie si crema ciocolata

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126910565866.jpg

Si o masinuta(chiar mi-era dor :lol: )-blat pandispan si crema vanilie

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126910574851.jpg

#1718 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2010 - 07:27 PM

Vezi postareayoyo, la 19 March 2010 - 10:41 AM, a spus:

Doriana imi place totuletul tau arata foarte bine..insa dupa mine ciupitura nu merge la orice tip de decor. Ciupitura cu penseta e putin masculina pe cand aici tu ai un tort ........al dragostei.

Si poate va suparati ca va spun direct insa mi s-ar parea sa fiu falsa sa laud o fata ca vai ce fain e tortul si de fapt mie nu mi-ar place deloc tortul postat. Dupa mine fiecare dintre noi ar trebui sa accepte observatiile, critica muncii ei si sa fie ca o provocare

Nu va suparati pentru critici sau observatii deoarece astea ar trebui sa stea la baza imbunatatirii si perfectionarii pasiunii voastre.

Sunt de acord cu tine ca ciupitura nu merge la orice decor,dar despre faptul ca-i "putin masculina"...cred ca asta e chestie de gust. Mie personal nu mi se pare.
Si clar ca nu se supara nimeni !

Vezi postareaRamo, la 19 March 2010 - 07:57 PM, a spus:

Torturile mele de ieri, ambele cu crema de vanilie si ciocolata.

Superbe,Ramo ! :lol:

Vezi postareaKikenHana, la 20 March 2010 - 01:02 PM, a spus:

Adica nu era destul ca esti frumoasa si tanara :D , ca faci niste minunatii de mancaruri :D si dulciuri,acum te-ai apucat si de ornat ???!!
Adica pana la urma chiar trebuie sa ma pensionez ? :D
:D

#1719 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 20 March 2010 - 07:43 PM

Vezi postareamona, la 20 March 2010 - 07:27 PM, a spus:

Adica nu era destul ca esti frumoasa si tanara :D , ca faci niste minunatii de mancaruri :D si dulciuri,acum te-ai apucat si de ornat ???!!
Adica pana la urma chiar trebuie sa ma pensionez ? :D
:lol:

Si eu la fel nene Iancule...ca nu se mai poate!!! :D :D
Oricum la mine nu-i bai...ca tooooooooot somez :D

#1720 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 20 March 2010 - 07:50 PM

Vezi postareagloxinia, la 18 March 2010 - 12:26 PM, a spus:

Dora, ai vazut fata? Bravo, sa dea domnul sa curga comenzile!

Ce sa vad fata?!...ca tot nu ma cauta nimeni...noroc ca mai am niste prieteni...
si mai fac si eu cate un tortulet... :D

salut,
am facut si eu cateva torturi.un tort simplu Padurea Neagra,fara decoratii speciale.

si 3 torturi pt. St.Patrick's day,la care am avut mari emotii,clienta fiind o doamna din mass media de aici.spre marea mea bucurie si usurare,tipa a fost placut surpinsa si mi-a spus ca va apela le mine de cate ori va avea nevoie.
Dora-ma bucur pt. tine,si iti tin pumnii sa ai cat mai multe comenzi de acum incolo.Tortul balerina este superb,diafan.

Multumesc ortansa draga pt aprecieri...super torturile tale :lol:

Vezi postareaMIMI, la 18 March 2010 - 07:38 PM, a spus:

Doraaaaaaaaaaa,cum nu,cu tot dragul si respectul pe care ti-l purtam(cred ca Nely e in asentiment cu mine)!
Ca sunt tiza ta,stiu de mult,dar ca esti galateanca...mare surpriza.

Un motiv in plus ca sa bem dublu Cinzano :D :D
Chiar ca la tine e banda rulanta cu atatea torturi superbe...
Nu mi-o imprumuti si mie?

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic