KikenHana, la 20 March 2010 - 05:33 PM, a spus:
Multumesc, dar corsetul nu l-am facut eu, asa era pictat pe papusa
Eiii si eu chiar vroiam sa stiu ce nuanta de mov ai folosit, nu-i bai ca fusta ai facut-o tu si tot e faina

mamistef, la 20 March 2010 - 05:35 PM, a spus:
multumesc,Ramo!sa stii ca oricum nu-s incintata de peste, am vazut ca tocmai la ultimul rind de solzi am lasat margini farimitate,inestetice,la solzi.In fine,deja e devorat de-acuma,dar poza ramine
Ramo,torturile sunt minunate! bebele parca e real,si mai si zimbeste prin somn,tare multumit! iar tortul pentru doamna invatatoare.... Foarte,foarte frumoase!!!
Stii vorba aia cu multi vad, putini pricep, mie chiar imi place cum ti-o iesit pestele

Mersi, de bebe sunt si eu super incantata, cred ca e printre putinele lucruri care-mi plac din ultimele achizitii

mamistef, la 20 March 2010 - 05:43 PM, a spus:
Vai ce frumoasa e oita, nu m-as fi gandit sa o fac cu bile

MIMI, la 20 March 2010 - 07:14 PM, a spus:
Mersi

MIMI, la 20 March 2010 - 07:23 PM, a spus:
Tort ornat cu frisca-in interior blat pandispan,crema vanilie si crema ciocolata
Si o masinuta(chiar mi-era dor )-blat pandispan si crema vanilie]
si noua de masinutele tale, e exact cum ne-ai obisnuit

mona, la 20 March 2010 - 07:27 PM, a spus:
Superbe,Ramo !
Adica nu era destul ca esti frumoasa si tanara , ca faci niste minunatii de mancaruri si dulciuri,acum te-ai apucat si de ornat ???!!
Adica pana la urma chiar trebuie sa ma pensionez ?

Mersi Mona, mi-o fo dor de tine

Prima data cand am vazut tortul lui Hana si eu am gandit asa ... dar Hana tre' sa promiti ca vii mai des si abia atunci o sa incep sa te invidiez ca te-ai bagat la torturi