Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1721 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 20 March 2010 - 07:55 PM

Vezi postareaKikenHana, la 20 March 2010 - 05:33 PM, a spus:

Multumesc, dar corsetul nu l-am facut eu, asa era pictat pe papusa

Eiii si eu chiar vroiam sa stiu ce nuanta de mov ai folosit, nu-i bai ca fusta ai facut-o tu si tot e faina :lol:

Vezi postareamamistef, la 20 March 2010 - 05:35 PM, a spus:

multumesc,Ramo!sa stii ca oricum nu-s incintata de peste, am vazut ca tocmai la ultimul rind de solzi am lasat margini farimitate,inestetice,la solzi.In fine,deja e devorat de-acuma,dar poza ramine

Ramo,torturile sunt minunate! bebele parca e real,si mai si zimbeste prin somn,tare multumit! iar tortul pentru doamna invatatoare.... Foarte,foarte frumoase!!!

Stii vorba aia cu multi vad, putini pricep, mie chiar imi place cum ti-o iesit pestele :D
Mersi, de bebe sunt si eu super incantata, cred ca e printre putinele lucruri care-mi plac din ultimele achizitii :D

Vezi postareamamistef, la 20 March 2010 - 05:43 PM, a spus:

Pun si eu tortul de azi, personajul principal este oitza Timmy din desene animate.E cam subtire in talie,tare cred ca mai mergea un rind de ....blana in zona,dar fetita sarbatorita a recunoscut personajul din prima,asa ca am rasuflat usurata.

Vai ce frumoasa e oita, nu m-as fi gandit sa o fac cu bile :P

Vezi postareaMIMI, la 20 March 2010 - 07:14 PM, a spus:

frumoase ambele,impecabile..dar cel cu bebe e mortal!

Mersi :D

Vezi postareaMIMI, la 20 March 2010 - 07:23 PM, a spus:

Torturile mele de ieri:

Tort ornat cu frisca-in interior blat pandispan,crema vanilie si crema ciocolata

Si o masinuta(chiar mi-era dor )-blat pandispan si crema vanilie]

si noua de masinutele tale, e exact cum ne-ai obisnuit :D

Vezi postareamona, la 20 March 2010 - 07:27 PM, a spus:

Superbe,Ramo !

Adica nu era destul ca esti frumoasa si tanara , ca faci niste minunatii de mancaruri si dulciuri,acum te-ai apucat si de ornat ???!!
Adica pana la urma chiar trebuie sa ma pensionez ?
:D

Mersi Mona, mi-o fo dor de tine :D
Prima data cand am vazut tortul lui Hana si eu am gandit asa ... dar Hana tre' sa promiti ca vii mai des si abia atunci o sa incep sa te invidiez ca te-ai bagat la torturi :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1722 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 20 March 2010 - 08:30 PM

Vezi postareaYours4ever, la 18 March 2010 - 10:55 PM, a spus:

eu am o perioada tare aiurea, vad ca zilele astea m'a sunat cate unu altu sa fac un tort si eu is praf, nu am chef de nimic, nu'mi iese nimic...
asta e tortul pt o fetita, parintii ei sunt patroni de restaurant, tortul cu Hannah Montana a ajuns la ei la restaurant, l'au vazut si pe weekendu asta mi'au cerut 3 torturi, unul s'a amanat pe sapt viitoare.
asta e pt maine, cerinta a fost inimioare:) e pandispan clasic, crema de cioco cu visine si pandispan mozaic( l'am facut in 3 culori, sa fie ceva mai interesant pt copilasi), imbracat in pasta de zahar si scris din royal icing.

Ralu subscriu la ce-au zis fetele :D

Vezi postareaDoriana, la 19 March 2010 - 09:44 AM, a spus:

Va imbratisez pe toate , ati facut niste torturi minunate , unul mai frumos ca altul .
O sa revin putin mai tarziu , sa iau fiecare tort la ''puricat'' :lol:

Pun si eu tortul facut ieri , pentru o fetita de 6 ani , care a vrut neaparat inimioare :
(blat negresa insiropat cu sirop de zahar ars , crema de frisca si budinca de ciocolata)

Doriana foarte finut tortuletul tau...
dar tot asa cum a spus o fata inaintea mea..n-as mai fi scris :P

Vezi postareamamistef, la 19 March 2010 - 03:16 PM, a spus:

Torturile de azi sunt un peste in care am pus blat de amandina fara cacao(iese ff pufos si se insiropeaza f bine,pur si simplu inlocuiesc lingurile de cacao cu faina) si crema diplomat Lissa cu fructe de padure si visine.

Brava Stefana ..niste torturi f frumoase :D

Vezi postareaRamo, la 19 March 2010 - 07:57 PM, a spus:

Torturile mele de ieri, ambele cu crema de vanilie si ciocolata.
Primul a fost pentru bebelasul unei prietene care e superb, frumushelu' ... m-am gandit ca pe margine sa-i pun niste note muzicale daca tot doarme
detaliu cu bebeu' ca mi asa de drag, zambeste asa fain si are si urechi de zici ca e real :D
iar al doilea pentru o doamna invatatoare, copiii i-au facut surpriza de ziua ei:

Minunate torturi Ramo :D ...deja se recunoaste brand-ul Ramo :D :D
Totusi papuceii negri nu-mi par potriviti...nu stiu de ce nu-mi bucura retina vederea lor...
eu i-as fi facut in ton... :D
stiu, stiu ai explicat motivul....dar...

#1723 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 20 March 2010 - 08:33 PM

Vezi postareaKikenHana, la 20 March 2010 - 01:02 PM, a spus:

Fetelor, tare frumoase torturi faceti cu mainile voastre de aur! Mie in general imi plac torturile cu creme, fara pasta de zahar, dar azi am facut o exceptie si am executat primul meu tort-Barbi, pentru aniversarea unei fetite. Blatul e de cacao (cu lapte batut), crema e mascarpone cu frisca, deasupra am ornat cu frisca.

Bun venit fata draga in lumea torturilor decorate!!! :lol:

#1724 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 20 March 2010 - 08:34 PM

Vezi postareamamistef, la 20 March 2010 - 05:43 PM, a spus:

Pun si eu tortul de azi, personajul principal este oitza Timmy din desene animate.E cam subtire in talie,tare cred ca mai mergea un rind de ....blana in zona,dar fetita sarbatorita a recunoscut personajul din prima,asa ca am rasuflat usurata.

Inauntru este blat de post-foarte fain a iesit,nu ma asteptam,am improvizat pe loc o reteta si am avut bafta.
Si mousse de ciocolata(fetitele din familia aceasta nu maninca nici fructe,nici frisca, doar ciocolata si atit,simplu pentru mine insa ciudat pt niste copii- in aceeasi familie a mers si tortul meu cu Angelina ballerina de la inceputul anului, eram uimita si atunci,tot intrebam daca nu vor pe linga ciocolata aceea nici macar o visina,un ananas,ceva,o

Foarte draguta oita..brava :lol:

#1725 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 20 March 2010 - 10:15 PM

mamistef-ce oitza haioasa:-).am pe undeva un tutorial cu o oitza asemanatoare,doar ca are blana din ri.

Kiken Hana-frumos tortul tau-si papusa e frumoasa si-i da farmec tortului.

Mimi-ce frumos ornezi cu frisca,tarea mi-as fi dorit sa ma pricep ca tine sa fac niste motzuri din frisca mai aratoase la tortul padurea neagra.

mai am si eu un tort-blat vanilie,crema de la kinder pingui-insiropat cu un sos facut din dulce de leche si frisca lichida.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-301-126911603463.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-301-126911609932.jpg

sarbatorita mi-a trimis tortul acesta pt inspiratie(dandu-mi mana liber sa schimb daca vreau),eu n-am respectat insa modelul intocmai,sper sa-i fi placut totusi.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-301-126911630933.jpg

#1726 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 20 March 2010 - 10:20 PM

Foarte,foarte frumos tortul,Ortansa!vesel si colorat,iar scrisul e o minunatie!ce simplu si de efect!!funda e perfecta!
...o sa rizi,dar in seara asta am terminat si eu un tortulet cu litere colorate diferit :angryfire: il postez miine,credeam ca eu sunt vreo originala,ca mi-a venit ideea sa scriu fiecare itera in alta culoare :)

edit:hehehe,pai tortul tau e mult mai frumos decit originalul!!!

#1727 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 21 March 2010 - 08:18 AM

Eu am stins lumina,tot eu zic buna dimineata! :scratch:
iata tortuletul pe care il dau azi:

Imagine postata
Imagine postata

Inauntru este blat de amandina alba :D si mousse de cioco alba cu bucatele de ananas.

In caz ca intereseaza pe cineva cum am combinat culorile pe tort, va spun ca am facut doua bucati de pasta roz si bleu,le-am alungit ca pe niste cirnati,le-am alaturat apoi am facut o spirala(un melc). Am batut bine cu palmele melcul format apoi l-am intins cu sucitorul,si astfel a iesit o foaie de pasta de zahar intreaga dar spiralata.Mie imi ceruse clienta un tort in doua culori,roz si bleu,si bag mina in foc ca o sa-i placa ideea de imbinare a culorilor in felul asta.

Acuma vreau sa va rog ceva pe cele care ati facut pina acum tort-laptop(Ramo, tu esti prima vizata,ca de tine imi amintesc precis ca ai facut un laptop,sper sa nu am creierul ruginit si sa-mi amintesc aiurea).O sa pun intrebarea asta si la decoratii de torturi- poate cineva sa-mi explice o metoda sigura si solida de a aplica monitorul laptopului astfel incit sa tina? cum se face,cum se procedeaza?se usuca o bucata mare de pasta de zahar,sau se inveleste o foaie subtire de blat in pasta de zahar?va rog ajutati-ma si pe mine cu explicatii,eu am pus la uscat o bucata de pdz cu niste frigarui infipte in ea,dar nu stiu sigur daca o sa tina,mai are la dispozitie citeva zile ca sa se usuce(cam pe joi trebuie sa predau tortul),dar oare o sa tina?o infig pur si simplu in tort,ii pun ceva pt sustinere?help,aiuto,au secours, Hilfe,agiutooooor :D

#1728 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 21 March 2010 - 10:10 AM

Mimi foarte frumos nivelezi frisca, care e secretul? vin la tine ucenica ma primesti? super super, imi plac foarte mult torturile tale.

Acum sa felicit fetele pentru torturile prestate, nu am timp sa vizualizez toate paginile, asa ca va felicit in grup, si va daruiesc un buchet de :scratch: , iar in mod special vreau sa o felicit si pe Ralu care vad ca e cam deprimata, probabil din cauza oboselii si a asteniei de primavara. Ralu capu' sus nu fii deprimata:). pupici la toate.
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#1729 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 21 March 2010 - 10:16 AM

Vezi postareamamistef, la 21 March 2010 - 08:18 AM, a spus:

Eu am stins lumina,tot eu zic buna dimineata! :scratch:

Stefana, se cunoaste ca ai foarte mult talent la pictura. Foarte frumos ai pictat ursuletii. Si pasta o intinzi impecabil.

#1730 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 21 March 2010 - 10:26 AM

Vezi postareaLuminis, la 21 March 2010 - 10:16 AM, a spus:

Stefana, se cunoaste ca ai foarte mult talent la pictura. Foarte frumos ai pictat ursuletii. Si pasta o intinzi impecabil.

:scratch: multumesc mult,Luminis! adevarul e ca o saptamina asa de prolifica precum a fost asta n-am avut niciodata.Sunt epuizata, am de ales intre a dormi azi la prinz odata cu copiii sau sa merg la un pescuit cu sotul si cumnatul.Poate totusi ma lipesc la un pescuit ,m-as remonta mai repede :D ,ca de dormit,pot sa dorm si noaptea.

#1731 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 21 March 2010 - 11:04 AM

Vezi postareadora, la 20 March 2010 - 08:30 PM, a spus:

Minunate torturi Ramo ...deja se recunoaste brand-ul Ramo
Totusi papuceii negri nu-mi par potriviti...nu stiu de ce nu-mi bucura retina vederea lor...
eu i-as fi facut in ton...
stiu, stiu ai explicat motivul....dar...

:D Mersi Dora, ce bine suna asta cu "brandu" :D

Vezi postareaortansa, la 20 March 2010 - 10:15 PM, a spus:

Mimi-ce frumos ornezi cu frisca,tarea mi-as fi dorit sa ma pricep ca tine sa fac niste motzuri din frisca mai aratoase la tortul padurea neagra.

mai am si eu un tort-blat vanilie,crema de la kinder pingui-insiropat cu un sos facut din dulce de leche si frisca lichida.

sarbatorita mi-a trimis tortul acesta pt inspiratie(dandu-mi mana liber sa schimb daca vreau),eu n-am respectat insa modelul intocmai,sper sa-i fi placut totusi.

Al tau e mult mai fain decat modelul de inspiratie, sunt convinsa ca o impresionezi pe clienta, ce-mi plac bilele asa colorate si imi place si funda de numa, ai sucitor de ala spiralat sau cu ce i-ai facut modelu'? Felicitari !!!

Eu am stins lumina,tot eu zic buna dimineata!

Inauntru este blat de amandina alba :scratch: si mousse de cioco alba cu bucatele de ananas.

In caz ca intereseaza pe cineva cum am combinat culorile pe tort, va spun ca am facut doua bucati de pasta roz si bleu,le-am alungit ca pe niste cirnati,le-am alaturat apoi am facut o spirala(un melc). Am batut bine cu palmele melcul format apoi l-am intins cu sucitorul,si astfel a iesit o foaie de pasta de zahar intreaga dar spiralata.Mie imi ceruse clienta un tort in doua culori,roz si bleu,si bag mina in foc ca o sa-i placa ideea de imbinare a culorilor in felul asta.

Acuma vreau sa va rog ceva pe cele care ati facut pina acum tort-laptop(Ramo, tu esti prima vizata,ca de tine imi amintesc precis ca ai facut un laptop,sper sa nu am creierul ruginit si sa-mi amintesc aiurea).O sa pun intrebarea asta si la decoratii de torturi- poate cineva sa-mi explice o metoda sigura si solida de a aplica monitorul laptopului astfel incit sa tina? cum se face,cum se procedeaza?se usuca o bucata mare de pasta de zahar,sau se inveleste o foaie subtire de blat in pasta de zahar?va rog ajutati-ma si pe mine cu explicatii,eu am pus la uscat o bucata de pdz cu niste frigarui infipte in ea,dar nu stiu sigur daca o sa tina,mai are la dispozitie citeva zile ca sa se usuce(cam pe joi trebuie sa predau tortul),dar oare o sa tina?o infig pur si simplu in tort,ii pun ceva pt sustinere?help,aiuto,au secours, Hilfe,agiutooooor

hihi ce dragut e, ce-mi place spirala ta, tare buna ideea, ai oleaca de inspiratie :D

Eu am facut un laptop anul trecut prin mai cred ... deci pe la inceputurile mele si nu ma mandresc deloc cu el, wai nashpa o iesit ... Eu am facut ecranu din blat ca au vrut sa fie tort :D si nu l-am infipt in tort, ecranul a fost mare cat o zi de vara, venea de pe tava in sus ... Acuma daca l-as face din nou l-as face ori din pasta bine uscata, ori din foi de napolitana unse cu miere ca sa se lipeasca si imbracate in pasta. Eu zic sa pastrezi varianta pe care o ai deja si daca nu rezista imbraci rapid niste foi de napolitana ca sunt usoare si nu trag pe spate sa se rupa.

Vezi postareamamistef, la 21 March 2010 - 10:26 AM, a spus:

multumesc mult,Luminis! adevarul e ca o saptamina asa de prolifica precum a fost asta n-am avut niciodata.Sunt epuizata, am de ales intre a dormi azi la prinz odata cu copiii sau sa merg la un pescuit cu sotul si cumnatul.Poate totusi ma lipesc la un pescuit ,m-as remonta mai repede ,ca de dormit,pot sa dorm si noaptea.

da, dar nici un somn nu-i mai dulce ca cel de amiaz. Eu nu as fi buna la pescuit, vorbesc intruna si taaare, ar fugii toti pestii din lac :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1732 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 21 March 2010 - 11:39 AM

mamistef-ce oitza haioasa:-).am pe undeva un tutorial cu o oitza asemanatoare,doar ca are blana din ri.

.

Deci al tau e mai frumos ca originalul. Funda e wooow! Sucitorului ala i-am pus si eu gand rau :D

Eu am stins lumina,tot eu zic buna dimineata! :rolleyes:

Inauntru este blat de amandina alba :biggrin: si mousse de cioco alba cu bucatele de ananas.

Acuma vreau sa va rog ceva pe cele care ati facut pina acum tort-laptop(Ramo, tu esti prima vizata,ca de tine imi amintesc precis ca ai facut un laptop,sper sa nu am creierul ruginit si sa-mi amintesc aiurea).O sa pun intrebarea asta si la decoratii de torturi- poate cineva sa-mi explice o metoda sigura si solida de a aplica monitorul laptopului astfel incit sa tina? cum se face,cum se procedeaza?se usuca o bucata mare de pasta de zahar,sau se inveleste o foaie subtire de blat in pasta de zahar?va rog ajutati-ma si pe mine cu explicatii,eu am pus la uscat o bucata de pdz cu niste frigarui infipte in ea,dar nu stiu sigur daca o sa tina,mai are la dispozitie citeva zile ca sa se usuce(cam pe joi trebuie sa predau tortul),dar oare o sa tina?o infig pur si simplu in tort,ii pun ceva pt sustinere?help,aiuto,au secours, Hilfe,agiutooooor :floare:

Foarte fain tortul. Si ursuletii asa draguti...:D

Despre problema laptopului, uite iti arat ce am facut eu:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126916418989.jpg

si dintr-o parte:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126916421048.jpg

O sa iti copiez mesajul ce i l-am scris Marinei referitor la el:

crema in el a fost mouse de cioco, blatul de jos e unul normal dreptunghiular 25pe 35
capacul l-am facut din 2 bucati de pasta de zahar amestecata cu lapte praf (asta se intareste mult mai bine ca si pasta simpla) L-am facut mai repede cu vreo saptamana ca tortul. Am facut o parte, lasat la uscat apoi am venit cu partea a doua iar intre ele am prins 5 bete de frigarui care le-am infipt apoi in tort. Se va asambla doar la destinatie Peste cele 2 parti lipite am venit cu un fel de snur, iar la imbinari am mascat cu biletele

Eu am facut tastatura laptopului cu vreun ceas inainte sa o aplic pe tort si am scris cu carioci cand s-a zvantat pasta. Ai putea sa o faci cu o zi inainte eventual, asa ca se va usca bine si nu vei avea probleme la scris

Sper sa te fi ajutat putin.

De exemplu Snej a facut capacul tortului din bezea. Eu nu am vrut sa ma complic mai ales ca nu am mi facut bezea si riscam sa iasa un mare fas... :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1733 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 21 March 2010 - 12:26 PM

Andrada , cred ca destinatara a fost mai mult decat incantata ! Felicitari ! :D

Ortansa , tortul tau e minunat . E mai frumos ca si modelul . Mie , cel putin , imi place mai mult fundita ta . Culorile ... mmmmm, fara cuvinte . Da` aveti rabdare sa faceti atatea bilute , am vazut ca si Stefana are . :rolleyes:

Stefana , imi plac ursuletii de mor ... Is asa de faini , eu n-as lasa pe nimeni sa se atinga de ei . Scrisu` , scrisu` doamna , e perfect ! :biggrin: Succes cu laptopul . Si oita ti-a iesit super , Doamne , ca ai niste idei , si niste maini de aur ! :D

Gloxi , super laptopul tau :D , are Stefana de unde se inspira .

Raluca , :D , sa treci cu bine peste perioada asta !

Stiti voi zicala aia , cu pantofarul care are pantofii nepingeliti , croitorul care are haine descusute ? Ei bine , mie mi se potriveste perfect ... Azi e ziua sotului , maine e ziua mea , si am zis ca na , sa ne sarbatorim aseara putin in familie ...(fratele meu cu sotia , fratele lui cu sotia si copii) , si am facut un tort , care a iesit foarte bun(blat cu nuca , cu crema ganache de ciocolata milka cu lapte si cu crema de mascarpone , ca tot am vazut ca ati scris despre ea) dar urat ... fetelor , nici nu l-am pozat ... Am vrut sa-l imbrac in glazura de ciocolata , si am uitat :floare: ca trebuie invelit inainte in ceva crema , toata glazura s-a imbibat in blatul de deasupra , a iesit super ciocolatos . La gust a fost demential :D , ca n-a mai ramas nimic , au cerut si la pachet , dar aspectul ... :D
Asa ca torturile voastre pentru casa au fost parfum , pe langa ce mi-a iesit mie ... :D

Va doresc o duminica minunata ! Vine primavara in sfarsit ...
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1734 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 21 March 2010 - 12:58 PM

Vezi postareaRamo, la 21 March 2010 - 11:04 AM, a spus:

hihi ce dragut e, ce-mi place spirala ta, tare buna ideea, ai oleaca de inspiratie

Eu am facut un laptop anul trecut prin mai cred ... deci pe la inceputurile mele si nu ma mandresc deloc cu el, wai nashpa o iesit ... Eu am facut ecranu din blat ca au vrut sa fie tort :D si nu l-am infipt in tort, ecranul a fost mare cat o zi de vara, venea de pe tava in sus ... Acuma daca l-as face din nou l-as face ori din pasta bine uscata, ori din foi de napolitana unse cu miere ca sa se lipeasca si imbracate in pasta. Eu zic sa pastrezi varianta pe care o ai deja si daca nu rezista imbraci rapid niste foi de napolitana ca sunt usoare si nu trag pe spate sa se rupa.

:biggrin: Ramo,multumesc si pentru aprecieri,si pentru sfatul cu laptopul!!

Vezi postareagloxinia, la 21 March 2010 - 11:39 AM, a spus:

Foarte fain tortul. Si ursuletii asa draguti...

Despre problema laptopului, uite iti arat ce am facut eu:

Atasament laptop.jpg

si dintr-o parte:

Atasament laptop1.jpg

O sa iti copiez mesajul ce i l-am scris Marinei referitor la el:

crema in el a fost mouse de cioco, blatul de jos e unul normal dreptunghiular 25pe 35
capacul l-am facut din 2 bucati de pasta de zahar amestecata cu lapte praf (asta se intareste mult mai bine ca si pasta simpla) L-am facut mai repede cu vreo saptamana ca tortul. Am facut o parte, lasat la uscat apoi am venit cu partea a doua iar intre ele am prins 5 bete de frigarui care le-am infipt apoi in tort. Se va asambla doar la destinatie Peste cele 2 parti lipite am venit cu un fel de snur, iar la imbinari am mascat cu biletele

Eu am facut tastatura laptopului cu vreun ceas inainte sa o aplic pe tort si am scris cu carioci cand s-a zvantat pasta. Ai putea sa o faci cu o zi inainte eventual, asa ca se va usca bine si nu vei avea probleme la scris

Sper sa te fi ajutat putin.

De exemplu Snej a facut capacul tortului din bezea. Eu nu am vrut sa ma complic mai ales ca nu am mi facut bezea si riscam sa iasa un mare fas...

oho,si inca m-ai ajutat foarte mult!!pozele sunt super,inseamna ca m-am apucat la timp de uscat pasta,azi dimineata i-am mai adaugat o parte de pasta f subtire care sa fixeze si mai bine spatele si frigaruile, are timp sa se usuce pina joi, o sa tin cont de toate sfaturile si o sa ma inspir si din pozele tale! Multumesc mult,si tie si lui Ramo!! :floare:

Vezi postareaDoriana, la 21 March 2010 - 12:26 PM, a spus:

Andrada , cred ca destinatara a fost mai mult decat incantata ! Felicitari ! :rolleyes:

Stefana , imi plac ursuletii de mor ... Is asa de faini , eu n-as lasa pe nimeni sa se atinga de ei . Scrisu` , scrisu` doamna , e perfect ! Succes cu laptopul . Si oita ti-a iesit super , Doamne , ca ai niste idei , si niste maini de aur !

:D ei,eu iti multumesc,insa in majoritatea cazurilor ma inspir de pe net,chiar daca nu frunzaresc atunci pe loc pozele salvate! de la fiecare poza pe care o admir imi ramine cite ceva fixat in creier si pe retina si folosesc si eu la rindul meu :D

va pup,fete harnicute si talentate!sa aveti o duminica minunata!

#1735 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 21 March 2010 - 01:01 PM

Ortansa,tortul tau e superb!

Eu am stins lumina,tot eu zic buna dimineata! :rolleyes:

fataaa,e frumos de mori,iar literele alea in culori diferite-s super!

Vezi postareabbenyci, la 21 March 2010 - 10:10 AM, a spus:

Mimi foarte frumos nivelezi frisca, care e secretul? vin la tine ucenica ma primesti? super super, imi plac foarte mult torturile tale.

Blanca,draga mea,nu am nici un secret,am mai spus,eu nivelez frisca cu un cutit cu lama lunga si lata,stergand mereu frisca de pe cutit.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1736 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 21 March 2010 - 01:04 PM

Tortul de ieri-un bust-blat pandispan si crema diplomat

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126916941161.jpg

Mai am doua torturi facute astazi,dar revin cu ele mai pe seara.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1737 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 21 March 2010 - 02:31 PM

Va multumesc din suflet pentru incurajari. Si imi cer iertare ca iarasi am pierdut postarile din weekend si nu va felicit pe fiecare in parte, am vazut toate torturile, va felicit si va pup.

am facut si eu 3 torturi in weekend de care nu sunt incantata , adica stiu ca as fi putut mult mai mult si mai bine si mi'e ciuda si rusine :rolleyes:
Raluca

#1738 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 21 March 2010 - 03:48 PM

chitara si halba sunt din pandispan si clasicele mousse'uri de care m'am saturat, sunt tremurate pt ca untul a fost de calitate proasta,nu am putut sa'l intind si nu aveam timp sa merg sa cumpar altu'.
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126917886141.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126917887458.jpg

cu tortul asta mi'am mai ridicar moralu', l'am facut azi noapte, a fost o comanda pe ultima suta de metri, pt prietena mea, cadou din partea sotului care a uitat sa ma sune sa'mi spuna de tort, dar se baza pe el :rolleyes: nu e perfect, dar e mai ok decat celelalte. si e altceva!!! e Madeira Cake cu crema de shampanie a Laurei Laurentiu.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126917888307.jpg
Raluca

#1739 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 21 March 2010 - 05:20 PM

Vezi postareaYours4ever, la 18 March 2010 - 10:55 PM, a spus:

poate ca ala cu inimioare ne e asa stralucit dar ultimele 3 mie imi plac, ar trebui sa iti ridice moralul toate nu numai ultimul,hai ca iti ridic si eu moralul cu o ;)

Vezi postareaDoriana, la 19 March 2010 - 09:44 AM, a spus:

foarte frumosi trandafirii tai simpli ,dar de mare efect ,multumesc pentru indrumare ,daca nu dau da tanti cu esente o sa-ti trimit un pm :?:

Vezi postareamamistef, la 19 March 2010 - 03:16 PM, a spus:

.jpg[

deci funda e mortala si rosu ala...,oita e fanny ,iar ursuletii imi plac tare asa cum le-ai dat tu aspect de vechi (cu rupturi si cusaturi),eu cand a vazut caobinatia de culori amzis ca o sa te intreb ,dar cand am citi mai jos am vazut ca explici deja deci, multumesc ;)

Vezi postareaRamo, la 19 March 2010 - 07:57 PM, a spus:

toata stima si respectul ,vad ca te-ai jucat cu "penseta" (sau te-ai mai jucat si io nu am vazut :?:?), o idee buna de tinut minte -in calculator- :?: :floare:

Vezi postareaMIMI, la 20 March 2010 - 07:23 PM, a spus:

hei ai revenit la vechile "obiceiuri" ne era dor de o masinuta :floare:

foarte frumos tortul :floare:

Vezi postareaMIMI, la 21 March 2010 - 01:04 PM, a spus:

si un bust normal , ;)
nelly_th2001

#1740 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 21 March 2010 - 05:29 PM

pana nu mai vine MIMIcu un bust,vin eu repede cu al meu ,blat normal si crema de ciocolata ,corsetul este vopsit de aia se vad urme mai inchise (oare cand o sa va ajung din urma :?: ?)Imagine atasata: monthly_03_2010/post-424-126918534382.jpg
nelly_th2001

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic