Oana-Cristina, la 19 April 2010 - 03:30 PM, a spus:
Si cum v-am promis vin si eu cu torturile mele.
Sunt foarte,foarte frumoase amindoua,insa al doilea,cel de majorat,imi place la nebunie! Asa de ingrijit e lucrat,iar combinatia de culori e foarte eleganta,cred eu!felicitari!
dora, la 19 April 2010 - 03:59 PM, a spus:
Super finute!!!

Multumesc mult de tot,si pentru aprecieri,si pentru intelegere! referitor la aconto....nu pot! Mi-e greu si aiurea sa ma intilnesc cu clientul inainte pt citeva sute de mii,mai ales ca eu tot timpul incerc sa am in casa ingredientele generale( frisca lichida la frigider,cioco menaj in dulap, zahar pudra mai mult), pt ca prefer sa iau toti banii odata si sa inteleg ceva din ei, mai ales ca de multe ori mi se cere cite un tortulet de 2-3 kg,daca i-as imparti nu as mai intelege nimic din ei...daca ar fi si la noi preturi cum am vazut pe la cofetariile din Bucuresti,de 60-65 ron/kg,mi-ar conveni,insa asa,ma gindesc,vorba sotului meu,ca la urma urmei daca iau tzeapa la un tortulet de 2-3 kg chemam prietenii si il mincam impreuna,macar nu-mi pare rau de bani.Insa aici era vb de 9 kg de tort platite,de munca si de seriozitate.
vrabiuta a spus:
Referitor la supararea Stefanei ( de acolo vine mamistef,nu ?)... suntem putin off topic.. da ne iarta Adriana... Anul trecut am avut o obligatie fata de cineva si pentru ca aveau o zi de nastere in familie, alta urma, da nu mai erau toti, ca sotul pleca, le-am facut 2 torturi ! Au fost extraordinare, nemaipomenite.. ...etc.... Ei... si a venit ziua copilului.... Ma asteptam sa ma caute pentru comanda ca asa am ramas ca-mi va spune
ce sa fac(model!).. N-a venit.. ei... asta e...Ca sa se scape acum ceva vreme ca a comandat tort la o cofetarie ca s-a deschis mai de curind, da tortul a ramas in farfurii, de bun ce-a fost nu l-a mincat nimeni.. Si concluziona ca tot mai bun e tortul facut acasa.. Ei si anul asta a venit frumos la mine sa-i fac tort copilului .. sunt cele 2 ce le-ati vazut mai sus... Asa ca , roata se-nvirte mereu, nu fi suparata si nu fiti suparate cind vi se mai intimpla ca asta-i viata... Si nu-i sigur deloc ca n-o sa regrete alegerea facuta si data urmatoare tot la voi se va apela... Nu-i rau sfatul Dorei de a lua avans , da eu inca n-o fac... nu ma intrebati de ce... Inca am o incredere timpita in oameni si omenie..
Spor la tortulit !

Vrabiuto,multumesc mult pentru intelegere,din pacate cred ca rare sunt cazurile fetelor care n-au patit niciodata ceva de genul asta

La fel si eu cu avansul...cit despre fosta prietena, nu doar tzeapa cu tortul ma determina s-o numesc fosta prietena,ci mai multe adunate, din cauza asta in momentul asta nici macar posibilitatea si disponibilitatea de a-i face vreun tort pe viitor in caz ca-si da seama de greselile facute nu intra in discutie.Mi-am pierdut increderea in ea din mai multe puncte de vedere.
Si da,mamistef e un nickname gasit lin graba cind mi-am luat si eu calculator in casa si am inceput sa ma inscriu pe diverse site-uri, si atita am gasit...mami-Stefana,deci mamistef
yoyo a spus:
Mamistef e foarte urat ca mai ales un prieten a facut asa da na prietenii ne cam trag palmi. Eu totusi gandesc ca Doamne Doamne are el calea lui si de aceea lasa se intample lucrurile in orice fel!Ai incredere ca el iti croieste o cale!
Te pup,yoyo, asa gindesc si eu.Nu e prima dezamagire,si ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a intimplat asa,acum,decit peste vreo jumatate de an-un an,cind voi fi investit mai mult in prietenie.
dora, la 19 April 2010 - 09:15 PM, a spus:
Bineinteles ca am refuzat!...Eu pierd trei zile pt un buchetel de trandafiri cu frunze si alte flori mici(inclus si timpul de uscare)..daca fac alte flori (orhidee, magnolii etc) timpul de productie creste!!! Sa depun toata munca asta doar pentru 1.5euro ar trebui sa fiu mai mult decat nebuna, cretina, dusa cu pluta...sau cum vreti voi sa-i spuneti
!!!
Eheheee, ce isi gasisera ei "romanca nestiutoare" sa le faca munca de chinez la un pret de nimic

asa ceva!!!.......