Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2041 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 17 April 2010 - 06:22 AM

Vezi postareacellya, la 16 April 2010 - 02:27 PM, a spus:

buna ziua tuturor !!!!

ce harnicute sunteti .......

nu reusesc nicicum sa tin pasul cu voi ...am mai citit cate putin, dar de scris nici vorba .
am avut o saptamana grea, agitata, incarcata, cu fel de fel de probleme (inclusiv sanatate)...
am reusit sa citesc, mai degraba sa vizualizez in viteza torturile muncite de voi . nu va felicit pe fiecare in parte de teama sa nu fac vreo prostie.
ca de obicei, ati facut niste torturi minunate!!!!! va felicit !!! si va ofer :appl:
sincera sa fiu, am vazut multe care-mi plac, dar nu pot spune c-as ramane la unul .
fiecare are cate ceva care te cheama sa-l privesti si.... sa vezi ce-i inauntru =))

Vezi postareadelioara, la 13 April 2010 - 08:55 AM, a spus:

Cellya, sa fie intr-un ceas bun blogul, sa ai parte de multi vizitatori si muuulte comenzi. O sugestie, daca nu te superi; am intrat acum pe el, e foarte frumos si colorat, dar scrisul e mult prea deschis, nu stiu daca de la setarile tale sau de la monitorul meu, cert e ca a trebuit sa ma chinuiesc ceva ca sa pot citi ce ai scris.

Delioara, multumesc !
stiam de problema asta, dar ...timpul nu mi-a permis sa ma ocup.
azi am modificat si sper ca acum se pot citi mesajele cu mai multa usurinta.

printre picaturi, am facut si eu 2 tortulete (cadouri ) in saptamana asta :

primul e fff simplu, facut pt vecina mea, fara sa fie vreun eveniment
e diplomat cu multe stafide, kiwi, imbracat in crema de vanilie , iar trandafirasul si floricelele le-am facut din plastelina de ciocolata.

iar acesta e tot cadou pentru ziua de nastere a unei verisoare ( e surpriza . nu are habar. azi merg sa i-l duc !)

blat alb, pufos, crema de cafea si crema de lamaie, imbracat in pdz si decoratiuni din pdz, cu "praf de zane" deasupra .

weekend placut va doresc!!! :hug:

felicitari pt torturi
au iesit fain, imi place cum se vede praful de zane pe tort
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2042 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 17 April 2010 - 06:40 AM

sa va arat ce am facut acum vreo 2 nopti intr-o "ambianta mai romantica" (cei de la electrica se tot "jucau" cu,curentul, asa ca am folosit lumanarea)
avea 7 oua sparte si nestiind ce sa fac cu ele altceva am facut o prajitura turnata cu visine si fiindca a iesit ff pufoasa am decis sa o transform in tortulete, iar ce a ramas dupa ce am decupat ce am facut ca tortulele am taiat-o si am pus-o pe farfurie
asa arata ca prajitura (chec)

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-91-12714787161.jpg

la tortulete am taiat in 2 si am umplut cu mascorpone frecat cu zahar
chitara inainte de a o glazura

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-91-127147869884.jpg

am facut o alegere gresita de a o glazura cu ciocolata topita
cred ca iesea mai bine daca faceam plastilina de ciocolata

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-91-127147891423.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-91-127147912827.jpg

si un tortulet cu pasarica
exact ca si chitara compozitia
pozata noapte

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-91-127147884655.jpg

si dimineata la lumina

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-91-127147898906.jpg
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2043 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 17 April 2010 - 01:18 PM

Cec , :( . Cu ce ai facut modelul pe al doilea tort ?

Am si o intrebare , pentru fetele care aveti carioci alimentare , le tineti la frigider ? Colorantii de la wilton , unde ii tineti ? Se pot strica ? :((
mama de fete cucuiete Imagine postata

#2044 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 17 April 2010 - 01:31 PM

Doriana,eu tin colorantii si cariocile intr-o cutie de plastic,care se inchide ermetic.Dar asta nu de multa vreme,pina sa imi iau cutia asta le tineam intr-o cutie veche de carton.Nu m-am gindit niciodata sa le pun in frigider :(

ce fain te-ai jucat cu decupajele,cec!:((

#2045 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 17 April 2010 - 04:09 PM

dora - sa stii ca dau navala emotiile ca ai zis tu ca sunt super finute (pentru mine inseamna foarte mult). sa stii ca astept si critica de orice fel pentru ca asa reusesc sa fac un tort mai frumos. :(

Gloxinia- daca tie care faci n torturi iti plac mult atunci eu sunt fericitaaaaaaaa.

Yours4ever ma bucur ca-ti place.Multumesc!

Mimi ma omori omoti cu frisca aia si elefantul ii tare dragalas. Multumesc de aprecieri doar esti in cap de lista cu executatul de masini :(.

Delioara tu lucrezi foarte ingrijit si ai un scris de-ti vine sa-mi dau palme de ciuda ca nu pot si eu la fel si cam astea sunt unele dintre secretele tortalitului ca apoi munca, rabdarea si inspirarea sunt restul. Astfel ai ceea ce trebuie. Masinile au fost imitate cu silicon si amidon, iar baby Donald a mers repede. Multumesc!

Multumesc aici prietenei dragi care mi-a dat aceste matrite pentru masini :(, :((

Cellya imi place tortul tau cu maro, contractul arata tare bine!

Ortansa multumesc . Tortul tau arata tare apetisant. La multi ani sotului tau!

Mamistef imi plac torturile tale ingrijite si primavaratice, cel cu gard imi place tare mult si scrisul e din cale afara!

Doriana multumesc. Cat despre carioci sau coloranti sa stii ca nu au ce sa se strice la ele pentru ca sunt chimice toate si astfel nu au nevoie de conditii speciale. Trebuie doar sa sa le inchizi capacul lor altfel pot sa se usuce.Sugestie cand mai faci tort asa cu pasta data pe spate fa spatiul din mijloc mai mic si atunci pui florile si inca ceva gen frunze sau stiu eu alt decor. Bravo ca e ingrijit lucrat insa eu cred ca penseta ti so lipit de mana si nu stii cum sa scapi de ea (te ajut eu sa o dai jos :P daca vrei). Is curioasa daca stii sa faci tort si fara piscatura :-? (sunt ferm convinsa ca poti fac numai ca te ambitionezi si tu sa incerci un tort neincarcat pentru ca si cu putin decor poti face ceva deosebit)! Acum trebuie sa te ambitionam mai multe fete sa treci de etapa piscatului pentru ca vedem doar piscatura la tine, la fel cum am ambitionat-o pe Raluca sa foloseasca untul si chestia aia de nivelat un tort :(. Facem galerie daca vrei numai sa incerci si alte decoruri :(.

#2046 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 17 April 2010 - 05:17 PM

Vezi postareayoyo, la 17 April 2010 - 04:09 PM, a spus:

Doriana multumesc. Cat despre carioci sau coloranti sa stii ca nu au ce sa se strice la ele pentru ca sunt chimice toate si astfel nu au nevoie de conditii speciale. Trebuie doar sa sa le inchizi capacul lor altfel pot sa se usuce.Sugestie cand mai faci tort asa cu pasta data pe spate fa spatiul din mijloc mai mic si atunci pui florile si inca ceva gen frunze sau stiu eu alt decor. Bravo ca e ingrijit lucrat insa eu cred ca penseta ti so lipit de mana si nu stii cum sa scapi de ea (te ajut eu sa o dai jos :( daca vrei). Is curioasa daca stii sa faci tort si fara piscatura :-? (sunt ferm convinsa ca poti fac numai ca te ambitionezi si tu sa incerci un tort neincarcat pentru ca si cu putin decor poti face ceva deosebit)! Acum trebuie sa te ambitionam mai multe fete sa treci de etapa piscatului pentru ca vedem doar piscatura la tine, la fel cum am ambitionat-o pe Raluca sa foloseasca untul si chestia aia de nivelat un tort :(. Facem galerie daca vrei numai sa incerci si alte decoruri :(.

Ioana , nu-ti place tie piscatura ? Ntz-ntz-ntz ! Si eu ce tocmai voiam sa rog pe cineva sa-mi ia crimpere adevarate ... Mie imi plac torturile cu piscaturi , poate nu-mi ies mie asa frumoase , da` am vazut torturi cu piscaturi foarte elegante . Si zici ca nu am tort fara piscaturi ? Am , sa stii ... :(( Nu ma supar ca-mi zici ... :(

Ia uite : (si am si altele , mai vechi)
Tort Dumbo
Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Ziceam de carioci , daca le tineti la frigider , ca asa scrie pe ele :

Imagine postata

Va pup pe toate . :P
mama de fete cucuiete Imagine postata

#2047 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 17 April 2010 - 07:12 PM

Uite ce frumuseteeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ai reusit in sfarsit sa streci la alt stadiu al tortalitului. Asta da tort!
Acum pot spune ca ai trecut de nivelul unei incepatoare in ale tortalitului. :((

Mie imi place piscatura! Uita-te la cateva din torturile mele ca o folosesc insa tu faci exces de zel in ideea in care incarci asa mult un tort cu piscatura aia astfel tot farmecul, unicitatea decorului il ascunzi de multitudinea piscaturilor.

Sa stii ca un tort incarcat nu arata mai benga ca un tort cu putin decor. Uita-te la un tort de a lui Floare de Colt, Dora sau a lui Ramo si vei vedea ca ele merg pe expresivitatea si mesajul decorului propriu zis nu prin umplerea pdz-ului cu n decoruri estompand astfel decorul propriu-zis.

Iar daca tu te superi doar pentru ca incerc sa te imping sau sa evoluezi putin sau sa te ridici la alta treapata de decor si tortalit e strict problema ta :( .

#2048 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 17 April 2010 - 09:12 PM

Buna fetelor!
Cate torturi minunate ati facut!
Am facut si eu 2 torturi,unul pentru verisoara mea care este insarcinata si unul pentru fetita ei de un an si noua luni care tocmai au venit in vizita din Anglia.Mi-a adus de acolo cateva produse de mesterit si coloranti praf foarte ieftine fata de aici,cand o sa am timp o sa le fac poze.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2010/post-594-127153136963.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-594-127153138217.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-594-127153145843.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-594-127153147271.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-594-127153148732.jpg

#2049 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 18 April 2010 - 09:55 AM

Fetelor,felicitari,ati facut niste torturi minunate!
Pentru voi cate un pupic :( si o floare :((

Torturile mele de azi

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-139-1271577246.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-139-127157727019.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-139-12715772996.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#2050 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 18 April 2010 - 11:29 AM

Wow da nu stati o clipa :-h Foarte bine.
Doriana, musai sa imi fac si eu curaj sa tai pasta pe un tort asa. E greu? Mi se pare dificil.. Cat despre piscatura, si eu o folosesc :D Incearca totusi sa nu incarci tortul cu ea. Restul elementelor de decor trebuie sa sara in ochi. Eventual piscatura ascunde ceva defecte :D La mine off cource. Ascund sub ea un tort stramb :scratch: sau mai stiu eu ce :D

Mimi ce fain e tricoul! Si elefantelul superb! Cat despre torturile friscoase, jos palaria!

Delioara
ce fain ti-o iesit cracii =)) Serios, arata besti!

Cellya, super torturile, al doilea atat de vesel!

Ortansa, nu pot decat sa spun miamiiiiiiiiiiiiiiiii!

Mamistef, ce dragute suntttt! Ultimul e de revista! L-am copiat :D

Ceci da ai muncit ceva nu gluma! Se vede ca iti place ce faci. Tine-o tot asa! Chiar asa, cum ai imprimat ciocolata pe tortul rotund?

Doriana
ce fain e tortul cu elefantel!!! Wowwwwwwwwwwww! Am furat ideea cu stelele decupate! arata asa bine!

Marina, foarte faine ambele. Ce pasta folosesti de e asa lucioasa? Vad ca verisoara ti-a adus folie de silicon cu imprimeu =)) Sa le folosesti cu placere.

Mimi, munca de chinez cu rochita papusii! Despre celelelate ce sa spun? Trandafirii ma baga in boala!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2051 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 18 April 2010 - 11:33 AM

Torturile mele de saptamana asta:

Primul e cu un personaj din lego bionicle jucaria preferata a unui baietel de 6 ani:

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-20-127158304688.jpg

Si un tort de botez:

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-20-127158308283.jpg

Unul tot pentru un botez mai mic:

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-20-127158312351.jpg

Si ultimul dar nu cel din urma, tortul pentru ziua tatalui meu =))

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-20-127158316128.jpg

Fiti ingaduitoare, e prima mea camasa. Promit ca urmatoarele sa fie mai aratoase :scratch:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2052 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 18 April 2010 - 01:27 PM

Gloxi,torturile de botez imi plac de numa ! Sunt super , felicitari!
Si torturile tale MImi sunt foate dragute si elegante !
Si elefantelul Dorianei e foarte vesel si dragut, felicitari!
Felicitari si tuturor celorlalte fete care au muncit si prestat prea minunate opere dulci! :scratch:

Eu ieri am muncit destul de mult, am facut 3 torturi :
Acestea sunt pentru un fan... se vede doar,...
tricoul are vrema de ciocolata, invelit in pasta de zahar, blat obisnuit cu cocos iar cipilica, blat cu alune si crema de alune pralinate, invelit tot in pasta de zahar

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2010/post-366-127158983295.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-366-127158984627.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-366-127158988068.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-366-127158990293.jpg

#2053 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 18 April 2010 - 01:32 PM

cel de-al treilea, eram deja destul de obosita, dar voiam sa-l fac, deci, un tort carte, pentru finul meu, cadou...Culoarea nu mi-a iesit neam... atit ca la o coperta de carte merge , da-mi venea sa mor !
Blat negresa cu mousse de portocale, super bun, l-am si gustat !

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2010/post-366-127159016103.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-366-127159029901.jpg

#2054 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 18 April 2010 - 02:16 PM

Fetelor va pup si eu,va multumesc cam tarziu pentru aprecierile si felicitarile aduse tortului de botez .
Va arat tortul ce l-am facut pentru sambata,ar fi trebuit sa-l bibilesc un pic mai mult,trebuia sa fie mai bine indreptat,nu prea am fost eu multumita ....l-am facut vineri noaptea ,obosita si foarte necajita pentru ca tocmai imi pierdusem un var primar cu care ma intelegeam foarte bine,dimineata trebuia sa plec la inmormantare si m-am grabit .
-Crema de ciocolata ,vanilie si capsuni.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2010/post-322-127159293543.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-322-127159295148.jpg

#2055 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • LocationSuceava

Postat 18 April 2010 - 11:59 PM

Otilia bomboanele costa cam 15 ron nu mai stiu exact.Imi plac torturile de botez de numai,nici nu stii cat te invidiez ca ai mulaj pentru bebe, musai trebuie sa incerc si eu.La multi ani tatalui tau, sa fie sanatos si sa petreceti multe aniversari impreuna.Si eu as vrea sa fac un tort pentru tatal meu dar din pacate .... :( :-* .Asa ca bucurati-va unul de altul.Raluca imi place foarte mult inima, simpla si eleganta.Lissa super tortul de botez.Imi place foarte mult cum l-ai ornat jos ,ceva nou si deosebit de frumos iar tortul pentru copilas e asa de colorat si vesel.Imi pare rau pentru varul tau ,condoleante. Mimi mor cand vad mingea aia perfecta.Delioara poseta era mov :-* ,stiu ca se vede gri :thumleft: dar mov era si unul destul de cald.Cred ca din cauza blitului arata asa :) .Ionela super baby Donald.Trebuie sa ma apuc si eu de pictura cu toate ca nu am talent.Doriana si mie imi place acest model de tort.Trebuie sa-l incerc si eu.Ortansa as vrea eu sa am decupatoare de litere dar pana atunci ma chinui cu niste litere de carton tot de mine facute,vorba Gloxiniei munca de chinez batran.Mamistef vesele toturile dar m-am indragostit de ultimul.E superb.Sper ca nu am uitat pe nimeni.Cam greu cu scrisul la mine dar sa stiti ca va urmaresc in timpul liber.Am facut si eu cateva torturi dar le postez poate maine ,acum sunt la servici .Sunt bucuroasa ca pot scrie si de aici mai ales cand sunt de noapte. Am mai incercat dar nu stiu de ce nu am putut posta chiar daca mi-am bagat corect parola.Cu toate ca figuram ca activ pe topic nu aveam acces la postat ,de ce nu stiu :( .Bine ca azi am reusit.Va doresc o zi frumoasa .

#2056 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 19 April 2010 - 09:33 AM

Vezi postareayoyo, la 14 April 2010 - 11:21 AM, a spus:

Primul tort e cu personajele filmului Cars.
Atasament DSC08574 modified_resize.jpg

Al doilea este cu Donald baby decupat din pasta de zahar.
Atasament DSC08564 modified 800x600.jpg

Foarte frumoase torturile tale, baby Donald e super-super!

Vezi postareaMIMI, la 15 April 2010 - 02:28 PM, a spus:

Am ramas datoare cu torturile de saptamana trecuta -toate diplomat

Atasament Picture 730.jpg

Atasament Picture 740.jpg

Aici scuza-ti planul secund :-*

Atasament Picture 739.jpg

Mimisor, ma innebunesti cu frisca aia, musai trebuie sa dau o fuga la Galati sa iau lectii :)

Vezi postareamamistef, la 16 April 2010 - 06:27 PM, a spus:

Primele sunt doua tortulete mai putin muncite,simple, unul dus la tzara la niste matusi si altul un tortulet pentru o colega de la opera,blat alb, crema de lamiie si crema de cioco cu cirese negre.

iar tortul de azi este o gradina vesela, dupa dorinta clientei-un copac,floricele,gardut, buburuze si albinute.Are blat normal de amandina,si iarasi crema de lamiie si crema de ciocolata,.cu fructe de padure de data asta.saptamina viitoare mai schimb si eu cremele,in sfirsit :(

Stefi, imi plac tare mult torturile tale, poate ti-am mai spus, dar imi place cum intinzi pasta. Lucrezi foarte ingrijit si se vede ca ai suflet de artista. :thumleft:

Vezi postareacec, la 17 April 2010 - 06:40 AM, a spus:

chitara inainte de a o glazura

Atasament DSCF8271.jpg

am facut o alegere gresita de a o glazura cu ciocolata topita
cred ca iesea mai bine daca faceam plastilina de ciocolata

si un tortulet cu pasarica
exact ca si chitara compozitia
pozata noapte

si dimineata la lumina

Atasament DSCF8306.jpg

Imi place, ti-a iesit foarte bine chitara, chiar si cu glazura de ciocolata.

Vezi postareaDoriana, la 17 April 2010 - 05:17 PM, a spus:

Ia uite : (si am si altele , mai vechi)

Imagine postata

Ziceam de carioci , daca le tineti la frigider , ca asa scrie pe ele :

Va pup pe toate . :-*

Foarte, foarte misto elefantelul. Si tortul ingrijit lucrat. Felicitari!
Si eu tin cariocile la frigider, ca am vazut ca asa scrie pe cutie.

Vezi postareamarinaemy, la 17 April 2010 - 09:12 PM, a spus:

Buna fetelor!
Cate torturi minunate ati facut!
Am facut si eu 2 torturi,unul pentru verisoara mea care este insarcinata si unul pentru fetita ei de un an si noua luni care tocmai au venit in vizita din Anglia.Mi-a adus de acolo cateva produse de mesterit si coloranti praf foarte ieftine fata de aici,cand o sa am timp o sa le fac poze.

Foarte frumoase, imi plac amandoua. Te invidiez pentru forma de imprimat pasta!

Vezi postareavrabiuta, la 18 April 2010 - 01:27 PM, a spus:

Eu ieri am muncit destul de mult, am facut 3 torturi :
Acestea sunt pentru un fan... se vede doar,...
tricoul are vrema de ciocolata, invelit in pasta de zahar, blat obisnuit cu cocos iar cipilica, blat cu alune si crema de alune pralinate, invelit tot in pasta de zahar

Foarte inspirate tortuletele tale si ti-au iesit foarte bine. Felicitari!

Vezi postareaLissa, la 18 April 2010 - 02:16 PM, a spus:

Fetelor va pup si eu,va multumesc cam tarziu pentru aprecierile si felicitarile aduse tortului de botez .
Va arat tortul ce l-am facut pentru sambata,ar fi trebuit sa-l bibilesc un pic mai mult,trebuia sa fie mai bine indreptat,nu prea am fost eu multumita ....l-am facut vineri noaptea ,obosita si foarte necajita pentru ca tocmai imi pierdusem un var primar cu care ma intelegeam foarte bine,dimineata trebuia sa plec la inmormantare si m-am grabit .
-Crema de ciocolata ,vanilie si capsuni.

Lissa, impecabil, perfect! Felicitari sincere!

#2057 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 19 April 2010 - 09:36 AM

Vezi postareagloxinia, la 18 April 2010 - 11:33 AM, a spus:

Torturile mele de saptamana asta:

Primul e cu un personaj din lego bionicle jucaria preferata a unui baietel de 6 ani:

Atasament P1060124 1600x1200.JPG

Si un tort de botez:

Atasament P1060134 1600x1200.JPG

Unul tot pentru un botez mai mic:

Atasament P1060149 1600x1200.JPG

Si ultimul dar nu cel din urma, tortul pentru ziua tatalui meu :-*

Atasament P1060156 1600x1200.JPG

Fiti ingaduitoare, e prima mea camasa. Promit ca urmatoarele sa fie mai aratoase :-*

Oti, la multi ani tatalui tau! Sa-ti traiasca si sa te bucuri multi ani de aici inainte de el.
Torturile de botez sunt superbe. Cred ca stii ce-mi place cel mai mult la ele. Felicitari! :thumleft:

#2058 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 19 April 2010 - 09:50 AM

Am intrat sa va multumesc pentru aprecieri si sa va admir torturile,Doriana,ti-am mai zis ca tortul cu Dumbo e minunat?:thumleft:
atit de frumoase toate torturile,fetelor, de fiecare data cind intru imi mai salvez cite ceva,mai retin cite o idee....acum vreau sa o salut in mod deosebit pe Lissa al carei tort verde mi se pare absolut superb!!! si vorba Otiliei....s-a copiat in pc :-*

eu am asa un dezgust....pentru simbata viitoare aveam o comanda faina,un tort de botez pentru care deja imi facusem o schita cu Bambi si iepurasul bocanila la dorinta clientei, fusesem sa cumpar tot ce-mi trebuia, era totul stabilit, si iata ca in urma unor prostii(intrigi feminine,nimicuri penibile),clienta(de-acum pot sa ii spun fosta prietena) m-a anuntat batjocoritor pe messenger ca renunta la comanda.Nu mi-e neaparat de bani(desi aveam niste planuri cu acei bani,sa platesc gradinita baiatului, si sa dam ceva si la intretinere),pt ca oricum toate materialele cumparate nu sunt perisabile si le voi folosi mai departe pe viitor,insa mi se pare atit de prost-gust ce se intimpla...si doar sotul imi spusese de la bun inceput sa am grija,sa nu cumva sa fie vreo tzeapa :-* Nu astept comentarii,doar am vrut sa ma descarc aici,oricum viata merge mai departe si din greseli si experiente invatam lucruri noi,nu?Chiar si la 33 de ani.

In fine,am de facut un tort frumos de majorat in aceeasi zi si inca vreo doua comenzi mai mititele.iar fosta prietena nu doar ca a pierdut si prietena,ci si sansa de mai primi torturi facute din suflet pentru fetitele ei.

sa-ti fie sanatos tatal,Oti!!!La multi ani fericiti!!

#2059 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 19 April 2010 - 10:07 AM

Mamistef imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu comanda de tort,era frumos sa te anunte din timp si mai ales ca era o prietena
Dar nu e nimic ca ea a pierdut un tort frumos si gustos facut de tine.Tu tine-o tot asa ca faci treaba foarte buna si niste torturi super frumoase
Te pup!

#2060 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 19 April 2010 - 10:32 AM

Mimi foarte frumoase torturrile tale

Doriana foarte dragalas elefantelul tau

Yoyo cat imi plac masinutele!Ce matrite zici ca ai si de unde?

Cec foarte reusita chitara,felicitari!

Gloxinia ce bine ti-a iesit tortul cu bebele in patut,nu ca celelalte nu ar fi reusite dar acesta mi-a placut mie cel mai mult.Flicitari!Pentru patutul acela ai decupator?am vazut si eu dar nu l-am comandat,sunt atat de multe ca nu mai stiu ce vreau cand fac comanda adica stiu le vreau pe toate.Siliconul il aveam de la cast decor si pasta e cea a lui Lilly,energizant,lapte praf si esente(eu folosesc de portocala sau de menta)si nu pun deloc grasime,cantitati la ochi.Te pup!

Vrabiuta tare bine ti-a iesit sapca si tricoul

Lissa chiar ma miram ca nu mai apari cu nimic nou ,minunat ca de obicei!

Daca am uitat pe cineva scuze, dar oricum nu exista niciun tort care sa nu fie deosebit in felul lui ,pupici la toate fetele

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul