Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2161 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 April 2010 - 08:36 AM

Stefana, Gloxinia, multumesc mult. :D
Visiniul e facut cu muuuult colorant praf, rosu + negru. E adevarat ca pasta si-a pierdut cumva din consistenta, s-a cam inmuiat si nu mi-au mai iesit petalele asa de subtiri, dar am vrut neaparat sa se asorteze cu panglica.

Doriana, extraordinar de elegant si finut, felicitari! :)
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#2162 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 28 April 2010 - 08:56 AM

Vezi postareadelioara, la 27 April 2010 - 09:39 AM, a spus:

Numai torturi unul si unul au aparut aici, fetelor, toate ati avansat incredibil, :D la fiecare!

Luminis, impecabile torturile, cel pentru banca e f elegant si profi, iar cel facut cadou prietenei este f elegant si vesel. Tine-o tot asa!
Stefana, esti de-o creativitate... sunt superbe si originale creatiile tale, ciupercutele sunt extraordinar de vesele, la cel turcoaz te-ai conformat exact cerintelor (de ciudate cerinte ai parte :) ), iar avionul m-a lasat fara cuvinte. Felicitari multe si din suflet!
Mimi, f reusite ozn-ul, buburuza, dar cel 2 in 1 e preferatul meu. :P
Vrabiuta, f elegant tortul pentru matusa, combinatia de alb cu verde e bestiala, iar margaretele completeaza perfect decorul. Bravo!
Doriana, felicitari, sa-ti traiasca fetele si sa aveti parte numai de bucurii de genul asta din partea lor! :P
Anca, Ramo, va doresc sanatate multa, sa vi se faca bine piticii cat mai repede!
Oana-Cristina, f faina camasa!
Cecilia, reusit tare tortul cu flori, imi da asa o stare vesela! La multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti! ;)
Lissa, jos palaria, ca de obicei. F elegante (primul si ultimul) si vesele (celelalte). La multi ani cu multa sanatate si bucurie! :P

multumesc, ma bucur sa aud asta
multumesc si de urari :P
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2163 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 28 April 2010 - 09:07 AM

In primul rand vreau sa le multumesc celor care au facut aprecieri la adresa torturilor mele. Un :D pentru fiecare.

Vezi postareaMIMI, la 26 April 2010 - 03:39 PM, a spus:

Tort "doi in unu"-adica au fost sarbatoriti doi copii,frate si sora(eiii,poveste lunga)

Atasament Picture 913.jpg

Mai Mimi, tu ma surprinzi pe zi ce trece, si prin cantitate dar si prin calitate/design. Felicitari!

Vezi postareaLissa, la 27 April 2010 - 08:55 AM, a spus:

:P in sfarsit mai ajung si eu pe-aici ,am fost tare ocupata saptamana trecuta.
Inainte sa va arat ce am mai mesterit si eu,vreau sa va felicit si sa va pup pe toate,minunate torturi faceti :) :P

Incep cu tortul ce l-am facut de ziua mea :P
-ca baza am pus reteta unei prajituri pe care o fac eu cu ciocolata,biscuiti si alune
-crema cu vanilie si ciocolata alba
-capsuni prin crema si pe margine ,deasupra am pus glazura de ciocolata si l-am lasat asa simplu.

Inca o data LAMULTI ANI! Salivez la tortul tau...

Vezi postareaLissa, la 27 April 2010 - 09:03 AM, a spus:

-o buburuza de ciocolata cu visine
-un tort pt un majorat ,cu ciocolata si capuccino...asa a vrut baiatul cu motociclete si mi-a adus doua moto din plastic ,dar pana la urma a iesit destul de frumos .
-si pt o doamna ,un tort simplu cu crema acrisoara de lamaie si cu fructe.
Va pup si va doresc spor la treaba...eu sunt in pana de idei si trebuie sa fac de ziua surorii mele un tort si chiar nu-mi trece nimic prin cap ,vreau sa fie ceva elegant ;)

Ca de obicei, impecabil!

Vezi postareadelioara, la 27 April 2010 - 09:56 AM, a spus:

Am trudit si eu saptamana ce-a trecut, un tort pentru cununie, dar parca au fost trei-patru.
Parterul are blat mud chocolate cake, usor insiropat cu rom, mousse de caramel si mousse de cioco alba, iar etajul are blat chec insiropat cu lamaie, crema de lamaie a Lissei :P, popularizata aici de Stefana, :P coaja confiata de lamaie, jeleu de capsuni si crema de frisca cu dulceata de soc. Am imbracat lateralele cu blaturi de pandispan din comert.
Imbracat si decorat cu pasta de zahar, plus panglica textila la baza (care nu prea a stat intinsa cum as fi vrut eu).
Am incercat pentru prima oara sa fac tort cu etaj, eu zic ca a iesit bine.

Frumos! Curat! Elegant! Felicitari!

Vezi postareaDoriana, la 27 April 2010 - 02:24 PM, a spus:

Vin si eu cu un tort pentru o doamna , tort surpriza , clienta a lasat la alegerea mea decorul . Eu sunt multumita , a iesit destul de frumos ... (blat negresa , crema ganache de ciocolata cu lapte)

Va doresc o zi frumoasa in continuare !

Foarte elegant si acest tort. Felicitari inca o data!

Daca am uitat pe cineva, imi cer scuze! La cate torturi frumoase pe aici, ma ia ameteala...

#2164 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 28 April 2010 - 09:09 AM

Fetelor care aveti copiii bolnaviori , va doresc multa sanatate , voua rabdare , si refacere rapida micitilor ! :P

Stefana , frumos tortul de majorat , multumim ca ai pozat mai de aproape coronita , e super . Tortul cu avion , e perfect , copie fidela a celui adevarat , au zis fetele tot ce era de zis ... :D

Lumi , tortul pentru prietena ta ti-a iesit foarte elegant , cred si eu ca a fost incantata , si eu as fi daca cineva mi-ar face asa surpriza .

Oana , perfecta camasa ta . :P

Anca :P , sunt tot felul de oameni , n-ai ce le face , decat sa mergi mai departe , sa nu pui la suflet , si poate candva vor intelege si ei ce au pierdut ... si 25 lei/kg de dobos nu e mult ... Stefana zice foarte bine , noi trebuie sa ne apreciem munca si timpul , si sa nu lasam pe nimeni sa ne subaprecieze ...

Cecilia , frumos tare buchetelul tau de primavara . :P La multi ani , si tot ce-ti doresti sa devina realitate !

Daniela , noi te asteptam . :)

Mimi , frumoase torturi , deja ai un brend , torturi mimi , pe care le poti recunoaste dintr-o mie ... :P

Lissa , crinul e adevarat . Ce fain ti-a iesit ... ;) Trandafirii de pe tortul cu frisca sunt perfecti , au o culoare minunata , i-ai pus direct pe frisca , sau cum au facut ? Ca eu am tot citit ca se topesc cei din pz , sau or fi din lapte fraf ?

Delioara :P , m-ai dat gata cu trandafirii tai visinii ... Iar sectiunea arata de-mi ploua-n gura ... Cu banda aia din saten care sta perfect intinsa eu cred ca este ceva secret ...

Va multumesc tuturor de aprecieri , va imbratisez pe toate cu drag , doar datorita voua reusesc sa fac fiecare tort , sa iasa mai bine si mai frumos . :P
Va doresc o zi minunata !
mama de fete cucuiete Imagine postata

#2165 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 28 April 2010 - 11:08 AM

;) in sfarsit mai ajung si eu pe-aici ,am fost tare ocupata saptamana trecuta.
Inainte sa va arat ce am mai mesterit si eu,vreau sa va felicit si sa va pup pe toate,minunate torturi faceti :) :D

Incep cu tortul ce l-am facut de ziua mea ;)
-ca baza am pus reteta unei prajituri pe care o fac eu cu ciocolata,biscuiti si alune
-crema cu vanilie si ciocolata alba
-capsuni prin crema si pe margine ,deasupra am pus glazura de ciocolata si l-am lasat asa simplu.

Lissa,vin si eu cu intirziere,iti doresc La multi ani !,sanatate,tot ce iti doresti sa ai parte in viata numai de bucurii,felicitari ptr frumoasele torturi ;)

#2166 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 28 April 2010 - 11:54 AM

Vezi postareadelioara, la 27 April 2010 - 09:39 AM, a spus:

Numai torturi unul si unul au aparut aici, fetelor, toate ati avansat incredibil, :D la fiecare!

Lissa, jos palaria, ca de obicei. F elegante (primul si ultimul) si vesele (celelalte). La multi ani cu multa sanatate si bucurie! ;)

Multumesc frumos ,Delioara!

Am trudit si eu saptamana ce-a trecut, un tort pentru cununie, dar parca au fost trei-patru.
Parterul are blat mud chocolate cake, usor insiropat cu rom, mousse de caramel si mousse de cioco alba, iar etajul are blat chec insiropat cu lamaie, crema de lamaie a Lissei ;), popularizata aici de Stefana, ;) coaja confiata de lamaie, jeleu de capsuni si crema de frisca cu dulceata de soc. Am imbracat lateralele cu blaturi de pandispan din comert.
Imbracat si decorat cu pasta de zahar, plus panglica textila la baza (care nu prea a stat intinsa cum as fi vrut eu).
Am incercat pentru prima oara sa fac tort cu etaj, eu zic ca a iesit bine.

Tortul e foarte reusit si sectiunea e grozava ,cu atatea combinatii cred ca are un gust divin.

Vezi postareaStefana, la 27 April 2010 - 10:13 AM, a spus:

Lissa,minunate torturile,ca de obicei!Singurul lucru care imi deranjeaza ochiul ar fi motocicletele alea din plastic,dar na,cu dorinta clientului nu prea te poti pune ;)

Stefana asa e,cu dorinta clientului nu te poti pune ,adevarul e ca nu mi-au placut motocicletele alea, erau si de politie dar am dat jos toate etichetele pe care scria police :) ,i-am sugerat altceva...am intrebat -vrea sa se faca politist? -nu,dar asa-i plac lui motoarele ,na...atunci pun de-astea si gata.

Vezi postareaDoriana, la 27 April 2010 - 02:24 PM, a spus:

Waw , ce de torturi frumoase au aparut !

La multi ani Lissa , stiu ca a fost ziua ta , sa ai parte de multe bucurii , sa fii sanatoasa , sa petreci multe clipe minunate alaturi de cei dragi tie ! Frumos tort , sectiunea ... iummy tare !

Vin si eu cu un tort pentru o doamna , tort surpriza , clienta a lasat la alegerea mea decorul . Eu sunt multumita , a iesit destul de frumos ... (blat negresa , crema ganache de ciocolata cu lapte)

Va doresc o zi frumoasa in continuare !

Multumesc tare mult Doriana!

Tortul tau e superb ,felicitari!

#2167 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 April 2010 - 12:06 PM

Vezi postareagloxinia, la 28 April 2010 - 12:28 AM, a spus:

Lissa, La multi ani! inca o data, am salivat bine privind la tortul tau. Vad ca ti-a iesit super crinul, si te plangeai :D
Am si pentru tine o intrebare: cat a cantarit tortul de majorat, ce dimensiuni are si la cate persoane a fost estimat sa ajunga? Ma omoara un baiet, vrea tort bust de majorat pt 60 de persoane. Problema e ca nu am platou prea mare care sa incapa in frigider. :) De restul torturilor nu zic nimic, ca ma oftic. ;)

Gloxinia multumesc frumos!
-tortul de majorat a avut 4 1/2 kg,l-a vrut pana la 40 de persoane si dimensiunea 34/28.
Pt 60 de persoane iti trebuie ditamai bustul,eu zic sa faci un bust normal si inca un tortulet ca si supliment,la vedere o sa fie doar bustul .

#2168 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 April 2010 - 12:08 PM

Vezi postareaelida-silvia, la 28 April 2010 - 11:08 AM, a spus:

Lissa,vin si eu cu intirziere,iti doresc La multi ani !,sanatate,tot ce iti doresti sa ai parte in viata numai de bucurii,felicitari ptr frumoasele torturi :)

Multumesc frumos Elida,nu e tarziu ,esti draguta si te pup! :D

Doriana ,luminis ,multumesc si pentru voi un ;)

#2169 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 28 April 2010 - 06:37 PM

Vezi postareaMIMI, la 26 April 2010 - 03:37 PM, a spus:

Un tort simplu cu crema ciocolata si ornat cu frisca

Foarte frumoase torturile tale, ca de obicei ! Cum facei de-ti sta frisca teapana pina la sfirsit ? La mine e teapana cind incep sa ornez,modelul se vede Ok, apoi se inmoaie si model -vax!

:

La multi ani si pe aceasta cale ! Ca intotdeauna,frumos si de asta data,si foarte apetisant,ce-as mai rade o felie !

Vezi postareaLissa, la 27 April 2010 - 09:03 AM, a spus:

Foarte frumoase toate ! Sunt sigura ca iti va veni o idee extra-ultra si vei face pentru sora ta un tort minunat, ca intotdeauna!

Foarte bine si frumos ti-a iesit,felicitari ! Ai pus bete sub etaj ?

[quote name='Doriana' date='27 April 2010 - 03:24 PM' timestamp='1272371062' post='34593']
Waw , ce de torturi frumoase au aparut !

/quote]

Cel mai mult imi place si mie cind ma lasa sa fac cum cred eu ! Frumos si elegant, felicitari !

#2170 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 29 April 2010 - 02:49 PM

Fetelor!!!!!! ce dor mi'a fost de voi!!!!
Va pup si va imbratisez pe toate!
Stefana,Livia, Anca imi pare rau pentru ce vi s'a intamplat. Si eu am avut o experienta asemanatoare, putin mai urata, dupa care am fost foarte daramata, 2 sapt nu am mai pus picioru in bucatarie si nu am mai putut intra aici, dar mi'a amintit o prietena ca trebuie sa trecem peste dezamagiri si dureri, deci... am revenit:)

Felicitari pentru toate torturile frumoase, nu va felicit individual ca am pierdut mult,dar am vazut fiecare tort, promit!
:floare: pt toate.
Raluca

#2171 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 29 April 2010 - 02:53 PM

Vezi postareaDoriana, la 28 April 2010 - 09:09 AM, a spus:

Cecilia , frumos tare buchetelul tau de primavara . :floare: La multi ani , si tot ce-ti doresti sa devina realitate !

multumesc :lol:
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2172 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 30 April 2010 - 01:02 AM

Amu gatai tortu de majorat. Nu ma intrebati cae kile are ca io nu pot cantari pe cantarul meu numai 11 kile. Si asta trece. Probabil din cauza platoului care bate spre 2 kg. O sa vad maine cu cel de baie.
Interior blat negressa, crema de cioco.

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-20-12725821193.jpg

Acum sper sa ii placa baiatului care l-o comandat. Si sa le ajunga la petrecereti :lol:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2173 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 30 April 2010 - 07:08 AM

Vezi postareagloxinia, la 30 April 2010 - 01:02 AM, a spus:

Amu gatai tortu de majorat. Nu ma intrebati cae kile are ca io nu pot cantari pe cantarul meu numai 11 kile. Si asta trece. Probabil din cauza platoului care bate spre 2 kg. O sa vad maine cu cel de baie.
Interior blat negressa, crema de cioco.

Atasament P1060439 1600x1200.JPG

Acum sper sa ii placa baiatului care l-o comandat. Si sa le ajunga la petrecereti :lol:

Foarte fain ti-a iesit. Cum i-ai facut tatele asa rotunde? Imi place ca nu ti-a iesit celulitos, de multe ori asa am vazut busturile si de aia m-am ferit sa fac si eu. Vreun secret, ceva? Chiar as face un bust pt un prieten.

#2174 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2010 - 07:22 AM

Lumi ma bucur ca iti place. Pai secrete nu am, doar ca sunt la al 2-lea bust imbracat in pasta de zahar :P si al 4-lea altfel :lol:
Tztele sunt montate in 2 boluri de sticla, de acelea cum se vand la set. Numai ca mi se pareau bolurile cam mici si am mai construit pe bol inca vreo 4 cm de blat crema pe care le-am sculptat apoi :P Cat despre faza cu celulita, are si asta dar nu multa :P Celelata avea mai multa deoarece pasta cred ca a fost mai subtire intinsa. La asta am lasat pasta la vreo 3 mm si s-a comportat zic eu binisor. Abia astept sa vad ce zice baietul cand l-o vedea. :P

A, si inca ceva: l-am imbracat in unt, pasta si tzoale iute (undeva sub o ora) si am mesterit la dantela neagra peste 2 ceasuri de imi venea sa imi tai venele. Dupa ce am bagat negrul in pasta aceasta s-a facut sfarmicioasa si casanta. Munca de chinez batran.
Voiam sa va mai intreb pe care folositi coloranti praf cum reusiti sa lucrati cu pasta? Am colorat pasta rosie cu colorant praf, mi-a facut niste nervi de nu ii adevarat. Toata se rupea, abia si abia am lucrat-o/intins-o.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2175 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2010 - 07:27 AM

Vezi postareaYours4ever, la 29 April 2010 - 02:49 PM, a spus:

Stefana,Livia, Anca imi pare rau pentru ce vi s'a intamplat. Si eu am avut o experienta asemanatoare, putin mai urata, dupa care am fost foarte daramata, 2 sapt nu am mai pus picioru in bucatarie si nu am mai putut intra aici, dar mi'a amintit o prietena ca trebuie sa trecem peste dezamagiri si dureri, deci... am revenit:)

Felicitari pentru toate torturile frumoase, nu va felicit individual ca am pierdut mult,dar am vazut fiecare tort, promit!
:lol: pt toate.

Fata ma bucur ca ai depasit "criza". Saptamana trecuta am avut si eu cateva zile de depresie, o fi ceva in aer? :P Cat despre faze nasoale, asta e, dar eu zic asa: cine e X sa ma judece pe mine? E cumva maestru bucatar? NU! Pai atunci de ce sa ma supar eu pe NIMENI? Daca NIMENI face un comentariu nepotrivit atunci nici nu ma intre caci de fapt el nu exista :P
Capul sus si inainte!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2176 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 30 April 2010 - 07:27 AM

wow,Gloxi,ce bust fain si secsos :P si pe mine ma intereseaza cum e treaba cu colorantii-praf, m-as cam arunca sa cumpar si eu de prin State sa rog pe cineva sa-mi trimita.Aveti voi vreun pont pe aici prin Europa?Stiti unde se gasesc coloranti praf buni, in culori variate si super-ieftini daca se poate?hihihi as vrea eu

:P
va pup,diseara sau miine dimineata apar si eu cu tortul ala cu betivan pentru copilul de 13 ani super-demanding :lol:

#2177 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 30 April 2010 - 07:30 AM

Vezi postareagloxinia, la 30 April 2010 - 07:27 AM, a spus:

Vezi postareaYours4ever, la 29 April 2010 - 02:49 PM, a spus:

:lol: pt toate.

Fata ma bucur ca ai depasit "criza". Saptamana trecuta am avut si eu cateva zile de depresie, o fi ceva in aer? :P Cat despre faze nasoale, asta e, dar eu zic asa: cine e X sa ma judece pe mine? E cumva maestru bucatar? NU! Pai atunci de ce sa ma supar eu pe NIMENI? Daca NIMENI face un comentariu nepotrivit atunci nici nu ma intre caci de fapt el nu exista :P
Capul sus si inainte!

Nu stiu Ralu prin ce faza anume ai trecut,dar din ce scrii e clar ca a fost urit de tot,zic si eu ca Gloxi, e teribil sa primesti "palme" de genul asta,insa TU ai un talent pe care nu-l au toti oamenii, iar asta naste invidie, rautati si faze neplacute ori de cite ori au invidiosii ocazia.Abia astept sa te vad din nou cu tortulete frumoase aici!!:P

#2178 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2010 - 07:30 AM

Stefana abia astept sa iti vad betivanul :lol:
Cat despre pafuri, am sa stau cat mai departe de ele :P dupa experienta asta.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2179 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 30 April 2010 - 07:32 AM

aaa,deci Wilton gel e sfint,macar stiu ca pun doua-trei scobitori de culoare,mai framint un pic cu zahar si e ok...pt noi care suntem obisnuite cu gelul e posibil sa fie aiurea cu praf!dar taaaare m-ar tenta macar negru sa-mi cumpar praf,sa fac si eu cite o pasta din aia ca taciunele,fara sa fie nevoie s-o pictez! mai vedem,mai prospectam piata,mai visam :lol:

#2180 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 30 April 2010 - 07:59 AM

Vezi postareaStefana, la 30 April 2010 - 07:32 AM, a spus:

aaa,deci Wilton gel e sfint,macar stiu ca pun doua-trei scobitori de culoare,mai framint un pic cu zahar si e ok...pt noi care suntem obisnuite cu gelul e posibil sa fie aiurea cu praf!dar taaaare m-ar tenta macar negru sa-mi cumpar praf,sa fac si eu cite o pasta din aia ca taciunele,fara sa fie nevoie s-o pictez! mai vedem,mai prospectam piata,mai visam :lol:

Nici cu Wilton nu reusesti sa colorezi pasta mai puternic, devine sfaramicioasa. Eu am facut putina pasta neagra-neagra cu gel W. pentru niste snururi, dar am crezut ca mor pana le-am intins (snururile). Iara mie nu-mi place cum imi iese pictata pe portiuni mari, imi ies numai dare. Asa, o frunza, o floare, merge, dar sa pictez un tort ? :P never. Nu ma pricep si basta.
Edit: e o emisiune pe Discovery Travel&Living, Cake Boss, cred ca v-am mai zis de ea. Face ala niste pasta colorata rau de tot, si se vede ca e elastica, nu stiu ce baga in ea, ceva din niste sticle mari, pare tot un gel dar mai lichid.

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul