Fetelor care aveti copiii bolnaviori , va doresc multa sanatate , voua rabdare , si refacere rapida micitilor !
Stefana , frumos tortul de majorat , multumim ca ai pozat mai de aproape coronita , e super . Tortul cu avion , e perfect , copie fidela a celui adevarat , au zis fetele tot ce era de zis ...
Lumi , tortul pentru prietena ta ti-a iesit foarte elegant , cred si eu ca a fost incantata , si eu as fi daca cineva mi-ar face asa surpriza .
Oana , perfecta camasa ta .
Anca 
, sunt tot felul de oameni , n-ai ce le face , decat sa mergi mai departe , sa nu pui la suflet , si poate candva vor intelege si ei ce au pierdut ... si 25 lei/kg de dobos nu e mult ... Stefana zice foarte bine , noi trebuie sa ne apreciem munca si timpul , si sa nu lasam pe nimeni sa ne subaprecieze ...
Cecilia , frumos tare buchetelul tau de primavara .

La multi ani , si tot ce-ti doresti sa devina realitate !
Daniela , noi te asteptam .
Mimi , frumoase torturi , deja ai un brend ,
torturi mimi , pe care le poti recunoaste dintr-o mie ...
Lissa , crinul e
adevarat . Ce fain ti-a iesit ...

Trandafirii de pe tortul cu frisca sunt perfecti , au o culoare minunata , i-ai pus direct pe frisca , sau cum au facut ? Ca eu am tot citit ca se topesc cei din pz , sau or fi din lapte fraf ?
Delioara 
, m-ai dat gata cu trandafirii tai visinii ... Iar sectiunea arata de-mi ploua-n gura ... Cu banda aia din saten care sta perfect intinsa eu cred ca este ceva secret ...
Va multumesc tuturor de aprecieri , va imbratisez pe toate cu drag , doar datorita voua reusesc sa fac fiecare tort , sa iasa mai bine si mai frumos .
Va doresc o zi minunata !