Luminis, la 15 May 2010 - 10:47 PM, a spus:
Hai sa va prezint si primul meu tort de azi, pe care l-am fact cu mare drag pentru sotul meu, care tocmai ce-a mai imbatrinit cu un an. M-am chinuit tare mult la realizarea lui, desi aparent pare simplu, dar fetele astea mi-au dat mare batai de cap, nu stiu daca as mai face altele. Am incercat sa nu le fac hidoase si sa para cat mai autentice, nu stiu cat mi-a reusit. Nu stiu ce sa zic de el, imi place si nu prea! Si asta pentru ca, avand in vedere cat m-am chinuit cu fatucile astea, restul decorului l-am facut in graba mare, nu a fost prea elaborat, oboseala si-a spus cuvantul si nu a iesit chiar cum il vedeam eu.
Ii multumesc din suflet Lissei pentru inspiratie si pentru sfaturile pe care mi le-a dat pentru confectionarea individelor! Lissa,
Si acum tortul:
FFFFFFFFFFF reusit!
La multi ani,sotului tau!
gloxinia, la 15 May 2010 - 11:34 PM, a spus:
Daca saptamana trecuta a fost saptamana fructelor, asta e saptamana ciocolatei Totzi au vrut tort cu 3 cioco M-am prapadit de ras cand am constatat. Deci:
tort de majorat. Donsoara l-a vrut asa. A dictat tot. De la cum sa arate masina ( masina lor de acasa), la numere, mesaj, tot. O fata care stie ce vrea.
Apoi un tort comandat de o mamica, fetei ei ce implineste 14 ani
Am sters din imagine acele detalii personale
si un tort pentru o alta mamica care face 60 de ani

Fata ei mi-a dat mana libera la decor. A spus doar sa fie alb
nu stiu care-mi place mai mult!
cellya, la 16 May 2010 - 09:14 AM, a spus:
iar acum sa va arat ce-am mai lucrat de la ultima vizita
un tortulet pt casa - blat cu cioco si mere Dora ( multumesc si te

. e tare, tare bun!!!! il voi face si pt mama ca ajung la ei cam intr-o saptamana- mergem la Cluuuuuuuuuuuuuuuj ...sunt 2 ani de cand n-am ajuns acasa
al doilea tort- Spider2 - comanda primita joi; predat vineri. mi-am batut capul ce schimbari sa-i aduc.....nu vroiam cu niciun chip sa fie identic cu primul ! si ......arata asa:
are blat alb, pufos, insiropat cu compot de ananas, crema diplomat cu ananas, stafide si kiwi + coaja de portocala rasa.
decorul este din pdz .
al treilea tort - pt o batranica, cu o pensioara ...stiti voi ..
dansa a dorit un tort ciocolatos ;
am facut blat amandina, am insiropat cu Capuccino si are 2 creme: ganache cu alune de padure si crema de portocale, iar deasupra glazura de ciocolata;decoratiunile sunt din pdz.
Gloxinia, ti-am zis?? n-am promis, dar le-am facut

fff frumoase,imi place cum pictezi pasta!
yoyo, la 16 May 2010 - 10:35 AM, a spus:
Si acum sa va arat ultimul tort sa faceti voi comparatii intre primul si ultimul. Astept critici de orice fel ca poate asa primesc ceva suturi sa zbor si eu spre perfectiunea lui Floare de colt, a lui Dora, Ramo....etc asa cat sa stau 1 minut poate se prinde ceva de la ele la mine
Va pup.
PS: Scuzati pentru maxi paranteza facuta!
uite asa un tort i-as face sotului,ca fumeaza pe rupte
imi place funda de moooorrrr
Stefana, la 16 May 2010 - 01:24 PM, a spus:
Si pentru ca acusa iesim si noi la aer curat,pun repede aici si tortul de aseara
fffffffff elegant!
nuzi, la 16 May 2010 - 02:04 PM, a spus:
Acum sa va arat tortul facut pentru soacra mea care ieri a implinit o frumoasa varsta,noi am vrut sa o sarbatorim, chiar daca ea din pacate este in Romania.Noi ii transmitem"La multi ani!"si ca o iubim mult fiindca este un om extraordinar.Am ales sa fac acest model, pentru ca, la topicultorturi de pe internet,yoyo,intreba cum se face funda pe margini, eu am incercat varianta care de altfel am si scriso la topicul restectiv si asta a iesit.
esti profi!!!
Luminis, la 16 May 2010 - 07:25 PM, a spus:
Acum sa va arat si ultimul meu tort de saptamana asta. Beneficiarul este un mare amator de pescuit, proprietar de barca cu motor si iubitor de catei. Blat de negresa (Dora,
) mouse de ciocolata neagra si crema de mascarpone cu portocale.
Lumiiiii......atatea sexoase intr-o singura saptamana??!!
Super si tortul asta!
dani_ela, la 16 May 2010 - 08:06 PM, a spus:
mai, ce de torturi faine si muuuulteeee!!!!din motiv de trezit maine dimineata la ora 3 , nu va pot lua pe rand la `criticat`, dar cu prima ocazie nu mai scapati
am facut si io un tort aseara, cu crema de portocale si crema caramel.mie mi-a fost tare drag...
fff frumos...si volanele imi plac mult!