-diplomat cu fructe
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 03 June 2010 - 08:05 AM
Imagini atasate
Postat 03 June 2010 - 08:10 AM
Imagini atasate
Postat 03 June 2010 - 08:12 AM

Imagini atasate
Postat 03 June 2010 - 08:52 AM
Lissa, la 03 June 2010 - 08:12 AM, a spus:

Minunate toate torturile pe care le-ai postat, Lissa. Dar asta o stii...
La multi ani Karinei, sa fie sanatoasa si mult noroc in viata ii urez! La multi ani si surorii tale!
Spune-mi, te rog, platoutile pe care asezi torturile patrate este de fapt carton, imbracat in... ce? Cumva ambalaj pentru flori? Hartie cerata?
Postat 03 June 2010 - 09:38 AM
vrabiuta, la 02 June 2010 - 08:51 PM, a spus:
Cosmina N, la 02 June 2010 - 05:59 PM, a spus:

Am o intrebare pentru voi. Weekendul acesta va trebui sa fac un tort pentru luni. Vreau sa-l imbrac in pasta de zahar. Are ceva daca il transport 3 ore cu trenul?

Stai linistita ca n-are nimic ! Eu am transportat tort de la cucuietii din deal, la cluj, cu autobusul pe niste drumuri , vai de mama lor, si a ajuns intact ! Si am facut vre-o 6 ore !
Mersi de raspuns Vrabiuta!

http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 03 June 2010 - 09:43 AM

Eu cred ca o sa copiez ideea tortului cu posetuta pentru tortul unei colege

http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 03 June 2010 - 11:46 AM

Postat 03 June 2010 - 02:30 PM
Ati facut niste torturi f frumoase demne de expozitie, si aveti toata admiratia mea

din lipsa de timp nu va pot lua pe fiecare in parte
mi-e cam greu sa vin cu tentativa mea dupa minunatiile Lissei, dar asta e
de 1 iunie copiii au cerut tort asa ca a trebuit sa ma apuc de treaba
de data asta l-am facut un pic diferit si anume prajitura atiei cu foi si caramel am transformat-o in tort si am imbracat totul in crema ganache
intentia a fost de a face un catel si a iesit asta:

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 03 June 2010 - 02:56 PM
cec, la 03 June 2010 - 02:30 PM, a spus:
Ati facut niste torturi f frumoase demne de expozitie, si aveti toata admiratia mea

de data asta l-am facut un pic diferit si anume prajitura atiei cu foi si caramel am transformat-o in tort si am imbracat totul in crema ganache

Ce va mai invidiez eu pe voi, alea care faceti catei. Mie mi-e teama sa incerc... Tie ti-a iesit misto...
Postat 03 June 2010 - 03:06 PM
Luminis, la 03 June 2010 - 02:56 PM, a spus:

Ce va mai invidiez eu pe voi, alea care faceti catei. Mie mi-e teama sa incerc... Tie ti-a iesit misto...
Multumesc
Eu nu sunt asa multumita de ce a iesit (urechile trebuiau mai pronuntate, boticul un pic mai alungit, sezutul un pic mai ridicat si blanita mai aranjata), dar chiar si asa copiii au fost foarte incantati si macar asta m-a multumit
mi-a placut reactia lor, in special al celui mic de 2 anisori care chiuia cand l-a vazut si incerca sa-l mangaie
Sa stii ca si eu mi-a pus in gand de mult sa incerc asa tort,n dar abia acum mi-am facut curaj
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
Postat 03 June 2010 - 03:23 PM

Decorurile sunt din ciocolata plastica alba (se lucreaza tare greu pe caldura asta) si zahar ars. Cred ca o sa-i placa socrului meu, l-am facut cu mare drag:

Daca reusesc sa prind o felie faina, pe seara pun si sectiune.
Postat 03 June 2010 - 03:29 PM

Luminis, imi place tare mult tortuletul tau! La Multi Ani socrului!
O poza cu imbinare n-ai? Ca si eu tot vreau sa fac ceva asemanator, dar exact chestia asta m-a oprit pana acum. Si as fi curioasa cum ai mascat tu si cum arata inainte de-a plune floricelele.
Postat 03 June 2010 - 03:38 PM
Luminis, la 03 June 2010 - 03:23 PM, a spus:

Decorurile sunt din ciocolata plastica alba (se lucreaza tare greu pe caldura asta) si zahar ars. Cred ca o sa-i placa socrului meu, l-am facut cu mare drag:
Daca reusesc sa prind o felie faina, pe seara pun si sectiune.
wow cat de mult imi place tortul tau
la unul asemanator m-am orientat si eu pt weekend-ul asta
sper sa-mi iasa si mie
Postat 03 June 2010 - 03:38 PM
Foxyy, la 03 June 2010 - 03:29 PM, a spus:

O poza cu imbinare n-ai? Ca si eu tot vreau sa fac ceva asemanator, dar exact chestia asta m-a oprit pana acum. Si as fi curioasa cum ai mascat tu si cum arata inainte de-a plune floricelele.
Cum ma pui tu acum sa arat si partea urata a tortului

Inainte de frunze n-am poze, ca nu m-am gandit sa fac. Erau capetele de la ciocolata care nu se lipisera bine unul cu altul si ciocolata nu era uniforma.
Postat 03 June 2010 - 03:39 PM
Foxyy, la 03 June 2010 - 03:29 PM, a spus:

multumesc, au fost f fericiti
Postat 03 June 2010 - 03:41 PM
Luminis, la 03 June 2010 - 03:38 PM, a spus:

Inainte de frunze n-am poze, ca nu m-am gandit sa fac. Erau capetele de la ciocolata care nu se lipisera bine unul cu altul si ciocolata nu era uniforma.
Arata foarte bine! Oricum o fi fost initial, nu se vede nici un defect! Deci se poate face!

Postat 03 June 2010 - 05:20 PM
Lissa, la 03 June 2010 - 08:12 AM, a spus:
Wow Lissa !Nu as putea sa spun ca imi place careva mai mult c-ar fi infamie ! Sunt absolut superbe ! TOATE ! CA DE OBICEI !

Foarte haios catelul tau , felicitari !
Luminis, la 03 June 2010 - 03:23 PM, a spus:
Lasa nu te stresa, ca nu stii citi ani implineste,important este ca ti-ai adus aminte de ziua lui si uite ce tort frumos i-ai facut ! Felicitari!
Postat 03 June 2010 - 07:49 PM
Ceci, ce catel dragut ai facut, eu nu ma bag la asa ceva , nu am curaj, te felicit ca ai incercat si ca ai reusit, si reactia copiilor spune tot

Lumi, mie nu'mi iese deloc treaba cu hartia de copt si cioco. Tortul tau arata bine oricum! Nu stii tu cati ani are, da i'ai facut un tort super, esti o nora de nota 10

Postat 03 June 2010 - 11:51 PM

As fi curioasa sa stiu cum ai sprijinit inima pe tortul Karinei. De poseta nu mai zic nimic ca sunt verde de invidie. Pare reala!
Cec frumos tort, data viitoare vei sti ce sa indrepti. Oricum faptul ca le-a placut copiilor e cel mai important.
Lumi, sa stii ca nici mie nu mi-a iesit glazura Adrianei si am incercat-o de 2 ori. Asa ca am renuntat deocamdata. Cat despre cioco pe hartia de copt a ta a iesit impecabila.

si