Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2941 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 25 June 2010 - 01:26 PM

Vezi postareadani_ela, la 25 June 2010 - 01:17 PM, a spus:

tu chiar esti o artista ! asta se vede si nu poate fi contestat de nimeni ! eu de asta ti-am atras atentia , pt ca e viata asta atat de scurta , si e pacat sa o risipim pe fleacuri , si sa cautam acel `nod in papura` care ne consuma . si eu , ca si tine sunt de acord sa lamuresc pe fata tot ce nu imi convine , ca sa ma eliberez de energii si ganduri negative. si daca tot veni vorba de `tarie de caracter ` , simt cum o pierd pe a mea la gandul ca peste 2 saptamani merg la controlul anual ,si astept verdictul: esti ok , ne vedem la anul
. si nu pot sa nu ma gandesc ca poate nu voi auzi asta... ^_^ . oricum peste 2 saptamani vin aici sa rad sau sa plang cu voi.

Fatuca draga inainte de toate scoate-ti din cap fraza asta...nu trebuie sa existe in mintea ta, in vocabularul tau, ok?...daca tot esti adepta eliberarii de energii negative atunci cheama spre tine pe cea pozitiva gandind pozitiv!!!
Esti o luptatoare!!! si asa trebuie sa ramai, ok? Gandurile negre iti macina mintea si sufletul si apoi implicit si fizicul...un mental "alterat" induce un fizic debil...ori tu nu ai nevoie de asta...hai fruntea sus, ganduri pozitive si multa miscare in aer liber!!! Atentie la dieta, cat mai putine alimente procesate (adica trecute prin foc), cat mai multe alimente "vii", gandire pozitiva si nu in ultimul rand CREDINTA in Dumnezeu!!!!..hai "Sus pe metereze!"...totul va fi bine!!! ^_^^_^....
Eu deja ma pregatesc de party...pun sampania la rece, paharele le fac luna....mai ramane sa vii tu cu....TORTUL!!!!! ^_^

#2942 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 25 June 2010 - 01:41 PM

Vezi postareadani_ela, la 25 June 2010 - 08:43 AM, a spus:

olguta- nu am fost prin zona , asa ca iti raspund acum : zaharul il gasesti la pungi de 500 gr , aproximezi si tu cei 450 gr (adica lasi ceva in punga ,nu prea mult ^_^ ) , pt apa eu folosesc niste masurici de la licorile medicamentoase a fetei mele (ahaa, de acu 10 ani !), sigur ai folosit nurofen , panadol ,astea au niste paharute mici si gradate. iar la miere ... cam 2 linguri nu foarte pline. (fetele- daca gresesc ceva in masurile mele , corectati-ma , sa ii iasa fetii tortul bine)

Daniela, saru'mana!!!
Uite ca nu ma gandisem la seringile alea... multumesc!! Ma apuc de exersat cat de curand ^_^
Imagine postata

#2943 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 25 June 2010 - 04:58 PM

Vezi postareadora, la 25 June 2010 - 01:26 PM, a spus:

Vezi postareadani_ela, la 25 June 2010 - 01:17 PM, a spus:

tu chiar esti o artista ! asta se vede si nu poate fi contestat de nimeni ! eu de asta ti-am atras atentia , pt ca e viata asta atat de scurta , si e pacat sa o risipim pe fleacuri , si sa cautam acel `nod in papura` care ne consuma . si eu , ca si tine sunt de acord sa lamuresc pe fata tot ce nu imi convine , ca sa ma eliberez de energii si ganduri negative. si daca tot veni vorba de `tarie de caracter ` , simt cum o pierd pe a mea la gandul ca peste 2 saptamani merg la controlul anual ,si astept verdictul: esti ok , ne vedem la anul
. si nu pot sa nu ma gandesc ca poate nu voi auzi asta... :( . oricum peste 2 saptamani vin aici sa rad sau sa plang cu voi.

Fatuca draga inainte de toate scoate-ti din cap fraza asta...nu trebuie sa existe in mintea ta, in vocabularul tau, ok?...daca tot esti adepta eliberarii de energii negative atunci cheama spre tine pe cea pozitiva gandind pozitiv!!!
Esti o luptatoare!!! si asa trebuie sa ramai, ok? Gandurile negre iti macina mintea si sufletul si apoi implicit si fizicul...un mental "alterat" induce un fizic debil...ori tu nu ai nevoie de asta...hai fruntea sus, ganduri pozitive si multa miscare in aer liber!!! Atentie la dieta, cat mai putine alimente procesate (adica trecute prin foc), cat mai multe alimente "vii", gandire pozitiva si nu in ultimul rand CREDINTA in Dumnezeu!!!!..hai "Sus pe metereze!"...totul va fi bine!!! :blush::)....
Eu deja ma pregatesc de party...pun sampania la rece, paharele le fac luna....mai ramane sa vii tu cu....TORTUL!!!!! :)

ce frumos ne imbarbatam noi una pe cealalta ! :) . si eu sunt aproape sigura ca dau de baut , deci pastreaza sampania , si dam la toate fetele ! :appl: pana atunci , ganduri luminoase !

#2944 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 25 June 2010 - 10:26 PM

Vezi postareadani_ela, la 25 June 2010 - 04:58 PM, a spus:

ce frumos ne imbarbatam noi una pe cealalta ! :( . si eu sunt aproape sigura ca dau de baut , deci pastreaza sampania , si dam la toate fetele ! :( pana atunci , ganduri luminoase !

Deci nu te face ca n-auzi da?...te astept cu tortul...ce crezi c-ai scapat?...trebuie sa faci un tort mare sa ajunga pt toate fetele...pt o asemenea ocazie mai ca as uita de sfaturile riguroase ale medicilor si-as trisa de la regim pt o feliuta de tort! :(:(...puuup fata draga :drool:

P.S. uite ca acu observai ca tot eu dau sampania!! pai cum vine asta? :drool:...hai de data asta treaca-mearga de la mine...ca cica-i mai buna pe aici pe la mine! :P :(

#2945 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 26 June 2010 - 01:10 AM

Draga Dora, cand am revenit din tara mi-am propus sa trec pe la "Torturi" mai des; am avut doar o tentativa si pe urma am abandonat, nu stiu de ce, poate fiindca si gasesc aici o serie de povesti triste (Oana cu bunica ei, Daniela, Dora, si mai sunt ele, din pacate...). As incerca sa imbarbatez pe fiecare, dar acum chiar nu-mi gasesc cuvintele, eu insami si familia trecem printr-o perioada hai sa-i spun gri (desi asta e optimist), desi incerc sa nu arat.
Nu cred ca ar putea fi cineva invidios pe talentul tau (decat in mod constructiv) si pe faptul ca-ti iesi din maini asemenea bijuterii. Tu intotdeauna ai venit cu sfaturi si sunt convinsa ca, asa cum mi-ai raspuns mie inclusiv la PM-uri, asa ai facut si cu alte fete. Daca tu ai ajutat pe cineva, ma indoiesc ca acea persoana ar putea sa-ti poarte pica, fie si o farama.
Cred ca am mai vrut sa zic ceva, dar mi se invalmasesc gandurile.
Oricum, ai de la mine :drool: si sper sa treaca odata norul care pare ca s-a abatut asupra multora.

#2946 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 26 June 2010 - 07:28 PM

Fetelor un mare :pupic: pentru voi.

Am venit sa va arat ultimele creatii.
Un tortulet cu aceeasi compozitie cu ultimul tort de botez, mi l-au cerut aceeasi familie :D, se pare ca le-a placut :hug: Au spus ca din partea lor poa sa fie si nedecorat :D Asa ca nu m-am stresat tare, dar tot a fost ceva de lucru si cu florile astea :D

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-20-127757296003.jpg

Si acum daca vreuna din voi a avut impresia ca as fi normala, am venit sa spulber orice urma de indoiala si sa va arat ca nu sunt :lol:
E ziua cumnatului meu si maine mergem la ei in vizita. Schimba prefixul :D De cand imi doream sa fac un astfel de tort si acum i-a sosit momentul. Daca a mancat sau nu din el, va zic maine :D
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-20-127757326172.jpg

si inca una:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-20-127757329289.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2947 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 June 2010 - 07:54 PM

:pupic: :hug: :lol: oti deci e clar : nu ai toate tiglele acolo sus :D . nu credeam ca poate cineva sa faca asa ceva! deci am ras cu gura pana la urechi , si desi e ciudat rau , nu pot sa nu recunosc ca e atat de real , deci e fain ,nu imi trecea prin minte sa il fac ! felicitari , na ca si tu esti artista ! :D

#2948 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 June 2010 - 08:05 PM

Daniela, stai linistita ca si io am copiat la greu modelul. E peste tot pe net :pupic:
Deci nu am inventat io roata.

Am uitat sa zic ca e cu mouse de cioco si visine. Acolo in bol e cioco plastica si tort gele colorat galben cu colorant :hug:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2949 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 26 June 2010 - 08:33 PM

[quote name='dora' date='18 June 2010 - 02:40 PM' timestamp='1276861253' post='43059']

Un fulger mai ...neobisnuit!..dar ce conteaza atat timp cat copilasul a fost super incantat!...La multi ani sa-ti traiasca Abel sa creasca mare si sanatos!!! si sa ajungi sa-i faci si tortul de la 80 de ani!!!!

[/quote]

[quote name='Ramo' date='18 June 2010 - 06:39 PM' timestamp='1276875543' post='43081']

[/quote]
Lasa ca si roz e ok,macar acum stii sigur ca poti sa-l faci pe Fulger

[/quote]

[quote name='gloxinia' date='19 June 2010 - 01:07 AM' timestamp='1276898844' post='43172']
waaaw waaaw ce de minunatii pe aici!
Ramo, Mini, Cec, Stefana :lol: ati facut o treaba super! Nici nu stiu care imi place mai mult. Toate torturile sunt reusite! :pupic:
:D

Lumi, daca ai sti cat te invidiez pentru glazura astaaaaa. :hug:
[/quote]

[quote name='ortansa' date='20 June 2010 - 11:11 PM' timestamp='1277064683' post='43392']

Cec-frumoasa rozalia ta,La multi ani fericiti pt. puiul tau!

[/quote]

[quote name='yoyo' date='22 June 2010 - 08:47 AM' timestamp='1277185650' post='43596']

Felicitari pentru minunatele executii de torturi Luminis, Cec, Nelly_th2001, bbenyci, Oti, Oana Cristina, Gabriela Cara, Stefana, Mini07, Miny, Ortansa, Mini, Ramo si nu incele din urma Dora.

[/quote]
va multumesc pt incurajari si urare
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2950 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 26 June 2010 - 09:23 PM

stefana fff fain tortul(copiii au recunoscut imediat personajele), eu inca nu am curajul sa fac ceva pictat si chiar daca as avea nu cred ca mi-ar iesi (nu prea le am cu pictura)

Ramo nici nu mai are rost sa zic "superbe torturi", toate imi plac dar eu am asa o slabiciune pt carti si cartea ta imi place f mult

Gabriela Cara ai niste maini ff talentate, indiferent ce faci iese super, imi plac mult

Oana-Cristina frumoase torturi, imi place mult cel cu masinuta

dani_ela arata chiar f bine tortul tau, nu se vede in poza cat te-a chinui pasta

gloxinia cat de bine arata torturile tale
imi place fffff mult cu a iesit cel cu plastelina de ciocolata
si cel cu scooby doo a iesit super, mi se pare mie sau in apa se vad 3 delfini?

bbenyci f reusit e tortul, felicitari

Ramo ce bestial e roary(e asa bucuros mezinul meu cand ti-l vede, ca trebuie sa ma incumet si eu pt a-i face o bucurie)
sa inteles c ae facut din pasta de zahar? sau e tort imbracat in pasta?

MIMI e f simpatic thomas-ul tau

ortansa draguta pereche si ff fain tortul

dora ce pot spune mai mult decat: "wow, wow, wow si iara wow cat de faine pot fi", foarte finute si elegante torturi, iti multumesc ca ne incanti ochii cu asemenea capodopere

Miny e dragut tortul chiar daca are mici defecte (multi vad, putini cunosc)

gloxinia a iesit fain tortul si te-ai incadrat in cerinte ca sunt fff dotate fetele tale

MIMI tortul de botez ti-a iesit frumos si finut, la fel si cele pt nasii (deja am cerinte din partea copiilor sa le fac de ziua lor la fel)

ortansa sa stii ca e ff frumos bustul asa decent

oana cristina imi place tortul tau e ff fain asa in 2 nuante

gloxinia tortul cu florile rosii e imbracat in plastilina de ciocolata?
a iesit ff finut si fain
iar cel pt cumnat a iesit fff reusit, astept sa ne spui reactia cumnatului la vederea unui astfel de tort
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2951 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 26 June 2010 - 10:37 PM

Vezi postareaadi_edi, la 26 June 2010 - 01:10 AM, a spus:

Draga Dora, cand am revenit din tara mi-am propus sa trec pe la "Torturi" mai des; am avut doar o tentativa si pe urma am abandonat, nu stiu de ce, poate fiindca si gasesc aici o serie de povesti triste (Oana cu bunica ei, Daniela, Dora, si mai sunt ele, din pacate...). As incerca sa imbarbatez pe fiecare, dar acum chiar nu-mi gasesc cuvintele, eu insami si familia trecem printr-o perioada hai sa-i spun gri (desi asta e optimist), desi incerc sa nu arat.
Nu cred ca ar putea fi cineva invidios pe talentul tau (decat in mod constructiv) si pe faptul ca-ti iesi din maini asemenea bijuterii. Tu intotdeauna ai venit cu sfaturi si sunt convinsa ca, asa cum mi-ai raspuns mie inclusiv la PM-uri, asa ai facut si cu alte fete. Daca tu ai ajutat pe cineva, ma indoiesc ca acea persoana ar putea sa-ti poarte pica, fie si o farama.
Cred ca am mai vrut sa zic ceva, dar mi se invalmasesc gandurile.
Oricum, ai de la mine :pupic: si sper sa treaca odata norul care pare ca s-a abatut asupra multora.

DRaga mea imi pare rau sa aud ca si tu treci prin momente grele...nu stiu cum se face ca in ultimul timp oricum ma invart dau de lume sau cunoscuti care trec prin perioade nashpa...si depresivi...ce mai nashpa din toate punctele de vedere...multumesc pt incurajari draga mea si pt flori si-ti doresc si eu sa treci cu bine de toata perioada gri :hug:

#2952 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 26 June 2010 - 10:41 PM

Vezi postareagloxinia, la 26 June 2010 - 07:28 PM, a spus:

Fetelor un mare pentru voi.

Un tortulet cu aceeasi compozitie cu ultimul tort de botez, mi l-au cerut aceeasi familie , se pare ca le-a placut Au spus ca din partea lor poa sa fie si nedecorat Asa ca nu m-am stresat tare, dar tot a fost ceva de lucru si cu florile astea
Si acum daca vreuna din voi a avut impresia ca as fi normala, am venit sa spulber orice urma de indoiala si sa va arat ca nu sunt
E ziua cumnatului meu si maine mergem la ei in vizita. Schimba prefixul De cand imi doream sa fac un astfel de tort si acum i-a sosit momentul. Daca a mancat sau nu din el, va zic maine

Deci fataaaaaaaaa m-am cracanat de ras!!!...chiar acum aud rasetele lui Robert de dincolo...i-am spus sa se uite la tortul tau...stii care a fost reactia lui: "E de coma Oti!!! Bestialaaaa!!!" :pupic:
Sa-ti traiasca cumnatul!..si astept sa ne spui reactia lui maine si cum i s-a parut ..."gustul" :D:hug::lol:

#2953 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 27 June 2010 - 12:55 PM

Va pup pe toate si va felicit din suflet pentru minunatiile ce le faceti. :occasion15:
Luna asta am fost cam in pauza si din cauza ca am avut o perioada urata in care am fost bolnava ,nu am ce sa va arat deocamdata...am facut totusi saptamana asta un tort foarte mare cu un iaht pe apa ...poze urmeaza sa-mi trimita ca eu nu am facut decat cateva si nu era vela pusa la iaht ,a pus-o doar acolo dupa ce a ajuns...si a avut de mers cam 3 ore de la mine pana la Timisoara,deci cand primesc pozele o sa vi le arat.

Oti fata draga ,esti totala ,deci tortul asta cu wc-ul m-a dat pe spate :pupic:

#2954 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 27 June 2010 - 03:59 PM

Vezi postareagloxinia, la 26 June 2010 - 07:28 PM, a spus:

Fetelor un mare :occasion15: pentru voi.

Un tortulet cu aceeasi compozitie cu ultimul tort de botez, mi l-au cerut aceeasi familie :D, se pare ca le-a placut :pupic: Au spus ca din partea lor poa sa fie si nedecorat :D Asa ca nu m-am stresat tare, dar tot a fost ceva de lucru si cu florile astea :D

Si acum daca vreuna din voi a avut impresia ca as fi normala, am venit sa spulber orice urma de indoiala si sa va arat ca nu sunt :-*
E ziua cumnatului meu si maine mergem la ei in vizita. Schimba prefixul :-* De cand imi doream sa fac un astfel de tort si acum i-a sosit momentul. Daca a mancat sau nu din el, va zic maine :D
Atasament P1070086 1600x1200.JPG

si inca una:

gloxiii-esti tareee de tot,ce curaj ai avut fata,ce rude de gasca ai ca nu se supara,sunt tare de tot torturile,i-mi placee tare mult cel cu plastilina,te roooog tare mult sa-mi spui si mie cum faci plastilina, de a iesit asa perfect tortul?felicitari sincere.

#2955 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 27 June 2010 - 08:56 PM

Fetele va felicit pe toate asa impreuna, stiu ca voi o veti lua fiecare personal. Cateva zile am fost si eu plecata si cand am revenit nu am stiut ce sa admir mai mult.

Dora
draga imi pare tare rau sa stiu ca nu esti intr-o perioada tocmai roz. Eu am invatat un lucru in ultima vreme: orice incercare care vine peste noi nu e lasata la voia intamplarii ci ca sa ne intareasca intr-un fel sau altu. Iti doresc sa ajungi cat mai repede la concluzia ca situatia din prezent e spre binele tau :pupic: si sa fii din nou optimista asa cum te stiu.

Oti deci clar nu esti citova. Amu pe bune ca nu-mi imaginam buda aia asa plina =)) Ma gandeam ca o sa pui un pup de crema acolo si gata, deci nu esti normalish, is tare curioasa de recatii, abia astept sa vii sa povestesti :)
Felicitari pentru executie, e impecabila si ingenioasa, eu asa buda pe net nu am mai vazut asaca ai toata stima :hug:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2956 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2010 - 10:56 PM

Fetelor, meci de aprecieri :D Deci v-ati convins ca nu is normala si voi .Tortul a facut senzatie. Toata lumea a ras, l-au pozat din toate unghiurile l-au filmat alea, alea. Am avut ceva emotii ca erau parintii cumnatei acolo si socrul meu care nu sunt tocmai tineri, insa s-au amuzat teribil cu totii =)) Au fost 3 copii de varsta lui Andrei care nu au asteptat mult, s-au inarmat cu lingurite si curaj si au inceput sa haleasca toata ciocolata din closet :) inclusiv ustensila de desfundat buda :D Cand au vrut sa cioparteasca si rezervorul, i-am oprit si le-am taiat frumos felii :) :) Per ansamblu tortul a fost o reusita deci nu imi pare rau ca m-am riscat cu el :pupic:
Cand i-am zis cumnatului acu 2 saptamani ca ii fac tort a spus ca e putin ingrijorat ( =)) stia ce are in ograda ) insa mi s-a spus ca de ieri se tot intreba ce o sa primeasca, a fost nerabdator. La asa ceva insa nu s-a asteptat :D Se gandea la ceva corset :hug: Am sa descarc si pozele, poate am o sectiune cat de cat reusita, insa numai maine. Va pup si va astept si pe voi cu tortanele.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2957 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2010 - 07:05 AM

oti - ma bucur ca ai asa o familie inchegata ! cat mi-am dorit si eu una...eu am o cuuumnaataaaa , eheei , i-as face un tort cu o vrajitoare calare pe matura , dar mi-i ca trotusul cat e de mare acu` , si tot nu ma spala :pupic: :hug:

#2958 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 28 June 2010 - 07:57 AM

Vezi postareacec, la 26 June 2010 - 09:23 PM, a spus:

dora ce pot spune mai mult decat: "wow, wow, wow si iara wow cat de faine pot fi", foarte finute si elegante torturi, iti multumesc ca ne incanti ochii cu asemenea capodopere

Si eu iti multumesc Ceci pt aprecieri

Vezi postareaLissa, la 27 June 2010 - 12:55 PM, a spus:

Va pup pe toate si va felicit din suflet pentru minunatiile ce le faceti.
Luna asta am fost cam in pauza si din cauza ca am avut o perioada urata in care am fost bolnava ,nu am ce sa va arat deocamdata...am facut totusi saptamana asta un tort foarte mare cu un iaht pe apa ...poze urmeaza sa-mi trimita ca eu nu am facut decat cateva si nu era vela pusa la iaht ,a pus-o doar acolo dupa ce a ajuns...si a avut de mers cam 3 ore de la mine pana la Timisoara,deci cand primesc pozele o sa vi le arat.

Lissa scumpa ma bucur ca ti-ai revenit :pupic: si esti iar cu forte proaspete printre noi...
abia astept sa-ti vad tortul...

Vezi postareaRamo, la 27 June 2010 - 08:56 PM, a spus:

Dora
draga imi pare tare rau sa stiu ca nu esti intr-o perioada tocmai roz. Eu am invatat un lucru in ultima vreme: orice incercare care vine peste noi nu e lasata la voia intamplarii ci ca sa ne intareasca intr-un fel sau altu. Iti doresc sa ajungi cat mai repede la concluzia ca situatia din prezent e spre binele tau si sa fii din nou optimista asa cum te stiu.

Ramo iti multumesc pt suport :hug:....sper sa realizez cat de curand veridicitatea vorbelor tale

Vezi postareagloxinia, la 27 June 2010 - 10:56 PM, a spus:

Fetelor, meci de aprecieri =)) Deci v-ati convins ca nu is normala si voi .Tortul a facut senzatie. Toata lumea a ras, l-au pozat din toate unghiurile l-au filmat alea, alea. Am avut ceva emotii ca erau parintii cumnatei acolo si socrul

Oti draga ma bucur ca tortul a fost apreciat...nici nu se putea altfel...stii ceva? si eu te invidiez pt asemenea familie "de gasca"...:)

Vezi postareadani_ela, la 28 June 2010 - 07:05 AM, a spus:

oti - ma bucur ca ai asa o familie inchegata ! cat mi-am dorit si eu una...eu am o cuuumnaataaaa , eheei , i-as face un tort cu o vrajitoare calare pe matura , dar mi-i ca trotusul cat e de mare acu` , si tot nu ma spala

Sssst! Taci tu ca poate citeste pe aici...si atunci chiar ca te-ai ars!!! =))

#2959 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 28 June 2010 - 10:17 AM

Oti,fata esti tareeeee!Ai avut mare curaj sa te prezinti cu tortul!
SUPER!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#2960 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 28 June 2010 - 10:20 AM

Vin cu domnul Sportacus,nu-i el cel mai reusit,dar copiii au fost foarteeee incantati-blat alb si crema vanilie cu piersici

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-139-127771318139.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-139-127771319902.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Ultima »