Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2901 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 21 June 2010 - 01:01 PM

Vezi postareagloxinia, la 21 June 2010 - 12:53 PM, a spus:

Dora m-ai inebunit! Sunt toate fantastice insa ultimul ma unge raaaaau la suflet :) :)

Miny, eu nu stiu cum ai avut curajul sa il faci in alta parte, pe mine ma deranjeaza si sa stea cineva cu mine in bucatarie cand lucrez, daramite sa isi mai bage cutitul :) Cred ca faceam o criza de nervi :( Per total tortul e multumitor, iar gustul precis fantastic, asa ca va compensa aspectul :(

Multumesc mult de apreciere gloxina. Curaj n-am avut dar dupa o saptamana in care m-a sunat in fiecare seara si m-a rugat sa-l fac la ea am cedat .Unul din motive este ca ea este bucatareasa de meserie si vroia sa-mi "ia secretul " cum a spus ea . Oricum mi-e invatatura de minte.
Dora superb ca intodeauna.
Gabi Cara rar le faci dar cande le faci sunt de vis.
Spor la lucru tuturor.

#2902 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • LocationTulcea

Postat 21 June 2010 - 01:02 PM

Vezi postareaMiny, la 21 June 2010 - 01:01 PM, a spus:

Dora m-ai inebunit! Sunt toate fantastice insa ultimul ma unge raaaaau la suflet :notworthy: :pupic:

Miny, eu nu stiu cum ai avut curajul sa il faci in alta parte, pe mine ma deranjeaza si sa stea cineva cu mine in bucatarie cand lucrez, daramite sa isi mai bage cutitul =)) Cred ca faceam o criza de nervi :(( Per total tortul e multumitor, iar gustul precis fantastic, asa ca va compensa aspectul :D

Multumesc mult de apreciere gloxina. Curaj n-am avut dar dupa o saptamana in care m-a sunat in fiecare seara si m-a rugat sa-l fac la ea am cedat .Unul din motive este ca ea este bucatareasa de meserie si vroia sa-mi "ia secretul " cum a spus ea . Oricum mi-e invatatura de minte.
Gabi Cara rar le faci dar cand le faci sunt de vis.
Spor la lucru tuturor.

#2903 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 21 June 2010 - 01:52 PM

Vezi postareadora, la 21 June 2010 - 11:57 AM, a spus:

[color="#808000"][b]Urmez sfatul unei bune prietene de suflet ( stie ea cine :pupic:..nu spui persoana importanta =))) incercand sa nu mai dau "bir cu fugitii" si sa fac eforturi a iesi la suprafata de pe fundul oceanului...unde ma aflu...

Asa ca va expun ultimele torturi realizate :((

mama mia ! Am rămas fără cuvinte, nici nu mai ştiu ce cuvinte aş putea sa folosesc pentru a exprima admiraţia faţă de operele tale de artă! :notworthy:
Ma repet,dar concetăţenii tăi sunt nişte idioţi că nu ştiu să aprecize ce comoară au ,ce artist dulce !

#2904 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 21 June 2010 - 02:07 PM

Vezi postareaortansa, la 20 June 2010 - 10:11 PM, a spus:

Mimi-cat de frumos e si tortul acesta cu Thomas,si-mi place scrisul tau caligrafic,bravo!
am mai facut si eu un tort,asa intre doua geamantane-pt. aniversarea casatoriei unui cuplu simpatic-m-a sunat mai intai sotia sa comande tortul vrand sa-i faca o surpriza sotului,apoi m-a sunat si sotul ca sa comande un tort-surpriza pt. sotie.cat pe ce sa le fac 2:-)

:notworthy:
Superb tortul!

Vezi postareagloxinia, la 21 June 2010 - 10:51 AM, a spus:

Mimi, super trenuletul Thomas! :pupic:

saru'mana!

Urmez sfatul unei bune prietene de suflet ( stie ea cine =))..nu spui persoana importanta :(() incercand sa nu mai dau "bir cu fugitii" si sa fac eforturi a iesi la suprafata de pe fundul oceanului...unde ma aflu...

Asa ca va expun ultimele torturi realizate :D

superbe,superbe!!!!

Vezi postareaMiny, la 21 June 2010 - 12:02 PM, a spus:

Buna va arat si eu un tort facut pentru mama deoarece se pensioneaza si a dorit sa sarbatoreasca cu colegele.

Oricum nu arata rau!Si gustul compenseaza aspectul!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#2905 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 21 June 2010 - 02:25 PM

[quote name='Luminis' date='17 June 2010 - 08:42 PM' timestamp='1276796543' post='42946']
Ma bucur ca-ti place cum a iesit si iti ofer in dar o felie... virtuala din tortul meu:
[/quote]
oooooo da buna a fost felia de tort ,tot virtual am mancat-o si eu =)) ca nu numai tu esti la cura :D

[quote name='Stefana' date='18 June 2010 - 03:24 PM' timestamp='1276863890' post='43065']
Am terminat si eu tortuletul Lazy Town pt miine,l-am facut asa de repede pt ca noaptea nu vom fi acasa, tortul il predau dimineata si nu vreau sa mor de inima miine dimineata grabindu-ma.Vin acasa ,il iau din frigider si il dau mamicii respective.
Tortul are blat de amandina(negru de data asta :D ) si crema de lamiie a Lissei cu fulgi de cioco neagra. Personajele sunt pictate ca de obicei, mai bine zis desenate cu carioca direct pe discul de pdz.Incep sa prind curaj sa lucrez fara sabloane.
[/quote]
mamaaa,ma zapacesti cu picturile astea ale tale ,abia incepusem sa nu ma mai oftic pe scrisul tau, foarte frumos felicitari :D

[quote name='Ramo' date='18 June 2010 - 06:47 PM' timestamp='1276876079' post='43083']
Mai pun si eu 3 torturi da nu mai stiu cu ce creme au fost.
[/quote]
da ce mai conteaza cremele,cand ne uitam la torturile tale uitam si noi de creme nu numai tu ,vad ca se poate Sportacus :notworthy:

[quote name='gloxinia' date='20 June 2010 - 01:07 AM' timestamp='1276985253' post='43286'
Am terminat si eu doua torturi, primul pentru un botez. La asta am avut ceva de furca cu cioco plastica, dar i-am venit eu de hac :pupic: Multumesc fetelor care m-au incurajat si Ramonei pentru pontul cu plastilina :((
[/quote]
da parca zici ca numai in plastelina ai lucrat pana, acum asa bine arata,iar de nuferi nu mai zic nik ai venit la Felix sa iei mulaj ?
iar de scooby jos palaria ,si detalii si tot, hamburger e bestial :((
nelly_th2001

#2906 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2010 - 02:26 PM

[quote name='Ramo' date='20 June 2010 - 04:16 PM' timestamp='1277039806' post='43341']
[/quote]
eu tot nu am inteles cum pictezi tu asa frumos de nu ramane nicio urma de la pensula ,de roary nu mai zic nimic ,ai vreun sablon ceva ,matrita ? :notworthy:

[quote name='MINI07' date='20 June 2010 - 08:12 PM' timestamp='1277053924' post='43369'
Superb tortul :pupic: Decoratiunile din ce le-ai facut ? Pasta de zahar ? Biroul cum l-ai facut ? Baietelul si scaunul tot din pasta de zahar ? Eu am senzatia ca decoratiunile astea din pasta de zahar nu se usuca asa repede incat sa ramana in forma dorita . Eu folosesc pt. figurine fondant de la Wilton si tot e greu de lucrat cu el
[/quote]
multumesc ,ma bucur ca ti-a placut, decoratiunile sunt din pasta de zahar ,facute cu mult timp inainte ,cu vreo saptamana ,doua ,cand mai prindeam timp,biroul e facut dupa modelul de la biroul lui, inclusiv culoarea (mai putin albastru ca la el nu e asa inchis ),eu nu folosesc fondant de la nicio firma =))
nelly_th2001

#2907 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2010 - 07:56 PM

Nelly-super torturi,imi place cel cu baietelul si biroul-extraordinar cat de bine ti-au ies

:hug:
daca al meu a iesit bine de al tau ce sa mai zic :finut,"simplu",elegant si la subiect :hug:

Iar am ramas in urma si nu pot tine pasul cu voi...dragele mele sunteti fantastice!

pai cum sa tii pasul cu noi cand tu ne intreci detasat ,ma bucur ca ai hotarat sa nu mai dai "bir cu fugitii";ii aratam sotului ultimele tale torturi si ii zic: e "gagica" aia care tot face ea decoruri din albus de ou (si vroiam sa-i ma dau detali despre tine in ideea ca poate nu te mai tine minte :hug: ,si el zice:tot asa simandicosi si cu pretentii sunt italienii ?o mai controleaza in bucatarie ? deci l-ai marcat si pe el cu ale tale torturi) :hug:
torturile sunt exagerat de frumoase :hug:
nelly_th2001

#2908 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 21 June 2010 - 10:03 PM

Vezi postareaRamo, la 20 June 2010 - 03:16 PM, a spus:

Vin cu tortul de azi cu crema de cioco si crema de frisca

Atasament IMG_0158 copy.jpg

Foarte-super tare. Ca de obicei...

Vezi postareaMIMI, la 20 June 2010 - 08:21 PM, a spus:

Un tort cu blat alb si crema de capsuni

Atasament Picture 1248.jpg

Ce fain e thomas-ul tau!

Luminis-superb si perfect tortul tau glazurat

am mai facut si eu un tort,asa intre doua geamantane-pt. aniversarea casatoriei unui cuplu simpatic-m-a sunat mai intai sotia sa comande tortul vrand sa-i faca o surpriza sotului,apoi m-a sunat si sotul ca sa comande un tort-surpriza pt. sotie.cat pe ce sa le fac 2:-)
am avut la dispozitie o singura zi,asa ca asta e ce mi-a iesit,nu-i perfect,dar m-am straduit.(tot vreau sa gasesc stilul cel mai usor si haios de a face omuleti):blat amandina alb umplut cu un strat de frisca cu bucati de bounty , un strat de crema caramel,cuiburi de ciocolata si insiropat cu lapte de nuca de cocos.
Atasament 021.JPG

Multumesc, ma bucur ca ti-a placut. E chiar foarte tare pentru o singura zi!

[color="#808000"][b]Urmez sfatul unei bune prietene de suflet ( stie ea cine :hug:..nu spui persoana importanta :hug:) incercand sa nu mai dau "bir cu fugitii" si sa fac eforturi a iesi la suprafata de pe fundul oceanului...unde ma aflu...

Asa ca va expun ultimele torturi realizate :hug:

Superbe, ca tot ce faci tu de altfel! Eu le vazusem la tine acasa, mai putin ultimul. Incet-incet, ii dai pe brazda pe macaronari... :hug:

Vezi postareaMiny, la 21 June 2010 - 12:02 PM, a spus:

Buna va arat si eu un tort facut pentru mama deoarece se pensioneaza si a dorit sa sarbatoreasca cu colegele. Nu sunt multumita deloc de decor dar alta data am sa i-l fac si i-l duc gata aranjat . Acum m-a rugat sa ma duc s-l fac la ea, si cum ma suceam cum mai facea ceva ba mai dadea cu cutitu pe ciocolata pana i-a stricat toata fata, ba mai punea decoratiuni, a fost criminal-a. Sper ca la gust sa nu comenteze este de ciocolata, cafea si whicky si l-am numit "Irish cream cioco-coffee "
Atasament 6.jpg

A iesit bine, poti sa spui ca asa ai vrut sa iasa glazura.

#2909 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 21 June 2010 - 11:16 PM

Un tort inceput azi si terminat tot azi :hug:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-20-127715483785.jpg

cerinta a fost cu 3 tipe dotate, blonda, bruneta, roscata si o lupa :hug:

Blat negressa, crema de iaurt cu visine :hug:

Sper sa placa sarbatoritului, am avut ceva de lucru cu moimele astea 3, si ce m-a enervat e faptul ca din cauza umezelii numai nu s-au uscat. Drept pentru care, negresei i-am rupt o mana :hug: si am refacut-o lipita de corp. :hug:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2910 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2010 - 06:23 AM

[quote name='gloxinia' date='22 June 2010 - 12:16 AM'
cerinta a fost cu 3 tipe dotate, blonda, bruneta, roscata si o lupa :lol
[/quote]
da chiar sunt dotate :) ,am o nelamurire :la roscata in ce e prinsa floricica ca eu de aici o vad pusa derect pe piele (si-o fi lipit-o, sau e prinsa cu ac ? :) asta inseamna ca e masochista ii place durerea :) ,doar e o luptatoare) :) scuze de glumele mele de la 7 dimineata :)

Ramo,am pus poza la şoping :) cu factura la coloranti

ooofffffffff iar am facut ceva prostii pe aici

Aceasta postare a fost editata de nelly_th2001: 22 June 2010 - 06:26 AM

nelly_th2001

#2911 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 22 June 2010 - 07:47 AM

Dragelor..........sincera sa fiu as vrea sa scriu la toate fetele cate ceva insa daca fac asta perd avionul si apoi nu e de bine mai ales ca bagajele nu is facute astfel voi face felicitarile in grup.

Sa ma scuzati va rog ca nu am reusit sa ajung sa vad toate paginile unde ati postat torturile prestate.

Felicitari pentru minunatele executii de torturi Luminis, Cec, Nelly_th2001, bbenyci, Oti, Oana Cristina, Gabriela Cara, Stefana, Mini07, Miny, Ortansa, Mini, Ramo si nu in cele din urma Dora.

Fac cateva precizari la cateva persoane ca nu ma lasa inima sa nu scriu ceva. Si anume:

Gabriela Cara.......draga mea ai facut torturi superbeeeee.......au o finetzee. Felicitari pentru ceea ce ai realizat.Te mai astept :) .

Dora m-am tot intrebat pe unde esti ca nu mai vedeam nimic semnatura ta insa uite tu cu ce mininatii apari......si continutul e pe masura. Ma bucur ca ne incanti privirile cu minunatii. Dar am o rugaminte la tine posteaza tu frumos la recepte de blaturi si de creme toate retetele tale noi si mai ales retetele de la Crema nutella, salsa capsuni, mousse campari, mousse lapte (daca e diferit decat cel de la Mussette) nu de alta insa eu am icercat cateva din blaturile si cremele lui dora si nu sunt grele si mai ales au o texturaaaaaaaaaa de iti bati vecinii :). Astfel drage culinarese care doriti ceva deosebit incercati creme a la Dora ca sigur nu veti pierde.

Luminis...imi place tare mult ciocolatosul tau. Scrie te rog la creme glazura lui Adriana cum ai facut- ca intr-o zi cautam rapid glazura si numai nu gaseam oglinda asa ca tu care ai icercat-o si a iesit asa frumos o poti posta ca sa luam si noi aminte de la tine :) .

Va pup pe toate si va doresc si voua concediu placut.

#2912 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 22 June 2010 - 09:31 AM

Gloxinia,ce dotate-s fata "moaimele" tale!Imi plac,sa stii!

#2913 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 22 June 2010 - 09:32 AM

Vezi postareanelly_th2001, la 22 June 2010 - 06:23 AM, a spus:

da chiar sunt dotate :) ,am o nelamurire :la roscata in ce e prinsa floricica ca eu de aici o vad pusa derect pe piele (si-o fi lipit-o, sau e prinsa cu ac ? :) asta inseamna ca e masochista ii place durerea :) ,doar e o luptatoare) :) scuze de glumele mele de la 7 dimineata :)

He, he, nika nu stii :) Floricica crescu acolo :) :) ca si trandafirul rosu intre sanii negresei :D Sa aive baietu ce cota cu lupa :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2914 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 22 June 2010 - 09:33 AM

Un tort de botez,facut sambata-blat pandispan si creme vanilie si ciocolata

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-139-127719199655.jpg

#2915 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 22 June 2010 - 10:23 AM

Dora m-ai inebunit! Sunt toate fantastice insa ultimul ma unge raaaaau la suflet

Si pe mineeeeeeeeeeee :) :)

Vezi postareaMiny, la 21 June 2010 - 01:01 PM, a spus:

Multumesc draga mea...imi place cum ai gandit decoratia tortului :):)

Vezi postareavrabiuta, la 21 June 2010 - 01:52 PM, a spus:

mama mia ! Am rămas fără cuvinte, nici nu mai ştiu ce cuvinte aş putea sa folosesc pentru a exprima admiraţia faţă de operele tale de artă!
Ma repet,dar concetăţenii tăi sunt nişte idioţi că nu ştiu să aprecize ce comoară au ,ce artist dulce !

Olguto iti multumesc :)...idioti rau de tot dar sper sa-i destept pana la urma :)

Vezi postareaMIMI, la 21 June 2010 - 02:07 PM, a spus:

superbe,superbe!!!!

Mimi esti o draguta :)...super Thomas-ii tai...si tortul de botez e finut...

Vezi postareanelly_th2001, la 21 June 2010 - 07:56 PM, a spus:

pai cum sa tii pasul cu noi cand tu ne intreci detasat ,ma bucur ca ai hotarat sa nu mai dai "bir cu fugitii";ii aratam sotului ultimele tale torturi si ii zic: e "gagica" aia care tot face ea decoruri din albus de ou (si vroiam sa-i ma dau detali despre tine in ideea ca poate nu te mai tine minte ,si el zice:tot asa simandicosi si cu pretentii sunt italienii ?o mai controleaza in bucatarie ? deci l-ai marcat si pe el cu ale tale torturi)
torturile sunt exagerat de frumoase

E o mare bucurie pt mine sa aud asta...nelly draga iti multumesc pt aprecieri :)

Vezi postareaLuminis, la 21 June 2010 - 10:03 PM, a spus:

Superbe, ca tot ce faci tu de altfel! Eu le vazusem la tine acasa, mai putin ultimul. Incet-incet, ii dai pe brazda pe macaronari...

Sa te auda Cel de Sus...Lumi draga ma intrebai de ce nu mai scriu in romana la mine acasa...am avut experiente neplacute si manifestari de rasism vis-à-vis de originile mele...(sper c-ati auzit de episoadele cu romanii in Italia de acum vreo 2 ani?)...inca mai este de "rasunet" chestia....asa ca evit pe cat posibil sa ma "demaschez" :)

#2916 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 22 June 2010 - 11:30 AM

Vezi postareadora, la 22 June 2010 - 10:23 AM, a spus:

Sa te auda Cel de Sus...Lumi draga ma intrebai de ce nu mai scriu in romana la mine acasa...am avut experiente neplacute si manifestari de rasism vis-à-vis de originile mele...(sper c-ati auzit de episoadele cu romanii in Italia de acum vreo 2 ani?)...inca mai este de "rasunet" chestia....asa ca evit pe cat posibil sa ma "demaschez" :)[/b]

Da, stiu! Asta e si motivul pentru care nu reusesc sa-l conving pe sotul meu sa vizitam Roma, cu toate ca imi doresc tare mult. Atunci, te rog, in masura in care poti tu, sa ne postezi aici noile retete; eu, dupa experienta cu palermo :) , promit sa le incerc. M-as bucura sa-ti deschizi un topic cu toate torturile si decoratiile tale, ca cel de dincolo.

#2917 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 22 June 2010 - 11:36 AM

Vezi postareaLuminis, la 22 June 2010 - 11:30 AM, a spus:

<br><div align="center">Da, stiu!<b> Asta e si motivul pentru care nu reusesc sa-l conving pe sotul meu sa vizitam Roma, cu toate ca imi doresc tare mult.</b> Atunci, te rog, in masura in care poti tu, sa ne postezi aici noile retete; eu, dupa experienta cu palermo , promit sa le incerc. M-as bucura sa-ti deschizi un topic cu toate torturile si decoratiile tale, ca cel de dincolo.<br></div><br>

Lumi draga ca turisti nu aveti probleme...sau cel putin n-ar trebui...desi la cat de dementi si handicapati sunt italianii astia te poti astepta la orice(bine sa nu generalizam, nu toti sunt la fel)....e mare pacat sa nu visitezi Roma mai ales daca ai ocazia si posibilitatea...ai ce visita...este inca leaganul civilizatiei...paradoxal nu?

Cat despre noile retete voi incerca se le postez pe cele get-beget italiane la topicul deja existent (PASTICCERIA ITALIANA de la A la Z)...si pe restul voi deschide un topic nou si aici

#2918 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 22 June 2010 - 01:12 PM

Vezi postareagloxinia, la 21 June 2010 - 11:16 PM, a spus:

Un tort inceput azi si terminat tot azi

Dotatele tale sunt supeeeer...desi dupa cum ti-am spus...daca eram barbat le-as fi preferat mai "ne-dropese"...cred ca daca as fi fost barbat n-as fi preferat tipele "care umple patul" :):)...cum e la moda acum...da na asta tine de gusturi...si bine ca nu sunt "hombre" :)...fataaaaaa esti tare!...insa vorba ta: ai grija ca soata lui Vlad sa nu si-o ia in cap!!! :):)

Vezi postareayoyo, la 22 June 2010 - 07:47 AM, a spus:

Dora m-am tot intrebat pe unde esti ca nu mai vedeam nimic semnatura ta insa uite tu cu ce mininatii apari......si continutul e pe masura. Ma bucur ca ne incanti privirile cu minunatii. Dar am o rugaminte la tine posteaza tu frumos la recepte de blaturi si de creme toate retetele tale noi si mai ales retetele de la Crema nutella, salsa capsuni, mousse campari, mousse lapte (daca e diferit decat cel de la Mussette) nu de alta insa eu am icnercat cateva din blaturile si cremele lui dora si nu sunt grele si mai ales au o texturaaaaaaaaaa de iti bati vecinii :). Astfel drage culinarese care doriti ceva deosebit incercati creme a la Dora ca sigur nu veti pierde.

Caprito draga multumesc de propaganda...cat despre "directive" :) nu stiu daca ma pot conforma pana sosesti tu...din lipsa de timp...dar cu rabdare se face....concediu frumos si tie...si "prajire placuta"!!! :):)

#2919 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 22 June 2010 - 04:56 PM

Dora ...deci am ramas fara grai vazandu-ti minunile!Sunt perfecte si te felicit.Mie mi-a placut in mod special primul,imi plac broderiile dantelate,mor dupa ele si trandafirii sunt naturali ce mai;cred ca de la latura romantica mi se trage...imi mai place si ciocolatosul,la fel e delicat si frumos.sa traiesti draga noastra si sa ma faci, caci bine le mai faci!Mimisor frumos foc tortuletul de botez,cam cate kg. a avut?[/left[left]Gloximisto tatoasele!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2920 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 22 June 2010 - 10:30 PM

Dora,esti fantastica,ti-am spus-o si-am s-o mai spun.Deci daca as face torturi ca tine as avea un succes monstru pe aici, plus ca as cere de 5 ori mai mult fata de cat cer pe ale mele torturi:-D

si pe fuga mai pun si eu un tort micut de aprox 15 portii(dar halesc lejer vreo 18 din el pt ca e inalt).asta e ultimul deocamdata pentru o perioada.
va pup si am sa va mai urmaresc din Romania.spor la tortalit si sa aveti clienti gramada:-)!
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-301-127723846465.jpg
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-301-127723854179.jpg

pup si frisca-n traista:-D

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Ultima »