Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2961 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 28 June 2010 - 10:53 AM

Vezi postareaMIMI, la 28 June 2010 - 10:20 AM, a spus:

Vin cu domnul Sportacus,nu-i el cel mai reusit,dar copiii au fost foarteeee incantati-blat alb si crema vanilie cu piersici

pai cum nu e reusit? mie mi se pare foooaaarte reusit ! bravo!

#2962 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 28 June 2010 - 09:05 PM

Gloxi esti zombi rau cu tortul ala de milioane!felicitari!Mimi este foarte reusit sportacus,chiar imi place mult de tot si sectiunea arata de milioane!Spor la munca in continuare!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2963 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 28 June 2010 - 11:01 PM

Vin cu domnul Sportacus,nu-i el cel mai reusit,dar copiii au fost foarteeee incantati-blat alb si crema vanilie cu piersici

Mimisor ce-mi place cum ti-a iesit Sportacus...atat de real :love7:

#2964 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 29 June 2010 - 01:24 AM

Mimiii e fain e domnul Spartacus!

Va multu frumos tuturor de aprecieri :love7:

Nuzi eu cred ca depinde mult de ciocolata pentru o plastelina ca lumea. Ultima data m-am riscat cu o cioco menaj no name si uite ce faina a iesit. :love7: Trebuie sa merg sa mai cumpar si ii fac poza sa vedeti ce marca e.

Am ramas datoare cu sectiunea :

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-20-127776747772.jpg

pupici si somn usor.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2965 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 29 June 2010 - 10:07 AM

Vezi postareagloxinia, la 29 June 2010 - 01:24 AM, a spus:

Mimiii e fain e domnul Spartacus!

Va multu frumos tuturor de aprecieri :love7:

Nuzi eu cred ca depinde mult de ciocolata pentru o plastelina ca lumea. Ultima data m-am riscat cu o cioco menaj no name si uite ce faina a iesit. :love7: Trebuie sa merg sa mai cumpar si ii fac poza sa vedeti ce marca e.

Am ramas datoare cu sectiunea :

Atasament P1070167.JPG

pupici si somn usor.

Buna dragelor , vreau s ava multumesc frumos pentru urarile voastre si sa va felicit din nou asa fuguta in grup pe toate artistele, dar trebuie neaparat sa o felicit in particular pe Gloxi pentru curajul ei de a face asa un tort, ma gandesc si eu ca a fost foarte apreciat si cumnatul a fost incantat de asa o creatie, sincer nici nu mi-ar fi trecut prin cap asa un tort sa fac, dar omul cat traieste invata si poate odata o sa ma incumet si eu sa fac asa un tort. felicitari si pentru asa o familie inchegata, mai rar exista asa ceva.
Va pupacesc pe toate.
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#2966 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 29-June 10

Postat 29 June 2010 - 03:51 PM

Si acum sa va prezint tortul ce l-am facut pt botezul nepoatei mele,am facut 4buc blat 25/25 si le-am umplut cu crema de branza cu piersiciin care am adaugat bucatele de piersici si ananas si totul a fost imbracat in pasta de lapte praf

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-681-127781913904.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-681-127781917948.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-681-127781921789.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-681-127781926231.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-681-127781929912.jpg

My link

#2967 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 29 June 2010 - 04:21 PM

Rozi sa iti traiasca nepoata, tortul a fost mare cati invitati au fost la botez?

Si acum ultima creatie, a fost comandat ieri pe la ora 13. Cerinta: sa fie vesel pt o fetita de 1 an. Cu Winie. Apoi ba nu, cu Elmo, interior crema de iaurt cu piersici :D La 5 m-au sunat ca ar vrea cioco si Shrek =))

Asa ca asta a iesit pana la urma:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-20-127782125536.jpg

Eu nu sunt multumita de el, insa cand au venit dupa el si am vazut ce incantati au fost, mi-a trecut. Pentru primul Shrek 3D e ok. Sau nu ? :occasion15: Ziceti si voi. ;)

Edit pentru Blanka si nu numai: Faptul ca nu suntem normali in gasca nu inseamna inchegat :occasion15: De fapt ce e inchegat? Ma duce cu gandul la casul de oaie si la cheag.... =)) Nu ma bagati in seama am mancat niste bomboane umplute cu alcool. =)) =))
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2968 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 29 June 2010 - 05:34 PM

Vezi postareagloxinia, la 29 June 2010 - 04:21 PM, a spus:

Rozi sa iti traiasca nepoata, tortul a fost mare cati invitati au fost la botez?

Si acum ultima creatie, a fost comandat ieri pe la ora 13. Cerinta: sa fie vesel pt o fetita de 1 an. Cu Winie. Apoi ba nu, cu Elmo, interior crema de iaurt cu piersici La 5 m-au sunat ca ar vrea cioco si Shrek

Eu nu sunt multumita de el, insa cand au venit dupa el si am vazut ce incantati au fost, mi-a trecut. Pentru primul Shrek 3D e ok. Sau nu ? Ziceti si voi.

Edit pentru Blanka si nu numai: Faptul ca nu suntem normali in gasca nu inseamna inchegat De fapt ce e inchegat? Ma duce cu gandul la casul de oaie si la cheag.... Nu ma bagati in seama am mancat niste bomboane umplute cu alcool.

Normal ca nu esti multumita!!! pai ce-ai fost vreodata multumita?
Ti-ar trebui o mama de bataie..asta e...ti-am mai spus eu!!! :occasion15::occasion15:
Ai vazut ca au fost incantati clientii? ce ti-am spus? de fapt asta e tot ce conteaza, nu?
Cat a cantarit?

#2969 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 29 June 2010 - 09:02 PM

Super Sportacus Mimisor, e perfect din punctul meu de vedere, la noi asa se vede =)) Felicitari, vad ca la fiecare figurina te apropii tot mai mult de realitate si asta nu e putin :occasion15:

Vezi postarearozi, la 29 June 2010 - 03:51 PM, a spus:

Si acum sa va prezint tortul ce l-am facut pt botezul nepoatei mele,am facut 4buc blat 25/25 si le-am umplut cu crema de branza cu piersiciin care am adaugat bucatele de piersici si ananas si totul a fost imbracat in pasta de lapte praf

My link

Bine ai venit Rozi, incearca te rog sa faci pozele mai clare ca sa putem vedea bine torturile. E pacat ca o fotografie neclara sa fure din frumusetea si finetea torturilor :occasion15:

Si acum ultima creatie, a fost comandat ieri pe la ora 13. Cerinta: sa fie vesel pt o fetita de 1 an. Cu Winie. Apoi ba nu, cu Elmo, interior crema de iaurt cu piersici La 5 m-au sunat ca ar vrea cioco si Shrek

Eu nu sunt multumita de el, insa cand au venit dupa el si am vazut ce incantati au fost, mi-a trecut. Pentru primul Shrek 3D e ok. Sau nu ?: Ziceti si voi.

Edit pentru Blanka si nu numai: Faptul ca nu suntem normali in gasca nu inseamna inchegat =)) De fapt ce e inchegat? Ma duce cu gandul la casul de oaie si la cheag.... Nu ma bagati in seama am mancat niste bomboane umplute cu alcool.

Io sigur cred ca tu ai o problema grava cu vederea, am impresia ca esti mioapa ca mine :D Eu de cand port ochelari m-am luminat, asa ca iti recomand un consult oftalmologic =))
Acuma pe bune, ajuta-ma/ne sa inteleg/em ce anume te nemultumeste?

Acum parerea mea sincera ... Shrek e uimitor si nu ma refer la personajul insine ci la tortul tau. E impecabil si culori si executie, are si burta ;) Pls da cateva detalii cum l-ai facut sau daca ai si poze nu ma supar sa le vad chiar si dincolo la noi (barfe), eu is tare curioasa de fatza, gura, ochi si nas, capul e tort? E suuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrb tortul asta si sa nu te mai aud ca esti nemultumita. Ai ridicat demult stacheta si iti doresc din tot sufletu sa o mentii la nivelul acesta sau mai sus. Faci o treaba excelenta =))
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2970 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 30 June 2010 - 06:27 AM

Bine ai venit Rozi, incearca te rog sa faci pozele mai clare ca sa putem vedea bine torturile. E pacat ca o fotografie neclara sa fure din frumusetea si finetea torturilor :angryfire:
[/quote]
Mersi pt aprecieri din pacate pozele sunt facute cu telefonulmai clare de atat nu le pot face.nici eu nu sunt pe deplin multumita deoarece tortul mov in poza este aproape negru.
[quote name='gloxinia' date='29 June 2010 - 05:21 PM' timestamp='1277821316' post='44551']

Mersi Gloxi la botez au fost in jur de 60 de invitati noi am calculat un tort cam pt 15 pers dar dupa cum se fac portiile la restaurant au fost suficiente 3 dintre torturi al 4-lea a fost devorat a doua zi .

My link

#2971 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 30 June 2010 - 10:03 AM

Vezi postarearozi, la 29 June 2010 - 03:51 PM, a spus:

rozi,bun venit!

Si acum ultima creatie, a fost comandat ieri pe la ora 13. Cerinta: sa fie vesel pt o fetita de 1 an. Cu Winie. Apoi ba nu, cu Elmo, interior crema de iaurt cu piersici =)) La 5 m-au sunat ca ar vrea cioco si Shrek :love7:

Otiiiiiiiii,super tareeeee!Imi place rau de tot!!!!!

Vezi postareaRamo, la 29 June 2010 - 09:02 PM, a spus:

Super Sportacus Mimisor, e perfect din punctul meu de vedere, la noi asa se vede =)) Felicitari, vad ca la fiecare figurina te apropii tot mai mult de realitate si asta nu e putin :angryfire:

saru'mana!la fata nu prea-mi place cum a iesit,e putin mai rotofei decat personajul
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#2972 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 30 June 2010 - 10:07 AM

O masinuta-ce s-a vrut McQueen-blat alb si crema lamaie

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-139-127788512775.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-139-127788526215.jpg
si tentativa din care mi-am servit prietenii veniti sa-mi spuna "la multi ani"-blat cacao,crema cioco si ornat cu frisca

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-139-127788521466.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#2973 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 30 June 2010 - 01:08 PM

Vezi postareaMIMI, la 30 June 2010 - 10:07 AM, a spus:

si tentativa din care mi-am servit prietenii veniti sa-mi spuna "la multi ani"-blat cacao,crema

La multi ani Mimi multa sanatate si fericire.Am avut si eu o comanda de un lightning pr care am facut un blat simplu umplut cu crema ganaj ciocolata alba imbracat si ornat cu pasta de lapte praf
[attachment=20924:28-05-10_1248.jpg]
[attachment=20925:28-05-10_1246.jpg]tortul a avut 3,5kg
Si daca suntem la masini saptamina trecuta am prestat pt un domn un BMW blat simplu crema ganaj ciocolata menaj
[attachment=20926:23-06-10_1616.jpg][attachment=20927:23-06-10_1617.jpg]

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-681-127789564813.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-681-127789571135.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-681-127789594307.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-681-127789611717.jpg

#2974 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 30 June 2010 - 06:53 PM

Vezi postareaMIMI, la 30 June 2010 - 10:07 AM, a spus:

O masinuta-ce s-a vrut McQueen-blat alb si crema lamaie
si tentativa din care mi-am servit prietenii veniti sa-mi spuna "la multi ani"-blat cacao,crema cioco si ornat cu frisca

Cat imi place Fulgeru :floare: L-am repetat si eu pe al meu da habar nu am ce am facut ca asa patratzos a iesit :floare: Al tau imi place ca e frumos rotunjit
Nu mai zic cat imi plac trandafirii, asa mi-ar placea sa stiu face si eu, habar n-am unde gresesc :pupic:

Vezi postarearozi, la 30 June 2010 - 01:08 PM, a spus:

Am avut si eu o comanda de un lightning pr care am facut un blat simplu umplut cu crema ganaj ciocolata alba imbracat si ornat cu pasta de lapte praf

Si daca suntem la masini saptamina trecuta am prestat pt un domn un BMW blat simplu crema ganaj ciocolata menaj

Rozi, foarte fain si fulgerul tau si ce scris frumos ai ... BMW-u e tare reusit. Cum de lucrezi in pasta de lapte praf? Nu e mai greu si mai scumpa? Eu nu am mai lucrat cu ea de aceea intreb.Oricum abia astept sa vad ce torturi mai postezi :floare:

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2975 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 01 July 2010 - 06:07 AM

Iti multumesc Ramo de ceva vreme am descoperit pe blogul Liviei aceasta reteta de pasta de lapte praf pt care ii multumesc frumos
Pasta de zahar cu lapte praf
2 lingurite gelatina ,30ml apa,3 linguri miere,250g zahar praf ,100g lapte praf si 50g amidon
Intradevar este foarte elastica ,pt a imbraca un tort mie mi-a ajuns o portie.Nu mi se pare o reteta foarte costisitoare iar gustul este foarte apreciat de copii si clientii mei.

#2976 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 01 July 2010 - 08:17 AM

Vezi postarearozi, la 01 July 2010 - 06:07 AM, a spus:

2 lingurite gelatina ,30ml apa,3 linguri miere,250g zahar praf ,100g lapte praf si 50g amidon
Intradevar este foarte elastica ,pt a imbraca un tort mie mi-a ajuns o portie.Nu mi se pare o reteta foarte costisitoare iar gustul este foarte apreciat de copii si clientii mei.

Bine ai venit, Rozi!
In pasta asta ai pus colorant gel sau ai pictat-o? Te intreb pentru ca ti-au iesit niste culori puternice si pasta de zahar devine sfaramicioasa daca ii pui colorant mult si nici nu iese culoarea. Cat colorant ai pus la o portie ca sa-ti iasa rosul de la fulger?

#2977 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 01 July 2010 - 11:35 AM

Vezi postarearozi, la 01 July 2010 - 06:07 AM, a spus:

Iti multumesc Ramo de ceva vreme am descoperit pe blogul Liviei aceasta reteta de pasta de lapte praf pt care ii multumesc frumos

Interesanta pasta asta, eu ma gandeam la pasta aceea cu lapte praf si miere :occasion15: Laptele praf il cerni? Pasta nu iese galbuie de la laptele praf? Vai ce te-am bombardat cu intrebarile ... aaa si sunt tare curioasa si eu ca si Lumi, asa ca nu mai pun intrebarile, astept doar raspunsul:)

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2978 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 01 July 2010 - 01:15 PM

Mimişor am să încep cu tine, La multi ani din tot sufletul !

Felicitari tuturor pentru torturile prestate ! Le-am văzut aşa pe fuga si nu a putut sa raspund frumos la fiecare dar, V-AM VAZUT !!!! :occasion15:

#2979 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 01 July 2010 - 02:03 PM

Interesanta pasta asta, eu ma gandeam la pasta aceea cu lapte praf si miere :occasion15: Laptele praf il cerni? Pasta nu iese galbuie de la laptele praf? Vai ce te-am bombardat cu intrebarile ... aaa si sunt tare curioasa si eu ca si Lumi, asa ca nu mai pun intrebarile, astept doar raspunsul:)
[/quote]
Cand am folosit pasta pt imbracat tortul atunci am pus colorantul in gelatina inmuiata unde am adaugat si mierea si am incalzit putin pana s-a topit gelatina. Am folosit atat colorant lichid cat si gel(ex.pt o cantitate mai mica de pasta cand fac flori )pt roti unde trebuie sa folosesc negru am pictat doar la suprafata. Da am cernut atat laptele praf cat si zaharul pudra ,pasta nu este galbuie am folosit atat lapte praf de 15% grasime cat si de calitate mai buna 26% grasime
pt exemplificare

#2980 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 01 July 2010 - 02:24 PM

Bine ai venit, Rozi!
In pasta asta ai pus colorant gel sau ai pictat-o? Te intreb pentru ca ti-au iesit niste culori puternice si pasta de zahar devine sfaramicioasa daca ii pui colorant mult si nici nu iese culoarea. Cat colorant ai pus la o portie ca sa-ti iasa rosul de la fulger?

[/quote]
La fulger am folosit colorant lichid nu as putea sa iti spun exact cantitatea de colorant am adaugat in sirop cateva picaturi dupa ochi, am mai spus si cand framint pasta atunci mai adaug daca mai este nevoie pana obtin culoarea dorita.daca e prea lipicioasa pasta atunci mai adaug zahar si amidon pana devine ca o plastelina.

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul