vrabiuta, la 03 July 2010 - 04:37 PM, a spus:
Doamne ce frumoase sunt ! Felicitari din tot sufletul !
M-ai intrebat ce fel de colornati folosesc ! Am si lichizi si praf ! gel am doar negru de la wilton.
Si-acum sa va arat tortul meu de azi, pentru un domn ! Blat negresa, mousse de ciocolata asa a fost comanda, tot de ciocolata,(SUUUUUUPER BUN!) ,pasta de zahar.
Ce fain ti-a iesit!!! Curiozitatea mea ii cine comanda torturile astea pt domni, sotiile?

Imi place dantelutza ...
Legat de coloranti eu zic ca merita sa investesti si in alte culori de wilton.
Doriana, la 03 July 2010 - 04:39 PM, a spus:
N-am mai postat de ceva vreme , pentru ca n-am avut ce ... am facut pauza ...
si asa s-au aglomerat pentru azi , 4 torturi ...
Unul pentru o fetita (foarte draga mie) vecina cu noi , colega de clasa cu Teodora mea : (blat negresa fara cacao -mersi
Oti pentru sfat- si crema ciocolata si vanilie) nu stiu ce greutate a avut , cantarul meu duce doar 3 kg ...
Unul pentru un botez micut , de 20 persoane , eu am zis ca fac un tort de 2-2,5 kg , la final a avut 3 kg ... (acelasi blat negresa fara cacao si crema ciocolata si vanilie)
Si unul pentru o zi de nastere (asta are crema de caise cu ricotta a Dorei

, multumesc Dora) blat negresa , fara cacao ... a avut 2 kg
Nu ma intrebati ce dunga a iesit pe inima mea , ca nu stiu , cand am vazut era prea tarziu sa fac alta , a ramas asa ...
Vreau sa va mai intreb , desi cred ca am mai intrebat asta , voi cum calculati nr de portii/nr de persoane ? De fiecare data ma tem ca nu le va ajunge ...
Ramo , si la mine la fel , cand le-am scos din frigider , au inceput sa transpire .
Mai am unul de decorat , asta trebuie predat maine , asa ca nu ma grabesc , sunt cam terminata ... Da` vine data de 6 iulie , si mergem la Praid , va fi trai pe vatrai , 10 zile , sper sa ma deconectez si eu putin , sa-mi refac fortele .
O da ai avut ceva de lucrut, toate sunt foarte reusite, vad ca ai inceput sa te indragostesti de floricele

Cel etajat mi-a ramas la suflet, e tare dragalas ...
Sa aveti un concediu plin de bucurii
dani_ela, la 03 July 2010 - 08:34 PM, a spus:
ramo - ce fain e tortul cu elefantel ! imi place mult , musai sa-l fac si eu o data .de unde iei pasta asta de modelaj? e scumpa?nu stiu unde a zis dora de pasta :
vrabiuta- ce sssexy iaste dosu` asta !super
dorina- felicitari ! ai facut o multime de torturi, unu si unu ! concediu placut si odihnitor iti doresc
Am zis dincolo la noi de pasta si abia astept sa vad tortul pe care o sa-l faci

Mersi
dani_ela, la 04 July 2010 - 02:08 PM, a spus:
din an in paste vin si eu cu cate un tort. de data asta am lucrat mai usor pasta , cred totusi ca nu a mai fost atata umezeala : . blat pandispan cu cacao , si creme de iaurt cu visine si una cu iaurt si piersici.
Ti-ai luat crimper? Imi plac mult culorile si ti-am obseravat si trandafirul stilizat

Nici pantoful nu e mai prejos.
dora, la 04 July 2010 - 03:52 PM, a spus:
Ramo, la 03 July 2010 - 08:47 AM, a spus:
Multumesc mult Dora

Tavile au fost de 28 si de 18 si a cantarit in final 6,5 kg
Multumesc pt raspuns cara 
No way sa-l fac si eu asa mare...ultimul meu tort de comunione a avut tot 6.5kg si-a ajuns la 60 de persoane si-au mai si ramas doua feliute..italianii astia ma dispera...daca ar putea ar taia feliile mai subtiri si decat scobitoarea...
eu ma gandeam la un 24cm cu 16cm...dar si asa mi se pare mare...pt ei of course
Mare??? Da cum pot sa-l taie asa subtire?
dora, la 04 July 2010 - 05:40 PM, a spus:
Un tort in premiera...atat pt interior (am folosit o reteta noua - blat de cioco alba, salsa de portocale si Campari, crema Campari) - voi reveni cu reteta in zilele urmatoare pt cei interesati - cat si pt exterior deoarece am folosit ca si acoperire pielea de cioco alba...
Foarte fain ti-a iesit Dora, imi place mult culoarea pastei, e atat de alba... Decoratia am mai vazut-o si stiam ca numa un tort fain puteai face cu ea. Trandafirii aia sunt suuuuuuperbi, io nu stiu cum poti sa-i faci...