Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3261 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 06 August 2010 - 04:44 PM

Tort frisca-blat pandispan iar crema frisca aromatizata cu vanilie

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-139-128110583009.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3262 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 06 August 2010 - 04:48 PM

Un tort pentru motul unei fetite-blat pufos si crema de iaurt cu bucatele de nectarina

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-139-128110597891.jpg

si doua torturi ornate foarte simplu, ciocolatoase-blat cacao si ganache de cioco neagra,pentru nasii copilei

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-139-128110606713.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-139-128110608546.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3263 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 06 August 2010 - 06:48 PM

Vezi postareagloxinia, la 06 August 2010 - 09:40 AM, a spus:

Vezi postareayoyo, la 06 August 2010 - 09:33 AM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 05 August 2010 - 10:20 PM, a spus:

edit:.....De ce sa va chinuiti sa faceti salamul si poate sa nici nu placa sarbatoritului? De ce nu montati sanii intr-un bol de sticla, sau in orice care are o forma cat de cat rotunda? Intreb doar.

Mini07 dupa experienta mea minora daca vrei sa faci o masina fara ca sa transpire foarte important e sa nu o introduci in frigider deloc asta insemnand ca tu tre sa faci decorul cu cateva zile inainte de livrare ca sa ii dai timp sa se usuce in forma dorita si apoi tot afara sa lasi la uscat vopseaua...in frigi e umed aerul nu are de la ce sa se usuce .E normal sa transpire pasta si decorurile pt ca inauntru e foarte rece si afara in bucatarie e foarte cald astfel rezultand condensul.

Poti incerca eventual sa tamponezi vopseaua acum cu un servetel si sa o lasi afara la uscat insa asta inseamna ca dupa uscarea primului strat si lipirea celorlate detalii tu sa vii cu un strat de vopsea si iar lasi la uscat insa sa nu lasi pe soare decorul ca nu se intepeneste.

Imi place ideea inimioarelor sucite la varf...foarte faine torturi...felicitari.

Mimi, merci frumos. Mamicutza cica a plans cand l-a vazut, asa s-a emotionat. Si cu greu l-au taiat :D

Vezi postareayoyo, la 06 August 2010 - 09:58 AM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 06 August 2010 - 09:40 AM, a spus:

Waaa amu chiar ma nervez :) Cum pana mea sa fie mai usor sa coc in bol de sticla? Si sa le servesc in loc de tort, blat? Hai sa zicem ca la un tort cu o singura crema, tai pita rezultata si o ung. Dar la tortul cu 3 cioco cum bag inauntru bolului cele 3 ciucalate?

Eu cred ca Miny vorbea de un tort masina :D ................ Colac peste pupaza se termina si cafeaua si abia cand sa fac vazui :)

Creca lipsa cafelei te agita...da numai gandu..ca nu ai cafei...mai bine fa un ceai de tei si pune bolul mic de sticla destinat executarii sanului(de ala de il iei intr-o palma) in fata ta si gandeste-te cum pui tu cam 1-2 linguri blat (cam un sfert din inaltimea bolului)...si introduci la cuptor si .... :) astepti sa creasca negresa ta (ca la tine iese cat casa de inalta) si poate ajunge pana la jumate...astepti frumos sa se raceasca tai tu pe din 3 si apoi umpli fata mea cu crema.... de vrei 3 ciocolati, de vrei numa una si umpli bolu pana sus daca vrei si mai sus depinde ce "inaintari" vrei sa ai :P si pui la frigi si apoi ungi tu frumos cu unturile si acoperi si draga mea manci o tzatza tata plina........de crema (te rog frumos fara ganduri neastamparate :)) ).Sa tii cont ca e explicatiune pentru cei "care nu au cafea" adica buschon ala buschon, step by step...etc (fara pics ca nu am de unde amu).

PS: Eu am inteles ca are decor masina MINI dea ceea am dat raspunsul ala.

Na , ca m-ati facut sa rad :)

In primul rand , mie mi se pare tare simplu sa fac salamul de biscuiti : biscuitii ii da sotul prin mixer , eu ii amestec cu unt , cacao ,zahar pudra , lapte si rom si iese o compozitie maleabila pe care o indes intr-un bol tapetat cu folie alimentara , bag la frigi si a doua zi ...iaca tzatzele pe care le ung cu unt si gata :hug:

Si da , masina mea e un decor pe tort , facuta din aluat de chec , pe care apoi l-am cioplit eu dupa priceperea mea , am uns-o cu unt si am acoperit-o cu fondant . As fi lasat-o afara , dar ma ingrijora stratul acela de unt ...nu se poate pune si altceva in afara de crema de unt ca sa adere fondantul ? La cake boss parca am vazut ca glazurau intai tortul cu un fel de royal icing ( am dedus eu ) si apoi puneau fondantul . A incercat careva ?

#3264 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 06 August 2010 - 06:51 PM

Vezi postareaMIMI, la 06 August 2010 - 04:48 PM, a spus:

Un tort pentru motul unei fetite-blat pufos si crema de iaurt cu bucatele de nectarina

si doua torturi ornate foarte simplu, ciocolatoase-blat cacao si ganache de cioco neagra,pentru nasii copilei

Mimi , foarte frumoase torturile pe care le-ai facut :) Chiar ca la tine e pe banda rulanta :hug:
Cum reusesti ? As vrea eu sa am mai multe comenzi , te intreb , nu de alta , dar esti din aproape aceeasi zona cu mine , in acelasi judet , destul de aproape :)

#3265 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 06 August 2010 - 07:58 PM

Vezi postareasnej, la 06 August 2010 - 11:48 AM, a spus:

La mine s-a spart sticla in cuptor...cred ca ar merge doar sticla ceva mai speciala sau yena :hug:

Eu deja am folosit de n ori in cuptor aceste boluri pe care le-am achizitionat de la real cu 2 ron cred ...si mie odata un bol tot din acesta fumuriu si cica rezistent mi se crapase pe Bain Marie insa cred ca eu am gresit pentru ca am pus frisca rece si apoi l-am pus direct pe aburi calzi astfel se fisurase tot.

Cel din mijloc e bolul in care pun putin blat.

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-64-128111748348.jpg

#3266 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 06 August 2010 - 08:19 PM

Vezi postareayoyo, la 06 August 2010 - 07:58 PM, a spus:

Vezi postareasnej, la 06 August 2010 - 11:48 AM, a spus:

La mine s-a spart sticla in cuptor...cred ca ar merge doar sticla ceva mai speciala sau yena :hug:

Eu deja am folosit de n ori in cuptor aceste boluri pe care le-am achizitionat de la real cu 2 ron cred ...si mie odata un bol tot din acesta fumuriu si cica rezistent mi se crapase pe Bain Marie insa cred ca eu am gresit pentru ca am pus frisca rece si apoi l-am pus direct pe aburi calzi astfel se fisurase tot.

Cel din mijloc e bolul in care pun putin blat.

Am avut inspiratia sa bag doar bolul in cuptor ca aveam de gand sa fac o spuma de ciocolata in seara urmatoare si voiam sa fiu cat de cat sigura pe ce o sa se intample. Urma sa facem o seara de prajiturarit cu colegii si nu voiam sa am surprize. Asa ca m-am dus si am luat din Bamboo niste castronele mici de ceramica (intai am luat doar unul si am venit acasa sa-l incerc in cuptor) care seamana un pic cu cele Ramekin doar ca au costat muult mai putin :) .

Sanii i-am facut in bolurile acelea mici fumurii dar sunt prea mici pentru gusturile barbatilor. De fiecare data mi-au spus ca puteam sa fiu macar eu mai darnica la croitul lor :) . Acum caut castronele mai mari desi nu-mi place sa fac busturi, parca imi piere imaginatia la ele :)

#3267 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 06 August 2010 - 08:22 PM

Mimisor, nu stiu cum poti, stimabilo, sa fii asa simetrica cu frishca :hug: . Cred ca nu o sa ma pup in veci cu frishca :)

#3268 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 06 August 2010 - 09:36 PM

oti, mini , mimi- felicitari fetele ! adevarate maestre , ce mai ! in privinta sanilor (io inca nu am facut asa ceva ) si eu tot pe carapace as merge daca va fi cazul. fiecare cum crede ca ii vine mai usor . ce mie imi pare complicat , alteia ii poate parea facil...asa ca nu are rost sa ne incontram...stie careva cat mai tine vara asta???? si ce mult am asteptat-o! ma tooopeeeesc!!!!

#3269 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 06 August 2010 - 09:39 PM

Primit comanda la 12 executat si livrat la 6. Blat negressa crema cu 3 cioco. Am trsat putin, aveam blatul facut de ieri :hug: pentru un tort ce tre sa il livrez maine. M-a cam dat peste cap asa ca amu coc iar :)

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-20-128112352526.jpg

Imbracat si ornat in viteza ca sa apropia ora de livrare. :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3270 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 August 2010 - 10:21 PM

[quote name='snej' date='06 August 2010 - 09:19 PM' timestamp='1281118787' post='52339'][/quote]
.........am luat din Bamboo niste castronele mici de ceramica (intai am luat doar unul si am venit acasa sa-l incerc in cuptor) care seamana un pic cu cele Ramekin .........

Sanii i-am facut in bolurile acelea mici fumurii dar sunt prea mici pentru gusturile barbatilor. De fiecare data mi-au spus ca puteam sa fiu macar eu mai darnica la croitul lor :rolleyes:.
[/quote]

Snej daca mergi cumva prin Ungaria vezi ca la Cora sunt boluri Ramekin cred ca 3 la 5 ron.
E bine ca ai facut testul inainte astfel nu te-ai riscat.
Nici eu nu trag spre sani sa-i fac f des insa daca cere eu le fac si la mine de obicei fac comenzi mici astfel am tava de silicon chiar mica si iese cam la 2-3 kg maxim astfel bolul acela mic vine numai bine pe forma aceea.

[quote name='dani_ela' date='06 August 2010 - 10:36 PM' timestamp='1281123394' post='52353']
....in privinta sanilor (io inca nu am facut asa ceva ) si eu tot pe carapace as merge daca va fi cazul. fiecare cum crede ca ii vine mai usor . ce mie imi pare complicat , alteia ii poate parea facil...asa ca nu are rost sa ne incontram...[/quote]

Daniela ai mare dreptate insa nu trebuie sa iei totul atat de in "particular". Eu cu Oti imi permit sa glumesc ca stiu ca e capra ca si mine si fata intelege gluma asa ca no harm belive me....
Mai zambiti fetelor... faceti o sugestie,o completare; mai o gluma acra, dulce, amara; mai zici omului in fata sa se prinda..........ca de o fi seriosi si ne gandim ca tot timpul tre sa fim maturi imbatranim inainte de vreme si e pacat nici macar sufletul sa nu-l pastram tanar.

Adaug o chestie personala ca sa intelegi mai bine...tata a plecat dintre noi de curand si acum toti cu care ma intalnesc imi spun "stii chiar imi era drag ca el tot timpul oricum o fi fost afara...frig, cald, ploios...el tot timpul zambea". Si crezi ca nu avea tata probleme, ganduri...etc..ba da insa in loc de incruntare el zambea si avea chef de glume...si sincer simt o "mangaiere" cand aud asa ceva de la persoane pe care poate le vad odata la cativa ani....si exemple aici am multe sa-ti dau...astfel hai sa fim relaxati, lasam stresul la o parte si traim clipa, momentul, ceea ce ne este dat sa traim, simtim in acel "timp"...si astfel simtim prezentul si nu asteptam incruntati si mohorati un alt timp care are o alta insemnatate.Oricum cand ne este dat sa plecam...plecam fara a putea sa zicem poate ceva, fara sa putem corecta ceea ce nu am facut. Merg pe principiul ca primim pozitivismul de la cei cu care ne intalnim astfel daca tu esti incruntat , botos..etc si te intalnesti cu unul care zambeste cred simti ca ai pus un tampon cu apa rece pe fruntea care arde.Nu-i asa?

Zamvbeste, zambiti si totul prinde astfel alta forma! Nu luati in seama si nu va intristati pentru toate lucrurile neimportante.

Ma scuzati de izbucnire insa ma irita ca suntem atat de usor lezabili dintr-o simpla gluma...mai ales ca stiam cui o adresez si stiam ca Oti o prinde.

#3271 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationSuceava

Postat 06 August 2010 - 11:02 PM

Buna seara.Otilia si mie imi plac foarte mult margaretele,iar tu ai facut un tort simplu si frumos .Trebuie sa-mi comand si eu pe cea mare ca pe celelelte le am.Visez un tort de nunta etajat plin cu margarete.Mimi vad ca merge banda ta nu gluma.Toate sunt frumoase si le-as recunoaste dintr-o mie, ai un stil inconfundabil.La mine cred ca si-a tarait cumnata mea picioarele ca iar m-au napadit cu comenzile.Ea a inceput si altii au continuat :D .Tortul de majorat pentru nepotul meu,diplomat cu ananas si afine.Dar acum urmeaza baiul, nu am mai gasit la metro bomboane albe si a trebuit sa fac pasta de zahar si l-am ornat de dimineata( dupa tura de noapte) si vreau sa zic ca mi-a transpirat pasta de am crezut ca mor,e foarte neplacut si abia acum va inteleg.Inspiratie in privinta ornatului nu prea am avut eram buimaca de somn si cu 2 cafele la activ sper sa-i placa lui Alex . Si ca sa fie totul ok aseara pe la 23 cealalta sefa a mea m-a rugat sa-i fac un tort :o si cum nu puteam sa o refuz am mai facut azi unul tot diplomat dar numai cu afine.Astea fiind spuse fug la somn ca maine iar sunt de servici, of ce urasc programul de 8 ore,sper sa revenim la ture candva (poate la urmatoarele alegeri :rolleyes: ) . Imagine atasata: monthly_08_2010/post-370-128112827284.jpgImagine atasata: monthly_08_2010/post-370-128112830275.jpgImagine atasata: monthly_08_2010/post-370-128112833491.jpgImagine atasata: monthly_08_2010/post-370-12811283751.jpg

#3272 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 07 August 2010 - 11:23 AM

Va rog ajutooor. Am primit si eu prima mea comanda de tort ornat cu pasta de zahar. Dupa multe chinuri am reusit sa-l finalizez daaar am aflat ca de fapt il vroia azi la pranz ca sa fie sigura ca e gata. Petrecerea e abia mainesi diseara va fi transportat 15 km, deci nu mai e la mine sa-l pot repara.
Tortul e gata, cu pasta de zahar si decoratii, sta la frigider. Am vreo sansa sa reziste pasta de zahar si decoratiile pana maine? Nu se topeste urat in frigider?
CE sa fac? sa iau macar decoratiile sa le las afara la uscat? sa le las asa?
OFFF, sper sa reziste pana maine.
www.torturidelicioase.wordpress.com

#3273 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 August 2010 - 11:26 AM

Mimi super tari toate. Imi plac cele cu papusi. Ai mai multe papusi si le rulezi sau cumperi pentru fiecare tort cate una si ramane a lor?

Oana imi plac ambele. insa cel cu margareteeeeeeeeee.... Stii tu am eu o slabiciune pentru ele. Si eu mi-am dorit forma asta mare de maragreta, de fapt cred ca incet o sa le iau si cele mai mici, desi am o gramada insa nu lasa acel sant pe mijlocul petaleor si mi se par mai asa, nu stiu cum...

Daniela, eu si Ioana ne ciondanim ereu in gluma :D vorba ei suntem din acceasi zodie :o Nu ne certam desi cate o mica cearta face viata mai palpitanata, nu? :rolleyes:

Acum daca va era dor de printese, ia va dau eu cat sa va ajunga vara asta. Sper sa nu mai vrea nimeni degraba ca mi-o iesit pe urechi.

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-20-128117316199.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-20-128117318756.jpg

negressa primul cu crema de iaurt si afine al doilea cu 3 cioco.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3274 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 August 2010 - 11:34 AM

Vezi postareatango, la 07 August 2010 - 11:23 AM, a spus:

Va rog ajutooor. Am primit si eu prima mea comanda de tort ornat cu pasta de zahar. Dupa multe chinuri am reusit sa-l finalizez daaar am aflat ca de fapt il vroia azi la pranz ca sa fie sigura ca e gata. Petrecerea e abia mainesi diseara va fi transportat 15 km, deci nu mai e la mine sa-l pot repara.
Tortul e gata, cu pasta de zahar si decoratii, sta la frigider. Am vreo sansa sa reziste pasta de zahar si decoratiile pana maine? Nu se topeste urat in frigider?
CE sa fac? sa iau macar decoratiile sa le las afara la uscat? sa le las asa?
OFFF, sper sa reziste pana maine.

Stai linistita. Cel mare cu printese tocmai a plecat 100 de km in alt judet. Daca eu stau flex, relax, daca s-au intarit decoratiile nu e nici o problema.
Chiar asa, de ce nu ne pui o poza? Bine ai venit ! :rolleyes:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3275 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 August 2010 - 11:38 AM

Pai problema e ca nu s-au intarit. Le-am facut zilele astea si le-am tinut la frigider ca desteapta ca eram obisnuita cu cele din lapte praf si nu am realizat ca florile din pasta de zahar nu trebuie sa stea la frigider.
Multumesc de primire, sunt asa stresata ca nu m-am prezentat. Iar poze cat de curand ca acum incerc sa fac vreo 3 lucruri deodata.
Iar minunea de tort de ma steseaza acum inca n-am pozat-o astept cateva ore sa vad ca nu s-a dezintegrat

#3276 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 August 2010 - 11:40 AM

oare sa iau florile si sa le las la uscat afara? Desi e foarte cald, cred ca mai rau fac.

#3277 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 07 August 2010 - 02:29 PM

ioana , oti -ma bucur ca a fost doar o `cearta` amicala . nu am luat-o personal , nu aveam cum , ca doar nu am participat la discutie , dar va spun drept ca ma luase groaza sa nu incepem si pe aici la torturi cu certuri , jigniri si aluzii rautacioase , asa cum se mai intampla din pacate pe alte topicuri. acesta este motivul pt care nu prea postez in afara de `tehnici` - aici e singurul loc unde simt ca este pace deplina ...cum spuneam , acum m-am relaxat :angryfire:
tango- bine ai venit ! imi pare rau ca nu stiu ce sfat sa iti dau , eu fac flori doar din pasta de lapte praf

#3278 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 August 2010 - 09:58 PM

tot eu sunt :angryfire:
Pana acum vad ca a rezistat tortul meu, sper sa fie totul in regula pana maine. Acum sa va pun si cateva poze sa va arat la ce am muncit. Puteti sa criticati, e primul tort invelit in pasta de zahar si stiu ca am gresit multe la el asa ca orice sfat e binevenit.Bineinteles ca nu mi-au iesit colturile si am incercat sa le transform desptul de nereusit in niste volanase. Si nici pasta nu am intins-o suficient asa ca pe margini am mai adaugat ceva floricele.
Trandafirasii au fost inspiratie de la Ramo
Imagine atasata: monthly_08_2010/post-494-128121094137.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-494-128121095606.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-494-128121097209.jpg

#3279 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 August 2010 - 12:16 AM

Tango, pentru primul tort imbracat in pdz te-ai descurcat mai mult decat onorabil. Iar pentru trandafirii stilizati te invidiez sincer. Fac orice fel de floare dar astia nu imi ies. :floare:

Eu acum am terminat al treilea tort de azi si sunt si eu gata ca bateria :angryfire: Vecinul meu implineste maine venerabila varsta de 81 de ani. Cu gandul la bunicul meu caruia nu am apucat sa ii fac nici un tort, caci s-a dus acum 14 ani intr-o zi de august, i-am facut acest tort cadou. Sper sa se bucure impreuna cu familia si nepoatele lui si sa mai traiasca inca sa le vada la casa lor pe amandoua.

Negressa si crema de iaurt cu piersici:

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-20-128121936387.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3280 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 August 2010 - 12:26 AM

Mimi, din nou ai venit cu o multitudine de torturi. Felicitari pentru prestari!

Oti eu ti-am zis tie ca esti Super-Woman ca reusesti sa faci intr-o zi un tort si mai ales asa de frumos.Felicitari capra pentru executia minunata a fastes-cake-ului. Mai sincer mie imi plac printzesele...favoritul e cel rotund, insa nici cel dreptunghiular nu e de lepadat. Oricum la cat de repede te misti meriti o diploma de cea mai cea capra executanta.

Oana-Cristina foarte frumoase torturi.Cel cu gerbera e bestial......e atat de simplu si cu un aer atat de elegant.Imi place si cel albastru si sincer nici nu arata transpirat.

Tango te-ai descurcat admirabil. Felicitari pentru prima prestatie cu pasta.
Uite de ajutor un topic cu filmulete in care gasesti cum se fac diverse decoruri sau cum se face de ex acoperirea cu pasta a unui tort patrat (Post:#5):
My link

Dani_ela ma bucur ca acum "te-ai prins" si tu de simpla glumo-discutia noastra amicala. Si apropo dupa cum probabil ati si observat nu-mi palce sa laud ceva ce nu-mi place. Adica sa te mint ca ioi ce frumos e tortul.....
Astfel daca cineva ne spune direct in fata ne este mai usor vedem unde anume trebuie sa corectam pentru un tort mult mai bun ca si decor si executie.Nu trebuie sa ne ofticam ca ne-a zis x-leasca ca e prea stiu eu cum tortul....etc, e o observatie pe care poti sa o iei in considerare sau nu...totul ramane la latitudinea ta ca si viitor executant.

Apropo sa stii ca nici odata nu am afirmat ca Oti sau lumea trebuie sa faca ca mine sanii, eu doar ii spuneam ei ca metoda mea mi se pare mai simpla la fel cum ei i se pare a ei mai simla...astfel fii putin mai atenta next time si nu trage concluzii pripite :angryfire: .

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul