Aaaaaaauuu, cat ati scris in 2 saptamani, sunt prea multe ca sa va iau pe rand, cert e ca toate sunt exceptionale si lucrate cu multa grija si drag. Va felicit pe toate, dar pe toate si sper sa o luati fiecare personal. Am vazut ca se cer aici retete de invatat sotul sa faca clatite si alte cele, al meu clatite inca nu a facut dar face niste tortulete pentru invitati ... asa fain le face ca nici nu ma apropiu de el pana le termina, il ajut doar sa duca caserolele in camera frig

si astea nu se invata, il lasi doar o data sa incerce si apoi nu-l mai poti tine departe de bucatarie

Imi pare tare rau fetelor ca nu am facut nici o poza la tortuletele mici, sper sa reusesc in 29 ca atunci vom face din nou vreo 200.
Oti draga, sincere felicitari pentru poezie, sunt sigura ca a facut mai mult decat orice pret pe tortu ala, s-a meritat sa cadorisesti omu ala din plin, La multi ani si sa-l tina Domnu sanatos sa-ti mai scrie si alte poezii
Luminis, la 26 July 2010 - 12:04 PM, a spus:
Superbe torturile, totul este la superlativ! Mi-as dori si eu sa fac un tort de nunta... Le pui si pe cele pentru invitati? Tare mult te admir si te respect pentru ceea ce faci.
Multumesc mult Lumi, nu stiam ca sunt admirata si asta ma face sa ma simt tare bine, imi da asa un elan. M-ai facut tare fericita
vrabiuta, la 26 July 2010 - 01:05 PM, a spus:
Mamaaaaaaaaa , da ce harnica ai fost ! Si Doamne , ce frumuseti ti-au iesit din mina! Felicitari si odihna placuta!
Multumesc Vrabiuto, odihna nu prea a fost dar a fost un timp minunat chiar daca am venit mai obositi decat eram.
gloxinia, la 26 July 2010 - 10:06 PM, a spus:
Waaaw Ramo, felicitari! Daca as avea atatea torturi intr-un we as da chix! Toate sunt superbe, tare as vrea sa vad si eu tortuletele. Cum ai facut bulinele pe tortul negru? Le-ai modelat cu mana? Super, aplauze la scena deschisa!
Ohooo auzi la ea ... ai o impresie gresita draga mea , daca ai mai avea si tu o persoana care sa te ajute ca pe mine, crede-ma ca ti s-ar parea floare la ureche

Singura e mai greu si pentru ca nu ai cu cine purta o conversatie si e obositior, cel putin pentru mine

YUP, bulinele sunt modelate intre degete, dar la cate am facut si mi-au mai fost facute chiar a fost fix-pix