gloxinia, la 22 August 2010 - 06:10 PM, a spus:
Waaaaaaaaaaaaa, waaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ramoooo, asta e cel mai fain tort de nunta al tau. E super! super!
Ai ivory de dat?
Iote si pocinogu meu de azi. Dupa ce l-am decapitat pe Tweety, i-am pus corpul pe iarba. Cand am pus capul se vedea tare urat asa ca l-am legat cu panglica adusa de doi porumbei
Se vede rau?
Multu Oti draga, zi numa ca-mi place ca si eu sunt tare incantata de el

Ivory, am de dat din al meu, ca altu neinceput nu am, dar dau din al meu, daca vii la mine
Ce scump e tweety!!! Cat e de dragalas si nici ca se observa ca l-ai decapitat, buna ideea ta cu porumbeii
cec, la 22 August 2010 - 06:24 PM, a spus:
N-am mai intrat pe aici de vreo 3 saptamani(ba ocupata , ba plecata) si acum nu mai fac fata cu cititul, sper sa recuperez usor, usor.
Torturile le-am vazut si mi-au placut toate, asa ca felicitarile vor fi in grup caci toate le meritati
Si fiindca nici eu nu am stat degeaba va voi arata ce incercari am mai avut
Fiindca nu am mai facut tortul de nunta ci doar ornamentele si niste briose (vreo 200)le voi pune aici sa le vedeti nestiind unde altundeva sa le pun
ps.Ramo ff finut si elegant tortul, imi place mult
Mersi CEci, Felicitari pentru munca prestata, ai avut ceva de lucru cu 200 de briose imbracate si dichisite, dar ati-a meritat ca au iesit tare faine. La multi ani mamei tale.
Livia, la 22 August 2010 - 07:39 PM, a spus:
Doriana, multumesc. Liliacul l-am facut din pasta de zahar colorata (cu rosu si albastru Colin romanesc ) si ciopartita cu foarfeca de bucatarie. N-am avut timp de floricele marunte si multe, poate altadata cand voi mai avea ocazia.
Ramo ai facut un tort foarte reusit! Felicitari! Imi place mult culoarea.
Gloxi tare fain e Tweety, si decorul foarte vesel!
Ceci sunt foarte frumoase torturile tale, felicitari pt flori sunt superbe, tare mi-ar place si mie sa am macar cateva din formele voastre pt flori, deocamdata totul iasa din mana...
Am vrut sa scriu dincolo la decoratii, dar nu mai postez inca odata. Eu folosesc sarma de modelaj imbracata in ceva plastic verde, cam de 1mm grosime. O tai o dezinfectez cu alcool si o folosesc la decoratii, astea oricum de obicei nu se mananca. Cea de la LB mi se pare si scumpa si mai greu de folosit, plus ca iasa f usor din pdz. Sarma o iau tot de la Auchan, este la rola si nu e scumpa. Pana acum nu s-a oripilat nimeni de sarma mea, sper sa nici n-o faca careva.

Multu Livia
Luminis, la 22 August 2010 - 07:39 PM, a spus:
Ramooo! E de-a dreptul minunat tortul, superb! Culoarea e deosebita, faldurile minunate... Felicitari din tot sufletul!
Margelele sunt facute cu matrita de silicon?
Mersi Luminis, da margelele sunt facute cu silicon.
dora, la 22 August 2010 - 11:06 PM, a spus:
Fata draga felicitari pt tortul deosebit!!! Ai putea sa-mi spui si mie dimensiunile fiecarui etaj? Si cat a cantarit per total?
Ramo cara cum adica ti-a dat aripi?
hmmm ... pot sa-ti zic ca primul blat de jos a avut 42cm, iar ultimul de sus a avut 18, pe celelalte 2 le-am decupat ca sa pot avea distanta dintre blaturi si nu mai stiu cat aveau. Au fost inalte de 14

In final a avut 32 kg fara tava
Mi-a dat aripi pentru ca nu odata mi-a dat prin cap sa renunt la tortalit, defapt zic asta de fiecare data cand nu-mi iese ceva din prima, intotdeauna imi promit ca termin, dar dupa ce iese chiar daca din a 10 incercare imi trece si fac iar