Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3641 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 29-June 10

Postat 12 September 2010 - 05:13 AM

Vezi postareaortansa, la 10 September 2010 - 12:04 PM, a spus:

da Dora,la blatul din orez expandat ma refer(din rice crispies,marshmallow si unt-postat la decoratii),rice krispies treats(RKT) mai pe englezeste.incep sa ma obisnuiesc cu el cred.

Ortansa daca nu te superi as dori si eu reteta aceasta si daca se poate sa imi descri un pic si pasi pe care ii urmez.Multumesc :lovestory:

#3642 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 12 September 2010 - 09:27 AM

Vezi postareaRamo, la 11 September 2010 - 12:56 PM, a spus:

Acum torturile de ieri si azi, mai am unu pe maine da nu i-am facut inca figurinele :D
Intalnire de 10 ani de la terminarea liceului, sectia muzica. Crema de vanilie cu fructe, imbracat in pasta de zahar, accesorii tot din pasta de zahar si margelele din plastelina de ciocolata, a fost pentru 40 de persoane.

Ramo sunt super toate! Waaaw ce mult imi plac!

Citeaza

Acesta are crema de iaurt cu fructe de padure, balt negresa si e tot pentru 40 de persoane. De personajele astea nu am auzit in viaa mea pana la comanda asta, ma bucur ca au iesit ..

Hai tu Ramo, nu il stii pe Pocoyo? :toothy6: Sa fim seriosi noi ne delectam de mult cu el. Se pare ca ai copii cuminti totusi. Al meu cum deschide ochii urla: muzica, muzica!

La multi ani, tatalui tau! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si viata lunga. :lovestory:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3643 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 September 2010 - 10:00 AM

Si acum sa incep eu. I-am tinut ziua lui Andrei. Am zis ca nu fac nici un tort la nimeni, am facut ce am facut si m-am invartit de cateva. :lovestory: Pur si simplu nu le-am putut refuza, doua le promisesem demult si am uitat de ele :toothy6: celelete au fost un concurs de imprejurari.

Primul e tortul lui Andrei, ieri a fost petrecerea cu copii azi e cu adultii :D El si-a comandat in detalui toate accesoriile si a stat langa minecand le-am pus pe tort. De la mine am pus doar nisipul de pe plaja si tunul :D

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128427800609.jpg

cateva detalii:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128427805177.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128427808861.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128427811182.jpg

A avut blat negresa, 2 creme de cioco (una cu lapte, una alba cu aschii de cioco neagra), iar blat, jeleu de capsuni si mouse de capsuni. Invelit in cioco plastica, decoratii din PDZ. A cantarit peste 9 kg :D Andrei si invitatii au inceput batalia intre atacatori si atacati iar in juma de minut asta a ramas din decorul muncit trei zile :D

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128427841395.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3644 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 12 September 2010 - 10:05 AM

Gloxi , La multi ani , sa-ti traisca Andrei , sa fie sanatos , sa va aduca multe bucurii ! Vad ca e hotarat ,stie ce vrea ... Foarte frumoasa cetatea . Si atacatorii ce faini ti-au iesit .
mama de fete cucuiete Imagine postata

#3645 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 September 2010 - 10:05 AM

Acum restul:

Un tort surpriza pentru fostul meu diriginte, prof de mate ce scrie poezii:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128427851453.jpg

Un tort de botez pentru un baietel:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-12842785469.jpg

Un tort pentru doua fetite:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128427857771.jpg

Un tort pentru o graviduta:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128427860563.jpg

Si un tort ce mi-a dat ceva batai de cap, ziceti voi ce reprezinta:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-20-128427865952.jpg

unele sunt cu crema de fructe de padure altele cu 3 cioco. Toate au blat negressa si sunt imbracate in PDZ.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3646 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 September 2010 - 10:06 AM

Vezi postareaDoriana, la 12 September 2010 - 10:05 AM, a spus:

Gloxi , La multi ani , sa-ti traisca Andrei , sa fie sanatos , sa va aduca multe bucurii ! Vad ca e hotarat ,stie ce vrea ... Foarte frumoasa cetatea . Si atacatorii ce faini ti-au iesit .

Pupici si merci frumos de urari! :lovestory:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3647 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 12 September 2010 - 10:08 AM

Gloxi , ce faine is alea cu bebelusi ... Iar ultimul ... mortal ... Bravo , fata ! Da` ai muncit ceva we asta ...
mama de fete cucuiete Imagine postata

#3648 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 12 September 2010 - 10:42 AM

Vezi postareavrabiuta, la 11 September 2010 - 07:10 PM, a spus:

Draga mea.... cuvintele sunt de prisos .....esti super-profi
Ai mina buna si sigura , ma refer la desenat si pictat ! Felicitari!

Multumesc frumos vrabiuta, pana la super profi mai am io cale lunga dar in modestia mea zic eu ca ma apropiu incet de profi macar sau ce inseamna profi pe la noi :D

Vezi postareaMINI07, la 11 September 2010 - 07:12 PM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 07 September 2010 - 09:06 AM, a spus:

Ultimele mele torturi, defapt mai am cateva da mi lene sa le micsorez
Tort de nunta, crema de vanilie si cioco in 3 straturi (2 vanilei si unu cioco), blat negresa insiropat cu caramel
Un tort cadou, crema de cioco cu visine si nuci caramelizate
Oraselul lenes cu crema de vanilie si cioco
Pentru un pescar, crema de vanile, cioco cu visine si un strat de nuca prajita
Un tort simplu, doar de mancat pentru un client din Franta care le tot face surpize prietenilor sai cu cate un tort. A fost in tara si era curios sa vada ce tot lauda toata lumea surprizele lui. Crema: mouse de cafea
si spider cu vanilie si cioco

Ramo , imi place tortul tau de nunta de nu mai pot !!! E piele de cioco sau e pdz grena ??? Asa simplu , elegant si de efect , ce mai !!!

Tortul de nunta e in pasta de zahar, nu stiu la care te referi grena sau defapt nu stiu ce e grena :P

Vezi postareaDoriana, la 11 September 2010 - 07:19 PM, a spus:

Nu l-am cantarit ca n-am avut cu ce , eventual pe cantarul de persoane , sa-l fi luat in brate , si apoi sa fac scaderea . Tortul a fost cadoul nostru pentru o fetita prietena , asa ca nu mi-am facut mari probleme ca nu stiu cate kg are ...

Ramo, cum sa ma supar ? Daca-ti spun ca am vrut sa scriu cu royal , si n-am gasit duiul nr2 , ma crezi ? Prin cel nr1 n-a vrut sa iasa , eram in intarziere , asa ca am scris repede cu o carioca . Am gasit duiul nr2 azi , cand am cautat altceva ... Tot am zis ca-mi pun toate ustensilele intr-o singura cutie mai mare , ca asa uite ce patesc ...

Foarte frumoase toate torturile tale , Ramo . Ce faini ti-au iesit omuletii la cel pt scoala de muzica , super . Tom si jerry imi plac tare mult , sunt desenele mele preferate , asa ca si tortul tau imi place foarte mult , a iesit fain asa facut cu cariocile . Cadoul e ... atat de visiniu ...
La multi ani , tatalui tau , sa fie sanatos , sa fie inca multi ani alaturi de voi , sa repare inca multe biciclete .

Daca a fost cadou se intelege, la cadouri nici eu nu ma chinui sa cantaresc si nici la cele la care le stabilesc pretu dinainte :P

Multumesc frumos de aprecieri si de urarile pt tatal meu, sa dea Domnu. Cadoul e asa de visiniu pt ca am folosit colorant praf :toothy6:

Vezi postareacec, la 11 September 2010 - 08:07 PM, a spus:

Doriana f frumos si f placuta nuanta, imi plac si fluturasi deci imi place cum ti-a iesit

Ramo toate sunt facute in 2 zile?
ff faine, imi plac toate, dar imi face cu ochiul cel cu tom si jerry, as incerca si eu dar... mi-e teama ca nu imi iese, sunt cam antitalent la desen
cum l-ai facut?
ai decupat un desen si ai conturat dupa desen?

Da Ceci in 2 zile si mai am unu pe care l-am terminat aseara, l-am si dat, tre sa descarc pozele. Joi dimineata am copt, defapt pana pe la 5 am tot copt, apoi m-am apucat la umplut primele 4 care trebuiau predate vineri. Vineri dimineata am acoperit si am umplut celelalte si pe urma am terminat cu decoratiile. Toate exceptand motocicleta le-am predat dupa 7 seara asa ca am avut timp.Motocicleta am facut-o in 5 minute, e din cioco plastica altfel nu reuseam sa o termin, trebuia sa fie gata tot pe 7 seara si la 1 am primit un telefon ca ajunge in maxim o ora dupa el, era doar acoperit :P de aia si decorul atat de simplist :D

Nu-i greu de pictat, iti faci un sablon pentru contur si restul e usor mai ales acum ca ai carioci :D

Vezi postareagloxinia, la 12 September 2010 - 09:27 AM, a spus:

Ramo sunt super toate! Waaaw ce mult imi plac!

Citeaza

Acesta are crema de iaurt cu fructe de padure, balt negresa si e tot pentru 40 de persoane. De personajele astea nu am auzit in viaa mea pana la comanda asta, ma bucur ca au iesit ..

Hai tu Ramo, nu il stii pe Pocoyo? Sa fim seriosi noi ne delectam de mult cu el. Se pare ca ai copii cuminti totusi. Al meu cum deschide ochii urla: muzica, muzica!

La multi ani, tatalui tau! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si viata lunga.

Mersi Oti de tot si sa te asculte Domnu
Eu chiar nu auzisem de pocoyo pana acum, pe canalul unde se uita ai mei copii nu ruleaza si da chiar am copii cuminti ca tine de altfel :P

Vezi postareagloxinia, la 12 September 2010 - 10:05 AM, a spus:

Acum restul:

unele sunt cu crema de fructe de padure altele cu 3 cioco. Toate au blat negressa si sunt imbracate in PDZ.

Oh da vad ca nu te-ai jucat nici tu degeaba week-end-u asta, imi place tare de tot tortul pentru prof si solaru, cum l-ai facut sa stea asa arcuit si sa nu se rupa, cu cat timp inainte ai uscat capacu? Si ce bete is alea de sustinere a capacului ca par de sticla :D Super faine toate.

La multi ani Andrei!!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si imaginatie sa o pui pe mami la lucru sa se bucure de tine si sa-ti faci fericiti parintii prin tot ce vei face tu in viata :lovestory:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3649 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 12 September 2010 - 12:24 PM

Oti draga amu m-am holbat mai bine la tortu lui Andrei, deci ai avut de lucru la el, o adevarata fortareata i-ai facut. Super arata, modelul de piatra l-ai facut cu foi de la margele? Dragonii sunt superbi, iti vine sa-i iei in mana sa te joci cu ei, barcile si vikingii sunt de asemenea minunati. In castel la geam ii cumva o printesa? Per total imi place tortu de numa, ii tare complex.
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3650 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 September 2010 - 12:49 PM

doriana- foarte fain tortanul ! movul asta e super !
ramo- perfecte ! si sunt atat de multe ! cum ai reusit sa faci motocicleta asa de repede? ai tutorial, sau vreo jucarie pe care ai tinut-o in fata model?
gloxi- mama ce productie de torturi ! felicitari pt tortul fiului , si La Multi ani ! imi place tipa ce sta la bronzat , are si tatuaj pe spate :lovestory:

am facut si eu doua tortulete ieri.

Imagine postata

si nelipsita papusica

Imagine postata

primul tort este dupa o poza trimisa de mamica , doar ca a vrut printesa asta pe el . este un model luat de la stefana (asta mi-am dat eu seama , ca dna nu o stia , doar i-a placut tortul )

#3651 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 12 September 2010 - 04:10 PM

Acum restul:

In primul rind, La multi ani, lui Andrei si tie felicitari pentru fortareata !Chiar ma gindeam ce-o sa faci cu vikingii! Super! :headbang:
Foarte frumoase si celelalte torturi! Ultimul, presupun ca-i o tipa la solar, nu?

Vezi postareadani_ela, la 12 September 2010 - 12:49 PM, a spus:

Frumoase papuselele, felicitari!

#3652 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 12 September 2010 - 07:36 PM

Sper ca nu-i bai ca pun aici, reteta originala (cred) a blatului de cereale ! Cine apuca sa-l faca prima, sa spuna cum iese (conditie!)
Deci, traducerea este facuta de google,nu dati cu pietre!

Pregătire
Ingrediente
50 mL 1 / 4 ceasca margarina sau unt
250 g 1 pkg (aproximativ 40) bezele regulate sau 5 cupe miniaturale
2 ml 1 / 2 lingurite extract de vanilie (opţional)
1.5 L 6 cesti RICE KRISPIES de cereale *
1. Se topeşte margarina în cratita mare la foc mic. Adauga bezele şi se amestecă până la complet topit. Eliminaţi de la căldură.
2. Se amestecă în vanilie. Se amestecă în Kellogg's * * OREZ KRISPIES de cereale până la bine filmate. Folosind o spatulă uşor cu unt, unt de presă în 3.5 L (13 x 9 ") tigaie.
3. amestec lasă să se răcească. Tăiate în bare. Cel mai bun în cazul în care a servit aceeaşi zi.

NOTE / Sugestii
Pentru baruri chewier, se foloseşte o ceasca suplimentar de bezele miniatură sau aproximativ 8 bezele regulate

RETETA E SI CU GRAME SI ML , IAR IN DREAPTA CUP-URILE LOR!

CU CARAMELE :
Ingrediente
397 g de caramele un pkg
30 ml 2 linguri de unt sau margarină
2 ml 1 / 2 lingurite extract de vanilie (opţional)
30 ml 2 linguri de lapte
1.5 L 6 cesti RICE KRISPIES de cereale *

Pregătire

1. caramele desface şi se pun în castron mare de sticlă pentru cuptorul cu microunde. Adauga unt şi lapte. Cuptor cu microunde + + la HIGH 3-4 minute sau până când topit şi netedă, amestecând după fiecare minut.
2. Adauga cereale si vanilie, amestecand pana uniform filmate.
3. Comunicat de presă în mod egal, uşor unt 3.5 L (13 x 9 ") tigaie. Să stea până când firma taie în baruri..

NOTE / Sugestii
+ Pasul 1 se poate face pe aragaz-top în cratita mare la foc mediu-mic, amestecand constant.

Astept vesti!

#3653 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 12 September 2010 - 07:43 PM

Gloxinia, sa-ti traiasca Andrei!

Da' de ce-ai facut si-unu' mort, asa vru sarbatoritu'? :headbang:

#3654 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 September 2010 - 07:49 PM

Fetelor merci frumos de aprecieri si de urari.
Am avut ceva de lucru, asa si-a vazut Andrei tortul. Ca un joc de ala de strategie ce il joaca :pupic:
Moatzo, initial a vrut si sange :love7: insa m-am facut ca am uitat :P Intentia mea nu a fost sa fie mort, eu zau ca l-am pus in picioare, dar a cazut la manipulare :wub:

Daniela faine torturi ai facut. :headbang: Te-ai specializat in printese vad!

Ramo, cand primesti indicatii atat de amanuntite nu e greu de executat. :D

Cat despre Pocoyo, niic noi nu la TV le vedem ci pe youtube :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3655 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 12 September 2010 - 07:51 PM

Ramo aplauze la scena deschisa!!! si pentru rapiditatea si organizarea de care dai dovada pt a face atatea torturi in 2zile :pupic:

Oti ai vazut ca pana la urma te-ai descurcat?...aplauze si felicitari!!! :love7:..esti tare fata...ai toata admiratia mea :headbang:..inca o data LA MULTI ANI lui Andrei!!!! un pupic dulce din partea mea!!!

Dany ce frumoase sunt!!! brava:floare:

#3656 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 September 2010 - 08:05 PM

Pana nu uit:

Ramo,pt solar am pus pasta la uscat pe un bidon de 5 l de apa si a durat cam o saptamana sa se usuce bine. Betele de sticla sunt niste biete paie de suc transparente :pupic:
Modelul de piatra e primit din SUA si e ceva in genul celor de pe margele.net

Dora merci frumos :headbang:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3657 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 13 September 2010 - 07:17 AM

vrabiuta- eu nu dau cu pietre, dar lasa-ma sa rad cu gura pana la urechi :-* .de cate ori traduc forumul kuharca, ma prapadesc de ras citind.asta cu bezele regulate si eliminati de la caldura e super tare. dar cum iq-ul meu cred ca e in scadere :floare: , las pe alta mai curajoasa sa descifreze metoda , si sa ne spuna si noua ce si cum ;)

#3658 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 13 September 2010 - 10:05 AM

Vezi postareaMiny, la 06 September 2010 - 08:58 AM, a spus:

Felicitari tuturor pentru frumoasele creatii, va arat si eu utimul tort facut pentru un majorat. A fost cu blat de cacao, crema de piersici si imina de crema de ciocolata si nuci pralinate, acoperit cu piele de ciocolata a Dorei ;)

Miny,foarte frumos!

Vezi postareaRamo, la 07 September 2010 - 09:06 AM, a spus:

Ultimele mele torturi, defapt mai am cateva da mi lene sa le micsorez :(

Tort de nunta, crema de vanilie si cioco in 3 straturi (2 vanilei si unu cioco), blat negresa insiropat cu caramel
Un tort cadou, crema de cioco cu visine si nuci caramelizate

Oraselul lenes cu crema de vanilie si cioco
Pentru un pescar, crema de vanile, cioco cu visine si un strat de nuca prajita

Un tort simplu, doar de mancat pentru un client din Franta care le tot face surpize prietenilor sai cu cate un tort. A fost in tara si era curios sa vada ce tot lauda toata lumea surprizele lui. Crema: mouse de cafea
si spider cu vanilie si cioco

superbe!

Vezi postareadani_ela, la 08 September 2010 - 08:10 PM, a spus:

ramo- este superb tortul de nunta ! ce nuanta ai folosit pt visiniul asta?
azi am terminat un tort pt o fetita. tortul , bineinteles, este o clona nereusita a tortului lissei :floare: . sa va mai spun ca comanda am primit-o aseara la ora 8? :-* mai ca imi venea sa refuz, dar cum nu se vede la orizont alta comanda , am zis da , si apoi m-o luat groaza , ca era deja maine :(

foarte frumos!vad ca te-ai specializat in printese!

Vezi postareacec, la 09 September 2010 - 01:13 PM, a spus:

Am vrut sa aduc fiecare in parte felicitari si laude ca le meritati din plin, nu e tort care sa nu-mi placa, dar vazand cat de in urma am ramas m-am lasat pagubasa
Sincere felicitari si cate o ;) tuturor fetelor pentru torturile prestate (le-am vazut pe toate printre picatele, fiind ocupata in perioada asta cu conservele pt iarna, si nu am decat cuvinte de admiratie si aprecieri)
Am incercat si eu sa pun colorantul in pasta atunci cand am topit jeleurile sperand ca voi obtine o culoare mai aprinsa, mai apropiata de rosu, dar tot ce am obtinut a fost o pasta roz mai sfarmicioasa care nu o puteam modela pt a face trandafiri sau crini asa ca am facut un tortulet pt a folosi pasta (mi-ar fi parut rau sa pierd aiurea ce am bagat in ea) si asta e ceea ce a iesit:

apoi m-am razgandit si am lasat doar un trandafir

care e mai fain cu unu sau cu trei dupa parerea voastra?

mie,cel cu trei imi place mai mult

Vezi postareaortansa, la 09 September 2010 - 05:27 PM, a spus:

Ramo-superbe,cel de nunta imi place mult.

Daniela-arata bine Belle a ta mov,poate trebuia sa fie mai mare,dar mie mi se pare ca ai reusit sa copii modelul foarte bine,tinand cont si de timpul scurt ,te-ai descurcat minunat.
Cec-imi place cu 3 trandafiri:-).hahah si eu sunt la fel de nehotarata cand vine vorba de ce/cat sa pun pe un tort:-)

Tortul meu de azi,pt o pustoaica de 19 ani-blat de ciocolata,insiropat cu sirop cu aroma de capsuni,umplut cu frisca si capsuni proaspete.As mai fi adaugat cate ceva ca decoratii,dar n-am mai avut timp-ieri m-au anuntat ca-l vor azi...asa ca asta a iesit,sper sa le placa.

ce-mi place gentuta!!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3659 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 13 September 2010 - 10:15 AM

Vezi postareadora, la 06 September 2010 - 03:33 PM, a spus:

Mimi draga evoluezi pe zi ce trece ...fii sigura ca in ritmul asta vei ajunge sa fii precum idolii tai in ale decoratului..:(
[/b][/color]

pai,ce ma fac,ca am idoli la nivelul carora nici nu visez ca voi ajunge vreodata
:floare: :-* :(

Vezi postareatango, la 06 September 2010 - 04:40 PM, a spus:

Buna fetelor. S-a terminat si pe la noi concediul, au trecut 2 saptamani mai repede ca niciodata. Nu am apucat sa citesc ce ati mai facut, am aruncat repede un ochi peste ultimele torturi postate. Sunt toate superbe, unul mai frumos ca altul, se vede ca sunteti adevarate profesioniste.
Acum parca nu-mi mai vine sa arat ce-am facut si eu, dar asta e, zic eu ca sunt inca incepatoare si am de unde invata. :(
CAm asta e ce-am mai lucrat eu:

felicitari,te-ai descurcat exemplar!

Vezi postareaDoriana, la 10 September 2010 - 09:45 PM, a spus:

Tortul ce l-am facut pentru azi , pentru o printesa care a implinit 6 ani :
Blat negresa fara cacao , insiropat cu sirop de zahar ars cu vanilie , crema mascarpone si ganache de ciocolata cu lapte . Nu stiu ce greutate a avut , cantarul meu merge doar pana la 3 kg , etajul de jos a avut 3 kg , fara pasta de zahar . A crescut blatul ca nebunul ... Am avut ceva probleme si cu umezeala . Tortul l-am dus la petrecere , a fost foarte apreciat , sper sa mai vina ceva comenzi in urma acestei petreceri ... mamicile participante mi-au cerut nr de tel ... Sarbatoritei ii straluceau ochii . La multi ani Giulik , sa cresti mare , sa fii sanatoasa .

simplu si delicat!

Vezi postareaRamo, la 11 September 2010 - 12:56 PM, a spus:

Acum torturile de ieri si azi, mai am unu pe maine da nu i-am facut inca figurinele :(
Intalnire de 10 ani de la terminarea liceului, sectia muzica. Crema de vanilie cu fructe, imbracat in pasta de zahar, accesorii tot din pasta de zahar si margelele din plastelina de ciocolata, a fost pentru 40 de persoane.
Pentru majorat, crema de iaurt cu visine si binen-teles fructele, blat negresa
Pentru acasa la d-soara cu majoratu, crema de frisca cu fructe, un fel de diplomat adaptat :(
Cheia a fost pentru tatal meu, copii nu m-au lasat sa fac alt model cu motivatia: ”poi bunu toata ziua ne repara bicicletele ” :(
Acesta a avut crema caramel si blat negresa, a cantarit 4 kg

Atasament moto copy.jpg

MIMI special thanks to you ;)

Atasament motomimi.jpg

si un tom fugarindu-l pe jerry ciocolatos
La acesta mi-am incercat cariocile ce pot, e pictat in intregime ;)

superbe,ca de fiecare data!Cel pt clasa de muzica m-a lasat cu gura cascata!
Ma bucur enorm ca ti-a inspirat motocicleta mea!

#3660 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 13 September 2010 - 10:20 AM

Vezi postareagloxinia, la 12 September 2010 - 10:00 AM, a spus:

Si acum sa incep eu. I-am tinut ziua lui Andrei. Am zis ca nu fac nici un tort la nimeni, am facut ce am facut si m-am invartit de cateva. :floare: Pur si simplu nu le-am putut refuza, doua le promisesem demult si am uitat de ele :-* celelete au fost un concurs de imprejurari.

Primul e tortul lui Andrei, ieri a fost petrecerea cu copii azi e cu adultii :( El si-a comandat in detalui toate accesoriile si a stat langa minecand le-am pus pe tort. De la mine am pus doar nisipul de pe plaja si tunul ;)

Atasament P1090078 1600x1200.JPG

cateva detalii:

A avut blat negresa, 2 creme de cioco (una cu lapte, una alba cu aschii de cioco neagra), iar blat, jeleu de capsuni si mouse de capsuni. Invelit in cioco plastica, decoratii din PDZ. A cantarit peste 9 kg :( Andrei si invitatii au inceput batalia intre atacatori si atacati iar in juma de minut asta a ramas din decorul muncit trei zile ;)

Acum restul:

Oti,in primul rand,sa-ti traiasca puiul,sa fie sanatos!Andrei,la multi ani!
Tortul este o adevarata poveste,cu toate detaliile.
Despre celelalte nu pot spune decat:bravo fata,esti profi!

Vezi postareadani_ela, la 12 September 2010 - 12:49 PM, a spus:

am facut si eu doua tortulete ieri.

si nelipsita papusica

primul tort este dupa o poza trimisa de mamica , doar ca a vrut printesa asta pe el . este un model luat de la stefana (asta mi-am dat eu seama , ca dna nu o stia , doar i-a placut tortul )

am spus eu ca te-ai specializat in printese!super ti-a iesit cifra!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic