vrabiuta, la 11 September 2010 - 07:10 PM, a spus:
Draga mea.... cuvintele sunt de prisos .....esti super-profi
Ai mina buna si sigura , ma refer la desenat si pictat ! Felicitari!
Multumesc frumos vrabiuta, pana la super profi mai am io cale lunga dar in modestia mea zic eu ca ma apropiu incet de profi macar sau ce inseamna profi pe la noi
MINI07, la 11 September 2010 - 07:12 PM, a spus:
Ramo, la 07 September 2010 - 09:06 AM, a spus:
Ultimele mele torturi, defapt mai am cateva da mi lene sa le micsorez
Tort de nunta, crema de vanilie si cioco in 3 straturi (2 vanilei si unu cioco), blat negresa insiropat cu caramel
Un tort cadou, crema de cioco cu visine si nuci caramelizate
Oraselul lenes cu crema de vanilie si cioco
Pentru un pescar, crema de vanile, cioco cu visine si un strat de nuca prajita
Un tort simplu, doar de mancat pentru un client din Franta care le tot face surpize prietenilor sai cu cate un tort. A fost in tara si era curios sa vada ce tot lauda toata lumea surprizele lui. Crema: mouse de cafea
si spider cu vanilie si cioco
Ramo , imi place tortul tau de nunta de nu mai pot !!! E piele de cioco sau e pdz grena ??? Asa simplu , elegant si de efect , ce mai !!!
Tortul de nunta e in pasta de zahar, nu stiu la care te referi grena sau defapt nu stiu ce e grena
Doriana, la 11 September 2010 - 07:19 PM, a spus:
Nu l-am cantarit ca n-am avut cu ce , eventual pe cantarul de persoane , sa-l fi luat in brate , si apoi sa fac scaderea . Tortul a fost cadoul nostru pentru o fetita prietena , asa ca nu mi-am facut mari probleme ca nu stiu cate kg are ...
Ramo, cum sa ma supar ? Daca-ti spun ca am vrut sa scriu cu royal , si n-am gasit duiul nr2 , ma crezi ? Prin cel nr1 n-a vrut sa iasa , eram in intarziere , asa ca am scris repede cu o carioca . Am gasit duiul nr2 azi , cand am cautat altceva ... Tot am zis ca-mi pun toate ustensilele intr-o singura cutie mai mare , ca asa uite ce patesc ...
Foarte frumoase toate torturile tale , Ramo . Ce faini ti-au iesit omuletii la cel pt scoala de muzica , super . Tom si jerry imi plac tare mult , sunt desenele mele preferate , asa ca si tortul tau imi place foarte mult , a iesit fain asa facut cu cariocile . Cadoul e ... atat de visiniu ...
La multi ani , tatalui tau , sa fie sanatos , sa fie inca multi ani alaturi de voi , sa repare inca multe biciclete .
Daca a fost cadou se intelege, la cadouri nici eu nu ma chinui sa cantaresc si nici la cele la care le stabilesc pretu dinainte
Multumesc frumos de aprecieri si de urarile pt tatal meu, sa dea Domnu. Cadoul e asa de visiniu pt ca am folosit colorant praf
cec, la 11 September 2010 - 08:07 PM, a spus:
Doriana f frumos si f placuta nuanta, imi plac si fluturasi deci imi place cum ti-a iesit
Ramo toate sunt facute in 2 zile?
ff faine, imi plac toate, dar imi face cu ochiul cel cu tom si jerry, as incerca si eu dar... mi-e teama ca nu imi iese, sunt cam antitalent la desen
cum l-ai facut?
ai decupat un desen si ai conturat dupa desen?
Da Ceci in 2 zile si mai am unu pe care l-am terminat aseara, l-am si dat, tre sa descarc pozele. Joi dimineata am copt, defapt pana pe la 5 am tot copt, apoi m-am apucat la umplut primele 4 care trebuiau predate vineri. Vineri dimineata am acoperit si am umplut celelalte si pe urma am terminat cu decoratiile. Toate exceptand motocicleta le-am predat dupa 7 seara asa ca am avut timp.Motocicleta am facut-o in 5 minute, e din cioco plastica altfel nu reuseam sa o termin, trebuia sa fie gata tot pe 7 seara si la 1 am primit un telefon ca ajunge in maxim o ora dupa el, era doar acoperit

de aia si decorul atat de simplist
Nu-i greu de pictat, iti faci un sablon pentru contur si restul e usor mai ales acum ca ai carioci
gloxinia, la 12 September 2010 - 09:27 AM, a spus:
Ramo sunt super toate! Waaaw ce mult imi plac!
Citeaza
Acesta are crema de iaurt cu fructe de padure, balt negresa si e tot pentru 40 de persoane. De personajele astea nu am auzit in viaa mea pana la comanda asta, ma bucur ca au iesit ..
Hai tu Ramo, nu il stii pe Pocoyo? Sa fim seriosi noi ne delectam de mult cu el. Se pare ca ai copii cuminti totusi. Al meu cum deschide ochii urla: muzica, muzica!
La multi ani, tatalui tau! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si viata lunga.
Mersi Oti de tot si sa te asculte Domnu
Eu chiar nu auzisem de pocoyo pana acum, pe canalul unde se uita ai mei copii nu ruleaza si da chiar am copii cuminti ca tine de altfel
gloxinia, la 12 September 2010 - 10:05 AM, a spus:
Acum restul:
Un tort surpriza pentru fostul meu diriginte, prof de mate ce scrie poezii:
Un tort de botez pentru un baietel:
Un tort pentru doua fetite:
Un tort pentru o graviduta:
Si un tort ce mi-a dat ceva batai de cap, ziceti voi ce reprezinta:
unele sunt cu crema de fructe de padure altele cu 3 cioco. Toate au blat negressa si sunt imbracate in PDZ.
Oh da vad ca nu te-ai jucat nici tu degeaba week-end-u asta, imi place tare de tot tortul pentru prof si solaru, cum l-ai facut sa stea asa arcuit si sa nu se rupa, cu cat timp inainte ai uscat capacu? Si ce bete is alea de sustinere a capacului ca par de sticla

Super faine toate.
La multi ani Andrei!!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si imaginatie sa o pui pe mami la lucru sa se bucure de tine si sa-ti faci fericiti parintii prin tot ce vei face tu in viata