Fetele , numa` torturi unul si unul ... Nu stiu sa spun care-mi place mai mult ...
Stefana , aplauze pentru toate torturile tale . Super executate , culori frumoase , curate , si o gama variata de torturi ,adica si pentru copii , si pentru adulti ...
Ramo , ce de detalii ai facut la bordul ala , ce reprezinta , totusi ? fluturasul ...
Porcul mistret e atat de ... adevarat ... Felicitari .
Anca , m-am indragostit de batraneii tai . Ce faini ti-au iesit , sunt tare simpatici . Ai avut ceva de munca la ei . Mie mi se pare ca e tare greu sa faci oameni... Tortul inima e foarte frumos , atat de elegant ...
Vin si eu cu un tort , facut pentru o tanara , cadou de la iubitul ei :
blat negresa , bine insiropat cu un sirop facut din glazura oglinda (ramasa de la alt tort) diluat cu apa , crema mascarpone si ganache de ciocolata cu lapte . Decorul asta m-a chinuit destul de mult ... Eu n-am mai facut pana acum trandafiri , decat stilizati , aia imi ies din prima ... Dar omul dorea trandafiri , asa ca am facut trandafiri , frumosi , zic eu (mi-au murit toti laudatorii

) si mai voia o esarfa din aia agatata cumva de tort , mie mi-a iesit altceva , nu esarfa , dar a fost incantat cand a venit dupa tort ...
Fetele care fac esarfe frumoase , poate pozati cum le faceti si invatam si noi . Ca io m-am tot gandit , cum sa fac , dar mai mult de atat nu mi-a iesit ... Oti , mersi de pont

, la sfatul ei am facut pe bucati , pe care le-am lipit apoi ...
Va doresc tuturor o duminica placuta , alaturi de cei dragi voua .