Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3761 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 27 September 2010 - 08:08 AM

[quote name='Ramo' date='25 September 2010 - 10:42 PM' timestamp='1285443744' post='57754']
Multumesc frumos Tango, biberonul cred ca il pun si la tortul lui de nunta, il fac in loc de miri :lol:

La tine e bine ca e biberonul, ce ma fac eu ca o sa vrea decor cu tzatza la care nu cred sa renuntam pana atunci =:lol:)

wow, Gloxinia si Ramo cand aveti timp sa faceti atatea torturi. Nu are rost sa spun la fiecare ca e frumos ca stiti deja. Felicitari!!

Ramo cum ai reusit sa obtii culori asa frumoase la tortul cu trenulet? Stiu ca spuneti ca le pictati dar arata atat de intens si de vesel, parca asta e altfel.
Iar culoarea neagra de la cel de majorat? Ai pictat cioco plastica? Cand imbraci un tort in cioco plastica la fel il ungi cu un strat de unt?

Mini07 foarte vesele torturile. Cel de botez mi-ar place si mie sa il fac, asa cu multe, multe floricele. La fel si cel in 2 culori, astept o ocazie pentru el. Cred ca e cazul sa ma apuc de facut floricele de pe acum la ce torturi mi-am ales :)

Gabrenie, nici eu nu stiu desenele animate cu Ben Ten dar din ce imagini am mai vazut sigur seamana. Si arata tare bine, o sa fie incantat baietelul.

edit: mesajul trebuia sa fie mai lung, am mai uitat ceva fete, dani_ela, oana cristina, dar s-a trezit piticul si nu mai pot sta :D
www.torturidelicioase.wordpress.com

#3762 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 27 September 2010 - 08:22 AM

Vezi postareaRamo, la 26 September 2010 - 05:06 PM, a spus:

La tortul de nunta trandafirii sunt naturali, teoretic mireasa a zis ca face buchet natural cu flori de culoarea crem inchis de aia o ales si culoarea la tort asa, in final eu am primit 5 fire de trandafiri albi, i-am asezat asa incat sa dea bine in poze :lol:

Ramo, torturile sunt impecabile, cel mai mult imi place cel de 18 ani. Pielea de ciocolata este dupa reteta Dorei? Ai inlocuit cioco alba cu cioco neagra si... atat? Sau e postata pe undeva si pielea neagra? Blatul rosu, cum de e asa rosu? L-ai pictat? Este o culoare f frumoasa si puternica...

Vezi postareadani_ela, la 26 September 2010 - 06:34 PM, a spus:

hai ma , fetele , ca oricum il puuuun... :lol: ca mie imi e drag. doar ca tare m-o chinuit pasta de zahar . s-a umezit intr-un hal , ca mi-era teama ca se topeste pur si simplu.

Wow!, Dani, ce frumos este! De mult sunt cu ochii pe modelul asta de tort de botez, numai ca n-am pt cine sa-l fac... Prietenele mele care au copii mici prefera sa cumpere de la cofetarie, sa nu "ma deranjeze", cica... Tare mult imi place, cum i-ai facut mutrita?

Vezi postareaMINI07, la 26 September 2010 - 08:09 PM, a spus:

Si un tort de botez inspiratie Snej , modelul asta a fost comandat ...cu blat negresa , ganache de cioco si crema caramel

Foarte frumos, Min! Ti-a iesit!

Vezi postareagabrenia, la 26 September 2010 - 08:49 PM, a spus:

[b]Acum sa va arat tortul pe care l-am facut ieri pentru un baietel de 5 ani care este fan absolut Ben Ten.A avut 3 kg. blat simplu pandispan insiropat cu sirop din zahar ars si rom,crema de ciocolata . Sincer,am cam bibilit la el.Adevarul e ca m-am cam complicat singura facand 3D ,puteam sa il fac plat dar parca mi-am zis eu ca nu avea acelasi farmec si impact.cand fac o treaba imi place sa o fac bine si frumos ;sper eu ca am reusit.Singurul arbitru va fi pustiul si imi pare rau ca nu i-am vazut reactia...L-o fi recunoscut!/b]

Super tare, Gabrenia! Nu prea-l stiu eu pe Ben 10 asta, dar al tau e reusit. Ai cumva poze pas cu pas de la executie? Ca stiu ca tu mai faci... mi-ar placea sa vad cum l-ai "construit".

#3763 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 27 September 2010 - 08:36 AM

Vezi postareaRamo, la 26 September 2010 - 02:37 PM, a spus:

Ciocolata + visine, blat negresa, imbracat in pasta de zahar si piele de ciocolata

Atasament majorat copy.jpg

Trenuletu a fost cu umpluturi diferite, o parte a a vut crema de vanilie + banane, iar o alta parte a avut crema de iaurt cu fr de padure, nu mai stiu care vagon cu ce a fost ...

Atasament trenulet copy.jpg

Ramo, inca o intrebare mai am. De unde cumperi suporturile pe care asezi tortul? Cele aurii (am vazut si rotunde si patrate) le gasesti in magazine? Cam cat costa unul si as vrea sa stiu daca respectivii trimit si prin posta pt ca eu nu reusesc sub nicio forma sa gasesc la mine la Braila, am cautat si la Bucuresti, chiar si prin strainataturi, si tot n-am gasit. Si mai ai unele, mai groase, pe marginea carora lipesti o panglica. Astea cum sunt, le cumperi sau la faci din ceva (din ce?)?

#3764 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 27 September 2010 - 09:17 AM

Vezi postareatango, la 27 September 2010 - 08:08 AM, a spus:

wow, Gloxinia si Ramo cand aveti timp sa faceti atatea torturi. Nu are rost sa spun la fiecare ca e frumos ca stiti deja. Felicitari!!

Ramo cum ai reusit sa obtii culori asa frumoase la tortul cu trenulet? Stiu ca spuneti ca le pictati dar arata atat de intens si de vesel, parca asta e altfel.
Iar culoarea neagra de la cel de majorat? Ai pictat cioco plastica? Cand imbraci un tort in cioco plastica la fel il ungi cu un strat de unt?

Mini07 foarte vesele torturile. Cel de botez mi-ar place si mie sa il fac, asa cu multe, multe floricele. La fel si cel in 2 culori, astept o ocazie pentru el. Cred ca e cazul sa ma apuc de facut floricele de pe acum la ce torturi mi-am ales :)

Gabrenie, nici eu nu stiu desenele animate cu Ben Ten dar din ce imagini am mai vazut sigur seamana. Si arata tare bine, o sa fie incantat baietelul.

edit: mesajul trebuia sa fie mai lung, am mai uitat ceva fete, dani_ela, oana cristina, dar s-a trezit piticul si nu mai pot sta :D

Timp??? Poi intre timp ... in timp ce dorm piticii, in timp ce se joaca, in timp ce ... ar fi multe timpuri, dar ne facem, incercam pe cat posibil sa nu neglijam pe cei dargi si de aia suntem si obosite :lol: dar ne intram usor in ritm. Anul trecut imi trebuia o noapte intreaga sa fac un tortulet si poate nu reuseam sa-l termin, acum fac 4-5 torturi in timpu ala. Cred ca e important sa ne stim organiza timpul, pe care eu inca invat sa-l organizez dar zic eu am facut progrese uriase :P

Exact, l-am picatat, am pus putina esenta si mai mult colorant, am niste coloranti de la o alta firma-nu wilton si sunt mult mai intensi.
Ciocolata nu e pictata asa e ea mai neagra, e ciocolata festina neagra.

Vezi postareaLuminis, la 27 September 2010 - 08:22 AM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 26 September 2010 - 05:06 PM, a spus:

La tortul de nunta trandafirii sunt naturali, teoretic mireasa a zis ca face buchet natural cu flori de culoarea crem inchis de aia o ales si culoarea la tort asa, in final eu am primit 5 fire de trandafiri albi, i-am asezat asa incat sa dea bine in poze ;)

Ramo, torturile sunt impecabile, cel mai mult imi place cel de 18 ani. Pielea de ciocolata este dupa reteta Dorei? Ai inlocuit cioco alba cu cioco neagra si... atat? Sau e postata pe undeva si pielea neagra? Blatul rosu, cum de e asa rosu? L-ai pictat? Este o culoare f frumoasa si puternica...

hai ma , fetele , ca oricum il puuuun... :lol: ca mie imi e drag. doar ca tare m-o chinuit pasta de zahar . s-a umezit intr-un hal , ca mi-era teama ca se topeste pur si simplu.

Wow!, Dani, ce frumos este! De mult sunt cu ochii pe modelul asta de tort de botez, numai ca n-am pt cine sa-l fac... Prietenele mele care au copii mici prefera sa cumpere de la cofetarie, sa nu "ma deranjeze", cica... Tare mult imi place, cum i-ai facut mutrita?

Si un tort de botez inspiratie Snej , modelul asta a fost comandat ...cu blat negresa , ganache de cioco si crema caramel

Foarte frumos, Min! Ti-a iesit!

[b]Acum sa va arat tortul pe care l-am facut ieri pentru un baietel de 5 ani care este fan absolut Ben Ten.A avut 3 kg. blat simplu pandispan insiropat cu sirop din zahar ars si rom,crema de ciocolata . Sincer,am cam bibilit la el.Adevarul e ca m-am cam complicat singura facand 3D ,puteam sa il fac plat dar parca mi-am zis eu ca nu avea acelasi farmec si impact.cand fac o treaba imi place sa o fac bine si frumos ;sper eu ca am reusit.Singurul arbitru va fi pustiul si imi pare rau ca nu i-am vazut reactia...L-o fi recunoscut!/b]

Super tare, Gabrenia! Nu prea-l stiu eu pe Ben 10 asta, dar al tau e reusit. Ai cumva poze pas cu pas de la executie? Ca stiu ca tu mai faci... mi-ar placea sa vad cum l-ai "construit".

Pielea de ciocolata nu e altceva decat plastelina de ciocolata. Culoarea rosie e pictata cu un colorant ”chinese red” asa ii zice, e un rosu foarte intens

Vezi postareaLuminis, la 27 September 2010 - 08:36 AM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 26 September 2010 - 02:37 PM, a spus:

Ciocolata + visine, blat negresa, imbracat in pasta de zahar si piele de ciocolata

Trenuletu a fost cu umpluturi diferite, o parte a a vut crema de vanilie + banane, iar o alta parte a avut crema de iaurt cu fr de padure, nu mai stiu care vagon cu ce a fost ...

Ramo, inca o intrebare mai am. De unde cumperi suporturile pe care asezi tortul? Cele aurii (am vazut si rotunde si patrate) le gasesti in magazine? Cam cat costa unul si as vrea sa stiu daca respectivii trimit si prin posta pt ca eu nu reusesc sub nicio forma sa gasesc la mine la Braila, am cautat si la Bucuresti, chiar si prin strainataturi, si tot n-am gasit. Si mai ai unele, mai groase, pe marginea carora lipesti o panglica. Astea cum sunt, le cumperi sau la faci din ceva (din ce?)?

Da, le iau dintr-un magazin, din cate stiu eu ei nu fac livrari, dar du-te la targurile de nunti cand sunt la voi in oras, asa am dat si eu de ei si de altii, dar sunt singurii care vand la bucata. Platorile carora le lipesc panglica sunt facute la comanda din blat de mobila pe care mi l-au taiat la dimensiunea ceruta si mi-au lipit o margine ca sa nu se vada furniru ala sau cum s-o numi, eu in general lipesc panglica ca e mai elegant.
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3765 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 09:37 AM

Vezi postareaRamo, la 27 September 2010 - 09:17 AM, a spus:

Timp??? Poi intre timp ... in timp ce dorm piticii, in timp ce se joaca, in timp ce ... ar fi multe timpuri, dar ne facem, incercam pe cat posibil sa nu neglijam pe cei dargi si de aia suntem si obosite :) dar ne intram usor in ritm. Anul trecut imi trebuia o noapte intreaga sa fac un tortulet si poate nu reuseam sa-l termin, acum fac 4-5 torturi in timpu ala. Cred ca e important sa ne stim organiza timpul, pe care eu inca invat sa-l organizez dar zic eu am facut progrese uriase :D

Exact, l-am picatat, am pus putina esenta si mai mult colorant, am niste coloranti de la o alta firma-nu wilton si sunt mult mai intensi.
Ciocolata nu e pictata asa e ea mai neagra, e ciocolata festina neagra.

Poti da, te rog, mai multe lamuriri cu privire la coloranti? Am vazut ca fetele tot mai intreaba dar nu am vazut un raspuns lamuritor :lol: . Se poate sa nu fi ajuns sa citesc eu tot.
Deci cum sunt colorantii? Praf sau lichizi? Cum se numeste firma si de unde ii achizitionezi tu? Cred ca noi toate am fi fericite sa ne luam si noi si sa nu ne mai chinuim cu rosul de la Wilton sau Coloseli.

Nu mai lucrezi cu acea ciocolata cuvertura de la depozitul din Cihei? Festina e mai buna?

Si as mai avea o intrebare despre sustinerea torturilor mai mari de 5 etaje: ai ceva pe mijloc care le face mai "compacte"? Ceva bat pe mijloc care sa le ajute sa stea locului si sa nu se imprastie cand sunt aduse la sala?

Vad ca m-am trezit cu o multime de intrebari azi :lol: !

#3766 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 09:44 AM

Mini ti-a iesit suuuper :lol: Si eu l-am mai facut o data w-e asta pe varianta rotunda:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2010/post-43-128557347608.jpg

#3767 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 27 September 2010 - 09:57 AM

Vezi postareasnej, la 27 September 2010 - 09:37 AM, a spus:

Poti da, te rog, mai multe lamuriri cu privire la coloranti? Am vazut ca fetele tot mai intreaba dar nu am vazut un raspuns lamuritor :lol: . Se poate sa nu fi ajuns sa citesc eu tot.
Deci cum sunt colorantii? Praf sau lichizi? Cum se numeste firma si de unde ii achizitionezi tu? Cred ca noi toate am fi fericite sa ne luam si noi si sa nu ne mai chinuim cu rosul de la Wilton sau Coloseli.

Nu mai lucrezi cu acea ciocolata cuvertura de la depozitul din Cihei? Festina e mai buna?

Si as mai avea o intrebare despre sustinerea torturilor mai mari de 5 etaje: ai ceva pe mijloc care le face mai "compacte"? Ceva bat pe mijloc care sa le ajute sa stea locului si sa nu se imprastie cand sunt aduse la sala?

Vad ca m-am trezit cu o multime de intrebari azi :lol: !

Ioi, da nu ma fastacesc deloc, colorantii sunt tot gel si ii iau de la sugarcraft din state, sunt cei de la categoria ” Professional gel paste colors”. In general fac comanda de aici si ii trimit la cineva care mi-i trimite in tara ori pe cineva cunoscut ori pe posta. Ultima data i-am comandat si mi i-au livrat ei direct si a fost f bine, nu a fost exagerat de scump transportul, prefer sa-i comand direct ca sa nu pun lumea pe drumuri, dar daca stiu ca vine cineva cunoscut acasa atunci profit si imi aduc ei si asa scap de o taxa :D
Colorant praf am doar visiniu si e luat de aici de la mine din sat ;) Prafuri ce am de dincolo sunt petal dust si in genu cu care se face deasupra.

Ciocolata mai folosesc inca de la depozit dar acea ciocolata nu e neagra, e maro si prefer sa nu mai pictez pasta ci sa folosesc ciocolata in loc de maro pe cat posibil, daca si clientul vrea asta normal ...

Pentru sustinere nu am nici un bat in mijloc, am doar betele de sustinere, lasa ca in 16 am tort de nunta iar si de nu uit fac poze sa vedeti betele mele care sunt mult mai stabile, seamana cu cele de la wilton doar ca sunt improvizatie romaneasca :)

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3768 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 27 September 2010 - 09:58 AM

Vezi postareasnej, la 27 September 2010 - 09:44 AM, a spus:

Mini ti-a iesit suuuper :lol: Si eu l-am mai facut o data w-e asta pe varianta rotunda:

Tortul tau de botez e minunat, botoseii aia ma termina!!!

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3769 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 27 September 2010 - 10:05 AM

Ramo multumesc pentru urari;Nici eu nu stiam de acest personaj animat dar am cautat pe net imagini si am gasit poze cu acest baietel si ceasul lui miraculos care se transforma in tot felul de personaje super puternice;Da,tortul e acoperit cu pasta de zahar si am folosit pentru baietel alt blat mai mic pe care l-am sculptat.Nu l-am sustinut cu bete pentru ca nu era asa de greu cum pare.Am lasat pandispanul fara crema ,doar l-am insiropat putin pt. ca m-am gandit ca se va ingreuna de la pasta de zahar,de fapt din marshmallows.Am vazut pe la tv despre pasta din cereale dar noi nu avem asa ceva pe aici;sunt convinsa ca mi-ar fi fost mult mai usor sa modelez pasta aceea.Nu mai stiu sigur dar parca Ortansa facuse un asemenea blat din cereale?Sa ma corectati daca gresesc.tango multumesc frumos de aprecieri.Am aflat care a fost reactia baietelului ;suuuper incantat si entuziasmat !Merita sa ii faci fericiti!Luminis multumesc pentru aprecieri!Sigur ca am facut poze pas cu pas de la executia lui (mai incape vorba,doar sunt paparazza familiei! :lol: ).Sa ma gandesc unde le postez,cred ca la Decoratii,nu?Pupici!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#3770 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 10:24 AM

Vezi postareaRamo, la 27 September 2010 - 09:57 AM, a spus:

Ioi, da nu ma fastacesc deloc, colorantii sunt tot gel si ii iau de la sugarcraft din state, sunt cei de la categoria ” Professional gel paste colors”. In general fac comanda de aici si ii trimit la cineva care mi-i trimite in tara ori pe cineva cunoscut ori pe posta. Ultima data i-am comandat si mi i-au livrat ei direct si a fost f bine, nu a fost exagerat de scump transportul, prefer sa-i comand direct ca sa nu pun lumea pe drumuri, dar daca stiu ca vine cineva cunoscut acasa atunci profit si imi aduc ei si asa scap de o taxa :lol:
Colorant praf am doar visiniu si e luat de aici de la mine din sat :D Prafuri ce am de dincolo sunt petal dust si in genu cu care se face deasupra.

Ciocolata mai folosesc inca de la depozit dar acea ciocolata nu e neagra, e maro si prefer sa nu mai pictez pasta ci sa folosesc ciocolata in loc de maro pe cat posibil, daca si clientul vrea asta normal ...

Pentru sustinere nu am nici un bat in mijloc, am doar betele de sustinere, lasa ca in 16 am tort de nunta iar si de nu uit fac poze sa vedeti betele mele care sunt mult mai stabile, seamana cu cele de la wilton doar ca sunt improvizatie romaneasca :lol:

Imi poti da adresa, te rog, de pe site-ul de unde iti trimite de-a dreptul? Mi-as comanda si eu azi ca am cam ramas fara. :) . Merci.

#3771 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 27 September 2010 - 10:26 AM

Fetelor , sunteti minunate . Nu are rost sa va iau pe rand , ca am ramas rau in urma , dar am urmarit fiecare tort , va felicit pe fiecare , va imbratisez cu drag si va doresc mult spor in tot ce faceti . Sunt unele torturi care m-au lasat masca ... Eu deocamdata somez ...

Ramo , La multi ani pentru Praslea . :lol:

Stiti careva , daca nu am culoarea ivory , o pot obtine din ceva asocieri de culori ? Adica un bej cumva ... culoarea untului ? :lol:
mama de fete cucuiete Imagine postata

#3772 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 27 September 2010 - 11:04 AM

Vezi postareagabrenia, la 27 September 2010 - 10:05 AM, a spus:

Ramo multumesc pentru urari;Nici eu nu stiam de acest personaj animat dar am cautat pe net imagini si am gasit poze cu acest baietel si ceasul lui miraculos care se transforma in tot felul de personaje super puternice;Da,tortul e acoperit cu pasta de zahar si am folosit pentru baietel alt blat mai mic pe care l-am sculptat.Nu l-am sustinut cu bete pentru ca nu era asa de greu cum pare.Am lasat pandispanul fara crema ,doar l-am insiropat putin pt. ca m-am gandit ca se va ingreuna de la pasta de zahar,de fapt din marshmallows.Am vazut pe la tv despre pasta din cereale dar noi nu avem asa ceva pe aici;sunt convinsa ca mi-ar fi fost mult mai usor sa modelez pasta aceea.Nu mai stiu sigur dar parca Ortansa facuse un asemenea blat din cereale?Sa ma corectati daca gresesc.tango multumesc frumos de aprecieri.Am aflat care a fost reactia baietelului ;suuuper incantat si entuziasmat !Merita sa ii faci fericiti!Luminis multumesc pentru aprecieri!Sigur ca am facut poze pas cu pas de la executia lui (mai incape vorba,doar sunt paparazza familiei! :D ).Sa ma gandesc unde le postez,cred ca la Decoratii,nu?Pupici!

Da, Ortansa a facut si nu e greu de facut si intr-adevar e mult mai usor de modelat. Nu stiu daca e aceeasi pasta cu cea de la tv ca asta e buna rau si se poate manca nu se betoneaza sa-ti crape dintii in ea :P

Vezi postareasnej, la 27 September 2010 - 10:24 AM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 27 September 2010 - 09:57 AM, a spus:

Ioi, da nu ma fastacesc deloc, colorantii sunt tot gel si ii iau de la sugarcraft din state, sunt cei de la categoria ” Professional gel paste colors”. In general fac comanda de aici si ii trimit la cineva care mi-i trimite in tara ori pe cineva cunoscut ori pe posta. Ultima data i-am comandat si mi i-au livrat ei direct si a fost f bine, nu a fost exagerat de scump transportul, prefer sa-i comand direct ca sa nu pun lumea pe drumuri, dar daca stiu ca vine cineva cunoscut acasa atunci profit si imi aduc ei si asa scap de o taxa :P
Colorant praf am doar visiniu si e luat de aici de la mine din sat :P Prafuri ce am de dincolo sunt petal dust si in genu cu care se face deasupra.

Pentru sustinere nu am nici un bat in mijloc, am doar betele de sustinere, lasa ca in 16 am tort de nunta iar si de nu uit fac poze sa vedeti betele mele care sunt mult mai stabile, seamana cu cele de la wilton doar ca sunt improvizatie romaneasca :)

Imi poti da adresa, te rog, de pe site-ul de unde iti trimite de-a dreptul? Mi-as comanda si eu azi ca am cam ramas fara. ;) . Merci.

www.sugarcraft.com, link direct la coloranti nu-ti pot da ca nu ma lasa, oriunde as intra, sus la link tot asta scrie,te descurci tu. In stanga in meniu o sa ai colorings, acolo intri la Paste-Gel Colotors si vezi tu mai jos pe pagina colorantii de care ziceam + multi altii :P

Vezi postareaDoriana, la 27 September 2010 - 10:26 AM, a spus:

Fetelor , sunteti minunate . Nu are rost sa va iau pe rand , ca am ramas rau in urma , dar am urmarit fiecare tort , va felicit pe fiecare , va imbratisez cu drag si va doresc mult spor in tot ce faceti . Sunt unele torturi care m-au lasat masca ... Eu deocamdata somez ...

Ramo , La multi ani pentru Praslea . :lol:

Stiti careva , daca nu am culoarea ivory , o pot obtine din ceva asocieri de culori ? Adica un bej cumva ... culoarea untului ? :lol:

Multumesc Doriana :P

Oti a obtinut culoarea untului din maro de la wilton, nu pui mult si o sa iasa. Succes!!!

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3773 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 11:04 AM

Pun ultimele mele distractii, majoritatea cu crema de iaurt si combinatii de fructe: fr de padure, afine, piersici, banane, visine. Am mai facut si 2 cu blaturi de bezea cu alune maruntite, unul cu crema de vanilie si frishca cu picaturi de caramel iar altul cu nesquik si frishca.Si cel albastru cu David pe el avea blaturi de cioco, crema de ciocolata, crema de caramel si crema de vanilie.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2010/post-43-12855781384.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2010/post-43-128557815027.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2010/post-43-128557816769.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2010/post-43-128557824659.jpg

#3774 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 11:09 AM

Cel sub forma de inimioara e din salam de biscuiti :lol: si mi se intarise destul de tare la frigider ca nu am mai reusit sa ii rotunjesc bine muchiile de sus si pasta am intins-o mai subtire ca nu mi-am dat seama si apoi era prea tarziu. Data viitoare stiu ca nu mai fac asa.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2010/post-43-128557835775.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2010/post-43-128557837117.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2010/post-43-128557839082.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2010/post-43-128557840756.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2010/post-43-128557841803.jpg

#3775 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 11:14 AM

Daniela, cum a mers modelul acela de pantofiori? Mie imi place ff mult si parca as incerca si eu. Ti-ai facut schita inainte sau ai decupat si facut ochiometric?

#3776 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 27 September 2010 - 12:14 PM

Oti, Ramo (sa-ti traiasca cel mic, La multi ani), Oana-Cristina (La multi ani pt cea mica), Mini, Daniela, Gabrenia, Vrabiuta, Tango, Hanny (Bun venit!) felicitari..ati facut niste torturi minunate :lol:

Snejana superbe toate creatiile tale!! :lol: ..vrei te rog sa spui ce program folosesti pt poze?..cum reusesti sa redai acel background professional din spatele torturilor?

Gabrenia talentul tau ma lasa mereu fara cuvinte!!! :)

#3777 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 27 September 2010 - 12:36 PM

Merci merci :floare:

Nu folosesc nimic program pentru poze, Dora, am o caramida de aparat cu care trebuie neaparat sa fac poza cu blitz ca altfel se vede cu pixeli. Cred ca e setat pe automat ca eu nu ma pricep sa fac cu manual.

Ce se vede in spatele tortului e o foaie mai grosuta, gen cartonata, dar nu e asa teapana. O pun pe birou si o ridic si pe monitor ca sa am background-ul. Pe partea de jos vine tortul si partea care acopera monitorul mi se vede de fapt in poze. Nu pot face poze din prea multe unghiuri ca hartia nu e asa de lata si atunci ies in decor si mi se vede peretele.
Cand ma grabesc nu mai insir foaia si fac doar pe birou -_- .
Sper ca am fost cat de cat coerenta :lol: .

#3778 Useril este offline   elena_antony 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 17-December 09
  • LocationLebanon-Beirut

Postat 27 September 2010 - 03:41 PM

Deci...wowwww !
Fetelor sunteti super talentate, bravo :floare: !Toate torturile sunt superbe!

#3779 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 27 September 2010 - 05:03 PM

hai ma , fetele , ca oricum il puuuun...

Ce te-ai codit atit ? E frumos tortul ! :P
Ca-ti doresti mai mult ? Stai la coada ... :D nu vezi cite aspiram la mai mult ? Las ca crestem noi mari ! :P

Vezi postareaMINI07, la 26 September 2010 - 08:06 PM, a spus:

Sa postez si eu ce am mai facut :

Foarte frumoase torturile tale !
Fetele ... sunt foarte derutata de diversele personaje din desene animate ! Habar n-am cine sunt, ce fac, cum le cheama! :floare: Ce saf, copiii mei sunt mari, pe vremea lor erau altfel de desene ! Cred c-ar trebui sa ma mai pun la curent si eu cu trend-ul!

Foarte finut si elegant ! Felicitari!

Draga mea tortul tau e frumos, da n-am habar cine e personajul! :P

#3780 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 27 September 2010 - 05:06 PM

Vezi postareasnej, la 27 September 2010 - 09:44 AM, a spus:

Mini ti-a iesit suuuper :floare: Si eu l-am mai facut o data w-e asta pe varianta rotunda:

Foarte elegant si finut, imi place mult de tot!

Vezi postareasnej, la 27 September 2010 - 11:09 AM, a spus:

O adevarata expozitie ! Foarte frumoase, felicitari!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul