Buna ziua , la fete !

Fac ce fac si raman in urma cu postatul ... Va urmaresc , si va felicit pe toate pentru minunatiile pe care le faceti .
Va multumesc tuturor pentru aprecieri .
Oti , m-am indragostit de tortul tau cu verde .

Ce ai pus in loc de stamine ? Chanelu` e , original ...
Mimi , frumoase torturi , unul si unul . Cel mai mult imi place cel pentru sarbatorirea a 50 de ani . Ador cescuta ce ai facut-o langa tigari . Masinuta e ''marca MIMI''
Daniela , foarte reusit tortul tau . Sa nu fii necajita , pentru incretirea pastei , eu cred ca te-ai straduit mult sa iasa drept , dar daca asa a vrut ea ... Sa stii ca am vazut in oras la noi , la cofetarii , torturi vai de mama lor ... ma tot gandesc , mie mi-ar fi rusine sa vin cu asa un tort si ei stateau relaxati , mai si pun niste preturi de te doare capul ... Tortul tau se vede ca e lucrat cu multa dragoste . Ai incercat ceva broderie cu royal ?
Sa stii ca am patit si eu sa nu-mi iasa royalul , la tortul cu trandafiri , cand am \facut margelutele de la baza , mi s-a infundat de nu stiu cate ori , am facut febra musculara la degete de cum trebuia sa strang de posh , si eu am folosit zaharul ce-l folosesc de obicei , ce o fi avut , nu-mi dau seama , n-am patit pana acum ...
Gabrenia , La multi ani fericiti de-acum inainte . Frumos tortul . Cioco aia scursa , si bilutele alea , si trandafirii ... N-am cuvinte . N-am idee ce greseli ai putut face , dar tortul e minunat . Gustul ... imi ploua in gura ...
Lissa , ca de obicei , impecabile . Atat de frumoase , atat de multe detalii la fiecare tort .

Stelutele pe ce fel de sarme le-ai pus ? Imi place tare mult cel roz cu nr 1 . De fapt , imi plac toate .
Ramo , faina poveste .

Atatea personaje ... Si atat de reale .
Ralu , fain bebel ai facut . Mie mi se pare greu de facut fete de oameni ... Apa ai facut-o din royal , sau frisca ? Printesa e ...
Va doresc tutror o zi cat mai placuta .