Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 17 October 2010 - 08:46 AM
Postat 17 October 2010 - 08:57 AM

Tortul e absolut adorabil, repede te-ai recuperat daca ai fost in stare sa il faci la 2 saptamai. Bravo

si

Postat 17 October 2010 - 09:48 AM

Mi-e asa dor de vremurile acelea de la inceput...

Te-ai recuperat foarte repede daca dupa 2 saptamani stai sa lucrezi la un tort de botez...dar cred ca de-abia asteptai! Foarte foarte frumos...ca toate celelalte care le-am admirat pana acum!

Postat 17 October 2010 - 10:01 AM
gloxinia, la 16 October 2010 - 11:34 PM, a spus:

Mereu zic ca e ultimul in genul asta, dar apoi ma razgandesc

Buna Gloxi! Merge o terapie cu 3 cioco din cand in cand!

Cum sa nu mai faci tortulete cu floricele...nu se poate?!Ziceai la un moment dat ca ai stat 2 ore sa decupezi floricele, ca e migalos..dar eu zic ca merita din plin cand vezi rezultatul! Simplu si elegant!

Imi fac si eu curaj ca astept sa primesc setul verde de la wilton intr-o saptamana...ca incepusem sa vizez numai floricele de la torturile voastre!

Pentru tine ....muuuulte

Postat 17 October 2010 - 11:52 AM
monicagurea, la 17 October 2010 - 08:46 AM, a spus:
Sa-ti traisca minunea ! Este adorabila! Sa fie sanatoasa si s-aveti parte numai de bucurii!
Foarte reusit si frumos tortul de botez! Felicitari!
Postat 17 October 2010 - 12:02 PM
divina, la 16 October 2010 - 10:58 PM, a spus:
Vrabiuta, ai mai reusit sa ajungi la Cast decor...eu doar de 2 ori i-am vizitat chiar daca stau in Bucuresti!Cum stau cu marfa?
Intr-o saptamina am fost de 2 ori....copiii locuiesc foarte aproape la circa 10-15 minute, dar cam pe degeaba... Voiam coloranti, am luat gel rosu de la Wilton( nu Mos Craciun!) si negru , la 10 lei cutiuta si un cutter pentru garoafa! Spunea d-na deloc draguta

In schimb, am fost la Hanul cu tei, la magazinele de arta plastica, de unde mi-am luat mai multe chestii ! Daca saptamina asta o sa-mi fie mai libera, o fac poze si o sa postez!
Postat 17 October 2010 - 12:15 PM
vrabiuta, la 17 October 2010 - 12:02 PM, a spus:
divina, la 16 October 2010 - 10:58 PM, a spus:
Vrabiuta, ai mai reusit sa ajungi la Cast decor...eu doar de 2 ori i-am vizitat chiar daca stau in Bucuresti!Cum stau cu marfa?
Intr-o saptamina am fost de 2 ori....copiii locuiesc foarte aproape la circa 10-15 minute, dar cam pe degeaba... Voiam coloranti, am luat gel rosu de la Wilton( nu Mos Craciun!) si negru , la 10 lei cutiuta si un cutter pentru garoafa! Spunea d-na deloc draguta

In schimb, am fost la Hanul cu tei, la magazinele de arta plastica, de unde mi-am luat mai multe chestii ! Daca saptamina asta o sa-mi fie mai libera, o fac poze si o sa postez!
Daa...cred ca e general valabil tratamentul primit la cast decor! Prima oara cand am fost m-am invartit pe acolo si nu m-a intrebat nimeni nimic, nimic...am zis astia nu se uita la persoane fizice...lucreaza numai cu juridicele...de asta e tratamentul asta "prietenos"!

De Hanul cu tei nu stiam...banuiesc ca e prin zona centrul vechi, lipscani?!
Postat 17 October 2010 - 12:44 PM
divina, la 17 October 2010 - 12:15 PM, a spus:
Da... desi l-am gasit foarte greu, noroc cu o d-ra amabila dintr-un magazin de pe Lipscani si culmea, e atit de usor de gasit...la intrare la circa 100-150 m , pe partea dreapta are un fel... de chestie din podele, cica ponton se numeste

Postat 17 October 2010 - 12:48 PM
vrabiuta, la 17 October 2010 - 12:44 PM, a spus:
divina, la 17 October 2010 - 12:15 PM, a spus:
Da... desi l-am gasit foarte greu, noroc cu o d-ra amabila dintr-un magazin de pe Lipscani si culmea, e atit de usor de gasit...la intrare la circa 100-150 m , pe partea dreapta are un fel... de chestie din podele, cica ponton se numeste

Sigur dau de el! Multumesc frumos de idee si sa folosesti cu spor ce ti-ai cumparat!

Postat 17 October 2010 - 01:23 PM

O explozie de culoare a fost in ce ne-ai aratat ultima data! Foarte foarte frumos! La impletitura aceea, ce frisca folosesti ca sa iasa atat de bine modelul?
Multumesc mult pentru aprecieri!

[/quote]
Dana stai linistita nu ai de ce sa-ti ceri scuze.
Frisca folosesc in functie de cerinta clientului in mare parte frisca artificiala praf ca astia cu asta sint obisnuiti dar si frisca naturala lichida mai rar ca nu o vor multi.
[quote name='gloxinia' date='17 October 2010 - 12:34 AM' timestamp='1287264859' post='60279']
Eu azi un tort cu 3 cioco cu care am facut terapie:
Mereu zic ca e ultimul in genul asta, dar apoi ma razgandesc

[/quote]
Si bine faci
foarte misto
[quote name='monicagurea' date='17 October 2010 - 09:46 AM' timestamp='1287297963' post='60305']
am revenit si eu dupa vreme lunga.. si dupa doua sapt de la nasterea bebelinei nr 2 vin cu un tort, tot de botez..si spre dezamagirea mea, tot ptr baietel. va prezint si noul membru al familiei, cu permisiunea voastra, Katja.
[/quote]
Doamne Monica ce dulce este.Sa va traiasca si sa va bucurati de ea
ai grija de tine

[/quote]
Esti o bomboana eu chiar uitasem de magazinul asta,pe Lipscani nu am fost de ani de zile dar dupa ce ai descris magazinul mi-am adus aminte
cred ca este acolo de cind eram copil
dar eu vrau sa vad ce ai luat frumos de acolo

Postat 17 October 2010 - 02:39 PM
monicagurea, la 17 October 2010 - 08:46 AM, a spus:

Doamne ce frumusete,ptiu,ptiu,sa creasca mare si sa va bucure sufletele!
FELICITARI!

Fetelor, tot ce faceti este absolut minunat!

Gloxi,foarte reusit!

Postat 17 October 2010 - 04:53 PM
Postat 17 October 2010 - 06:23 PM
Ortansa , sa-ti traiasca baiatul , sa fie sanatos , sa va aduca multe bucurii ! Frumoasa corabia , nici intr-o mie de ani n-as putea face asa ceva ...

Ramo , am vazut bebelu` ce sta pe nori ...

Dana(divina) bun venit printre noi , frumoase torturi .
Poate detaliezi putin glazurile alea colorate , ce ai pus , cat ai pus , cum ai facut ...

Oti , degeaba , asta e unul din modelele mele de suflet ... mie nu mi se pare ca merge greu ... e mult de decupat , da` e frumos ...

Monica , da` ai muncit ceva nu gluma la tortul de botez . Cate kg a avut si pentru cate persoane l-ai facut ?
Bombonica e superba , e asa scumpa ... Sa va traisca , sa fie sanatoasa .

Vin cu doua torturi , nu stiu cum da` n-am avut insiratie deloc ... Atata am putut ...

Acesta a fost cadou pentru un baietel prieten cu noi , a facut 11 ani . Blat negresa , insiropat cu sirop gros de ciocolata , crema de mascarpone si ganache de ciocolata cu lapte :

Al doilea pentru o fetita de 5 ani , blat negresa fara cacao ,
insiropat cu sirop de vanilie , crema de vanilie , care mi-a dat multe batai de cap , mi-a iesit prea moale , nu stiu de ce ...

Se vede ca e putin bombat ... ce o fi avut crema asta , nu stiu . Va rog puneti retetele voastre dupa care faceti crema de vanilie , poate imi dau seama si eu unde am gresit ...
Va doresc tuturor o seara cat mai placuta .

Postat 17 October 2010 - 07:12 PM

monica- sa iti traiasca puiutul ! ce frumusete ! si tortul , chiar daca e un `bis ` e super !
doriana- sunt foarte faine - perfect lucrate ! ti-am mai zis , eu as fi conturat balanta cu ceva RI

astea sunt torturile din we asta . cum a cam dat boala peste mine , ma multumesc ca am putut sa le termin

glazura de cioco este a adrianei (nu cea oglinda ) pe care am folosit-o prima oara , dar categoric nu si ultima , iar soricutii au fost facuti din pasta de zahar , si colorati cu RI .
Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 17 October 2010 - 07:13 PM
Postat 17 October 2010 - 08:02 PM

Divina bine ai venit, ma bucur mult si iti multumesc pt ca ma aflu si eu in listuta ta, cu toate ca sunt mai incepatoare!
Monica n-am putut sa ma abtin si sa nu te felicit pt minunatia de fetita, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Tortul e superb, ai toata admiratia mea avand in vedere ca ai nascut doar de 2 saptamani si faci torturi!
Postat 17 October 2010 - 08:38 PM
Gloxi-si mie-mi place modelul si parca il faci din ce in ce mai frumos.movul ala e superb,bravo!
Daniela-waw,cate torturi,si toate unul si unul,te admir pt. puterea de care dai dovada.cat despre boala,ce ai,imi pare rau,sper sa fie ceva trecator si sa te faci bine repede.
Doriana-multumesc de urari.torturile tale sunt imaculate:-),bravo!
Postat 17 October 2010 - 09:01 PM

Postat 18 October 2010 - 08:36 AM
MIMI, la 11 October 2010 - 09:43 AM, a spus:
Cecilia,foarte frumoase!Cel cu Tom imi place in mod special.
multumesc
ortansa, la 12 October 2010 - 10:18 PM, a spus:
Cec-imi place printesa ta pictata fff mult,nu stiu cum ai reusit sa o desenezi atat de fidel si fara greseli,bravo!si Tom& Jerry sunt faini.
multumesc
am colorat pasta in culorile necesare si apoi am facut par, fata, rochie, maini si am conturat si unit(gen puzzle), iar ochii,nas, gura le-am desenat cu corioca
Livia frumoase torturi, in special cel inimioara
wow Lissa cat de faine iti ies torturile, liliacul e fff reusit si imi place mult si tortul cu porumbei
Daniela cred ca ai inceput sa visezi printese la cate ai facut (probabil ai fi in stare sa le faci 'cu ochii inchisi'), iar celalalte sunt superbe
Ramo impecabile, ca de obicei
Mimi superbe torturi, imi place mult cel cu trandafiri galbeni , dar si cel cu perechea a iesit fff fain si reusit
Ortansa cat de faina si reala a iesit corabia, felicitari pt munca depusa, nu stiu cat ai
muncit la el dar cred ca s-a meritat, adevarata opera de arta
Divina bine ai venit, frumoase torturi si ff atent lucrate, felicitari
Gloxinia ff frumos si elegant a iesit tortul cu mov, cred ca s-a meritat timpul pierdut pe langa el
Monica bine ai revenit in lumea torturilor, tortul a iesit perfect. Sa va traiasca fetita si sa va aduca bucurii si binecuvantari in viata.
Doriana si in lipsa de inspiratie faci torturi faine, sunt simpatice torturile tale
Daniela tu chiar nu stai deloc?
iti doresc insanatosire grabnica iti doresc
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 18 October 2010 - 09:51 AM
Nu-mi schimb stilul(daca exista),doar mi-am propus sa incerc tot ce-mi place,ce-mi ramane lipit pe retina.
Gloxi,modelul asta e unul din cele care mi-au ramas pe retina si trebuie musai sa-l fac.
Monica,in primul rand felicitari pentru minunea mica,e superba!Felicitari pentru tort,e impecabil!
Doriana,cred ca ti-am mai spus,lucrezi foarte frumos si ordonat.
Daniela,torturile tale sunt foarte frumoase,tu stii asta!
Sanatate multa iti doresc!