Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#4381 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 18 November 2010 - 10:07 PM

Simonicka, bine ai venit in lumea noastra! ;) Facem un troc: tu ne inveti arta cuvantului si noi de invatam cu trandafirii... ce zici? Mi-a placut mult mesajul tau!

#4382 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 19 November 2010 - 01:47 AM

Ramo absolut superbe toatetorturile pe care le-ai expus acum.Mi-a placut in mod deosebit primul,cel de botez si profit de aceasta ocazie sa te intreb daca acel lila este de la LB?mi-am luat si eu dar nu l-am incercat inca,sincer imi e cam teama ,am auzit ca este cam urat,nu iese chiar asa o nuanta frumoasa.Cel mai mult insa mi-a placut cel cu scorpionul,este meserias,ce mai !Bancnota e faina tare,ce mai un tort chiar mai mult decat deosebit,rupt din tipare,felicitari!!Dora ,Monica sincer imi pare rau si regret mult incidentul si polemicele iscate intre voi.hai mai fetelor ca ne era asa de bine ,asa cu toatele!lasati la o parte toate gandurile rele ,neplacerile si haideti sa ne inveselim!Suntem in Sfantul post al Nasterii Domnului,trebuie sa fim mai buni,mai ingaduitori cu semenii nostri si mai iertatori.chiar daca ne-au gresit cine mai stie cu ce...trebuie sa iertam ...haideti fetelor ,nu mai fiti suparate,e mare pacat,zau!haideti sa nu-l lasam pe ala cu coarne sa-si bage coada intre noi,da?Va iubesc si va pup si sa nu plecati,da? ;) MesajulSimonickai a venit ca acel balsam pentru rana,cred ca vorbele ei au miscat pe toate fetele care au citit mesajul ei si multumesc ca in sfarsit a avut curajul sa ne scrie.Simonicka esti tare,pe bune !Pur si simplu am ras la descrierea torturilor tale,ai talent de povestitoare asa cum spunea si Lumi.Chiar,ce ar fi sa deschid un topic cu primul tort realizat de noi!Mama cred ca ce o sa mai radem!!!Eu am unul urat de tot parca zici ca e mutant!Vom pune si unul de actualitate,asa ca sa mai dregem busuiocul, va fi gen "asa da...asa nu ".sau ca in Harap-Alb cant calul acela amarat si pricajit a mancat jaratic si s-a facut un superb armasar.Il deschid?ce ziceti?Pupici tuturor si spor in toate! ;) ;)
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#4383 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 19 November 2010 - 08:09 AM

Vezi postareagabrenia, la 19 November 2010 - 01:47 AM, a spus:

Ramo absolut superbe toatetorturile pe care le-ai expus acum.Mi-a placut in mod deosebit primul,cel de botez si profit de aceasta ocazie sa te intreb daca acel lila este de la LB?mi-am luat si eu dar nu l-am incercat inca,sincer imi e cam teama ,am auzit ca este cam urat,nu iese chiar asa o nuanta frumoasa.Cel mai mult insa mi-a placut cel cu scorpionul,este meserias,ce mai !Bancnota e faina tare,ce mai un tort chiar mai mult decat deosebit,rupt din tipare,felicitari!!Dora ,Monica sincer imi pare rau si regret mult incidentul si polemicele iscate intre voi.hai mai fetelor ca ne era asa de bine ,asa cu toatele!lasati la o parte toate gandurile rele ,neplacerile si haideti sa ne inveselim!Suntem in Sfantul post al Nasterii Domnului,trebuie sa fim mai buni,mai ingaduitori cu semenii nostri si mai iertatori.chiar daca ne-au gresit cine mai stie cu ce...trebuie sa iertam ...haideti fetelor ,nu mai fiti suparate,e mare pacat,zau!haideti sa nu-l lasam pe ala cu coarne sa-si bage coada intre noi,da?Va iubesc si va pup si sa nu plecati,da? ;) MesajulSimonickai a venit ca acel balsam pentru rana,cred ca vorbele ei au miscat pe toate fetele care au citit mesajul ei si multumesc ca in sfarsit a avut curajul sa ne scrie.Simonicka esti tare,pe bune !Pur si simplu am ras la descrierea torturilor tale,ai talent de povestitoare asa cum spunea si Lumi.Chiar,ce ar fi sa deschid un topic cu primul tort realizat de noi!Mama cred ca ce o sa mai radem!!!Eu am unul urat de tot parca zici ca e mutant!Vom pune si unul de actualitate,asa ca sa mai dregem busuiocul, va fi gen "asa da...asa nu ".sau ca in Harap-Alb cant calul acela amarat si pricajit a mancat jaratic si s-a facut un superb armasar.Il deschid?ce ziceti?Pupici tuturor si spor in toate! ;) ;)

Gabitza hai vina incoace sa te tzuc ;)...ai avut o idee geniala!!! Chiar te rog sa-l deschizi acel topic...va fi o oaza de relaxare sunt sigura!!! :(

Cat despre incidentul iscat de Monica...sugestia mea nu s-a vrut inceput de litigiu...dar cred ca sunt in asentimentul tuturor ca nu puteam tace si sa accept acuzatiile nefondate!!! voi n-ati fi facut la fel? v-ati fi lasat acuzate fara drept de replica? oricum am reactionat ca o doamna cu bun simt...ca la cat m-au iritat acuzatiile nefondate puteam sa folosesc cuvinte triviale ceea ce nu-mi sta si nu mi-a stat niciodata in caracter!!!

In fine..din partea mea incidentul este trecut cu vederea...si o iert pe Monica pt nesabuinta ei...dehhh ce sa-i faci..fatuca tanara, sange navalnic. lauza...cunoastem..am trecut si noi prin asta :( :( ...Monica te iert!!! Facem pace? :P vino inapoi fata draga in familia noastra :P

#4384 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 19 November 2010 - 09:23 AM

Vezi postareadora, la 19 November 2010 - 08:09 AM, a spus:

Ramo absolut superbe toatetorturile pe care le-ai expus acum.Mi-a placut in mod deosebit primul,cel de botez si profit de aceasta ocazie sa te intreb daca acel lila este de la LB?mi-am luat si eu dar nu l-am incercat inca,sincer imi e cam teama ,am auzit ca este cam urat,nu iese chiar asa o nuanta frumoasa.Cel mai mult insa mi-a placut cel cu scorpionul,este meserias,ce mai !Bancnota e faina tare,ce mai un tort chiar mai mult decat deosebit,rupt din tipare,felicitari!!Dora ,Monica sincer imi pare rau si regret mult incidentul si polemicele iscate intre voi.hai mai fetelor ca ne era asa de bine ,asa cu toatele!lasati la o parte toate gandurile rele ,neplacerile si haideti sa ne inveselim!Suntem in Sfantul post al Nasterii Domnului,trebuie sa fim mai buni,mai ingaduitori cu semenii nostri si mai iertatori.chiar daca ne-au gresit cine mai stie cu ce...trebuie sa iertam ...haideti fetelor ,nu mai fiti suparate,e mare pacat,zau!haideti sa nu-l lasam pe ala cu coarne sa-si bage coada intre noi,da?Va iubesc si va pup si sa nu plecati,da? ;) MesajulSimonickai a venit ca acel balsam pentru rana,cred ca vorbele ei au miscat pe toate fetele care au citit mesajul ei si multumesc ca in sfarsit a avut curajul sa ne scrie.Simonicka esti tare,pe bune !Pur si simplu am ras la descrierea torturilor tale,ai talent de povestitoare asa cum spunea si Lumi.Chiar,ce ar fi sa deschid un topic cu primul tort realizat de noi!Mama cred ca ce o sa mai radem!!!Eu am unul urat de tot parca zici ca e mutant!Vom pune si unul de actualitate,asa ca sa mai dregem busuiocul, va fi gen "asa da...asa nu ".sau ca in Harap-Alb cant calul acela amarat si pricajit a mancat jaratic si s-a facut un superb armasar.Il deschid?ce ziceti?Pupici tuturor si spor in toate! ;) :(

Gabitza hai vina incoace sa te tzuc :(...ai avut o idee geniala!!! Chiar te rog sa-l deschizi acel topic...va fi o oaza de relaxare sunt sigura!!! ;)

Cat despre incidentul iscat de Monica...sugestia mea nu s-a vrut inceput de litigiu...dar cred ca sunt in asentimentul tuturor ca nu puteam tace si sa accept acuzatiile nefondate!!! voi n-ati fi facut la fel? v-ati fi lasat acuzate fara drept de replica? oricum am reactionat ca o doamna cu bun simt...ca la cat m-au iritat acuzatiile nefondate puteam sa folosesc cuvinte triviale ceea ce nu-mi sta si nu mi-a stat niciodata in caracter!!!

In fine..din partea mea incidentul este trecut cu vederea...si o iert pe Monica pt nesabuinta ei...dehhh ce sa-i faci..fatuca tanara, sange navalnic. lauza...cunoastem..am trecut si noi prin asta :( :P ...Monica te iert!!! Facem pace? :P vino inapoi fata draga in familia noastra :(

Dora, esti o doamna in adevaratul sens al cuvantului! Frumos din partea ta! Pupici si un milion de ;) !

#4385 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 19 November 2010 - 09:30 AM

Chiar,ce ar fi sa deschid un topic cu primul tort realizat de noi!Mama cred ca ce o sa mai radem!!!Eu am unul urat de tot parca zici ca e mutant!Vom pune si unul de actualitate,asa ca sa mai dregem busuiocul, va fi gen "asa da...asa nu ".sau ca in Harap-Alb cant calul acela amarat si pricajit a mancat jaratic si s-a facut un superb armasar.Il deschid?ce ziceti?Pupici tuturor si spor in toate! [/left] ;) ;)

Da, deschide-l, cat mai repede. Pana acum n-am aratat la nimeni primul meu tort... A fost asa de urat ca l-am mancat repede-repede, sa n-apuce cineva sa-l mai vada... ;)

#4386 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 19 November 2010 - 10:07 AM

Simona bine ai venit, unde ai stat ascunsa pana acum? Abia astept sa-ti vad urmatorul tort, mai mult pentru poveste pentru ca ai un har ...

Gabrenia darling, movul e de la LB, dar a iesit nuanta aia asa faina pentru ca nu am colorat pasta alba ci pasta roz, daca e alba nu-i asa faina nuanta ;)

Ar fi super fain topicul propus de tine, din pacate primul meu tort (ala de demult) il am doar video, pozele le-am pierdut pe toate intr-un accident nefericit. Sa vad daca reusesc cumva sa fac o poza dupa filmare, mi-ar placea tare sa vi-l arat., mai ales ca are si o poveste. Primul tort in pasta de zahar il am, m-am si laudat cu el la vremea aia :P
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4387 Useril este offline   simonicka 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 13-November 10
  • LocationIasi

Postat 19 November 2010 - 10:29 AM

Ei da domnule, asa da!
Astea sunt fetele de care m-am indragostit.. talentate, vesele, sugubete si frumoase!
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o. Chiar ma bucur ca mesajul meu v-a atins inima si va descretit putin fruntile. Ca sa nu incep acum marea tzucareala individuala si sa trezesc amintiri din epoca de aur cand ne scotea in fata careului... nu de alta da s-ar putea sa nu-mi fi asezat prea bine cravata acum de dimineata si sa o cam imbulinez, va tzuc pe toate de va sar fulgii ;) :) si va trimit in grup o imbratisare mareee, mare cat inima voastra :happy1: ;)
Cat despre talentul meu de povestitor... eu zic ca ar fi mai degraba o buna adaptare la situatie. Luminis, Cristinel, Gabrenia si Dora ...pai credeti voi vetelor ca daca s-ar fi aliniat planetele calumea si ar fi iesit tortuletele mele macar pe jumatate conform viziunii artistice (nu ca as fi iesit eu din fabricatie cu 2 maini stangi si alea fara experienta... nu, nu ...e charma domnule... ca daca-n stele scria ca o sa iasa o mandrete de tortulea, apai musai ar fi iesit) ... credeti voi ca nu veneam si eu cu ele frumos la defilare. Da cand vezi ce ciumafaie ti-a iesit din mana... macar gura sa mai salveze fundul.
Luminis, eu chiar ma prind la troc dar cum voi invatati intr-o zi cat altii in 10 ani parca vad ca voi o sa prezentati torturile in versuri si eu abia ajung la nivelul trandafiri fara putzulica. M-am prins eu cumva... toata treaba tot din gura se rezolva. Educatia din fasa se face nenicule... cum il vezi ca are tendinte moderniste si despuiate, cum il iei de urechi: bad, bad roses... pai se poate.. asa o mandrete de floare sa scoti tu pistilul la vedere ca sa rada fetili de tine... Ia fi mata o ledy asa cum te-am invatat si lasa fustili jos, da pune si basmaua frumusal pe cap!
Dragele mele Dora si Ramo, sa nu credeti cumva ca scapati de mine.. Eu vin zilnic sa-mi iau doza de la voi ca altfel intru in sevraj si fac urat. Desi pana de craciun nu cred sa am ocazii potrivite pentru tortelit, mai ales ca ai mei cobai din Iasi vor numai praji, multe multe praji... daca va vad iar suparici... fac rapidi, special pentru o voi, una bucata ciumafaie cu pretentie de tort si o aduc la interval sa va prapaditi de ras...Efort mare domnule.. pai credeti voi ca e asa usor sa dai cu stanga-n dreapta si sa nimeresti in blide... trebuie talent nu gluma! da fac si eu niste sarmalee bunee
In vizita la muzeul culinar

#4388 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 19 November 2010 - 10:51 AM

Simonicka esti adorabila ;) si multe ;) si :happy1:. Si te mai asteptam cu comentarii , o scuze am vrut sa zitc torturi :))

#4389 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 November 2010 - 11:20 AM

Buna Simonicka!!! Bine ai venit la Muzeul Culinar! :happy1:
Ne-am amuzat teribil cu povestioara ta, iti multumim! Cine stie pe cine ai tu in arborele genealogic de povestesti asa cu talc! ;)
Tortul banuiesc ca a fost devorat ...asa chinuit cum a fost, nu?
Salutari Iasiului ...ca mi-e dooor!!! :)

#4390 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 19 November 2010 - 12:22 PM

Simonicka , :) stau aci` si rad de una singura , de se uita barbatu`meu la mine ca la apucati ... Da` esti belea , pe bune . :happy1: Iti urez bun venit in club . ;) Te primim si cu sarmale , sa stii , io-s moarta dupa sarmale , asa ca ... no problem ...

Va imbratisez pe toate cu drag si va doresc o zi placuta in continuare .

Am si eu doua comenzi de torturi ... unul de 1,5 kg , unul de 2 ... voia de 1 kg ... ;) I-am zis ca nu pot chiar de 1 kg , am zis sa mearga la cofetarie sa-si ia doua prajituri , ca iese mai ieftin ... da` ea vrea tort ... ;)
mama de fete cucuiete Imagine postata

#4391 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 19 November 2010 - 12:41 PM

Vezi postareasimonicka, la 19 November 2010 - 10:29 AM, a spus:

Ei da domnule, asa da!
Astea sunt fetele de care m-am indragostit.. talentate, vesele, sugubete si frumoase!
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o. Chiar ma bucur ca mesajul meu v-a atins inima si va descretit putin fruntile. Ca sa nu incep acum marea tzucareala individuala si sa trezesc amintiri din epoca de aur cand ne scotea in fata careului... nu de alta da s-ar putea sa nu-mi fi asezat prea bine cravata acum de dimineata si sa o cam imbulinez, va tzuc pe toate de va sar fulgii ;) ;) si va trimit in grup o imbratisare mareee, mare cat inima voastra :) ;)
Cat despre talentul meu de povestitor... eu zic ca ar fi mai degraba o buna adaptare la situatie. Luminis, Cristinel, Gabrenia si Dora ...pai credeti voi vetelor ca daca s-ar fi aliniat planetele calumea si ar fi iesit tortuletele mele macar pe jumatate conform viziunii artistice (nu ca as fi iesit eu din fabricatie cu 2 maini stangi si alea fara experienta... nu, nu ...e charma domnule... ca daca-n stele scria ca o sa iasa o mandrete de tortulea, apai musai ar fi iesit) ... credeti voi ca nu veneam si eu cu ele frumos la defilare. Da cand vezi ce ciumafaie ti-a iesit din mana... macar gura sa mai salveze fundul.
Luminis, eu chiar ma prind la troc dar cum voi invatati intr-o zi cat altii in 10 ani parca vad ca voi o sa prezentati torturile in versuri si eu abia ajung la nivelul trandafiri fara putzulica. M-am prins eu cumva... toata treaba tot din gura se rezolva. Educatia din fasa se face nenicule... cum il vezi ca are tendinte moderniste si despuiate, cum il iei de urechi: bad, bad roses... pai se poate.. asa o mandrete de floare sa scoti tu pistilul la vedere ca sa rada fetili de tine... Ia fi mata o ledy asa cum te-am invatat si lasa fustili jos, da pune si basmaua frumusal pe cap!
Dragele mele Dora si Ramo, sa nu credeti cumva ca scapati de mine.. Eu vin zilnic sa-mi iau doza de la voi ca altfel intru in sevraj si fac urat. Desi pana de craciun nu cred sa am ocazii potrivite pentru tortelit, mai ales ca ai mei cobai din Iasi vor numai praji, multe multe praji... daca va vad iar suparici... fac rapidi, special pentru o voi, una bucata ciumafaie cu pretentie de tort si o aduc la interval sa va prapaditi de ras...Efort mare domnule.. pai credeti voi ca e asa usor sa dai cu stanga-n dreapta si sa nimeresti in blide... trebuie talent nu gluma! da fac si eu niste sarmalee bunee

;) hai mai vina o data incoace sa te mai tzuc!!! :happy1: esti de belea simonici!!! ;)

#4392 Useril este offline   daniela82 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 12-November 10

Postat 19 November 2010 - 01:32 PM

Simonicka bine ai venit! Apoi sa stii ca ne-ai cam descretit fruntile cu povestioara ta :) .
Asteptam in continuare urmatoarele torturi insotite de cate o povestioara la fel de nostima.
Si poate ne spui si noua cum faci sarmalele alea asa bune ca ai mei sunt fani sarmale :happy1:

#4393 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 19 November 2010 - 03:30 PM

ehehei ce ma bucur ca va vad iar vesele!Gata fetelor,m-ati convins sa deschid acel topic cu "mutantii"! va puuup !
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#4394 Useril este offline   simonicka 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • LocationIasi

Postat 19 November 2010 - 06:45 PM

Divina Dana Iasul a primit salutarile tale si cum tocmai se aude de afara un claxon prelung de tir cred ca ti-a si raspuns. Torturile mele dulci, cu mare accent pe u, desi hidoade si fleoscaite au fost, nu doar savurate pana la ultima bucatica, ci si aplaudate la scena deschisa. Stiau ei saracii ca daca nu cad direct in extaz la vederea lor nu mai primesc niciodata... ce nu face omul pentru ceva dulce...joaca o tara de teatru si trag nadejde ca data viitoare vor avea parte si de o incantare vizuala nu doar de un dezmat gustativ. Daca gasesc si eu marca aia secreta de jaratec de-au mancat martoagele voastre de torturi de la inceput pana au ajuns armasarii pursange de i-am vazut mai devreme... doar asa s-ar putea sa aiba ai mei vreo sansa sa le gadil placut ochisorii pe la adunarile familiale.
Miny, Doriana, Dora Daniela 28 primiti si voi imbratisari si tzucaturi iesene. Am venit si eu, precum calul la ovaz, sa-mi iau doza zilnica de maiestrie torturareasca si abia astept sa va admir noile creatii.
Pna una alta, ma duc putin pe la topicul Gabreniei sa ma conving ca nu v-ati nascut de la inceput cu uneltele de modelat in mana si primul cuvant spus nu a fost decupator :scratch:

#4395 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 19 November 2010 - 06:53 PM

Vezi postareasimonicka, la 19 November 2010 - 06:45 PM, a spus:

Pna una alta, ma duc putin pe la topicul Gabreniei sa ma conving ca nu v-ati nascut de la inceput cu uneltele de modelat in mana si primul cuvant spus nu a fost decupator :scratch:

NUUU te duce acolo... stai aici! Vrei sa-ti schimbi parerea despre noi? Atata ne-ar trebui, ne vin prieteni noi in casa si noi ne facem de ras... ;)

#4396 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 November 2010 - 07:16 PM

Deci da!Nu mai vb cu voi !
Adica va certati fara mine? :P
Nu vreau sa aprind din nou discutia,mai ales ca m-a binedispus Simona (un pupic de bun venit si de la mine !)
Vreau doar sa elucidez o kestie,in legatura cu acuzatia Monicai vis a vis de Dora.
Este vorba de Cris si marea patroana de cofetarie,Deea.
N-am acordul Cristinei sa povestesc dar ma calca pe nervi nedreptatea asa ca,pt cele care nu stiti ,vreau sa clarific asta.
Deci,Cristina a lucrat ca si colaboratoare la cofetaria Deei. TOATE TORTURILE POSTATE PE CULINAR SUNT DECORATE DE CRISTINA !!!
Apoi a aparut Deea,spunand ca-s ale ei. Cristina,care e o tipa super,si cine o cunoaste cat de cat stie ce spun,nu a vruT sa retracteze pt ca ,inca mai dorea sa colaboreze cu unele cofetarii in orasul ei ! Si stim cu toate cat de rau face o vorba aruncata ici,colo....
Eu cred si acum ca a gresit Cristina pt ca nu s-a aparat,asa cum trebuia !
Astfel,a lasat loc de interpretari si chiar e pacat,ca-i munca ei,munca facuta cu truda si sacrificii,dupa ture de noapte!

DORA,si eu cred ca tu gresesti !
Gresesti pt faptul ca-ti bati gura.
Alta data,fa ca mine :P Parerea mea e ca atunci cand una dintre noi intra DOAR pt a posta si nu gaseste niciodata timp,macar din politete,sa faca cel putin un comentariu general....atunci nici eu n-are rost sa-mi pierd timpul pt a-i lauda creatia.
Si te rog Monica,sa nu-mi raspunzi pt ca vb la modul general,nu in special de tine,pt ca sincera sa fiu habar n-am daca tu faci asa de obicei,sau doar acum s-a intamplat. Nu-ti cunosc torturile,nu cred ca ti-am citit postarile,deci crede-ma ca sincer vb la modul general.

Si ca sa nu primesc si eu alta data acuze,ca nu va laud torturile atunci cand somez,ei bine

Felicitari dragele mele ! :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:
]

#4397 Useril este offline   simonicka 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • LocationIasi

Postat 19 November 2010 - 07:49 PM

NUUU te duce acolo... stai aici! Vrei sa-ti schimbi parerea despre noi? Atata ne-ar trebui, ne vin prieteni noi in casa si noi ne facem de ras... :floare:
[/quote]
Ei bine uite ca m-am dus si bine am facut :floare: . Stii de ce? Da hai mai bine sa-ti spun un secret... ssst... hai repede aici in colt sa nu ne auda nimeni... Stii tu tortul ala uratul? Ala de ne avertizai sa nu lasam copiii sa se uite la el? Mi-am facut curaj, facui si o cruce mare, am zis "Cu Dumnezeu inainte! Asta e, de-o fi sa-l visez la noapte bine macar ca sotul nu-i acasa sa vaza ca am facut pisulica in pat!... Ei bine, dupa toate preparatiunili astea... cu aghiasma-n stanga si cu icoana maicii Domnului in dreapta ma uitai o tara cu coaa ochiului drept la el. Si ce crezi! Minunea, minunilor! Atata dragoste izvora din tortuletul ala al tau ca ramasei hipnotizata si uitai sa ma sperii. Asa mi-i imaginam pe prichindeii tai cum isi bagau ei degetutele in glazura Adrianei ca de emotie si ea saraca a uitat sa luceasca. Da sa nu mai spui la nimeni! E secret mare, da?

#4398 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationSuceava

Postat 19 November 2010 - 08:22 PM

Buna seara tuturor.In sfarsit mi-am recuperat si eu calc de la reparat si sunt foarte bucuroasa.Mi-a fost dor de voi.V-am mai urmarit de la servici din cand in cand si atunci pe fuga, ca timpul nu-mi permite din pacate.Am vazut torturi frumoase pe care le-am admirat.Pe zi ce trece fiecare din noi evolueaza incet si bine zic eu.Toate a-ti facut torturi deosebite, nu nominalizez (din pacate si-mi cer scuze pentru asta) ca s-au adunat foarte multe pagini .Oricum nu mi-a scapat nici unul.Ieri am primit si eu o comanda de tort de nunta pentru 200 de persoane pentru la anul in mai.M-a bucurat foarte tare dar mi-e frica sa accept de frica sa nu dau gres.Nu am facut niciodata torturi foarte mari.Dar poate pana la anul mai cresc si o sa ma incumet la asa ceva.Tare mi-as dori dar si serviciul asta imi rapeste foarte mult timp si energie si nu mai am 20 de ani.Astea fiind spuse va felicit din suflet pe toate si va doresc multe comenzi.Va prezint si eu 2 torturi facute pe fuga dar am avut asa un spor de nu-mi venea sa cred.Cred ca conteaza si persoana care-l primeste ca alta data am timp si ma chinuiesc de nu mai pot, de nu-mi iese cum vreau si tot stric si o iau de la capat.Ultimul l-am facut in 4 ore fara blat.Un tort diplomat cu ananas si mango pentru un medic stomatolog.Este primul de genul asta pe care-l imbrac complet in blat si vad ca iese tare bine si celalalt e un pandispan cu mousse de cioco cu lapte si fulgi de migdale si mousse de cioco alba pentru o micuta balerina.Azi am aflat ca trebuie sa ajunga in Bucuresti si am emotii sa ajunga intreg.Amandoua sunt acoperite cu pasta facute din bomboane albe care se lucreaza foarte bine si sunt foarte multumita de ea.A si sa nu uit si 2 colive ca doar m-am specializat {din pacate} si in acoperitul lor cu pasta si culmea am si comenzi.Imagine atasata: monthly_11_2010/post-370-129019001939.jpgImagine atasata: monthly_11_2010/post-370-129019004173.jpgImagine atasata: monthly_11_2010/post-370-129019007177.jpgImagine atasata: monthly_11_2010/post-370-129019010262.jpgImagine atasata: monthly_11_2010/post-370-1290189917.jpgMousseul de banane pe care l-am incercat mai in urma a iesit foarte bun nu si-a schimbat foarte mult culoarea dar a ramas mai moale.Cand mai fac si-mi iese bine am sa postez reteta.Trebuie sa mai umblu la cantitatea de gelatina.Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana frumos si voios.

#4399 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 19 November 2010 - 10:06 PM

Oana, incantata sa te cunosc! Imi plac torturile postate de tine , in special cel pt dl doctor, despre care vreau sa te intreb ceva. Cum ai imbracat diplomatul in pasta?

#4400 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 November 2010 - 10:27 PM

Vezi postareacristinel, la 19 November 2010 - 10:06 PM, a spus:

Oana, incantata sa te cunosc! Imi plac torturile postate de tine , in special cel pt dl doctor, despre care vreau sa te intreb ceva. Cum ai imbracat diplomatul in pasta?

nu sunt oana , ci ...dana :floare: eu azi am facut un diplomat , si maine il var in pasta. tortul este carapace (deci cu blat de jur-imprejur) :floare:

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul