Buna dimineata. Nu am mai trecut pe aici de mult, asa ca va dau cate o

pentru fiecare frumusete de tort pe care l-ati facut. V-as da o felie de tort, dar sunt intr-o scurta pauza,(sper eu sa fie scurta).
Desi va citesc de atata timp, parca tot nu-mi vine sa cred ce frumuseti ati facut
Dora esti sublima ca ce obicei,cand vad ce faci zau ca imi vine sa ma ascund cu ce torturi am mai facut eu
Ramo, ai inceput sa faci niste torturi de nunta...tot ce faci e frumos dar am eu asa o slabiciune la cele de nunta (cred ca din cauza oribilitatii de tort ce am avut-o eu la nunta mea)
Monica, sa-ti traiasca fetita, si sa te lase amandoua sa mai faci torturi, ca iti ies bine (oricum eu nu stiu cum ai timp sa respiri cu 2 copii mici, daramite sa mai faci si torturi)
Cristinel, zici ca faci torturi de o gramada de timp, trebuia sa scrii mai repede pe aici, ca ai ce arata.
Simonika, bine ai venit. Poate ca nu sunt torturile tale cele mai aratoase, dar stii sa le prezinti

, si daca nu au ramas nemancate, inseamna ca au fost bune la gust si asta conteaza.
Fetele pe care nu le-am pomenit, imi cer scuze, asta nu inseamna ca nu mi-a placut ce ati facut ci doar ca am memoria scurta
Si daca tot am prins discutia cu tortul carapace vreau sa-ti dau miiiii de multumiri, Dora, pentru idee

. Eu am folosit-o de multe ori, dar desi am vazut ca o folosesti la toate torturile tale, acum realizez ca la tine am vazut-o prima data.
Eu toate torturile invelite in pdz le-am imbracat in blat, niveleaza foarte bine suprafata si folosesc foarte putin unt pe deasupra. Blatul folosit de mine este cumparat, tot de pe aici ideea, foi de pandispan de la Kaufland, sunt foarte subtiri si bunicele la gust.
Cat despre tortul cu 3 feluri de ciocolata, eu pun fac cele 3 creme deodata, pun in partea de jos crema amaruie ca se intareste aproape instant, apoi cea cu lapte, o dau putin la frigider, dar nu astept sa se intareasca de tot, si ultima cea alba. Peste ea pun blatul, asa cum am citit pe aici, nu mi se pare ca face aderenta daca il oun dupa ce s-a intarit crema.
In schimb nu ma multumeste faptul ca nu reusesc sa-l nivelez foarte frumos pe margini, si nu se vad asa frumos straturile cum mi-as dori. Iar cand l-am scos ultima data din forma s-a franjurat tot pe margini, a trebuit sa-l invelesc in glazura complet ca era faramat.
Aaa, si voi ce ciocolata folositi la tortul asta? Eu ma inteleg bine cu Primola, Poiana nu mi-a placut, s-ar putea folosi si ciocolata de menaj?