Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 18 November 2010 - 10:07 PM

Postat 19 November 2010 - 01:47 AM

Postat 19 November 2010 - 08:09 AM
gabrenia, la 19 November 2010 - 01:47 AM, a spus:

Gabitza hai vina incoace sa te tzuc

Cat despre incidentul iscat de Monica...sugestia mea nu s-a vrut inceput de litigiu...dar cred ca sunt in asentimentul tuturor ca nu puteam tace si sa accept acuzatiile nefondate!!! voi n-ati fi facut la fel? v-ati fi lasat acuzate fara drept de replica? oricum am reactionat ca o doamna cu bun simt...ca la cat m-au iritat acuzatiile nefondate puteam sa folosesc cuvinte triviale ceea ce nu-mi sta si nu mi-a stat niciodata in caracter!!!
In fine..din partea mea incidentul este trecut cu vederea...si o iert pe Monica pt nesabuinta ei...dehhh ce sa-i faci..fatuca tanara, sange navalnic. lauza...cunoastem..am trecut si noi prin asta

Postat 19 November 2010 - 09:23 AM
dora, la 19 November 2010 - 08:09 AM, a spus:

Gabitza hai vina incoace sa te tzuc

Cat despre incidentul iscat de Monica...sugestia mea nu s-a vrut inceput de litigiu...dar cred ca sunt in asentimentul tuturor ca nu puteam tace si sa accept acuzatiile nefondate!!! voi n-ati fi facut la fel? v-ati fi lasat acuzate fara drept de replica? oricum am reactionat ca o doamna cu bun simt...ca la cat m-au iritat acuzatiile nefondate puteam sa folosesc cuvinte triviale ceea ce nu-mi sta si nu mi-a stat niciodata in caracter!!!
In fine..din partea mea incidentul este trecut cu vederea...si o iert pe Monica pt nesabuinta ei...dehhh ce sa-i faci..fatuca tanara, sange navalnic. lauza...cunoastem..am trecut si noi prin asta

Dora, esti o doamna in adevaratul sens al cuvantului! Frumos din partea ta! Pupici si un milion de

Postat 19 November 2010 - 09:30 AM

Da, deschide-l, cat mai repede. Pana acum n-am aratat la nimeni primul meu tort... A fost asa de urat ca l-am mancat repede-repede, sa n-apuce cineva sa-l mai vada...

Postat 19 November 2010 - 10:07 AM

Gabrenia darling, movul e de la LB, dar a iesit nuanta aia asa faina pentru ca nu am colorat pasta alba ci pasta roz, daca e alba nu-i asa faina nuanta

Ar fi super fain topicul propus de tine, din pacate primul meu tort (ala de demult) il am doar video, pozele le-am pierdut pe toate intr-un accident nefericit. Sa vad daca reusesc cumva sa fac o poza dupa filmare, mi-ar placea tare sa vi-l arat., mai ales ca are si o poveste. Primul tort in pasta de zahar il am, m-am si laudat cu el la vremea aia

Postat 19 November 2010 - 10:29 AM
Astea sunt fetele de care m-am indragostit.. talentate, vesele, sugubete si frumoase!
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o. Chiar ma bucur ca mesajul meu v-a atins inima si va descretit putin fruntile. Ca sa nu incep acum marea tzucareala individuala si sa trezesc amintiri din epoca de aur cand ne scotea in fata careului... nu de alta da s-ar putea sa nu-mi fi asezat prea bine cravata acum de dimineata si sa o cam imbulinez, va tzuc pe toate de va sar fulgii

Cat despre talentul meu de povestitor... eu zic ca ar fi mai degraba o buna adaptare la situatie. Luminis, Cristinel, Gabrenia si Dora ...pai credeti voi vetelor ca daca s-ar fi aliniat planetele calumea si ar fi iesit tortuletele mele macar pe jumatate conform viziunii artistice (nu ca as fi iesit eu din fabricatie cu 2 maini stangi si alea fara experienta... nu, nu ...e charma domnule... ca daca-n stele scria ca o sa iasa o mandrete de tortulea, apai musai ar fi iesit) ... credeti voi ca nu veneam si eu cu ele frumos la defilare. Da cand vezi ce ciumafaie ti-a iesit din mana... macar gura sa mai salveze fundul.
Luminis, eu chiar ma prind la troc dar cum voi invatati intr-o zi cat altii in 10 ani parca vad ca voi o sa prezentati torturile in versuri si eu abia ajung la nivelul trandafiri fara putzulica. M-am prins eu cumva... toata treaba tot din gura se rezolva. Educatia din fasa se face nenicule... cum il vezi ca are tendinte moderniste si despuiate, cum il iei de urechi: bad, bad roses... pai se poate.. asa o mandrete de floare sa scoti tu pistilul la vedere ca sa rada fetili de tine... Ia fi mata o ledy asa cum te-am invatat si lasa fustili jos, da pune si basmaua frumusal pe cap!
Dragele mele Dora si Ramo, sa nu credeti cumva ca scapati de mine.. Eu vin zilnic sa-mi iau doza de la voi ca altfel intru in sevraj si fac urat. Desi pana de craciun nu cred sa am ocazii potrivite pentru tortelit, mai ales ca ai mei cobai din Iasi vor numai praji, multe multe praji... daca va vad iar suparici... fac rapidi, special pentru o voi, una bucata ciumafaie cu pretentie de tort si o aduc la interval sa va prapaditi de ras...Efort mare domnule.. pai credeti voi ca e asa usor sa dai cu stanga-n dreapta si sa nimeresti in blide... trebuie talent nu gluma! da fac si eu niste sarmalee bunee
Postat 19 November 2010 - 10:51 AM

Postat 19 November 2010 - 11:20 AM

Ne-am amuzat teribil cu povestioara ta, iti multumim! Cine stie pe cine ai tu in arborele genealogic de povestesti asa cu talc!

Tortul banuiesc ca a fost devorat ...asa chinuit cum a fost, nu?
Salutari Iasiului ...ca mi-e dooor!!!

Postat 19 November 2010 - 12:22 PM

Va imbratisez pe toate cu drag si va doresc o zi placuta in continuare .
Am si eu doua comenzi de torturi ... unul de 1,5 kg , unul de 2 ... voia de 1 kg ...

Postat 19 November 2010 - 12:41 PM
simonicka, la 19 November 2010 - 10:29 AM, a spus:
Astea sunt fetele de care m-am indragostit.. talentate, vesele, sugubete si frumoase!
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o. Chiar ma bucur ca mesajul meu v-a atins inima si va descretit putin fruntile. Ca sa nu incep acum marea tzucareala individuala si sa trezesc amintiri din epoca de aur cand ne scotea in fata careului... nu de alta da s-ar putea sa nu-mi fi asezat prea bine cravata acum de dimineata si sa o cam imbulinez, va tzuc pe toate de va sar fulgii

Cat despre talentul meu de povestitor... eu zic ca ar fi mai degraba o buna adaptare la situatie. Luminis, Cristinel, Gabrenia si Dora ...pai credeti voi vetelor ca daca s-ar fi aliniat planetele calumea si ar fi iesit tortuletele mele macar pe jumatate conform viziunii artistice (nu ca as fi iesit eu din fabricatie cu 2 maini stangi si alea fara experienta... nu, nu ...e charma domnule... ca daca-n stele scria ca o sa iasa o mandrete de tortulea, apai musai ar fi iesit) ... credeti voi ca nu veneam si eu cu ele frumos la defilare. Da cand vezi ce ciumafaie ti-a iesit din mana... macar gura sa mai salveze fundul.
Luminis, eu chiar ma prind la troc dar cum voi invatati intr-o zi cat altii in 10 ani parca vad ca voi o sa prezentati torturile in versuri si eu abia ajung la nivelul trandafiri fara putzulica. M-am prins eu cumva... toata treaba tot din gura se rezolva. Educatia din fasa se face nenicule... cum il vezi ca are tendinte moderniste si despuiate, cum il iei de urechi: bad, bad roses... pai se poate.. asa o mandrete de floare sa scoti tu pistilul la vedere ca sa rada fetili de tine... Ia fi mata o ledy asa cum te-am invatat si lasa fustili jos, da pune si basmaua frumusal pe cap!
Dragele mele Dora si Ramo, sa nu credeti cumva ca scapati de mine.. Eu vin zilnic sa-mi iau doza de la voi ca altfel intru in sevraj si fac urat. Desi pana de craciun nu cred sa am ocazii potrivite pentru tortelit, mai ales ca ai mei cobai din Iasi vor numai praji, multe multe praji... daca va vad iar suparici... fac rapidi, special pentru o voi, una bucata ciumafaie cu pretentie de tort si o aduc la interval sa va prapaditi de ras...Efort mare domnule.. pai credeti voi ca e asa usor sa dai cu stanga-n dreapta si sa nimeresti in blide... trebuie talent nu gluma! da fac si eu niste sarmalee bunee

Postat 19 November 2010 - 01:32 PM

Asteptam in continuare urmatoarele torturi insotite de cate o povestioara la fel de nostima.
Si poate ne spui si noua cum faci sarmalele alea asa bune ca ai mei sunt fani sarmale

Postat 19 November 2010 - 03:30 PM
Postat 19 November 2010 - 06:45 PM
Miny, Doriana, Dora Daniela 28 primiti si voi imbratisari si tzucaturi iesene. Am venit si eu, precum calul la ovaz, sa-mi iau doza zilnica de maiestrie torturareasca si abia astept sa va admir noile creatii.
Pna una alta, ma duc putin pe la topicul Gabreniei sa ma conving ca nu v-ati nascut de la inceput cu uneltele de modelat in mana si primul cuvant spus nu a fost decupator

Postat 19 November 2010 - 06:53 PM
simonicka, la 19 November 2010 - 06:45 PM, a spus:

NUUU te duce acolo... stai aici! Vrei sa-ti schimbi parerea despre noi? Atata ne-ar trebui, ne vin prieteni noi in casa si noi ne facem de ras...

Postat 19 November 2010 - 07:16 PM
Adica va certati fara mine?

Nu vreau sa aprind din nou discutia,mai ales ca m-a binedispus Simona (un pupic de bun venit si de la mine !)
Vreau doar sa elucidez o kestie,in legatura cu acuzatia Monicai vis a vis de Dora.
Este vorba de Cris si marea patroana de cofetarie,Deea.
N-am acordul Cristinei sa povestesc dar ma calca pe nervi nedreptatea asa ca,pt cele care nu stiti ,vreau sa clarific asta.
Deci,Cristina a lucrat ca si colaboratoare la cofetaria Deei. TOATE TORTURILE POSTATE PE CULINAR SUNT DECORATE DE CRISTINA !!!
Apoi a aparut Deea,spunand ca-s ale ei. Cristina,care e o tipa super,si cine o cunoaste cat de cat stie ce spun,nu a vruT sa retracteze pt ca ,inca mai dorea sa colaboreze cu unele cofetarii in orasul ei ! Si stim cu toate cat de rau face o vorba aruncata ici,colo....
Eu cred si acum ca a gresit Cristina pt ca nu s-a aparat,asa cum trebuia !
Astfel,a lasat loc de interpretari si chiar e pacat,ca-i munca ei,munca facuta cu truda si sacrificii,dupa ture de noapte!
DORA,si eu cred ca tu gresesti !
Gresesti pt faptul ca-ti bati gura.
Alta data,fa ca mine

Si te rog Monica,sa nu-mi raspunzi pt ca vb la modul general,nu in special de tine,pt ca sincera sa fiu habar n-am daca tu faci asa de obicei,sau doar acum s-a intamplat. Nu-ti cunosc torturile,nu cred ca ti-am citit postarile,deci crede-ma ca sincer vb la modul general.
Si ca sa nu primesc si eu alta data acuze,ca nu va laud torturile atunci cand somez,ei bine
Felicitari dragele mele !

]
Postat 19 November 2010 - 07:49 PM

[/quote]
Ei bine uite ca m-am dus si bine am facut

Postat 19 November 2010 - 08:22 PM

Postat 19 November 2010 - 10:06 PM
Postat 19 November 2010 - 10:27 PM
cristinel, la 19 November 2010 - 10:06 PM, a spus:
nu sunt oana , ci ...dana