Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 25 November 2010 - 12:53 PM
Stefana bine ai revenit si felicitari pt torturi.
Postat 25 November 2010 - 01:04 PM
vrabiuta, la 24 November 2010 - 01:34 PM, a spus:
Lissa, la 24 November 2010 - 12:23 PM, a spus:
Superbe torturile tale Lissa , precum ne-ai obişnuit !! Felicitari!
Multumesc frumos

daniela82, la 24 November 2010 - 02:39 PM, a spus:
Lissa, la 24 November 2010 - 12:20 PM, a spus:
Lissa torturile tale sunt minunate

Trebuie sa fac si eu unul pentru o fetita, am sa ma inspir si de la tine

Daniela ,butoiasul e imbracat dintr-o singura foaie,i-am tras cateva dungi cu liniarul si apoi am dat cu cacao sa para scanduri.
natasha, la 24 November 2010 - 06:48 PM, a spus:
Torturile sint minunate si de ultimul chiar poti sa fii mindra,este superb.
Multumesc Natasha,eu m-am indragostit de cosuletul tau ,mi-a ramas la suflet

Postat 25 November 2010 - 01:25 PM
Ramo, la 24 November 2010 - 09:07 PM, a spus:
Multumesc Ramo draga

cristinel, la 24 November 2010 - 09:46 PM, a spus:

Cristinel multumesc frumos pentru flori,ma bucur ca ai prins curaj si te-am inspirat,dar hai sa-mi zici pe nume fara d-na,suntem prietene toate aici,te pup .
tango, la 24 November 2010 - 10:21 PM, a spus:
Multumesc tango.
Pentru struguri am combinat rosu cu albastru ,am pus si negru si am reusit sa fac o culoare cat de cat sa-mi placa.Forma butoiului e simplu de dat ,cioplesti putin marginea de sus si de jos si dupa ce pui cercurile se accentueaza forma mai bine.
nelly_th2001, la 24 November 2010 - 10:48 PM, a spus:
Lissa, la 24 November 2010 - 12:23 PM, a spus:
pai tre sa fii mandra de toate torturile tale ,mai ales ca toate sunt foarte frumoase
ce sa spun pe ficiormiu l-ai dat gata cu Ben ten iar pe mine

Nelly multumesc ,te pup.
punticu, la 24 November 2010 - 10:57 PM, a spus:

Dana, frumoasa colectie!!!
Punticu ,multumesc pentru flori si pentru cuvintele frumoase ,te pup.
dani_ela, la 25 November 2010 - 08:07 AM, a spus:

Te pup Daniela ,multumesc .
Postat 25 November 2010 - 01:28 PM

Stefana ,bine-ai revenit

Postat 25 November 2010 - 02:10 PM

Postat 25 November 2010 - 02:20 PM
Bun venit si fetelor mai noi,felicitari ca ati prins curaj,iar torturile sunt mai mult decat dragutze sunt chiar reusite!Nu stiu de ce nu ati venit mai devreme.dar ,fiecare stim ce avem pe-acasa!Si eu tare mi-as dori sa intru mai des sa vb cu voi,si sa ma mai si descarc!
O zi frumoasa!
pa

Postat 25 November 2010 - 02:52 PM
Am lipsit si eu 2 zile si ce surprize frumoase gasesc aici!

Bine le-am regasit pe Lissa si Stefana, ma bucur ca au ajuns pe la noi, ele nu ma stiu dar eu le cunosc....ohoho...cam de multisor...si le multumesc ca au fost acolo si ca m-au ajutat (daca pot spune asa) sa-mi descopar pasiunea pentru torturi! Foarte frumoase torturile de revenire! Felicitari!

Lissa tu reusesti sa faci torturi numai bune de intrat in "colectie"

Stefana...torturile tale sunt atat de colorate, vesele si frumoase! Asta mi-a placut de la inceput la ele!

De-abia asteptam sa va ofer cate o

Bine ai venit Dana3262! Oau..ce serie impresionanta de torturi...si frumoase...bine ca te-ai hotarat sa vii pe la noi! Mult spor in continuare!

Numai bine, tuturor!

Postat 25 November 2010 - 03:10 PM

Stefana bine ai revenit!!! mi-era dor de tine si de torturile tale super frumoase!!!

Anca imi pare bine sa te revad!!

Lilisor eu ti-am mai spus ca esti maestra, nu?

Postat 25 November 2010 - 05:33 PM
dana, frumoasa colectie....imi place tare mult Alba ca zapada;
stefana, mie mi se par foarte reusiti adidasii

Postat 25 November 2010 - 05:42 PM
ma numesc Roberta si sunt cea mai noua membra a forumului,va urmaresc de mult timp,am dat de acest forum colindand blogul lui Maya ,de atunci am devenit mega fan,extra fan,va admir mult,nu sunt noua in ale "tortulitului" sunt deja 3-4 ani de cand fac torturi la comanda,tot ce stiu am invatat de la fetele vechi de pe culi
vin sa va arat si cateva poze
am si o intrebare,de unde pot sa cumpar(comand)tavite din carton aurii?,din pacate la noi in oras nu se gasesc si pierd timp la fiecare tort sa imbrac tavitele in staniol
Postat 25 November 2010 - 05:48 PM

alt tort ,crema ganache+mousse cocos,imbracat in ciocolata,ornamente din pasta de lapte praf

tort pt un majorat crema ganache alba+mousse capsuni

crema cioc+mousse piersici

Postat 25 November 2010 - 07:58 PM
roberta, la 25 November 2010 - 05:50 PM, a spus:
Wouu! Ce intrare spectaculoasa! Foarte frumoase torturile, felicitari !
In privinta tavilor aurii, e greu de spus unde s-ar gasi ! Si eu sunt dintr-un oras destul de mic , le-am gasit la un magazin de plastice,casnice ...Cu totul si cu totul intimplator ! Nu m-as fi gindit ca acolo le-ar putea fi locul ! Dar azi e posibil .........orice !

Postat 26 November 2010 - 08:30 AM

Roberta, bine ai venit, ti-ai facut o intrare extraordinara!!! Felicitari si acum ca ai venit te asteptam sa ramai si sa ne mai arati frumuseti!!
Postat 26 November 2010 - 11:30 AM
dupa cum am promis mai pun niste poze
tort cu mousse de visine si crema de cioc alba

tort pluto

mousse cocos si ciocolata,imbracat in pasta de lapte praf,ornamente tot din lapte praf

tort de ciocolata imbracat in frisca ,ormanent din pasta de lapte ptaf

mousse caramel+ciocolata,imbracat in frisca,fluturi necomestibili

mousse caramel+cioc alba cu nuci caramelizate,imbracat in pasta de zahar,laterale din frisca

mousse cocos +ganache cioc,imbracat in pasta de lapte praf

mousse caramel +cioc

Postat 26 November 2010 - 01:34 PM
Roberta,bine ai venit!Foarte frumoase torturile tale,pe cateva le stiam!
Postat 26 November 2010 - 03:19 PM
Urez bun venit fetelor noi , am vazut torturi foarte frumoase .

Lissa , Stefana , ca de obicei , waw , am ramas ca la dentist ...

Vin si eu cu doua torturi ce le-am facut , asa mai obisnuite , ca de ... atata pot ...

Blat negresa fara cacao , insiropat cu sirop de zahar ars parfumat cu ceva esenta de cioco , crema ganache de cioco cu lapte si crema de iaurt

Blat negresa fara cacao , insiropat cu sirop din compot de piersici , crema de iaurt cu bucati de piersici din compot . (am facut crema de iaurt pt prima data , foarte buna , si teapana)

Anca , sanatate la pitici .

Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana cat mai placut , va imbratisez cu drag pe toate .
Postat 26 November 2010 - 06:35 PM
Am inceput sa postez torturi mai vechi in felul acesta se poate urmari si evolutia torturilor noastre in timp.
Impreuna cu sotia decorez torturi de maxim 5 luni si sper ca pe viiror sa facem torturi mult mai elegante.