Divina, multumesc de explicatii. La urmatorul tort cu glazura printez pagina si mi-o pun in fata sa fac exact cum ai scris. Tot glazura asta o folosesc si eu dar nu mi-am dat seama pana acum ce diferita iese in functie de ciocolata folosita.
Si nu cred ca am spus mai devreme, imi place mesajul de pe tortul "nu stiu, nu pot".
Si care este tortul ala cu foi asa multe? Poti te rog sa-mi dai reteta si eventual un truc cum sa mi se para mai putine foi de facut?
Claudia, foarte frumoase torturile si culorile. Cum ai obtinut movul ala?
Livia, ce tort vesel, perfect pentru Craciun. Si decoratia, si interiorul...mmm..mar copt si scortisoara...parca a venit deja Craciunul.
Natasha, Ortansa, torturile voastre spun o adevarata poveste, cat de multe detalii...va admir. Prea multe nu-mi permit sa comentez, ca sunt muta de admiratie.
Daniela, frumusel foc tortul tau, si vad ca ai facut si tu o gramada de detalii.
Sa va arat si ce am mai facut eu intre timp. Din pacate majoritatea torturilor sunt facute la viteza, cu conada data de pe o zi pe alta (desi am spus ca nu mai fac asta, dar nu ma indur sa refuz). Si majoritatea sunt si mici, ca lumea le vrea si cu model, dar sa aiba si pana in 2 kg. Si din cauza asta am incercat sa fac pasta mai subtire, sa nu traga prea mult la kg si bineinteles ca au iesit cam carpite.
Tort cu trei feluri de ciocolata, tort cadou cu capac detasabil, asa a fost cererea. Cererea a fost si la culoare, neaparat ciocolata, mie nu-mi place cum a iesit, dar asa a vrut clientul.
Asta e din seria, si model deosebit, si micut, si pe degeaba daca se poate
Asta e un tortulet micut, seara mi-a spus sotul ca vreauun tort mic pentru cineva sa-l dea dimineata. Blat amandina, ganasche de ciocolata, decoratia facuta repede, din ce mai aveam ramas.
Pentru un domn caruia ii place o bautura buna, tortul a fost cu mousse de cafea, reteta Danezei, cred si crema de nuci cu frisca (amandoua cremele notate de la topicul cu creme).
Si pentru ca daca e Craciun e Coca-Cola

(ca doar ei au inventat costumatia rosie a Mosului) un camion. La asta mi-ar fi placut sa mai adaug ceva detalii dar si el a fost cerut din scurt. Inauntru a avut crema de iaurt cu piersici.