Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#4721 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 19 December 2010 - 11:27 AM

Oh fetelor, ati facut niste torturi ... eu sunt plina de "fara chef" si am zis ca nu mai scriu nimik pana dupa sarbatori, dar daca tot am intrat, nu ma pot abtine sa nu va felicit pentru torturile voastre.

Oti draga inca o data LA mUlTi AnI lui Alex, sa-i de Dumnezeu sanatate si crestere armonioasa. Stii ca tot ziceai tu ca esti defecta, dar pe bune ca esti ... buburuza ta e superba, abia astept sa-i vezi reactia lui Alex ca sa te convingi =))

Dora, stiu ca toate fetele iti lauda tortul cu zane, dar pe mine ce-l mai tare m-a impresionat clownul, am mai vazut modelul si de la inceput m-a fascinat. Foarte fain ti-a iesit, Felicitari!!!

Natasha, ce as mai putea zice de povestea ta??? Stiu ca mi-as dori si eu asa un "tort" dar din turta dulce sa-l pun sub brad =))
In camionul tau mai din spate, pietrele sunt "dunacovics"??? wai ce pofta mi-ai facut ...

Claudia, camasa ta imi aminteste de prima mea camasa, fara maneca si fara nasturi :) Sa stii ca nu ai cum sa fi multumita de munca ta daca nu ai cu ce o presta. La fel ca tine am gandit si eu la inceput si mi-am dat seama ca nu am cum sa fac torturi ca a fetelor daca nu am si culori a ale lor. Nu zic ca trebuie sa iti iei tot felul de ustensile ca pe alea le improvizezi tu cumva dar culorile ... ele sunt esentiale si merita investitia, te tin destul de mult.

Tango, toate torturile sunt frumoase, dar camionul lui Coca-Cola e super!!!

Cristinel, nu as putea sa zic care imi place mai mult, cert e ca ai avut o rabdare la torturile cu rummy ...

Livia, wow, ce-mi place mosul cu cracii in sus :) M-am inspirat si eu la un tort de la rusoaice si noroc cu Oti ca mi-a aratat o poza(aceeasi poza defapt), altfel habar nu aveam de unde fuse inspiratia, mai ales ca l-am salvat pe compu celalalt si acolo am numa poze vechi =))

Ortansa, place tare la mine tortul cu mire si mireasa, dar cel pentru serabrea primului anisor e perfet, cat de fain ti-a iesit baietelul!

Miny, super florile tale, sa stii ca ma tenteaza si pe mine o investitie in siliconul pentru striatii ...
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4722 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 19 December 2010 - 04:04 PM

Vezi postareaCLAUDIA, la 19 December 2010 - 12:50 AM, a spus:

Natasha,cred ca esti o persoana foarte calma,pt ca trebuie sa ai o rabdare de fier ca sa faci toate detaliile alea.

Caudia draga nu sint calma deloc mereu sint bagata in priza :P
doar i-mi place sa pigulesc

Vezi postareaMIMI, la 19 December 2010 - 09:52 AM, a spus:

Natasha tortul tau e o poveste de iarna!

Mimi :occasion14: cum e cu sanatatea?

Vezi postareamona, la 19 December 2010 - 10:49 AM, a spus:

Wow ! Wow ! si iar wow..
Despre torturile-poveste ale Natashei si Dorei...nu-s multe de spus.M-ati enervat la culme,sunt verde deschis de invidie si nu stiu cum palmierii mei aveti atata rabdare pentru detalii !!Deci numai ferestrele alea mici de la casute si mi-ar fi scos peri albi !
Dora,a descris Mimisor atat de frumos tortul tau cu zane...ca n-as putea sa o fac mai bine !
Deci cu voi doua nu mai vorbesc,am zis

Figura ce esti
uite eu i-mi cer iertare in public ca te enervez chiar pe tine si promit sa nu mai fac :D

#4723 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 19 December 2010 - 04:09 PM

[quote name='Ramo' date='19 December 2010 - 11:27 AM' timestamp='1292750853' post='68308']
Oh fetelor, ati facut niste torturi ... eu sunt plina de "fara chef" si am zis ca nu mai scriu nimik pana dupa sarbatori, dar daca tot am intrat, nu ma pot abtine sa nu va felicit pentru torturile voastre.

Da de ne-ai parasit? :occasion14:

In camionul tau mai din spate, pietrele sunt "dunacovics"??? wai ce pofta mi-ai facut ...
da dar nu mai sint cum erau odata sa stii

tortul meu de azi
blat bezea,crema nuci
Imagine atasata: monthly_12_2010/post-230-12927677054937.jpg
Imagine atasata: monthly_12_2010/post-230-12927677244771.jpg

#4724 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 19 December 2010 - 04:16 PM

Oti "la multi ani "lui Alex!Sa fie sanatos si mult noroc in viata! Buburuza e super faina,e vesela si reusita!Natasha acum am vazut ca ai postat acest tort...e absolut superb!banuiesc ca RI,minunat!felicitari!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#4725 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 19 December 2010 - 07:51 PM

Fetele, dragele, eu mai rarut pe aici cu voi. Imi plac mult torturile voastre, imi pare rau ca n-am prea avut timp sa va complimentez pe fiecare, totusi:
Ramo, Dora, Natasha, Lissa, Ortansa, exceptional.
Otilia, inca o data La multi ani! lui Alex!
Miny, superbe flori!
Divina, imi plac mult glazurile de cioco, cand voi avea timp am sa te descos mai mult...
Cristinel, foarte tari ultimile tale torturi.
Sigur am uitat pe mai multe fete, dar va imbratisez pe toate in grup.
Astea fiind spuse, eu va urez un Craciun fericit si sarbatori superbe. Ne mai auzim anul viitor, pentru ca eu maine... plec in vacanta :occasion14: :D :P

#4726 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 19 December 2010 - 08:27 PM

Natasha,ultimul tort e atat de delicat!!!

#4727 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 19 December 2010 - 08:30 PM

Am lucrat si eu ceva azi, un fel de buzdugan, la figurat, pt finul meu Robert, la implinirea a 17 ani.

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-758-12927834346444.jpg

#4728 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 19 December 2010 - 08:38 PM

Si inca unul ,acelasi blat pandispan cu cacao si mousse de ciocolata -am inceput sa folosesc cioco primola cu lapte, stafide si alune si se comporta fff bine. Tortul nu are un model deosebit pt ca va fi desertul unei comisii la gradi.

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-758-1292783864103.jpg

#4729 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 19 December 2010 - 10:08 PM

sa scriu si eu repede pana nu se aduna iar o tona de torturi si nu mai pot comenta la fiecare in parte.
Claudia-heheh,ce se asorteaza torturile tale,un bust si o camasa:-)

Livia-ce frumos e tortul tau cu sccena de Craciun,foarte faina idee si ti-a reusit f. bine.
Daniela 82-un tort foarte delicat,imi place tare mult cutiuta de machiaj in forma de floare.

tango-bravo,cel cu camionul coca cola e cel mai reusit.

Dora-sunt extraordinar de fine si perfecte torturile tale.si mie ca si Ramonei imi place foarte mult cel cu clovnul,e atat de dragalas.iar zanutzele alea sunt foarte frumoase si delicate,parca sunt facute cu mulaj,desi dupa cum te cunosc sunt sigura ca sunt modelate de tine.si aripile alea curcubeiatice cat de fain iti ies.

Cristinel-ohoo,ce de torturi,esti foarte haioasa cu mesajele tale:-) asa iti cer clientii?
Gloxi-Alba ca Zapada asta e foarte reusita si-mi place cum ai decorat cu pasta roz pe laterale.iar tortul buburuza e haios,mie-mi place,si lu' fecioru-meu ii plac buburuzele,dar nu m-am gandit pana acum sa-i fac o buburuza:-).La multi ani cu multa sanatate baietelului tau!

Natasha-waw,cate detalii,cat timp ti-a luat sa decorezi tortul cu bradul?eu n-as putea niciodata sa fac atatea detalii-si din lipsa de timp si din faptul ca nu m-ar plati nimeni extra pt munca enorma depusa.sunt modelate toate figurinele de tine sau le-ai facut cu o matrita?si cel patrat cu placa din ri e superb,am vazut tehnica asta la multe doamne decoratoare,e f. de efect,banuiesc ca se indeparteaza placa inainte de taierea tortului,nu?

gata,am uitat pe cineva?

sper ca nu, :love7:

saptamana asta facui si eu un tort jofra pt noi,de incercare si de pofta.am adaugat si alune de padure caramelizate,visky si nsite merengues sfaramate cum vazui la tanti Nigella:-).bun,bun.la deocr nu va uitati ca=i aruncat cu polonicul in platou:-D

Imagine atasata: monthly_12_2010/post-301-12927889393421.jpg

si un tort pt botezul unei fetite,am fost luata cam din scurt si n-am avut timp de bibilit mai mult.pandispan cu cacao ,insiropat cu caramel,o crema de cioco cu stafide si alune de padure caramelizate si alt strat frisca si capsuni.

mai bine va pun linkul spre blogul meu,pt ca poza este prea mare si se incarca f. greu

http://ashacakes.blogspot.com

ps-da,am si eu blog:-).nush cat o sa ma tina,mai vedem:-)

#4730 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 20-November 10
  • Locationbrescia italia

Postat 19 December 2010 - 10:44 PM

Am mai facut si eu un tort pt a-i intampina pe parintii mei care au venit la noi,in Italia pt a petrece sarbatorile impreuna.Nu sunt multumita cum mi-a iesit,dar din greseli inveti.Pandispan alb umplut cu mouse de cocos si maouse de caramel.

#4731 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Locationbrescia italia

Postat 19 December 2010 - 10:45 PM

Vezi postareaCLAUDIA, la 19 December 2010 - 10:44 PM, a spus:

Am mai facut si eu un tort pt a-i intampina pe parintii mei care au venit la noi,in Italia pt a petrece sarbatorile impreuna.Nu sunt multumita cum mi-a iesit,dar din greseli inveti.Pandispan alb umplut cu mouse de cocos si maouse de caramel.

#4732 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Locationbrescia italia

Postat 19 December 2010 - 10:48 PM

Vezi postareaCLAUDIA, la 19 December 2010 - 10:44 PM, a spus:

#4733 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 19 December 2010 - 10:55 PM

Ortansa,
am fost in vizita pe blog/
dar nu te supara te rog/
ca n-am lasat un semn macar/
pt al tau tort "margaritar"/
aici iti spun c-apreciez/
mandretea ta pt botez...

#4734 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Locationbrescia italia

Postat 19 December 2010 - 10:55 PM

Scuzeeee,dar am uitat sa micsorez poza.Fetelor,daca vreti o puteti sterge,ca eu nu stiu cum se face.

#4735 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 19 December 2010 - 11:04 PM

Vezi postareaortansa, la 19 December 2010 - 10:08 PM, a spus:

Cristinel-ohoo,ce de torturi,esti foarte haioasa cu mesajele tale:-) asa iti cer clientii?

Mesajele sunt din capsorul meu. E multa agitatie acolo. Un fost prof de filosofie a afirmat despre mine urmatoarele:" ti-ai acoperit fiinta cu un val, iar de-acolo, de unde se poate crede ca nu exista nimic, zboara in miez de noapte toate pasarile pamantului."
Deci, iti dai seama ca din cand in cand trebuie aerisit...

#4736 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 19 December 2010 - 11:08 PM

Claudia, noi nu putem interveni in postul tau. Tu singura insa il poti modifica. Revii la el dai clic pe edit, stergi poza incarcata si apoi o postezi redimensionata.

#4737 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 19 December 2010 - 11:09 PM

Claudia, astept sa-mi spui daca ai inteles.

#4738 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Locationbrescia italia

Postat 19 December 2010 - 11:11 PM

Si inca un mini ursulet pe care l-am facut pt cei 2 ingerasi ai mei,si o incercare din plastelina un personaj pe care fiul meu de 4 ani il adora:Winnie the pooh.

#4739 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Locationbrescia italia

Postat 19 December 2010 - 11:19 PM

Vezi postareacristinel, la 19 December 2010 - 11:09 PM, a spus:

Claudia, astept sa-mi spui daca ai inteles.

Am inteles,pt ca am facut aceeasi greseala si a doua oara,si am reusit sa o remediez.Multumesc pt informatii.

#4740 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 19 December 2010 - 11:19 PM

Vezi postareaCLAUDIA, la 19 December 2010 - 11:11 PM, a spus:

Si inca un mini ursulet pe care l-am facut pt cei 2 ingerasi ai mei,si o incercare din plastelina un personaj pe care fiul meu de 4 ani il adora:Winnie the pooh.

Plec la culcare, ai prins smecheria. Buona notte!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul