Oti draga inca o data LA mUlTi AnI lui Alex, sa-i de Dumnezeu sanatate si crestere armonioasa. Stii ca tot ziceai tu ca esti defecta, dar pe bune ca esti ... buburuza ta e superba, abia astept sa-i vezi reactia lui Alex ca sa te convingi

Dora, stiu ca toate fetele iti lauda tortul cu zane, dar pe mine ce-l mai tare m-a impresionat clownul, am mai vazut modelul si de la inceput m-a fascinat. Foarte fain ti-a iesit, Felicitari!!!
Natasha, ce as mai putea zice de povestea ta??? Stiu ca mi-as dori si eu asa un "tort" dar din turta dulce sa-l pun sub brad

In camionul tau mai din spate, pietrele sunt "dunacovics"??? wai ce pofta mi-ai facut ...
Claudia, camasa ta imi aminteste de prima mea camasa, fara maneca si fara nasturi

Tango, toate torturile sunt frumoase, dar camionul lui Coca-Cola e super!!!
Cristinel, nu as putea sa zic care imi place mai mult, cert e ca ai avut o rabdare la torturile cu rummy ...
Livia, wow, ce-mi place mosul cu cracii in sus

Ortansa, place tare la mine tortul cu mire si mireasa, dar cel pentru serabrea primului anisor e perfet, cat de fain ti-a iesit baietelul!
Miny, super florile tale, sa stii ca ma tenteaza si pe mine o investitie in siliconul pentru striatii ...