Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#4841 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 28 December 2010 - 10:40 PM

Vezi postareaortansa, la 28 December 2010 - 10:31 PM, a spus:

ihi :D :D da' tu cred ca le vazusi.scuze,da' n-am cu ce sa le micsorez.bagati un oki pe fb si-s acolo toate.

zi iute ce tip de fereastra ai :D Sa iti trimit program de micsorat :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4842 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 28 December 2010 - 10:52 PM

Pai fetele... lipsesc si eu o tira si aici torturile au rasarit ca ciupercile dupa ploaie ! Doamne ... ce de frumuseti ! Unul mai frumos ca altul ! :D cu mult drag pe toatele !
Chestia cu crapatul la frisca am patit-o si eu ! Se vede ca n-am experienta cu ea !Deci nu trebuie batuta prea tare! Da mai iese modelul? :D

Tortul meu abia terminat, blat negresa fara cacao,mousse de nes (asa a fost comanda !) in rest, pasta de zahar.
Imagine atasata: monthly_12_2010/post-366-12935694299472.jpg
Imagine atasata: monthly_12_2010/post-366-12935694457055.jpg
astea 2 poze e sa v-arat ca am praf din ala sidefat ! :)
Imagine atasata: monthly_12_2010/post-366-12935694663662.jpg
Imagine atasata: monthly_12_2010/post-366-12935694597136.jpg

scuze de edit da le-am pus intr-o ordine aiurea !

#4843 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 28 December 2010 - 10:56 PM

Daniela multumesc pentru aprecieri;apuca-te si tu de orhidee ca nu sunt greu e facut!Succes!Doramultumesc de aprecieri!Tortul tau e mininat iar omul de zapada e gragalas foc!Foarte frumos executat,felicitari!Oana cristina broderia e usor de facut si e de mare efect,merita incercatOti multumesc mult pentru aprecieri ,incearca si tu sa faci orhidee ca nu e mare lucru,ai sa vezi;partea mai grea e la pictat dar nu imposibil.Fluturelul e foarte ,foarte frumos!Pe bune,l-am salvat in calc.!Irenke bine ai venit la noi!desi parca imi esti cunoscuta de pe celalalt site,daca nu ma insel,ai un topic cu tutoriale de tot felul sau ma insel?L-am citit pe tot si mi-a placut mult ceea ce am vazut acolo,felicitari!Cat despre torturile tale.ce sa zic?Cel mai mult mi-a placut cel cu elefantelul,cel cu pisica si cel cu ursuletii gri.super frumos executati!Pentru celelalte torturi ti-as sugera sa nu le mai incarci asa de mult si culoarea, cum bine a zis si Gloxi,incearca sa o mai estompez acolo unde e cazul.Pupici si sa ne nai vorbim!Cec,Mimi,Livia,Ramo va multumesc fetelor pentru aprecieri!Miny si mie tot capsuna mi-a placut,super!e faina culoarea care ti-a iesit;ce culoare ai folosit?de la ce firma?si cel cu floarea de craciunmi-a placut,frumos si delicat,felicitari!.rugaminte:micsorati fetelor pozele inainte de a le posta ca se deschid asa de greu paginile!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#4844 Useril este offline   Irenke 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 22-December 10

Postat 28 December 2010 - 11:14 PM

Vezi postareagabrenia, la 28 December 2010 - 10:56 PM, a spus:

Daniela multumesc pentru aprecieri;apuca-te si tu de orhidee ca nu sunt greu e facut!Succes!Doramultumesc de aprecieri!Tortul tau e mininat iar omul de zapada e gragalas foc!Foarte frumos executat,felicitari!Oana cristina broderia e usor de facut si e de mare efect,merita incercatOti multumesc mult pentru aprecieri ,incearca si tu sa faci orhidee ca nu e mare lucru,ai sa vezi;partea mai grea e la pictat dar nu imposibil.Fluturelul e foarte ,foarte frumos!Pe bune,l-am salvat in calc.!Irenke bine ai venit la noi!desi parca imi esti cunoscuta de pe celalalt site,daca nu ma insel,ai un topic cu tutoriale de tot felul sau ma insel?L-am citit pe tot si mi-a placut mult ceea ce am vazut acolo,felicitari!Cat despre torturile tale.ce sa zic?Cel mai mult mi-a placut cel cu elefantelul,cel cu pisica si cel cu ursuletii gri.super frumos executati!Pentru celelalte torturi ti-as sugera sa nu le mai incarci asa de mult si culoarea, cum bine a zis si Gloxi,incearca sa o mai estompez acolo unde e cazul.Pupici si sa ne nai vorbim!Cec,Mimi,Livia,Ramo va multumesc fetelor pentru aprecieri!Miny si mie tot capsuna mi-a placut,super!e faina culoarea care ti-a iesit;ce culoare ai folosit?de la ce firma?si cel cu floarea de craciunmi-a placut,frumos si delicat,felicitari!.rugaminte:micsorati fetelor pozele inainte de a le posta ca se deschid asa de greu paginile!

Da, ai dreptate, pe celalat site am un topic cu tutoriale. Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase, dar si sfaturile primite. Fiecare critica e constructiva si bine venita. Doar asa poate un om sa inainteze spre bine. :)
"Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra." -Eleonor Roosevelt

#4845 Useril este offline   Irenke 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 28 December 2010 - 11:18 PM

Vezi postareagloxinia, la 28 December 2010 - 06:19 PM, a spus:

Irenke faine florile tale. Dar Dumbo si matzele m-au dat pe spate. O sugestie tot iti fac :) Incearca sa nu pictezi atat de strident unele piese. In rest totul e ok.
Ceci, si eu zic ca si Irenke. ori ai batut frisca prea tare, ori ai pus ceva intaritor, nu?

Multumesc frumos, incerc sa fac florile cat mai naturale posibil, cateodata imi ies cateodata nu............ :D. Multumesc frumos de sfat. Orice sfat e bine venit. :D
Arata tare bune fluturele tau. Imi place cum lai colorat, e foarte vioi. :D
"Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra." -Eleonor Roosevelt

#4846 Useril este offline   Irenke 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 28 December 2010 - 11:20 PM

Vezi postareadani_ela, la 28 December 2010 - 06:20 PM, a spus:

irenke- fata dar tu faci niste torturi foarte misto . esti tu prea modesta :D florile sunt superbe , dar marie a ta e atat de reusita !!! am facut si eu una dar e nitel cam uratica :D

Multumesc frumos de complimente, ma bucur ca iti plac torturile mele, dar nu am inteles :) cine e Marie a mea care e mai reusita decat a ta!!!!!
Ramo multumesc frumos!!
Miny torturile tale sunt superbe asa cum m-am obisnuit deja, dar tortul capsuna ma dat gata. Arata foarte bine dar si apetisant. Felicitari.

#4847 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 December 2010 - 11:58 PM

Vrabiuto ai avut ceva de munca cu inimile! Una din ele e pusa pe ceva separat, sau amandoua au carton sub ele? Stiu ca mi-a dat si mie ceva batai de cap tortul in forma 25, caci trebuia sa iasa la aceeasi inaltime ambele piese. Felicitari si pentru imbinare, inimile se muleaza perfect! :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4848 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2010 - 12:00 AM

Gabrenia, daca l-ai salvat in calc deja il privesc cu alti oki :)
Doar ca eu sunt intr-o pasa f proasta, asta micu e racit si marait, si am fost tot pe fuga azi... Mi se parea uratenia pamantului cand l-am terminat :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4849 Useril este offline   elena_est 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 18-December 10

Postat 29 December 2010 - 12:20 AM

Al doilea tortulet pe care il fac, eu spun ca ii un succes.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_12_2010/post-783-12935747269351.jpg

Mama de
Imagine postata

#4850 Useril este offline   elena_est 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 29 December 2010 - 12:23 AM

Si un pic in ordine inversa a conceperii, primul tort facut.Pentru puiul meu, Tudor.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_12_2010/post-783-12935749653309.jpg
  • Imagine atasata: monthly_12_2010/post-783-12935749789928.jpg

Mama de
Imagine postata

#4851 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2010 - 12:44 AM

Elena primele tale torturi invelite in PDZ sunt super extra mega reusite. Te rog sa mergi dincolo la primul meu tort sa le vezi ale mele. Iti vad un mare viitor in arta tortalitului. :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4852 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 29 December 2010 - 12:58 AM

Irenke, bine ai venit!
Felicitari fetelor!
Eu nu am facut nimic de Craciun, nici in rest. Ma cam relaxez pe aici, mi cam dor de tortalit, dar merg eu acasa, in bucataria mea,si ma relaxez altfel :)
Raluca

#4853 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2010 - 12:59 AM

Vezi postareaYours4ever, la 29 December 2010 - 12:58 AM, a spus:

Irenke, bine ai venit!
Felicitari fetelor!
Eu nu am facut nimic de Craciun, nici in rest. Ma cam relaxez pe aici, mi cam dor de tortalit, dar merg eu acasa, in bucataria mea,si ma relaxez altfel :D

Fericit-o :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4854 Useril este offline   elena_est 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 29 December 2010 - 01:17 AM

Vezi postareagloxinia, la 29 December 2010 - 12:44 AM, a spus:

Elena primele tale torturi invelite in PDZ sunt super extra mega reusite. Te rog sa mergi dincolo la primul meu tort sa le vezi ale mele. Iti vad un mare viitor in arta tortalitului. :)

Mersi, oti. Ma faci sa rosesc, o sa ma imbat cu atatea laude. Cine stie cum v-a iesi tortul nr 3... poate el o sa ma aduca la realitate.
Mama de
Imagine postata

#4855 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 29 December 2010 - 09:31 AM

Buna, fetelor!
Vreau sa va felicit pentru torturile prestate! Ati fost harnicute foc! Din pacate nu am mai avut timp sa intru pe forum de Craciun si imi cer scuze ca va felicit in grup! Spor la treaba in continuare! :)

#4856 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 29 December 2010 - 09:38 AM

Vrabiuto frumoase si delicate inimile tale,banuiesc ca sunt pentru doua domnisoare gemene.interesant modul de imbinare si tiparul,felicitari!elena_est sunt foarte reusite torturile,mai ales ca sunt primele!In ritmul acesta cu atatea fete pricepute si harnicute,cofetariile vor da in curand faliment :D cum bine a zis si Gloxi,priveste la topicul "Primul meu tort "si ai sa ne vezi acolo "minunatiile "noastre de inceput! :) Raluca scumpete,ce mai faci?deja ti-e dor de acasa si de tortarit?Of ce bine mai e de tine!Pupici!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#4857 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 29 December 2010 - 09:48 AM

Irenke faine florile tale. Dar Dumbo si matzele m-au dat pe spate. O sugestie tot iti fac :) Incearca sa nu pictezi atat de strident unele piese. In rest totul e ok.
Ceci, si eu zic ca si Irenke. ori ai batut frisca prea tare, ori ai pus ceva intaritor, nu?

intaritor nu pun in frisca si de batut nu cred ca a fost batuta prea tare ca era inca fluida, tocmai de asta ma intreb care ar fi problema
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#4858 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2010 - 09:57 AM

Gloxinia simpatic fluturasul tau, nu mi se pare deloc strident, dimpotriva imi par ff placute nuantele

Vrabiuta arata fain inimile imbinate, e f reusit

Elena_est se vede ca ai talent, fff reusite torturile tale de inceput

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

#4859 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2010 - 09:57 AM

Vezi postareacec, la 29 December 2010 - 09:48 AM, a spus:

intaritor nu pun in frisca si de batut nu cred ca a fost batuta prea tare ca era inca fluida, tocmai de asta ma intreb care ar fi problema

Ce fel de frisca a fost? Ma mira faptul, sincer. Am mai auzit dar din fericire nu am patit :D
Ai cumva frigider no frost? De ala ce plimba aerul prin el? Ma gandesc ca ceva a influentat frisca de s-a uscat si a crapat in halul asta.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4860 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2010 - 09:59 AM

Vezi postareagloxinia, la 29 December 2010 - 09:57 AM, a spus:

Vezi postareacec, la 29 December 2010 - 09:48 AM, a spus:

Ce fel de frisca a fost? Ma mira faptul, sincer. Am mai auzit dar din fericire nu am patit :D
Ai cumva frigider no frost? De ala ce plimba aerul prin el? Ma gandesc ca ceva a influentat frisca de s-a uscat si a crapat in halul asta.

asta winpping dar si cu meggle am patit la fel
Cat despre frigider eu am combina si nu cred ca e din cel care umbla aerul prin el (are niste orificii prin care da aer rece)

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic