Stefana, la 28 December 2010 - 02:55 PM, a spus:
capsuna e dementiala,Miny. felicitari, parca e un tort din ala facut de rusoaice. Super, super fain.
Multumesc Mult Stefana
cec, la 28 December 2010 - 02:58 PM, a spus:
cat de faine sunt toate, dar capsunica e atat de reusita si... wow imi place mult
Floare de la primul tort cum ai facut-o cu ce forme? Multumesc de raspuns
Multumesc,pentru floarea nu am forme, am folosit de la setul acela vernil de la wilton, forma mare de petala, si pentru striatii am o frunza de plastic de hortensie, si apoi am ondulat putin marginile,si cam asta e tot.
MIMI, la 28 December 2010 - 04:02 PM, a spus:
wow,cate torturi!
Miny capsuna e...e...fara cuvinte!!
Multumesc,
Livia, la 28 December 2010 - 04:50 PM, a spus:
Miny toate torturile tale sunt frumoase, dar si mie capsuna imi place cel mai mult! Pare atat de reala, felicitari!
Sper ca n-am uitat pe nimeni. Va pup pe toate!

Multumesc
gloxinia, la 28 December 2010 - 05:50 PM, a spus:
Miny si mie capsuna imi place cel mai multttttttttttttt! Se face greu? De cand am vazut-o la Ortansa o visez noaptea
Fetelor, multumesc mult pentru aprecieri.
Hai sa facem galerie si pentru lenese, sa vina sa posteze torturile de Craciun!
Multumesc mult Oti, mie nu mi s-a parut prea greu de facut capsuna, am facut-o in forma de inimioara si apoi am taiat marginile ca sa se rotunjeasca si am acoperit-o cu pasta (mi-a luat cam 15 minute), cel mai mult mi-a luat sa fac adanciturile acelea pentru seminte, (le-am facut cu degetele si cu mare atentie se nu apas prea tare si sa rup pasta ) , dar nu mi s-a parut dificil deloc,
dani_ela, la 28 December 2010 - 05:52 PM, a spus:
minny-trebe ca sa vii cu iesplicatii cum ai facut matale floarea de craciun (steaua craciunului ), si cum ai iegzecutat capsuna

e musai si obligatoriu
io nu-s lenesa la postat ci la facut

azi am terminat unul si vin cu iel mai maine

Dani_ela iesti o scumpa
iesplicatii sunt putin mai sus, am uitat sa spun ca am pictat capsuna nu am colorat pasta, si apoi am pus punctisoare de margarina sa semene cu semintele.
Ramo, la 28 December 2010 - 06:41 PM, a spus:
Oh fetelor dar voi nu ati stat deloc, aveti un ritm in a posta si a comenta de ma pierd
Miny, ador florile tale, capsuna e superba, dar te rog sa micsorezi pozele sa le putem vedea cum trebuie, e foarte greu sa te uiti la o poza in doua parti, sunt enorme ...
Multumesc mult,si scuze pentru poze le-am micsorat.
gabrenia, la 28 December 2010 - 10:56 PM, a spus:
Miny si mie tot capsuna mi-a placut,super!e faina culoarea care ti-a iesit;ce culoare ai folosit?de la ce firma?si cel cu floarea de craciunmi-a placut,frumos si delicat,felicitari!.rugaminte:micsorati fetelor pozele inainte de a le posta ca se deschid asa de greu paginile!
Garbenia , multumesc de aprecieri, culoarea o am de la LB si este pulbere nu gel. Am dizolva-o in alcool si am adaugat si putina esente de lamae, scuze pentru poze nu am fost atenta si le-am pus pe cele di-ainte de micsorare, acum am modificat.