
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
#4961
Postat 03 January 2011 - 09:23 PM

#4962
Postat 03 January 2011 - 10:15 PM


si

#4963
Postat 03 January 2011 - 10:18 PM
dani_ela, la 03 January 2011 - 09:17 PM, a spus:


dora- superb tortul tau ! atat de finut ! daca nu am sti sa ascundem imperfectiunile , nu am mai fi tortarese, nu?

Mie imi pare pasta piscata cu forfecuta

Dora eu sunt mai chioara nu vad nici o imperfectiune, poate ne spui tu unde e macar una.


si

#4964
Postat 03 January 2011 - 10:29 PM

Si pentru ca eu nu vad nicio imperfectiune, spune-ne: unde anume sa cautam?
#4965
Postat 03 January 2011 - 10:31 PM

#4966
Postat 03 January 2011 - 10:43 PM
#4967
Postat 03 January 2011 - 11:03 PM
#4968
Postat 03 January 2011 - 11:23 PM
dani_ela, la 03 January 2011 - 09:23 PM, a spus:

N-am putut sa te ajut...stiam f bine site-ul, dar nu stiam ca-i din Sovata (daca n-am comandat nimic) ..si la faza cu traducerea m-ai incuiat!

#4969
Postat 03 January 2011 - 11:31 PM




Ma mir totusi ca nici una dintre voi n-a fost interesata de tehnica folosita...
Cristinel daca se fixeaxa bine tortul nu e nici o problema cu transportul...well nu pun mana in foc pt drumurile din Ro...
Acest tort a parcurs 100km pana la destinatie (pe drumuri italiane) si a ajuns intact

#4970
Postat 03 January 2011 - 11:38 PM
punticu, la 03 January 2011 - 02:18 PM, a spus:
divina, la 03 January 2011 - 10:48 AM, a spus:

Punticu...cred ca merita cumnata ta asemenea tort, nu!?


Ai facut tort carapace? Captusit tot in blat milch schnitte?
Da, e tort carapace cu blat milch-schnitte, iar pe margini folosesc foi de pandispan(parca Daniela le folosea). Cred ca ar merge si la torturile acoperite cu glazura de ciocolata ca sunt foarte fine si netede.
Multumesc...m-am gandit si eu la foile astea ca se comporta bine...dar ziceam ca nu merge blat facut in casa cu foi cumparate!

#4971
Postat 03 January 2011 - 11:45 PM



#4972
Postat 04 January 2011 - 01:43 AM


si

#4973
Postat 04 January 2011 - 08:16 AM

dora- darling , exact ca si oti gandeam : de ce sa intreb daca nici in vise nu voi face decoruri din RI. te pup fata harnica

#4974
Postat 04 January 2011 - 10:44 AM


Eu ma pun pe cautat mai atenta ,ca mai am vreo 3 zile de stat in Italia asa ca poate, poate am norocul sa ne intalnim


#4975
Postat 04 January 2011 - 12:03 PM

#4976
Postat 04 January 2011 - 12:04 PM
punticu, la 03 January 2011 - 10:33 AM, a spus:
Foarte frumoase torturile! Si urarea... Felicitari!
multumesc
divina, la 03 January 2011 - 10:48 AM, a spus:

Punticu...cred ca merita cumnata ta asemenea tort, nu!?


Ai facut tort carapace? Captusit tot in blat milch schnitte?
multumesc
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
#4977
Postat 04 January 2011 - 12:08 PM
Lissa, la 03 January 2011 - 02:38 PM, a spus:
ce faine torturi ai facut, cel cu cateii care se joaca e atat de simpatic

gloxinia, la 03 January 2011 - 05:13 PM, a spus:
Musai sa o felicit pe Ceci pentru torturi, ca din cauza batranetii am sarit-o. Ceci


multumesc, apreciez asta
dora, la 03 January 2011 - 06:30 PM, a spus:

Ramo felicitari pt noul tort!!! superb!!!
Lissa scumpa din nou manutele tale vrajite au scos la iveala noi minunatii!!!
Ceci brava fata!!!

multumesc
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
#4978
Postat 04 January 2011 - 12:21 PM
cristinel, la 03 January 2011 - 10:43 PM, a spus:
eu am folosit carioci 'alimentare'. de tremurat nu mi-au tremurat mainile (imi tremura cand trebuie sa scriu sau sa folosesc posul)am scris ca si cum as scrie pe caiet, numai ca am scris dupa ce am pus ornamentele si m-au incurcat un pic de aceea nu e chiar drept si frumos scrisul
gabrenia, la 04 January 2011 - 12:03 PM, a spus:

multumesc
Scrisul textului a mers chiar repede
Clopotelul l-am facut ajutandu-ma de o cescuta de cafea si folie de aluminiu. Am modelat folia duoa cescuta, am intins pasta, am taiat-o din ochi, am facut gaurelele si apoi am pus-o deasupra lasand sa se intareasca (sper ca te-am lamurit cat de cat)
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
#4979
Postat 04 January 2011 - 01:59 PM
Acu' ca am inceput un nou an,va doresc sa aveti parte de multa sanatate,pace si muuulta dragoste!Va imbratisez cu drag:Dora,Doriana,Dani_ela,Ramo,Lissa,,Gabrenia,Oti,MIMI,Miny,Ortansa,Ceci,Nelly,Livia,MINI07,Ralu',Divina,Punticu,Stefana,Cristinel,Vrabiuta,Oana-Cristina,bbenyci,Tango,Anasia,Irenke,Claudia(...oau ce multe sunteti,am incercat sa va trec in ordine alfabetica,in speranta sa nu uit pe nimeni).
Eu,deocamdata nu fac nici un tort,la noi aniversarile incep acum din ianuarie.
Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 04 January 2011 - 02:00 PM
#4980
Postat 04 January 2011 - 02:10 PM
dora, la 03 January 2011 - 08:04 PM, a spus:


Tortul a fost preparat pt o pereche de tineri insuratei ce-au sarbatorit 1 an de la casatorie - Alex si Carmen...
Blat Margherita cu scortisoara, blat de cioco, salsa visine, mousse cioco lapte si bavareza de vanilie.



Felicitari!
Ma tot uit sa vad de ce spui ca e fiasco...mie mi se pare perfect!
