Buna ziua la fete ! Ce de torturi frumoase au crescut peste we aici . {SMILIES_PATH}/6.gif

<" title="arms" /> Va imbratisez cu drag pe toate si va multumesc pentru toate sfaturile si ideile ce le oferiti .
Vin si eu cu Barbie a mea :
Am avut ceva de furca , cu acest tort , am avut emotii cum o sa-l fac , cum va iesi , dar la sfarsit , am fost multumita de rezultat , dat fiind faptul ca e primul tort imbracat in pasta de zahar . Pasta roz am obtinut-o prin dizolavarea gelatinei in 5 lg apa apoi am adaugat o lingura colorant unguresc , a iesit multumitor , dar un roz cam pal ... Musai tre` sa-mi iau coloranti wilton ... of , criza asta ... Modelul pe rochita l-am facut cu un capac de la un pic ...
Cecilia , sa-ti traiasca soacra , frumos tort i-ai facut , sper ca a fost incantata si apreciaza cat ai muncit .
Raluca spor la tortuit , asa am auzit/citit si eu , ca se lucreaza mai greu cu cioco alba , intr-adevar alea cu cioco neagra arata mai bine . Poate ne pui reteta de blat chocolate mudd cake , cand ai timp , nu e graba . Tortul cu ciupercute e bun de inspiratie .
Stefana , tortul de botez e finut , sa traiasca bebelina sa creasca mare sa-si bucure parintii . Bravo pentru munca depusa .
Mimi , tortul pentru Rares e belea , ce-mi plac masinile facute de tine . Eu in vara va trebui sa fac un Roary , pentru nepotul meu , deja am comanda ...

La multi ani , Rares , sa cresti mare , sa fii sanatos ! Pupici la mamica harnicuta !

Ce coloranti folosesti ? (am eu ce am cu , colorantii)
Delioara , frumos tortul pastelat , cu stelute si floricele ... Imi place cum ai combinat culorile(iar culorile ...

)
Gloxinia , sa-ti traiasca nasul , frumos tort i-ai facut . Noah , cine are scule , face torturi frumoase , cine n-are se straduie macar sa iasa ceva frumos cu ce are , nu ?

E un tort de catalog , ce mai ...
Va pup pe toate , ca doresc o zi cat mai placuta , acuma fug sa imbrac mandrele si mergem la patinoar .