marinaemy, la 06 January 2011 - 01:39 PM, a spus:
Anca_B, la 06 January 2011 - 01:22 PM, a spus:
Bine ati venit Marinaemy,Izuka,boabe de cafea,
Anca multumesc!
Torturile tale sunt foarte elegante,pasta e facuta de tine?
Nu stiu ce prob. ai cu Matei dar iti urez mult succes si raspunsul sa fie cel dorit de tine.
marinaemy multumesc de aprecieri ,ma bucur ca iti plac torturile mele!Da,pdz e facuta de mine,si e reteta Lissei (Lissa multumim de rabdarea cu care impartasesti cu noi muuulte retete si tehnici

)
Matei,are mai multe ep.de bronsiolite si un weezing persisitent,(in final astea 2 au rezulatat astm bronsic)si 2 episoade de alergodermie care au necesitat internare ,astfel inact incerc sa-mi prelungesc CIC de la 2 la 3 ani;acuma in februarie implineste 2 ani, .Doamne ajuta sa mai pot sta acasa inca un an,pt ca de cresa nu poate fi vorba,as vrea sa-l mai tin un pic departe de colectivitate, macar pana la 3 ani;daca nu tin in frau aceasta boala,acum in faza incipienta,va fi mai greu de tratatat si de vindecat pe viitor!noi avem astm in familie,si am mostenit si eu si,si verisorii mei primari,dar ne-am vindecat toti in proportie de 100%,mai putin unul dintre verisorii mei,el a fost nascut prematur.Va rog sa scuzati off-topicul!
punticu, la 06 January 2011 - 01:54 PM, a spus:
Anca_B, la 06 January 2011 - 01:22 PM, a spus:
Dragele mele ,ma bucura atentia pe care mi-o acordati,va multumesc si sa stiti ca si mie imi lipseste activitatea de pe forum.Gabrenia,Ramo,Divina,Ceci va ofer cate o
si cu multa caldura .
Azi am mai evoluat un pic cu demersurile pt Matei,(am depus toate actele pt. a sustine dosarul medical in comisie pe 9 februarie)si in 10 februrie mergem sa luam raspunsul .Acum asteptarea asta va fi apasatoare,dar cu ..."rabdarea trecem marea"!
La "activ" mai am doar 2 torturi,cel cu ursuletz e pt. o verisoara de a mea(de fapt pt. copilasul ei) iar al 2-lea a fost pt. party-ul de Revelion.Amandoua torturile sunt blat de pandispan + esenta de portocale,crema de diplomat imbogatita cu coaja rasa de portocala+stafide+piersici din compot,si insiropat cu sucul de la portocale+zeama de la compotul de piersici.Decor din pdz si ri.
Bine ati venit
Marinaemy,Izuka,boabe de cafea,
Foarte frumoase torturile. Acum am si eu cateva intrebari: cu ce ai facut cifrele?, Dar fruturasii de pe ultimul? si decupajul de pe margine?
punticule cifrele ,la fel ca si fluturasii sunt decupatoarele Patchwork,de la LB.iar decupajul e de Wilton,tot de la LB.
Amorasa, la 06 January 2011 - 02:03 PM, a spus:
Si eu! Si eu cu tortul de revelion. Este diplomat cu fructe de padure, capsuni si mure:)) Bun:)
Amorasa imi place tare mult tortul tau,e tare vesel!iar interiorul...delicios!fructele sunt congelate?
divina, la 06 January 2011 - 03:26 PM, a spus:
Anca ...ce torturi reusite! Bravo!

Ma bucur ca incepe sa se rezolve si lucrurile pt Matei!
Si eu vroiam sa te intreb care sunt cifrele pe care le folosesti? Ca-mi plac cum arata! Fluturasii eu zic ca-s din silicon (am vazut pe sugarcraft muuulte modele), iar bordura e facuta cu asta, nu?
http://www.wilton.co...A4F1F6DF859FDC5
Divina multumesc mult de aprecieri,ma bucur !
Iti multumesc si pt. gandul pt. Matei!Abia astept raspunsul comisiei,din 9 februarie.Nu am obiceiul sa imi rod unghiile ,dar cred ca o sa-l invat pana atunci!
Deci, cifrele si fluturii sunt decupatoare Patchwork de la LB.Bordura de e aceasta!
dana3262, la 06 January 2011 - 03:55 PM, a spus:
divina, la 06 January 2011 - 03:26 PM, a spus:
Fluturasii eu zic ca-s ...
Fluturasii sunt de la LB:
am si eu de aceea stiu:
dana3262ce imi place tortul tau;de cand visez sa fac si eu unul asemanator!da,decupatorul de fluturi e acesta!