Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#5341 Useril este offline   dia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 20 January 2011 - 08:55 PM

Revin!
Majoritatea torturilor sun combinatii de mousse de ciocolata( cel mai mult), caramel, diplomat, creme pe baza de iaurt( dar tot cu gelatina), branza, mascarpone...
Pasta de zahar o folosesc pe cea a Adrianei-multumesc, la fel si glazura oglinda care m-i se pare fenomenala.
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-764-12955493531245.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-764-12955494057061.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-764-12955494417963.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-764-12955494852501.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-764-1295549514651.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-764-12955495644596.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-764-12955495935328.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-764-12955496362305.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-764-12955496676018.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-764-12955497009346.jpg

#5342 Useril este offline   victoria_alba 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 21 January 2011 - 12:06 PM

Fetelor velor mai vechi: sunteti durere, Tango, Mimi, nu mai stiu cine era pe pagina asta,faceti niste torturi minunate.
Vreau sa-i scriu lui Dia ca e cea mai noua si stiu cu cata strangere de inima asteapta un cuvant din partea veteranelor. Dia bine ai venit! Imi permit eu sa spun ca ai mana buna, torturile foarte foarte frumoase, la figurine te pricepi. Am vazut fetele tigrisorilor tai si am incercat si eu aseara sa le fac fetele si m-am lasat pagubasa,e foarte greu sa le pun boticurile, nu ma pricep si atunci fac un compromis - le trag cate un stup pe cap si asa scap de emotii. Vad ca te descurci cu toate: glazuri impecabile, ri, pdz, frisca, deci bravo din partea mea!

#5343 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 21 January 2011 - 12:14 PM

[quote name='punticu' date='20 January 2011 - 03:53 PM' timestamp='1295531605' post='73105']
Miny, ce misto ti-a iesit motocicleta! Imi plac si flacarile ... Sunt de mare efect!

Multumesc :occasion14:

Elena, foarte frumos tortul

Dia bine ai veni , sunt foarte frumoase torturile tale, mie-mi plac tare cele cu Plus si Tigru (copilu meu le adora)
Si acum tortul meu de astazi, este blat kinder crema de ciocolata cu cafea si whisky insiropat cu capucino si imbracat in ciocolata plastica
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-418-12956047015428.jpg
si acum si spatele
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-418-12956048017081.jpg

#5344 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 21 January 2011 - 01:00 PM

Vezi postareaRamo, la 18 January 2011 - 07:48 PM, a spus:

N-ai muncit deloc degeaba, ii chiar frumos tortul tau :)

multumesc

Vezi postareanelly_th2001, la 18 January 2011 - 08:41 PM, a spus:

La multi ani Rahelei! :occasion15: ,imi place numele asta, e rar intalnit, si felicitari si tie pentru tort ,nu stiam ca exista si printesa Aurora

multumesc, ma bucur ca-ti place numele (mie imi plac numele mai rar folosite). Cu ocazia asta ai aflat ca exista si o astfel de printesa

Vezi postareagabrenia, la 18 January 2011 - 10:06 PM, a spus:

ceci la multi ani fetitei tale!Printesa este frumoasa,imi place in mod deosebit cum pica faldurile si volanele.Lissa ca de obicei,spectaculos! La multi ani mamei tale !Mi-a placut in mod deosebit cel pentru mama ta dar si cel cu cartile! Felicitari!Danieluto fata dar ti-a iesit bustul!ca lumea! La primul insa,cred ca mai lipseste ceva,nu stiu,parca e prea chel :toothy9; Fara suparare,da?Puuupici!

multumesc

Vezi postareaAnca_B, la 18 January 2011 - 11:35 PM, a spus:

Ramo cine-i dom'le Aurora si ce face ea?din ce poveste ,basm e ?

Aurora e printesa careia i s-a ursit ca la 17 ani se va intepa in fus, ce sa faca ?...doarme asteptand ca un print sa o trezeasca, e din basmul "Frumoasa din padurea adormita"

Vezi postareapunticu, la 19 January 2011 - 08:05 AM, a spus:

Cec, imi cer scuze ca abia acum am vazut ca a fost tortul pentru ziua fetitei tale! La multi ani, multa sanatate si sa va bucurati de ea.(cene frumos are ... Rahela).

multumesc, stai linistita, nu-ti mai cere atatea scuze ca nu-i nici un bai

Vezi postareaDoriana, la 19 January 2011 - 04:15 PM, a spus:

Cecilia , sa-ti traiasca fetita , sa fie snatoasa , sa va aduca multe bucurii . Si eu am vrut sa incerc modelul ala , da` m-am lasat pagubasa , mi-a fost frica de el ... Tie ti-a iesit bine .

multumesc, a iesit el cum a iesit dar mi-a dat si ceva batai de cap (cel putin pasta ca nu coopera cum vroiam eu)
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#5345 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2011 - 01:18 PM

Daniela frumoase torturi si bustul f reusit

Cristinel imi place mult tortul si mesajul e super

Claudia ff finut tortul de botez, iar la celalalalt imi plac trandafirii

Miny superbe torturi

Elena_antony bine ai venit in lumea torturilor, ff reusit primiul tau tort in pdz, felicitari

tango ce faini sunt fluturasii si ce-mi place cum ti-a iesit tortul!

dia bine ai venit, imi plac mult torturile tale, esti foarte talentata,... si-mi place mult cum se vede glazura de ciocolata pe torturile tale. Felicitari pt torturi

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

#5346 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2011 - 01:21 PM

[quote name='Miny' date='21 January 2011 - 12:14 PM' timestamp='1295604869' post='73227']
[quote name='punticu' date='20 January 2011 - 03:53 PM' timestamp='1295531605' post='73105']
Miny, ce misto ti-a iesit motocicleta! Imi plac si flacarile ... Sunt de mare efect!

Multumesc :occasion15:

Elena, foarte frumos tortul

Dia bine ai veni , sunt foarte frumoase torturile tale, mie-mi plac tare cele cu Plus si Tigru (copilu meu le adora)
Si acum tortul meu de astazi, este blat kinder crema de ciocolata cu cafea si whisky insiropat cu capucino si imbracat in ciocolata plastica

[/quote]
ff fain arata si tortul si crini, felicitari

#5347 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 21 January 2011 - 01:48 PM

Miny, mingea ta de foc e ovala, cum ai reusit? Si turnul de pe cel francofon cum sta in picioare?

#5348 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2011 - 01:50 PM

Wow fetelor ati muncit nu gluma! Va felicit pe toate!
Ramo ai facut niste torturi superbe si mie imi plac cele cadou si cel cu ponei si pianul …toate! Te felicit si pt cele 3 kg lost! :toothy9;
Ortansa e superb tortul de botez… si culoarea si detaliile, si bebe…si porumbeii, ai stilul tau inconfundabil de a le combina sa iasa ceva perfect!
Gabrenia tare faina cascheta, felicitari pt executie!
Doriana La multi ani mandrei tale, e tare reusit tortul, imi place si culoarea si detaliile!
Cec tare frumoasa printesa, mie imi place mult, la multi ani Rahelei!
Lissa superbe! La multi ani mamei tale!
Daniela frumoase amandoua, imi place si siliconata ta!
Cristinel superb tort, m-a emotionat tare mesajul, foarte frumos scris, cred ca a mers la sufletul domnisoarei dr!
Miny toate sunt frumoase, dar ultimul e perfect! Imi place mult si felicitari pt rabdarea pe care o acorzi detaliilor! Trebuie sa prind curaj sa incerc si eu pielea de cioco!
Tango tare frumos tortul, smplu si elegant, cum ai reusit sa imblanzesti frisca?
Elena felicitari e iesit tare frumos, nici nu zici ca e primul cu pdz, la multi ani fetitei!
Claudia foarte furumoase, mai ales cel de botez!
Bun venit fetelor noi!

Cred ca am recupert tot, imi cer scuze daca am omis pe cineva, voi reveni si eu zilele astea in forta, am primit cateva comenzi...in sfarsit :occasion15:
:)

#5349 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 21 January 2011 - 01:52 PM

Hai, Claudia, cred ca te-a prins si pe tine microbul asta. Nu-i asa ca dupa ce ai pus o data torturi pe forum, te straduiesti ca urmatoarele lucrari sa iasa si mai frumoase in primul rand pt colegele tale de aici si apoi pt cel care l-a comandat? Se vede din tortul pt botez.

#5350 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 21 January 2011 - 01:58 PM

Tango, imi plac si mie fluturasii tai.
Dia, lasa-ne un pic sa respiram.Ai indemanare in modelarea figurinelor.

#5351 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 21 January 2011 - 02:02 PM

Elena, daca acesta e primul tau tort in pdz, ma intreb cum vor fi urmatoarele :occasion15:

#5352 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTulcea

Postat 21 January 2011 - 02:04 PM

Vezi postareacristinel, la 21 January 2011 - 01:48 PM, a spus:

Miny, mingea ta de foc e ovala, cum ai reusit? Si turnul de pe cel francofon cum sta in picioare?

Da e ovala, am o forma ovala in care am copt blatul. Turnu are in baza scobitori de aceea sta in picioare.

#5353 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 21 January 2011 - 02:13 PM

Tango, ce colectie frumoasa de fluturasi! Vad ca te-ai luat la "tranta" cu frisca. Eu m-am delarat invinsa la acest capitol. Felicitari!
Dia, frumoase torturi, si ce multeeee...
Miny, eu tot nu inteleg din ce e turnul? PDZ? Eu vazusem unul din RI. Oricum si al tau e foarte reusit!

#5354 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTulcea

Postat 21 January 2011 - 03:46 PM

Vezi postareapunticu, la 21 January 2011 - 02:13 PM, a spus:

Tango, ce colectie frumoasa de fluturasi! Vad ca te-ai luat la "tranta" cu frisca. Eu m-am delarat invinsa la acest capitol. Felicitari!
Dia, frumoase torturi, si ce multeeee...
Miny, eu tot nu inteleg din ce e turnul? PDZ? Eu vazusem unul din RI. Oricum si al tau e foarte reusit!

Din piele de ciocolata (reteta Dorei)din care am facut o foaie mai groasa pe care am lasat-o la uscat bine si apoi am trasat liniile .

Cec multumes mult :occasion15:

Livia multumesc, dar e acoperit cu plastelina de ciocolata reteta Ramo.

#5355 Useril este offline   dia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 21 January 2011 - 05:25 PM

Multumesc mult pentru primire! Tot ce am facut am invatat de la voi.Mai am multe lacune si intrebari.In ceea ce priveste modelajul nici eu nu stiam daca o sa-mi reuseasca, dar am incercat.La flori nu prea m-am bagat, am probleme cu pasta ca nu se prea usuca(cred ca e prea mare umezeala in casa ).
Miny- foarte frumos tortul- mai ales crinii
-si cel cu motocicleta e frumos, baietelul meu e innebunit dupa "tete"
Tango- fluturasii sunt foarte frumosi-mie nu mi-au iesit, ca nu s-au uscat
-eu cu frisca naturala am avut cosmaruri ca nu pot sa decorez cu ea, am patit ca mi-a cazut de pe tort,iar daca am batut-o mai bine s-a facut unt-
Lissa-ne uimesti in continuare cu torturile tale , fiecare atat de deosebite, esti mereu o sursa de inspiratie(sper sa nu primim nota 1)
Cristinel-sunt frumoase torturile care spun si o poveste(imi plac mult trandafirii-sunt din ciocolata plastica?)
Elena- foarte frumos tortul cu care ai inceput
Claudia-Foarte frumos tortul si mai ales cosuletul cu bb

#5356 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 21 January 2011 - 05:42 PM

[quote name='Miny' date='21 January 2011 - 12:14 PM' timestamp='1295604869' post='73227']

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-418-12956047015428.jpg
si acum si spatele
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-418-12956048017081.jpg
[/quote]

Miny draga ce frumusetze de tort!Deosebit!si creinii imperiali...is mortali;dar de fapt tot design-ul! :floare:

:headbang:

#5357 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 21 January 2011 - 07:36 PM

waaai ce de frumuseti pe aici. Suntem raciti si eu si Alex, zici ca m-a lovit marfarul asa ma simt, de asta m-am abtinut cateva zile de la comentat. Simt ca nu sunt o companie tocmai placuta acum. Vreau sa felicit toate tortalesele :headbang: ati facut niste torturi waaaw!
Bun venit si noilor tortalese :floare:

Ca sa nu omit pe careva un buchet mare de :hug: pentru toate!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5358 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 21 January 2011 - 09:02 PM

dia- wellcom in za clab :headbang: si mie imi plac figurinele tale , sunt atat de frumoase ! torturile tale sunt dragute , dar sa vezi la anu` pe vremea asta ce vei face , trebuie sa ai rabdare .
miny- ce fain ii turnu eiffel si crinii sunt bestiali !
oti - un :floare: sa te faci bine , si tu si pruncul tau

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 21 January 2011 - 09:02 PM

#5359 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 20-November 10
  • Locationbrescia italia

Postat 21 January 2011 - 09:26 PM

Vezi postareacristinel, la 21 January 2011 - 01:52 PM, a spus:

Hai, Claudia, cred ca te-a prins si pe tine microbul asta. Nu-i asa ca dupa ce ai pus o data torturi pe forum, te straduiesti ca urmatoarele lucrari sa iasa si mai frumoase in primul rand pt colegele tale de aici si apoi pt cel care l-a comandat? Se vede din tortul pt botez.

Ma straduiesc,chiar daca stiu ca nu va pot egala.De multe ori imi vine sa ma las cand vad perfectiunile voastre.

#5360 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 20-November 10
  • Locationbrescia italia

Postat 21 January 2011 - 09:29 PM

Vezi postareadia, la 21 January 2011 - 05:25 PM, a spus:

Multumesc mult pentru primire! Tot ce am facut am invatat de la voi.Mai am multe lacune si intrebari.In ceea ce priveste modelajul nici eu nu stiam daca o sa-mi reuseasca, dar am incercat.La flori nu prea m-am bagat, am probleme cu pasta ca nu se prea usuca(cred ca e prea mare umezeala in casa ).
Miny- foarte frumos tortul- mai ales crinii
-si cel cu motocicleta e frumos, baietelul meu e innebunit dupa "tete"
Tango- fluturasii sunt foarte frumosi-mie nu mi-au iesit, ca nu s-au uscat
-eu cu frisca naturala am avut cosmaruri ca nu pot sa decorez cu ea, am patit ca mi-a cazut de pe tort,iar daca am batut-o mai bine s-a facut unt-
Lissa-ne uimesti in continuare cu torturile tale , fiecare atat de deosebite, esti mereu o sursa de inspiratie(sper sa nu primim nota 1)
Cristinel-sunt frumoase torturile care spun si o poveste(imi plac mult trandafirii-sunt din ciocolata plastica?)
Elena- foarte frumos tortul cu care ai inceput
Claudia-Foarte frumos tortul si mai ales cosuletul cu bb

Multumesc,nici ale tale nu sunt mai prejos.Mi-ai dat o idee pt ziua fiului meu,care il adora pe Winnie The Pooh.pe tortul ala cu verde ce ai pus cocos colorat?

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul