Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#5361 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 21 January 2011 - 09:56 PM

Felicitari fetelor, va admir pe toate, v-am parcurs de ceva timp dar nu pot zilnic sa verific ce mai creati, vreau sa va felicit pe toate pentru torturile voastre si sa le doresc persoanelor dragi din viata voastra multa sanatate si la multi ani, sunteti multe si nu pot tine pasul cu voi.
In mod special vreau sa le urez bun venit pe acest forum doamnelor nou venite, sa fie pe faza ca au ce invata de la fiecare dintre voi si le doresc spor la tortalit.
Va arat si eu doua torturi create recent, sper sa va placa.
Primul este cu mousse de cioco alba si neagra, iar al doilea tort este diplomat cu piersici si ananas. Tortul a fost o provocare pentru noi, nu stiam cum va iesi tortul cu bicicleta, asta a fost cerinta:) iar sotul m-a ajutat din nou. Tortul a fost foarte apreciat asa am primit feedbackul de la sarbatorit.
Va pupacesc fug la bebelusha mea.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_01_2011/post-421-12956392343319.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-421-1295639266075.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-421-12956393516768.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-421-12956393916997.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-421-12956394274194.jpg

Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#5362 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 22 January 2011 - 12:24 AM

Vezi postareaelena_antony, la 20 January 2011 - 01:14 PM, a spus:

In primul rand, vreau sa va felicit pe toate pentru rabdarea si priceperea de care dati dovada! Sunteti speciale
Acum tin sa ma laud,in sfarsit mi-a iesit si mie pasta de zahar !Tin sa-i multumesc Ortansei pentru sfaturile date,mi-au fost de mare folos!Acum am vazut eu cat munciti voi si cata rabdare si indemanare trebuie sa aveti ,ca sa iasa asa torturi din mainile voastre!Ce sa va zic, eu mi-am omorat nervii.Poate pentru ca am si copii mici care ma tot cicalesc, nu stiu....
Deci azi, debutez si eu pe arta culinara si pe acest topic,cu primul meu tort imbracat in pasta de zahar .Am intampinat unele greutati,dar m-am descurcat destul de bine, zic eu .Ideea tortului am luat-o de la Gabi Cara , cu Hello Kitty...fiica mea a vrut un tort asemanator cu al ei, desi al meu ,cam lasa de dorit Saraca kitty , nu stiu de cate ori i-a cazut capul
Copiilor insa le-a placut, au fost super incantati si asta m-a bucurat cel mai mult.
Si acum pozele

Elena, bine ai venit printre tortarese. Sa stii ca debutul tau e unul reusit si chiar ai cu ce te mandri. La multi ani pisicutei tale :D

Vezi postareadia, la 20 January 2011 - 08:55 PM, a spus:

Revin!
Majoritatea torturilor sun combinatii de mousse de ciocolata( cel mai mult), caramel, diplomat, creme pe baza de iaurt( dar tot cu gelatina), branza, mascarpone...
Pasta de zahar o folosesc pe cea a Adrianei-multumesc, la fel si glazura oglinda care m-i se pare fenomenala.

Dia bine ai venit!!!
La ce torturi ai ma mir ca nu ai indraznit pana acum sa postezi. Figurinele tale sunt atat de frumoase ...

Vezi postareaLivia, la 21 January 2011 - 01:50 PM, a spus:

Wow fetelor ati muncit nu gluma! Va felicit pe toate!
Ramo ai facut niste torturi superbe si mie imi plac cele cadou si cel cu ponei si pianul …toate! Te felicit si pt cele 3 kg lost! :tongue3:

Bun venit fetelor noi!

Cred ca am recupert tot, imi cer scuze daca am omis pe cineva, voi reveni si eu zilele astea in forta, am primit cateva comenzi...in sfarsit

Livia, multumesc mult, mult in special ca ai observat ca tikerul s-a miscat :D

Vezi postareaMiny, la 21 January 2011 - 03:46 PM, a spus:

Livia multumesc, dar e acoperit cu plastelina de ciocolata reteta Ramo.[/color]

"Pielea" aia nu am inventat-o eu, dar adevarul e ca o folosesc des, probabil de aia ii zici ca e a mea :D
Ultimele tale torturi m-au foarte impresionat, turnul si florile tale in special imi plac mult, mult.

Vezi postareaCLAUDIA, la 21 January 2011 - 09:26 PM, a spus:

Vezi postareacristinel, la 21 January 2011 - 01:52 PM, a spus:

Hai, Claudia, cred ca te-a prins si pe tine microbul asta. Nu-i asa ca dupa ce ai pus o data torturi pe forum, te straduiesti ca urmatoarele lucrari sa iasa si mai frumoase in primul rand pt colegele tale de aici si apoi pt cel care l-a comandat? Se vede din tortul pt botez.

Ma straduiesc,chiar daca stiu ca nu va pot egala.De multe ori imi vine sa ma las cand vad perfectiunile voastre.

Nu ne vei egala??? Poi tu nu ai vazut torturile noastre de la inceputuri. Eu nici macar nu am fost in stare sa pun pasta aia dreapta pe tort, a fost toata cu falduri, dar normal ca am zis ca asa e modelul :(
Claudia draga mie tare imi place cum lucrezi si cred ca esti o perfectionista si o sa vezi ca fiecare tort va fi tot mai special si tot mai frumos :D

Edit: Bbenyci, torturile tale fiind pe pagina asta nu le-am observat decat dupa ce am posta, tin sa te felicit, mie imi place tortul cu bicicleta.
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#5363 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 22 January 2011 - 12:33 AM

Bravo Bbnyci, vad ca faci echipa buna cu sotzul tau. felicitari amandorura. :tongue3:

Desi sunt racita bocna nu aveam cum sa dau inapoi daca am promis ca fac 2 torturi:

negressa cu 3 cioco si negressa cu capsuni si cioco cu lapte

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-20-12956491234732.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-20-12956491360688.jpg

La cel de-al doilea ziceti si voi cum puteam face snururile alea mai drepte si totusi egale, fara extruder. Aveti vreun pont pt viitor?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5364 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 22 January 2011 - 08:21 AM

Vezi postareagloxinia, la 22 January 2011 - 12:33 AM, a spus:

La cel de-al doilea ziceti si voi cum puteam face snururile alea mai drepte si totusi egale, fara extruder. Aveti vreun pont pt viitor?

E foarte frumos ! Vesel si elegant! :D
Eu as fi facut din pasta si as fi taiat eventual snurulete-panglici ( :tongue3: ) cu liniarul ! E nelipsit de la mine din bucutarie!

#5365 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 22 January 2011 - 09:34 AM

Gloxi, ce frumoase sunt! Eu aveam impresia ca acea coroana e mai mica (asa mi s-a parat la decoratii), dar vad ca e maricica! Si al doilea imi place mult de tot! Ce frumoasa combinatie de culori! Da' cum ti-a iesit negrul? Laq panglici nu ma bag, ca nu stiu. In schimb am vazut un extruder de fimo la vreo 20 lei pe un site. Cred ca ar merge si cu el. Nu stiu.

#5366 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 22 January 2011 - 09:48 AM

Bbenyci , cel cu bicicleta arata foarte bine , iar sectiunea e yammi rau . :D

Oti , :( , insanatosire grabnica iti doresc , si tie si lui Alexutu :D . La fasiile alea eventual sa le faci din royal , sau cu ce am taiat eu ultima data niste fasii mai drepte , aveam in casa un coltar de-ala ce se pune cand finisezi peretii , pe margine , am taiat unul la dimensiunea dorita de mine , l-am spalat bine/dezinfectat , si la treaba , am taiat asa niste fasii drepte ... :D Pistol de-ala de fimo , daca e de plastic sa nu va luati , ca am luat eu si capatul care tine forma prin care iese pasta tot sare afara , nu se infileteaza si de-aia , cand impingi sare cu pasta cu tot afara .... sau nu stiu eu sa-l folosesc , dar n-am reusit nik cu el . Plus ca intra tare putina pasta in pistol , m-au durut degetele cateva zile pe urma ... :tongue3:
E foarte frumos tortul cu magnolii .

Urez si eu bun venit noilor tortarese , care numa` noi nu sunt , daca e sa ne luam dupa frumusetile postate . Felicitari si la mai multe/frumoase . :D

Va doresc tuturor un we cat mai placut , alaturi de cei dragi voua .
mama de fete cucuiete Imagine postata

#5367 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 22 January 2011 - 10:36 AM

Offf, fetelor e pasta. Insa mi-a trimis model cu snur nu cu panglici. Pentru panglici drepte si egale am si eu de la wilton scula de taiat :tongue3: Mai bine il faceam din panglici. Acum regret... :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5368 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 January 2011 - 03:20 PM

blanka- foarte faine torturile tale ! dar bicicleta e mortala :floare:
oti - e asa fain tortul cu magnolii !!! lasa ca nu se vede ca nu-s egale snururile ! culorile sunt asa placute !

#5369 Useril este offline   dia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 22 January 2011 - 04:00 PM

Multumesc,nici ale tale nu sunt mai prejos.Mi-ai dat o idee pt ziua fiului meu,care il adora pe Winnie The Pooh.pe tortul ala cu verde ce ai pus cocos colorat?
[/quote]

Da este cocos verde.Am sa incerc sa gasesa pagina de unde m-am inspirat, poate reusesc sa o postez( nu prea ma pricep)

#5370 Useril este offline   dia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationCluj-Napoca

Postat 22 January 2011 - 04:13 PM

[quote name='dani_ela' date='21 January 2011 - 11:02 PM' timestamp='1295636520' post='73324']
dia- wellcom in za clab :floare: si mie imi plac figurinele tale , sunt atat de frumoase ! torturile tale sunt dragute , dar sa vezi la anu` pe vremea asta ce vei face , trebuie sa ai rabdare .
Multumesc mullt pentru primire! Sper sa evoluez, mai ales ca am asa profesoare si promit sa fiu o eleva silitoare.

#5371 Useril este offline   dia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationCluj-Napoca

Postat 22 January 2011 - 04:18 PM

Ramo, Doriana ,Gloxinia, Bbenci,Victoria-Alba, Cec, Punticu va multumesc pentru primire, sper sa ma indrumati pe parcurs, ca mai am multe intrebari.
Am vrut sa dau Multiquote dar nu ma pricep, scuze.

#5372 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • LocationTulcea

Postat 22 January 2011 - 05:14 PM

Ramo multumesc mult de aprecieri, si acum sa va mai arat unul pe care numai ce l-am terminat , doamna a vrut ceva sa semene cu cele de la "Cake boss" , sper ca macar sa nu fie un dezastru total. Are blat de nuca si crema de iaurt cu capsuni si in mijloc un strat de crema de ciocolata cu nuci pralinate. Este prima oara cand folosesc RI, asa ca zic ca m-am descurcat destul de bine , dar sigur trebuie exercitiu .
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-418-12957089201664.jpg

#5373 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 22 January 2011 - 05:43 PM

Vezi postareabbenyci, la 21 January 2011 - 09:56 PM, a spus:

Va arat si eu doua torturi create recent, sper sa va placa.
Primul este cu mousse de cioco alba si neagra, iar al doilea tort este diplomat cu piersici si ananas. Tortul a fost o provocare pentru noi, nu stiam cum va iesi tortul cu bicicleta, asta a fost cerinta:) iar sotul m-a ajutat din nou. Tortul a fost foarte apreciat asa am primit feedbackul de la sarbatorit.

Ti-a iessit tare bine bicicleta , iar sectiunea aceea arata yummy :huh:

Vezi postareagloxinia, la 22 January 2011 - 12:33 AM, a spus:

Arata super amandoua , dar ultimul mi-a ramas la siflet si nu cred ca trebuiau neaparat egale acele snururi , arata foarte bine si asa , iar combinatia de culori e printre preferatele mele !!!

Vezi postareaMiny, la 22 January 2011 - 05:14 PM, a spus:

Ramo multumesc mult de aprecieri, si acum sa va mai arat unul pe care numai ce l-am terminat , doamna a vrut ceva sa semene cu cele de la "Cake boss" , sper ca macar sa nu fie un dezastru total. Are blat de nuca si crema de iaurt cu capsuni si in mijloc un strat de crema de ciocolata cu nuci pralinate. Este prima oara cand folosesc RI, asa ca zic ca m-am descurcat destul de bine , dar sigur trebuie exercitiu .

Oaaau , ce frumos e , cum ai facut florile ? Mijlocul la flori l-ai pictat ?? Si unde ai folosit RI , ca pare pictat :floare:

#5374 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTulcea

Postat 22 January 2011 - 05:49 PM

Vezi postareaMINI07, la 22 January 2011 - 05:43 PM, a spus:

Oaaau , ce frumos e , cum ai facut florile ? Mijlocul la flori l-ai pictat ?? Si unde ai folosit RI , ca pare pictat :floare:

Multumesc MINI07, mijlocul la flori este o biluta de plastelina de ciocolata inconjurata de ata neagra, iar petalele le-am decupat cu o floare cu 5 petale si am valurit marginile acestora si cam atat, iar RI l-am folosit la cel de jos , nu este pictat nimic.

#5375 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2011 - 05:54 PM

Vezi postareabbenyci, la 21 January 2011 - 09:56 PM, a spus:

Frumoase torturi, da cel cu bicicleta m-a dat gata ! Sper e! Pupici la bebelasi!

Ramo doamna a vrut ceva sa semene cu cele de la "Cake boss" ,

Foarte frumos si elegant ! Doamna sa faca bine sa nu se uite atit la cake boss,ca nu-i face bine !Doar daca nu se apuca si ea! :floare:
Si da... e ca de la cake boss ! :huh:

#5376 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2011 - 05:59 PM

Revin!

Foarte frumoase torturle tale,ai mina buna si la figurine, felicitari! :floare:

Vezi postareaMiny, la 21 January 2011 - 12:14 PM, a spus:

[quote name='punticu' date='20 January 2011 - 03:53 PM' t

Wouuuuuuuuuuuuuu! E suuuuuuper! :cheers: :floare:
Cit de inalt e turnul ?presupun ca l-ai infipt in tort :scratch: ! Din ce e facut, pasta si uscata bine ?

Uita-i c-am facut si eu miez de tort (sotu cind l-a vazut dimineata,despuiat,- atunci il dadeam cu unt, a zis : ce faci cu tortuletul ala? =)) ,tortulet la care am depasit kg cerute oricum ).
Dac-as avea multe cliente ca aceea,cred c-as inchide usa definitiv!Ieri dupa-masa m-a sunat sa ma intrebe ca m-am apucat de treaba ???? :violent1: Crema a vrut frisca cu ceva fructe ! Eu am zis nu, ii fac o crema buna care sigur o sa-i placa, ce crema e aia frisca cu fructe ?
Deci , e blat negresa, mousse de ciocolata cu visine :drool: , in rest... cit m-am priceput si eu !

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_01_2011/post-366-12957123866317.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-366-12957123944276.jpg

#5377 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTulcea

Postat 22 January 2011 - 06:38 PM

Vezi postareavrabiuta, la 22 January 2011 - 05:54 PM, a spus:

Ramo doamna a vrut ceva sa semene cu cele de la "Cake boss" ,

Foarte frumos si elegant ! Doamna sa faca bine sa nu se uite atit la cake boss,ca nu-i face bine !Doar daca nu se apuca si ea! :violent1:
Si da... e ca de la cake boss ! :scratch:

Multumesc Vrabiuta, si acum sunt bine ca l-a luat si a fost foarte icantata de el. Iar cu Cake boss i-am explicat ca au scule pentru decorat nu jucarie, si ce fac ei in 10 minute tie-ti ia ore.
Foarte frumosa masinuta :floare:

#5378 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 22 January 2011 - 07:17 PM

Postez si eu ce am facut saptamana asta :

Capsunica cea ,,capoasa '' :violent1: a fost cu ganache de cioco amaruie si cu lapte si crema chantilly + piersici :
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-460-12957164507751.jpg

Si un tort pe o tema mult postata pe aici, cu ganache de cioco si crema de portocale cu nuci caramelizate :
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-460-12957165095951.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-460-12957165245332.jpg

#5379 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 20-November 10
  • Locationbrescia italia

Postat 22 January 2011 - 07:31 PM

Vezi postareaRamo, la 22 January 2011 - 12:24 AM, a spus:

Vezi postareaelena_antony, la 20 January 2011 - 01:14 PM, a spus:

In primul rand, vreau sa va felicit pe toate pentru rabdarea si priceperea de care dati dovada! Sunteti speciale
Acum tin sa ma laud,in sfarsit mi-a iesit si mie pasta de zahar !Tin sa-i multumesc Ortansei pentru sfaturile date,mi-au fost de mare folos!Acum am vazut eu cat munciti voi si cata rabdare si indemanare trebuie sa aveti ,ca sa iasa asa torturi din mainile voastre!Ce sa va zic, eu mi-am omorat nervii.Poate pentru ca am si copii mici care ma tot cicalesc, nu stiu....
Deci azi, debutez si eu pe arta culinara si pe acest topic,cu primul meu tort imbracat in pasta de zahar .Am intampinat unele greutati,dar m-am descurcat destul de bine, zic eu .Ideea tortului am luat-o de la Gabi Cara , cu Hello Kitty...fiica mea a vrut un tort asemanator cu al ei, desi al meu ,cam lasa de dorit Saraca kitty , nu stiu de cate ori i-a cazut capul
Copiilor insa le-a placut, au fost super incantati si asta m-a bucurat cel mai mult.
Si acum pozele

Elena, bine ai venit printre tortarese. Sa stii ca debutul tau e unul reusit si chiar ai cu ce te mandri. La multi ani pisicutei tale :cheers:

Revin!
Majoritatea torturilor sun combinatii de mousse de ciocolata( cel mai mult), caramel, diplomat, creme pe baza de iaurt( dar tot cu gelatina), branza, mascarpone...
Pasta de zahar o folosesc pe cea a Adrianei-multumesc, la fel si glazura oglinda care m-i se pare fenomenala.

Dia bine ai venit!!!
La ce torturi ai ma mir ca nu ai indraznit pana acum sa postezi. Figurinele tale sunt atat de frumoase ...

Vezi postareaLivia, la 21 January 2011 - 01:50 PM, a spus:

Wow fetelor ati muncit nu gluma! Va felicit pe toate!
Ramo ai facut niste torturi superbe si mie imi plac cele cadou si cel cu ponei si pianul …toate! Te felicit si pt cele 3 kg lost! :violent1:

Bun venit fetelor noi!

Cred ca am recupert tot, imi cer scuze daca am omis pe cineva, voi reveni si eu zilele astea in forta, am primit cateva comenzi...in sfarsit

Livia, multumesc mult, mult in special ca ai observat ca tikerul s-a miscat :floare:

Vezi postareaMiny, la 21 January 2011 - 03:46 PM, a spus:

Livia multumesc, dar e acoperit cu plastelina de ciocolata reteta Ramo.[/color]

"Pielea" aia nu am inventat-o eu, dar adevarul e ca o folosesc des, probabil de aia ii zici ca e a mea :floare:
Ultimele tale torturi m-au foarte impresionat, turnul si florile tale in special imi plac mult, mult.

Vezi postareaCLAUDIA, la 21 January 2011 - 09:26 PM, a spus:

Vezi postareacristinel, la 21 January 2011 - 01:52 PM, a spus:

Hai, Claudia, cred ca te-a prins si pe tine microbul asta. Nu-i asa ca dupa ce ai pus o data torturi pe forum, te straduiesti ca urmatoarele lucrari sa iasa si mai frumoase in primul rand pt colegele tale de aici si apoi pt cel care l-a comandat? Se vede din tortul pt botez.

Ma straduiesc,chiar daca stiu ca nu va pot egala.De multe ori imi vine sa ma las cand vad perfectiunile voastre.

Nu ne vei egala??? Poi tu nu ai vazut torturile noastre de la inceputuri. Eu nici macar nu am fost in stare sa pun pasta aia dreapta pe tort, a fost toata cu falduri, dar normal ca am zis ca asa e modelul :drool:
Claudia draga mie tare imi place cum lucrezi si cred ca esti o perfectionista si o sa vezi ca fiecare tort va fi tot mai special si tot mai frumos :scratch:

Edit: Bbenyci, torturile tale fiind pe pagina asta nu le-am observat decat dupa ce am posta, tin sa te felicit, mie imi place tortul cu bicicleta.

Ramo,multumesc mult pt incurajari sper sa fie asa cum spui.

#5380 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationSuceava

Postat 22 January 2011 - 08:29 PM

Salutare fetelor .Cam rar dau pe aici (rusine mie),de postat ceva nici nu mai zic.V-am mai urmarit asa pe sarite .Ati facut multe torturi frumoase si diversificate ca decor.Va felicit pe toate si-mi cer scuze ca nu individual.Eu nu prea am timp sa fac ce-mi doresc,sa incerc ceva nou sunt tot intr-o cursa contra cronometru.Asa ca nu am facut ceva deosebit de restul torturilor mele decat o maimuta urata care mi-a dat mare bataie de cap.Numai copii mei s-au amuzat teribil cand am facut-o.Spuneau ca e tare comica.Nu stiu cum poate cineva sa-si doreasca asa ceva pe un tort.Cand mi-a trimis poza sa pic jos dar am zis sa incerc.Daca voi il recunoasteti inseamna ca nu m-am facut de ras.Oricum tipului i-a placut, a zis ca se identifica cu acest personaj :violent1: asa ca am rasuflat usurata.Tortul a fost pandispan cu mousse de cioco alba cu visine si mousse de cioco cu lapte si migdale.Imagine atasata: monthly_01_2011/post-370-12957201037771.jpgDoua torturi cu 3 feluri de ciocolata.Unul simplu iar la celalalt am mai pus visine si migdale in creme.Imagine atasata: monthly_01_2011/post-370-12957199427132.jpgImagine atasata: monthly_01_2011/post-370-12957200681364.jpg.Si doua diplomate.Primul l-am dus la servici de ziua mea .Am vrut sa fie spectaculos dar iar nu am avut timp si l-am ornat pe ultima suta de metri cu ceva ce nu necesita prea mare bataie de cap.Cred ca stiti vorba cu cizmarul si cizmele asa si eu cu tortul. :floare: Imagine atasata: monthly_01_2011/post-370-12957199842743.jpgImagine atasata: monthly_01_2011/post-370-12957200272427.jpgVa pup pe toate si va doresc numai bine si spor la tortarit :scratch: .

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul