elena_antony, la 20 January 2011 - 01:14 PM, a spus:
In primul rand, vreau sa va felicit pe toate pentru rabdarea si priceperea de care dati dovada! Sunteti speciale
Acum tin sa ma laud,in sfarsit mi-a iesit si mie pasta de zahar !Tin sa-i multumesc Ortansei pentru sfaturile date,mi-au fost de mare folos!Acum am vazut eu cat munciti voi si cata rabdare si indemanare trebuie sa aveti ,ca sa iasa asa torturi din mainile voastre!Ce sa va zic, eu mi-am omorat nervii.Poate pentru ca am si copii mici care ma tot cicalesc, nu stiu....
Deci azi, debutez si eu pe arta culinara si pe acest topic,cu primul meu tort imbracat in pasta de zahar .Am intampinat unele greutati,dar m-am descurcat destul de bine, zic eu .Ideea tortului am luat-o de la Gabi Cara , cu Hello Kitty...fiica mea a vrut un tort asemanator cu al ei, desi al meu ,cam lasa de dorit Saraca kitty , nu stiu de cate ori i-a cazut capul
Copiilor insa le-a placut, au fost super incantati si asta m-a bucurat cel mai mult.
Si acum pozele
Elena, bine ai venit printre tortarese. Sa stii ca debutul tau e unul reusit si chiar ai cu ce te mandri. La multi ani pisicutei tale
dia, la 20 January 2011 - 08:55 PM, a spus:
Revin!
Majoritatea torturilor sun combinatii de mousse de ciocolata( cel mai mult), caramel, diplomat, creme pe baza de iaurt( dar tot cu gelatina), branza, mascarpone...
Pasta de zahar o folosesc pe cea a Adrianei-multumesc, la fel si glazura oglinda care m-i se pare fenomenala.
Dia bine ai venit!!!
La ce torturi ai ma mir ca nu ai indraznit pana acum sa postezi. Figurinele tale sunt atat de frumoase ...
Livia, la 21 January 2011 - 01:50 PM, a spus:
Wow fetelor ati muncit nu gluma! Va felicit pe toate!
Ramo ai facut niste torturi superbe si mie imi plac cele cadou si cel cu ponei si pianul …toate! Te felicit si pt cele 3 kg lost!
Bun venit fetelor noi!
Cred ca am recupert tot, imi cer scuze daca am omis pe cineva, voi reveni si eu zilele astea in forta, am primit cateva comenzi...in sfarsit
Livia, multumesc mult, mult in special ca ai observat ca tikerul s-a miscat
Miny, la 21 January 2011 - 03:46 PM, a spus:
Livia multumesc, dar e acoperit cu plastelina de ciocolata reteta Ramo.[/color]
"Pielea" aia nu am inventat-o eu, dar adevarul e ca o folosesc des, probabil de aia ii zici ca e a mea

Ultimele tale torturi m-au foarte impresionat, turnul si florile tale in special imi plac mult, mult.
CLAUDIA, la 21 January 2011 - 09:26 PM, a spus:
cristinel, la 21 January 2011 - 01:52 PM, a spus:
Hai, Claudia, cred ca te-a prins si pe tine microbul asta. Nu-i asa ca dupa ce ai pus o data torturi pe forum, te straduiesti ca urmatoarele lucrari sa iasa si mai frumoase in primul rand pt colegele tale de aici si apoi pt cel care l-a comandat? Se vede din tortul pt botez.
Ma straduiesc,chiar daca stiu ca nu va pot egala.De multe ori imi vine sa ma las cand vad perfectiunile voastre.
Nu ne vei egala??? Poi tu nu ai vazut torturile noastre de la inceputuri. Eu nici macar nu am fost in stare sa pun pasta aia dreapta pe tort, a fost toata cu falduri, dar normal ca am zis ca asa e modelul

Claudia draga mie tare imi place cum lucrezi si cred ca esti o perfectionista si o sa vezi ca fiecare tort va fi tot mai special si tot mai frumos
Edit: Bbenyci, torturile tale fiind pe pagina asta nu le-am observat decat dupa ce am posta, tin sa te felicit, mie imi place tortul cu bicicleta.