MIMI, la 27 January 2011 - 10:48 AM, a spus:
multumesc fetele!
tortul meu de ieri-crema cu ciocolata si crema cu vanilie,blat pandispan
waaa, super sirenuca. Io am o frica de papusi si alde de-astea de numa...
Crisu, la 27 January 2011 - 01:23 PM, a spus:
Buna, fetelor! Felicitări pentru torturile minunate pe care le faceți, sunteți adevărate maestre! Îmi propusesem să termin de citit tot subiectul și apoi să postez, dar mi-am dat seama că o să-mi mai ia ceva timp, așa că iată-mă. Sunt o începătoare într-ale pastei de zahăr și am fost invitată pe site de către draga de MamiStef, căreia îi mulțumesc încă o dată pentru sfaturi și pentru invitație

Deja am băgat la cap câteva secrete pe care le-ați divulgat aici, cu atâta generozitate, și pentru care vă mulțumesc. Abia aștept să le pun în aplicare.
O să postez și eu câteva poze cu torturile pe care le-am făcut, din păcate prea puține pentru că, de când am descoperit pasta asta de zahăr, îmi doresc cu ardoare să fac din ce în ce mai multe torturi. Parcă e un drog pasiunea asta
Ăsta e primul tort pe care l-am acoperit cu fondant de marshmallows și primul cu 3 etaje. Mare curaj am avut, mai ales ca l-am făcut pentru botezul fetiței mele, Clara.
Bine ai venit. Dar stiu ca ai cu ce te lauda. Bravo!
Livia, la 27 January 2011 - 03:21 PM, a spus:
Multumesc tare mult fetelor!
Nelly data viitoare cand voi face orhidee o sa pozez procedeul, acum n-am fost sigura de rezultat si n-am pozat nimic.
Mimi foarte frumos!
Crisu bine ai venit! Foarte frumoase torturi, se vede ca ai mana buna!
Si acum bustul meu pt care m-am stresat atat si pe mine si pe voi
contine blat negresa, diplomat cu fructe de padure, 3,5kg
Livia io nu vad tortuuuuu'
Natasa Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ai un stil aparte, ti-as recunoaste torturile dintr-o mie. Toate sunt PERFECTE.